Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
Guest pampulakorva

Meidän häihin tulee kaksi minun työkaveria miehineen. Toinen heistä on myös kaasoni :girl_haha: Ollaan ystävystytty vuosien aikana ja TODELLAKIN haluan heidät häihimme. Ja saas nähdä mitä juoruilua se saa aikaiseksi SELÄNTAKANA, mutta ei haittaa kyllä pätkän vertaa!!! Mies ei välitä kutsua työpaikaltaan ketään...

Link to comment
Share on other sites

Minä en kutsu työpaikaltani ketään. Ensinnäkään juhlatilaan ei mahdu, toiseksi olisi vaikea erotella tuosta työpaikasta vain osaa kutsuttavaksi ja kolmanneksi olen määräaikainen ja tiedossa työpaikan vaihto pian. Kutsun kyllä yhden, joka aikaisemmin työskenteli samassa paikassa ja josta tuli minulle ystävä työn ulkopuolellakin. Mies kutsuu kaksi hyvää työkaveriaan aveccien kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: Belgemine
Link to comment
Share on other sites

Mun työpaikalla on tiivis ja pieni työyhteisö. Osoitan yhteisen avoimen kutsun heille. Ei aveceja. Otaksun että ainakin osa osallistuu. Ongelmaksi joidenkin kohdalla voi muodostua se, että hääni järjestetään eri paikkakunnalla missä asun ja työskentelen...Ja tosiaan siis haluan, että työkaverit (ainakin osa heistä...) osallistuu häihini.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

meillä kutsun saa mun entisestä duunista 5 ihmistä, nykyisestä 3. tämä siksi että ovat tulleet niin hyviksi kavereiksi myös työn ulkopuolella. molemmissa paikoissa siis enemmänkin väkeä töissä, mutta kutsutaan ne joiden kanssa tekemisissä myös työn ulkopuolella. kutsut tosin avecittomia, vaikka lähes kaikilla on avokit, yksi jopa naimisissa. uskon ja luotan siihen että ymmärrystä löytyy kun tietävät että häät eivät ole isot (alle 100hlö), ja koska niiden avokkien kanssa melko vähän oltu tekemisissä. ja eikös se ole ihan etiketin mukaankin sallittua kutsua ilman avecia kun kyseessä on esim juuri työporukka joka todnäk tulee yhdessä?

näin meillä:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Miehen työkaverit (6kpl) kutsutaan aveceineen. Heidän kanssaan olemme kuitenkin viettäneet viikon verran pikkujouluja etelässäkin... Vieraslistallemme olen myös laittanut omat työkaverini. Työkavereitani tosin on n. 30 ja olen laskenut että niistä läheisimmät n. 10 tulisivat. Olen kuitenkin hoitoalalla, joten edes kaikki eivät työn puolesta voi tulla juhliimme. Työkaverini ovat kuitenkin ne jotka joutuvat kuuntelemaan minun häähössötystäni ja muutama on innoissaan tulevista häistäni... Mutta nyt muiden vastauksien lukiessa, en tiedä kutsuako sittenkään kaikkia vaan tietyt henkilöt vain?!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En kutsu omia työkavereitani, mutta miehen puolelta tulee esimies (samalla serkku) puolisoineen ja yksi työkaveri, joka tosin oli jo kaveri ennen työkaveruutta. Omasta harjoittelupaikastani kutsun kyllä muutaman ihmisen, mutta he eivät varsinaisesti ole työkavereita, kun en siellä enää ole töissä. Satuimme vain ystävystymään harjoittelun aikana.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Tätä asiaa on joutunut kyllä miettimään. Molemmilla on alle 10 hengen työpaikka. Mieluummin kutsutaan kaikki ilman aveceja, kuin jätetään jotkut ilman kutsua. Työpaikalla kuuntelevat minun hössötystäni kuitenkin (melkein) päivittäin.

Olen saanut myös pientä vihjailua, että on loukkaus jos ei kutsua tule... Ikävää vihjailua, mutta en viitsi sen takia kyseistä henkilöä jättää kutsumattakaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...