Tietääkö kumppanisi sinun kirjoittelustasi täällä?


Guest Alla kanelipuun

Recommended Posts

  • Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei taida tuo tietää, ihmettelee vain miksi aina unohdun jollekkin sivulle niin pitkäksi aikaa...  ;) Miekkonen ei muutenkaan ole niin kova häätouhottaja, että tarvitsen vertaistukea täältä selvitäkseni jotenkin omista täpinöistäni (ja uskokaa, minä täpisen täällä vielä kaaaauan).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietää tietää ja vakoilee aktiivisesti kaikki mun kirjoittamat jutut...  ;D Että ihan kaikkea ei täälläkään voi paljastaa! Terkkuja vaan.. kärmekselleni!  ;D Ja  :-*  :-X

Miekkonen välillä hyväntahtoisesti naljailee mulle, että mitäs Naikkareissa tällä kertaa. On se itsekin täällä todistettavasti surffannut, kerran se meinas pyörtyä nähdessään täydellisesti violetilla teemavärillä toteutetun kattauksen (tarviiko tähdentää, ettei meille tule teemaväriä...) mutta toisaalta, hän löysi ilokseen (ja toki minäkin olin hyvin tyytyväinen!) käyttökelpoisen juhlaohjesäännön, jonka laittoi heti talteen.

Link to comment
Share on other sites

Ei tiedä eikä ikinä saakaan tietää! Meillä häät vasta 10 vuoden kuluttua jos mies ehtii siihen mennessä tottua ajatukseen, mutta tuokin ajankohta varmaan siirtyisi parilla vuodella jos hän tietäisi kirjoittelustani. Tuolloin mieheni säikähtäisi henkisesti tätä painostusta, ja saisin odotella vieläkin kauemmin  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juu tietäähän se :) Hieman ehkä huvittunut siitä, miten paljon täällä pyörin...kun kerrottiin hänen vanhemmilleen, että mennään naimisiin kertoi heillekin, että "paljon se lukee sellaista keskustelupalstaa naimisiin jotain, jossa tarpeeksi kirjoiteltuaan voi ylentyä jne..." Ja tähän appi, että ei kai siellä omalla nimellä vaan olla?!? :P Mutta kyllä sulho ihan mielellään sitten kuuntelee, kun joka ikinen päivä kerron, että "arvaa mitä, luin tänään naikkareista siitä ja siitä..." :lol:

Link to comment
Share on other sites

Kyllä meilläkin tietää... Naureskelee mulle välillä hyväntahtoisesti ja välillä taas sanoo, että riittäiskö se jo tälle päivälle ;) , vaikken mä nyt täällä niin koko aikaa ees pyöri :D Mut ei se varmaan mun nimimerkkiä tiedä? Eikä mun tietääkseni täällä kauheesti muutenkaan oleskele... Välillä kyllä kurkkii mun olkani yli toisinaan :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Tietää. Jos olen vastannut johonkin sulhoa koskeviin aiheisiin, olen kysynyt häneltä ensin luvan.

Ja on varmaan salaa tyytyväinen, että vietän aikaa välillä eri nettifoorumilla kuin sillä, millä yleensä. Siltä toiselta foorumilta saan kuulemma vääriä vaikutteita parisuhdeasioissa. Hääfoorumilta sellaisia ei varmaankaan saa.

Itse ei tätä lue kun ei suomeakaan osaa.

Link to comment
Share on other sites

Tietää! Ja koittaa välillä häätää mua koneelta että pääsis itte surffaamaan - tosin ei näille sivuille :rolleyes:

Mä olen vähän sellanen, että kun jostain asiasta iskee into päälle niin se vie yöunet mennessään. Isäntä epäilee, että vähän vähemmän häähulinaa niin tulis morsiamelle taas paremmin uni silmään öisin.

Link to comment
Share on other sites

Tietää se. Kysyin luvan, että saanko rekisteröityä tänne :D Ennen oon vaan käynyt lueskelemassa näitä juttuja kaikessa hiljaisuudessa. Nyt oon jo ihan addiktoitunut ja miehelle höpötän näitä juttuja. On pitäny vähän rajottaa, ku sitä ressukkaa alkaa ahdistaa mun höpsötykset. Sen mielestä häihin on vielä niin paljon aikaa, että kyllä kaiken ehtii tehdä myöhemminkin. Hmmm... 1,5 vuotta aikaa. Tuntuu, että monet aloittaa suunnittelut jo paljon aikaisemmin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...