Jump to content
Naimisiin.info

Kutsutteko työkavereita häihinne


Kata.S

Recommended Posts

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä kutsun muutaman lähimmän työkaverin, joiden kanssa oon joko ystävystynyt syvemmin tai joiden kanssa oon eniten tekemisissä. Täytyy kuitenkin rajoittaa työkavereiden määrä viiteen tai muuten ei juhlaan mahdu muut kaverit. Kolme tiimiläistä, joiden kanssa oon vähemmän tekemisissä, jäävät ilman kutsua näillä näkymin. Toivon että ymmärtävät. Tuskin edes haluaisivat osallistua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kutsuttiin neljä työkaveria molemmilta. Mun työkaverit tulivat kaikki. Miehen puolelta yksi ei vastannut mitään, kaksi ilmoittivat vaimonsakin (ei ollut avec-kutsu) ja toinen näistä pariskunnista jätti sitten kokonaan tulematta (ei mitään ilmoitusta kenellekkään missään muodossa). Yksi tuli ilman tyttöystäväänsä jonka oli ilmoittanut ehkä-statuksella, jahtasi sinkkuja puolet juhlasta ja puolet nukkui vessassa. 

Link to comment
Share on other sites

Työkavereideni joukossa oli muutamia joiden kanssa vietän vapaa-aikaakin, joten luonnollisesti kutsuim heidätkin, avecien kera. Häiden jälkeen tarjosin työpaikalla vielä kakkukahvit, kun työpaikalta oli muistettu ihanilla lahjoilla. Tiimi oli alle 30 hlöä, joten ei ihan mahdoton tehtävä.

Link to comment
Share on other sites

Mies kutsuu häihimme yhden työkaverinsa. Tosin ovat tunteneet toisensa työn ulkopuolellakin jo pitkään, eli varmasti saisi kutsun joka tapauksessa vaikkeivät työkavereita olisikaan. Muita työkavereita ei ole halunnut kutsua vaikka jonkin verran on tekemisissä heidän kanssaan vapaa-ajallaankin, ei koe heitä niin tutuiksi tai läheisiksi, että toivoisi heitä häihimme. Minä olen kyllä kertonut, että minulle heidän kutsumisensa sopii miehen niin halutessa. 

 

Minä elän tällä hetkellä kotielämää lasten kanssa, mutta ajattelen samoin kuin mies ja toimisin omalla kohdallani samalla tavalla :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ainakin yksi miehen työkaveri kutsutaan (me oltiin heidän häissä niin toki heidät vastavuoroisesti kutsutaan), vielä vähän auki että kutsutaanko sitten kolme muutakin. Tosin kun pitäisi pitää porukka pienenä ja ainakin yhdellä noista kolmesta on vaimo joka tarvii sitten myös avecina kutsua (vaikka tämä kyseinen henkilö ei niin paljoa sulhosta tykkää, oli aikanaan tehnyt huonon ensivaikutelman  :girl_haha: ), niin tarvii vähän pohtia että kutsutaanko sieltä ne kaikki vai vaan tämä yksi varmasti kutsuttava  :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meinasin aikoinani, ennenkuin olin tavannut nykyisen mieheni että jos joskus menen naimisiin niin aijon kutsua työkavereita. Mieliala on kuitenkin tässä viimeisen vuoden aikana muuttunut ja olen miettinyt että todennäköisesti kutsun vain yhden työkaverini, jonka kanssa on useamman vuoden tullut tehtyä hommia. Mies tuskin kutsuu työkavereitaan, eikä minullakaan ole siihen mitään suurempaa tarvetta, kun en koe olevani heidän kanssaan mitenkään läheinen. 

Link to comment
Share on other sites

Kutsuisin mielelläni kaksi työkaveriani, joiden kanssa viihdyn parhaiten. Ongelma on siinä, että pelkään muiden loukkaantuvan. Kenenkään kanssa en eriyisemmin vietä vapaa-ajallani aikaa, mutta nämä kaksi olisivat sellaisia joiden kanssa haluaisin olla paremmissakin väleissä. En vaan tiedä pitääkö kutsua kaikki 8 tai ei ketään..  :unsure: Yhdestä työkaveristani en edes juuri pidä, mutta porukka on niin tiivis, enkä haluaisi häntä millään tavoin loukata.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...