Jump to content
Naimisiin.info

Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

Ei olla kutsumassa juhlaan työkavereita, koska kummallakaan ei ole niin läheisiä ihmisiä työn puolesta. Paitsi, että joku työkavereistani tulee olemaan mukana vihkipapin ja kanttorin muodossa, kun satun olemaan seurakunnalla töissä :):D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kutsun, yhden siksi, että tunnemme ajalta ennen kuin menin samaan työpaikkaan hänen kanssaan, toisen siksi, että olemme tulleet läheisiksi ystäviksi työn kautta, mutta tiesimme toisemme jo entuudestaan. Miehen kaikki työkaverit töissä (vuorotyö) tuolloin, koska häät salaisuus niin ikävä kyllä heille ei voida antaa mahdollisuutta järjestää itselleen vapaata, vaikka muutaman muuten kyllä kutsuisimme.

Ilman, että tuntisin kunnolla työn ulkopuolella työkavereitani, en kutsuisi.

Link to comment
Share on other sites

Työkavereita kutsutaan varmaan useita. Ovat tulleet pienessä firmassa aika läheisiksi ja molemmat ollaan tälle firmalle tehty töitä. Myös miehen toiselta työpaikalta kutsutaan pari kaveria. Ei niitä oikein työkavereiksi miellä, ihan ovat tärkeitä ihmisiä myös muuten elämässämme.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Mun tekisi mieli kutsua pari työkaveria, mutta koska vieraslista on budjetin takia pidettävä pienenä, en varmaan voi heitä kutsua.

Link to comment
Share on other sites

Minä kutsuin yhden työkaverin,jonka kanssa ollaan paljon muutenkin tekemisissä sekä työnantajani vaimoineen,nämä kaikki kolme olen tuntenut 10v joten halusin myös heidät häihin.Mies kutsui kolme työkaveria ja työantajansa.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen miettinyt tätä, mutta en osaa vielä päättää. Siellä on yksi sellainen, jonka voisin kutsua, mutta häät pidetään ihan eri puolella Suomea kuin missä hän asuu (ja itsekin asun), joten luulen, että hän ei lähtisi matkustamaan mun häiden vuoksi. Tässä on sekin, että jos kutsuisin hänet, täytyisi kutsun olla avec juurikin pitkän matkan takia ja olemme yrittäneet mieheni kanssa hieman karsia vierasmäärää... Noh, täytyy vielä miettiä :)

Link to comment
Share on other sites

Minun työkavereitani ei häihin tule, mutta miehen pomo saatetaan kutsua :D Miehen esimiehen ja tämän perheen kanssa kun olemme vapaa-ajallakin tekemisissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä kutsun viisi työtoveria. Yksi heistä on jopa kaasoni ;D Miehen työtovereita tulee kolme ja heistä yksi on bestman :D

Link to comment
Share on other sites

Mulla on tosi tiivis ja hyvä työporukka joten kutsun kaikki avecien kanssa. Ollaan suht pieni firma ja touhutaan porukalla muutenkin vapaa-ajalla ja  toinen kaasoistakin on (myös) työkaveri. Osan puolisotkin on tullut jo sen verran tutuiksi että haluan heidät mukaan joten kaikki saa avec-kutsut. Mies kutsuu n. 4 lähimpää työkaveriaan eli työkavereista puolisoineen napsahtaa n. 30 vierasta. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ajatellut tätä asiaa jo, vaikka hääpäivää ei vielä oo ees sovittu eikä muutenkaan oo virallisesti päätetty mistään. Mä en tule kutsumaan tulevaisuudessa työporukkaa, vaikka firmamme on todella pieni. Musta vaan tuntuu etten halua niitä vapaa-ajalleni, ja haluan siihen tilaisuuteen vaan meidän lähimmät ihmiset, en sellasia joiden kanssa pitää esittää jotain muuta mitä on.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ajateltiin kutsua sulhon kanssa häihin yksi pomo ja pari-kolme työkaveria puolisoineen. Tämä siitä syystä, että mekin sulhon kanssa tavattiin tällä työpaikalla joten minusta on ihan luonnollista että hekin kutsun saavat. Itse en ole enää töissä kyseisessä paikassa, mutta sulho on ja hänen kauttaan kuulen entisien työkaveiden kuulumisia jatkuvasti.

Link to comment
Share on other sites

Ei kutsuta, koska haluaisin kutsua kaikki tasapuolisuuden takia tai en ketään. Ja kaikkia en voi kutsua, koska muuten puljuun ei jää ketään :) Meillä on myös niin pieni juhlatila, että oli pakko jättää serkutkin pois. Ja tämän tiedon vastaanottoa odotellaan... :D

Link to comment
Share on other sites

Olen töissä alalla jossa duunit pitää osata jättää työpaikan oven taakse kun sen vuoronsa jälkeen laittaa kiinni. En siis halua omalle vapaa-ajalleni ketään "muistuttamaan töistä". Ihania ihmisiä ja kai sitä henkisesti rankkaa työtä tehdessään hitsautuu kiinni työkaveriin ja tulee tavallaan läheiseksikin mutta kyse on kuitenkin vain työkavereista.

 

Sitä paitsi en halua kenenkään töistä näkevän mitä tapahtuu jos juon lasillisen liikaa skumppaa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Isäntä haluaa kutsua pomonsa ja yhden työkaverinsa, miehineen. :) Mun mies siis käytännössä ainoa mies koko tuossa työpaikassa, jos ei ylintä esimiestä lasketa. :D Mun työkaverit ei kutsua saa, ei oo mitään tiivistä työyhteisöä meillä. Se on töissä vaan läpsystä vaihto ja päivän tärkeimmät infot pikana.

Link to comment
Share on other sites

Ei kutsuta, koska rajanveto ketä kutsutaan olisi vähän vaikeaa.  Sen sijaan kutusn pari asiakasta joiden kanssa olen tehnyt kauan yhteistyötä. Asiakkaita on helpompi kutsua, koska eivät ole sillä tavalla yhteydessä toisiinsa normaalisti.

Link to comment
Share on other sites

Minä kutsun! Meillä on suomessa yhteensä 15 työntekijää, joista kutsun minun kanssa samassa toimipisteessä olevat, eli kaksi työkaveria ja yhden esimiehen. Meillä on tosi tiivis porukka, ja yksi näistä työkavereistakin on menossa naimisiin pari kk ennen meitä, ja yhdessä puhuttiin että kutsutaan tämä oma porukkamme. Lisäksi toisesta toimipaikasta tulee yksi, mutta hän on ollut minun kaveri ennen kuin tuli samaan yritykseen töihin. Kolmannestakin toimipaikasta tulee yksi, ja hänetkin olen tuntenut jo aikaisemmin. Hän tosin on äitiyslomalla :)

Se mitä kovasti mietin, oli että kutsunko työkaverit avecin kanssa vai ilman, mutta koska karsimme vanhoja perhetuttuja aika kovalla kädellä pois (sellaisia keiden kanssa ei olla nähty pariin vuoteen) niin päädyttiin siihen että kyllä työkaverit saa miehensä ottaa mukaan :)

 

Mies ei kutsu työkavereita, ei ole sellaista läheistä työporukkaa. :)

Muokattu: , käyttäjä: giuliva
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Kutsun kaikki työkaverini, ja pomon. Eli yhteensä 5 henkilöä ja heidän puolisonsa. Itseasiassa yksi näistä työkavereista on myös kaasoni:)

Link to comment
Share on other sites

En edes tiedä missä teen töitä vai onko mulla töitä häiden aikaan (2017 suunnitellut häät ja valmistun toivottavasti 2015 lopussa). Meille tulee upseerihäät, joten pelkästään miekkakujan vuoksi oikein kehotan sulhoa kutsumaan myös työkavereitaan meidän häihin :D

Link to comment
Share on other sites

Minä en aio kutsua työkavereita häihini, työsopimukseni päättyy noin reilun kuukauden kuluttua häistä ja minulla on melko viralliset välit työkavereihini. Ei olla missään tekemisissä töiden ulkopuolella, joten heidän kutsumisensa perhejuhlaan tuntuisi vähintääkin ahdistavalta.

 

Mieskään ei halua kutsua työkavereitaan, vaikka minä vähän sitä ehdotinkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ei varsinaisesti kutsuttu työkavereita, mutta kaasonihan tosiaan on mun työkaveri nykyään. Ja pari duunikaveriani tulee hoitamaan tarjoilun meidän häihin. Meillä tosiaan niin pienet häät että ei kaason ja bm.n lisäksi kutsuttu edes muita kavereita...

Link to comment
Share on other sites

Me kutsuttiin minun yksi läheinen työkaverini. Ollaan vapaa-ajallakin tekemisissä, joten ehdottomasti halusin kutsua hänet.

Kutsuttiin myös hänen puolisonsa, joka myöskin on samassa firmassa töissä, mutta nyt heille on tullut ero eli tämä ex-puoliso jää pois juhlista.

 

Muita työkavereita ei edes harkittu.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee jonkin verran. Miehen puolelta muutama kaveri on työkavereita myös, ja tunnemme molemmat myös heidän "vaki-avecit". Minulla on kourallinen läheisiä työkavereita, joita kaikkia ei voida kyllä kutsua, joten tässä vielä vähän pohdittavaa. Aveceja heille ei kuitenkaan kutsuta.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...