Jump to content
Naimisiin.info

Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

Meillä on kutsuttavien listalla nyt yhdet työkaverit kummankin työpaikalta. Mä haluaisin kutsua vielä kolme työkaveria, mies ei enää enempää eikä ole varma tuosta yhdestäkään. Vaikea vetää rajaa, meillä niin hyvä työporukka että tuntuvat ihan kavereilta, varsinkin ku päivittäin nähdään. En tiedä vielä, miten käy noiden epävarmojen kohdalla, että kutsutaanko lainkaan...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itse kutsun muutaman, sillä heidän kanssaan tulee oltua vapaa-ajallakin. Plus että joutuvat töissä kuunnella niin paljon näitä hääjuttuja, että tietävät tulevista häistä varmasti enemmän kuin itse sulho ;)

Mielestäni työkaverit eivät ole yhtään vähempi arvoisempia, kuin muutkaan ystävät. Jos tulee vietettyä aikaa yhdessä töidenkin ulkopuolella, niin miksei? Työkavereiden kanssa sitä loppupelissä melkein eniten elämässä viettää aikaansa...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mun työkavereista ei tuu ketään, ei oo käyny edes mielessä kutsua. Miehen työkavereista tulee kaikki vakkarit(about 5 vissiin) sekä pomo vaimoineen. Firma kun on sen verran pieni ja kaikki hyviä kavereita keskenään, meikkiskin enemmän tekemisissä noiden jätkien kanssa ku omien kavereiden :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Osa työkavereistani ovat minun äärettömän hyviä ystäviä. Kuitenkin työpaikalla on paljon ihania ihmisiä, eivät kuitenkaan niin läheisiä kuin nuo muutamat. Läheisimmille kutsut tulee, mutta nyt ongelmana onkin muiden työkavereiden kutsuminen. Tiedän, että muutamat tulevat pettymään, jos kutsua ei postiluukusta tipahdakkaan... aaargh.. En tiedä mitä tekisin.. Sulhon kaverit ovat myös työkavereita, eli hänen puolellaan ongelmaa ei ole.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mielestäni ei ole mitään järkeä kutsua työkavereita, jos he eivät ole läheisiä. Meillä työporukka on niin läheisissä väleissä, että vietetään aikaa vapaa-ajallakin. Tämän vuoksi haluan kutsua työkavereita häihini mieluummin kuin joitain tiettyjä sukulaisia, joiden kanssa en ole missään tekemisissä. Ylipäätäänkin minusta on ihmeellistä, että häihin täytyy kutsua ns. epämiellyttäviä ihmisiä, joiden kanssa ei ole "normaalielämässä" tekemisissä ja joita ei voi sietää. Kutstaan vaan sen vuoksi, että saadaan muuten "ikuiset" vihat päälle. Hääpäivä on parin oma erityinen päivä, ja mielestäni he saavat valita sinne itse ihmiset, jotka heille ovat tärkeitä.

Vai mitä mieltä?

Link to comment
Share on other sites

olen aika samoilla linjoilla kuin Mito, me emme kutsu työkavereita, paitsi mies kaksi, joiden kanssa on vapaa-ajallakin tekemisissä.

Emme kyllä muutoinkaan kutsuisi ketään "kohteliaisuussyistä".. mutta parin vieraan kanssa on tullut ehdotus vanhemmilta tyyliin "olisi hyvä jos sekin pääsis vieraslistalle".. eikä se meille nyt niin suuri ongelma ole ollut, vaikkei tekemisissä ollakaan henk.koht. oltu ikinä. Pääasia että vieraat viihtyvät, eikä kukaan ala tapella.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli myös huono ilmapiiri tai edelleenkin on.... Mutta pienestä työyhteisöstä kutsuin itselleni ne 2 minulle tärkeää työkaveri joista toinen myös työparini. Rajaus oli helppoa ja happamia ´naamoja :girl_sad: saa katsella muutenkin. PÄÄASIA kuitenkin on että HÄÄT OVAT HÄÄPARIN NÄKÖISET JA SIELLÄ TÄRKEIMMÄT :-X !(hääparille tärkeät, jokainenhan on omasta mielestään tärkeä ja ansaitsee sen kutsun)

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni ei ole epäkohteliasta olla kutsumatta. Tai no niin. Toki sekin voi riippua siitä, jos on läheisempiäkin työkavereita...

Mieheni on ollut työpaikassaan jotakuinkin kuusi vuotta ja auttamattakin siinä ajassa monet työkaverit ovat hänelle käyneet läheisemmiksi. Kysyin mieheltäni, että mitä tehdään hänen työkaverien suhteen, ja mieheni on sitä mieltä, että ainoastaan yksi näistä hänen työkavereistaan saa meiltä kutsun. Olen tätä välillä miettinyt, että mitähän hänen muut "lähemmät" työkaverit tykkää, mutta eipä kai siinä sitten mitään.

Tämä kyseinen työkaveri perheineen, joka kutsutaan, on sinänsä tuttu mullekin. Ei nyt sen kummemmin, kuin juuri mieheni kautta. Ollaan joskus käyty heillä kahvittelemassa, jne. Itse siis ainakin olen ihan mielissäni jos innostuvat tulemaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meille oli itsestäänselvää, että kutsutaan vain yhteisiä ystäviä. Ja sukulaiset. Näistä ihmisistä tulikin jo yli 90 ihmisen vieraslista, joten kaikki entiset ja nykyiset työ- ja koulukaverit on jätetty pois.

Kyseessähän on kuitenkin meidän häät eli kahden ihmisen juhla, joten en pidä tärkeänä että siellä olisi ihmisiä jotka ei tunne molempia juhlakaluja. Heitä voipi sitten tapailla muina aikoina.

Muutenkin olen sellanen tyyppi, joka tykkää pitää työt töinä...eli vaikka tykkään kaikista työkavereistani ja puhutaan muistakin asioista kuin työjutuista, niin en koe kuitenkaan että he olisivat ihan sellaisia ihmisiä, joita häihimme tulee.. Tajusikohan kukaan mitä yritän sanoa?! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...