Tietääkö kumppanisi sinun kirjoittelustasi täällä?


Guest Alla kanelipuun

Recommended Posts

  • Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä taisin jossain vaiheessa tätä ketjua uhota että tämä on minun salaisuuteni, mutta eipä se kauaa sellaisenä pysynyt... Nykyään sulkki kieltää minua säännöllisesti pyörimästä täällä koska saan aina paniikkeja kun käyn katsomassa miten pitkällä järjestelyissä hääpäiväkaimat ovat :) Yleensä kuitenkin ihan hyödyllistä tietoa ja hääkuumeen lievitystä täältä saan. Niin, luulin etten moiseen tautiin toista kertaa enää sairastuisi, mutta voi olla että olin väärässä.

Link to comment
Share on other sites

Meidänkin isäntä tietää, ja naureskelee melko hyväntahtoisesti. Välillä tulee ihan itsekin viereen lueskelemaan. Sulho sanoikin yksi päivä, että hyvä, kun mie (siis morsian) voin purkaa aina välillä hääkuumeiluani naikkareihin, niin hän saa vähän aikaa olla rauhassa :grin:

Ollaan kyllä puhuttu, että tosi hyödyllisiä vinkkejä yms. täältä saa. Mitäpä nykyihminen tekisikään ilman internettiä... Ja toisten kokemuksista voi aina (yrittää) viisastua :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Tietää! Varmaan puolet mun ideoistahan on täältä.. :D Ja eipä muuten olisi edes tajuttu mitä kaikkea häähössötykseen kuuluu.

Tietää nickin, ja että kirjoitan tänne KOKO AJAN, mutta ei välitä lukea... Sama juttu muunkin nettinörtteilyn kans. Kysyy kyllä välillä, että kirjotatko sä tänki nyt heti sinne. Kerran sanoi, etten saa kommentoida rumasti hänen perhettään. Ihan kuin mä nyt muutenkaan.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...