Kata.S

Kutsutteko työkavereita häihinne

316 viestiä aiheessa

Noh itse en ole vielä työelämään asti "joutunut" koska jäin opiskelujen jälkeen suoraan äitiyslomalle.. eli minun puolelta ei edes ole työkavereita joita kutsua.

Miehellä on jokunen työkaveri joita ollaan mietitty. Itseasiassa häihin akattelemamme bändi on yhden työkaverin.. noh mutta anyway. Sanoin miehelle että on ihan hänen asiansa haluaako hän töistä kutsua ketään. Kuhan jossain vaiheessa sitten osaisi päättää.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ei kyllä mielestäni työkavereita tarvi kutsua ellei joku oli todella läheinen ja tekemisissä töiden ulkopuolellakin.

Näin vältytään myös loppuillan erimielisyyksiltä hyvin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samalla linjalla edellisen kirjoittajan kanssa. En lähtisi kutsumaan työkavereita, ellei sitten oikeasti ole tekemisissä työn ulkopuolellakin.

Sukulaisista ja ystävistäkin koostuu jo niin pitkä vieraslista, että siinäkin on jo tekemistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on sellainen tilanne että mies omistaa pienehkön yrityksen, jossa myös itse olen töissä.

Joten kaikki jotka siellä on töissä kutsutaan, kun ollaan tietyllä tavalla "perhe:)"...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä oli 5 mun työkaveria. Mutta ketään ei kutsuttu puhtaasti sen työkaveruuden takia. Olen ollut samassa työpaikassa 5 vuotta, parhaan ystäväni löysin työpaikalta ja hänestä tuli kaasoni. Lahjapöydän hoitajan tapasin myös töissä ja olemme olleet hyviä ystäviä jo neljä vuotta. Yksi työkavereistani on miehelleni läheistä sukua, siksi hän sai kutsun. Kaksi muutakin olen tavannut töissä ja meillä on paljon muutakin yhteistä, minkä kautta olen heidän kanssaan ystävystynyt lähemmin.

Muut työkaverit ymmärsivät hyvin, miksi kutsuimme nämä tietyt, koska olen työn ulkopuolellakin tekemisissä näiden viiden kanssa. Muita töistä en olisi halunnutkaan kutsua, meillä oli pienet häät (60 vierasta), nämä olivat minun elämässäni tärkeitä ihmisiä muutenkin. Mutta en ehkä olisi tavannut heitä ilman työpaikkaani. Mielestäni se, että on sama työpaikka, ei velvoita kutsumaan ketään häihin ellei ole muutenkin tekemisissä. Esimerkiksi mieheni ei kutsunut ketään työkaveriaan. Työkaverini muistivat meitä muuten häälahjalla, ja olin siitä todella otettu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tulossa vain ihan lähimmät sukulaiset. Muutoinhan ei olisi mitään työkavereiden kutsumista vastaan, sillä onhan osa työkavereista ihan 'oikeitakin' kavereita.

Muokattu: , käyttäjä: KippariKalle

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mitä luultavimmin kutsutaan muutama työkaveri. Ollaan aika pieni yritys ja varsinkin me tytöt ollaan läheisiä työkavereita keskenään. Itse asiassa ajattelin pyytää yhtä työkavereistani laulamaan kirkkoon :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos olisimme pitäneet häät samalla paikkakunnalla kuin nyt asumme (ja missä työskentelen), niin olisin voinut ajatella päätyväni ratkaisuun että työkaverit olisivat saaneet kutsun loppuillan juhlintaan. Mutta nyt kun työpaikkani ja juhlapaikan välillä on semmoiset 600km, niin en oikeastaan edes vaivaudu kutsumaan ketään työkavereistani. Heille kyllä riittää että saavat nähdä kuvia jälkeenpäin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aiotaan meidän häihin kutsua työkavereita, mun työkaverit kaikki ja miehen työkavereista vain muutamat, joiden kanssa on tekemisissä enemmän. Itselle nuo omat työkaverit on läheisiä ja joidenkin kanssa oon vapaa-ajallakin tekemisissä. Mietittiin ensin että työkavereiden puolisotkin mutta päädyttiin että ei puolisoita, vain työkaverit. Muuten käy niin että jokainen viettää aikaa vain sen oman kumppaninsa kanssa, kun olis kiva että tää työporukka viettäis yhdessä aikaa sitten siel meidän häissä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin olen ollut talossa häiden aikaan reilun vuoden verran. Olen ravintolassa töissä ja etenkin keittiötiimi on tullut kovinkin tärkeäksi. Jos mahdollista olisi, kutsuisin koko keittiön porukan häihini sekä lisäksi joitain henkilöitä salista. Valitettavasti kyseinen työ jo sanelee sen, etten näin voi tehdä. (kesälauantaina en vain yksinkertaisesti saa koko porukkaa vapaalle samana päivänä) ;) Tästä johtuen kutsun töistä vain yhden henkilön, jonka kanssa pidän oikeastaan päivittäin yhteyttä. Myös toisen henkilön kutsuisin, mutta suurella todennäköisyydellä rouva olisi synnyttämässä juuri. (la juuri samana päivänä!) ;) Lisäksi jos mahdollista töiden puolesta, olen varannut pari työkaveria töihin minulle häihin. (eli iltapalan laittoon ja sitten juhlimaan..)

Kaikkea vaan ei valitettavasti voi saada..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häihimme osallistuu kaksi ihmistä työpaikaltani. Toinen on sulhanen ja toinen serkkuni, joten molemmat kyllä tietenkin tulisivat ilman tätä työpaikkaakin ;) Muita työkavereita ei olla edes harkittu kutsuvamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies ei alunperin olisi halunnut työkavereitaan ollenkaan - ymmärrän täysin, sillä firma on käsittämättömän iso ja vuosien varrella mies on tehnyt eri työpisteissä hommia niin paljon, että hyviä työtovereita on monia. Silti hän päätyi pitkän pohdinnan jälkeen että kutsun saavat kolme hänelle tärkeintä työkaveria perheineen.

Minulle taas oli päivänselvää, että kutsun KAIKKI työkaverini (noh, en sentään, firmassa on yli 40 ihmistä), mutta siis ne, joiden kanssa valtaan keittiön. Heitä on seitsemän, mutta kutsuttuina ovat vain nämä henkilöt, ilman aveceja. Saas nähdä, tuleeko pomojen välisiä selkkauksia, sillä myös entinen työnantajani vaimoineen on vierasjoukossa, sillä heidän pitopalvelunsa hoitaa meidän muonituksen (extrahenkilökunta siis, että pääsevät itse rentoutumaan).

Mä en edes miettinyt, kutsunko vai enkö, sillä vietän heidän kanssaan kolmasosan vuorokaudesta. He ovat ihania ja kaikki yhtä rakkaita. Miehellä tosiaan vähän vaihtelee nuo työkaverit, keiden kanssa viettäisi eniten aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun työkavereita ei kutsuttu, mutta miehen pari vanhaa työkaveria kyllä joiden kanssa oli ystävystynyt vapaa-ajallakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä pieni ja vallan mainio porukka töissä ja kaikki tuntee toistensa puolisotkin joten pari kymmentä henkeä lisää ei kaada kaksipäiväisien häiden jälkimmäistä bile-iltaa!

Kirkkoon ja ruokailemaan tulee lähinnä sukulaiset ja lähimmät kaverit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koska en ainakaan tällä hetkellä ole tekemisissä työkavereiden kanssa työn ulkopuolella niin eivät myöskään ole saamassa kutsua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen just vasta kesällä aloittanut uudessa työpaikassa, mutta olen kyllä miettinyt asiaa. Yhden, kaksi voisin kutsua, mutta luulen kyllä, että pari saattaa loukkaantua verisesti.

No, siinäpähän loukkaantuvat - en mä ajatellut jättää ketään kutsumatta muiden pahastumisen takia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee miehen työpaikalta(siellä itsekkin olin ennen) n. 5 henkilöö . Lisäksi tule omia työkavereitani reilu 10kpl , vaikka olenkin ollut tässä firmassa vasta puoli vuotta. Meidän tiimi on niin tiivis, että en voisi kuvitella edes olevani heitä kutsumatta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehei, ei tulisi mieleenkään työkavereita kutsua :o mukava ilmapiiri ja ihmiset töissä kyllä on, mutta meille tulee sen verran pienet häät, että ei sinne "puolituttuja" kutsuta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsun, mutta ne ketä kutsun ovat sellaisia kenen kanssa vietän myös vapaa-ajalla aikaa smile.gif

Sama täällä! Minulla on yksi työkaveri jonka kanssa vietän vapaa-aikana aikaa ja muutamia sellaisia, jotka ovat samassa firmassa töissä mutta eivät samassa talossa.

Myös sellaisiakin ihmisia löytyy että olen heidän miestensä kanssa samassa työpaikassa mutta tunnen vaimot paremmin miesten kautta! Eli työyhteisöstä tulee jonkin verran ihmisiä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän työporukassa on minun lisäksi vain kolme muuta ja kaksi näistä on sukulaisia, joten heidät luonnollisesti kutsutaan. Myös tämä ei sukulainen kutsutaan, koska pienessä työpaikassa hänestä on tullut minulle läheinen ja haluan hänet ehdottomasti häihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kutsun muutaman työkaverin, koska koen heidät läheisiksi ja olemme vapaa-ajallakin tekemisissä. Mieheni ei kutsu töistään ketään, mutta sen sijaan erittäin aktiivisesta harrastuksestaan hän kutsuu muutamia kavereita juhlimaan. Lisäksi kutsumme muutamia opiskelukavereita, joiden kanssa olemme tiiviisti tekemisissä. Kaikki työn, opiskelujen tai harrastusten kautta kutsuttavat henkilöt saavat avec kutsut häidemme iltajuhlaan. Meillä siis tulee olemaan kaksi vastaanottoa juhlissamme, joista jälkimmäinen on ruokailun jälkeen tälle em. vierasporukalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En kutsu, sillä en ole läheinen työkavereideni kanssa. Mies puolestaan kutsuu pari työkaveria, joista on tullut hänelle läheisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei kumpikaan kutsuta työkavereita häihin. Kun ei meillä kummallakaan oo ketään läheisiä työkavereita, eikä olla työkavereiden kanssa vapaa-ajalla tekemisissä.

Me joudutaan muutenki karsimaan vieraslistaa rankalla kädellä, niin sen vuoksikin jää sitten työkaverit kutsumatta, kun eivät ole ensisijaisia kutsuttavia. Ja en kyl tiiä oisivatko ees valmiita tuleen häihin 800km päähän, vaikka kutsuttas.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en oo vielä oikeen päässy kiinni tähän työelämään kunnolla, ku oon kierrelly eri paikoissa keikoilla ja opiskellu ohessa :D mutta kyllä mä hyvin voisin kuvitella kutsuvani työkavereitani, jos ovat mulle läheisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tehdään varmaan niin, että mies ei kutsu (on johtajana parinkymmenen hengen firmassa ja päätettiin, ettei kutsuta hänen alaisiaan koska montaa ei mahtuisi ja vaikee valita jos haluaa olla tasapuolinen), ja minä kutsun. Olen puolestani töissä hyvin pienessä firmassa ja lähin "työkaverini" on pomoni - aion kutsua hänet vaimoineen. En siis siksi, että on pomoni vaan siksi että hän on hyvä tyyppi ja käytännössä vietän hänen kanssaan enemmän aikaa kuin kenenkään muun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään