Jump to content
Naimisiin.info

Tietääkö kumppanisi sinun kirjoittelustasi täällä?


Guest Alla kanelipuun

Recommended Posts

Tietääpä hyvinkin! Ja itseasiassa hän minulle kertoikin tästä foorumista! Minä kun en foorumeita ole ikinä harrastanut, enkä niistä mitään tiedä. Paitsi nyt tästä! Ja sulho tietää myös nimimerkkini, enkä tietenkään mitään salaile häneltä. Aina kerron hänelle juttuja ja ideoita täältä omiin häihimme ja paljon apua olemmekin täältä saaneet! Ja hän puolestaan naureskelee mun hääintoilulle, että voisin vähän rauhottua, enkä roikkua täällä niin usein :) Hih!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Juu, kyllä tietää ja tietää nimimerkkinikin. Sulhaseni ei tosin puhu suomea, joten hän ei voi käydä tarkastelemassa mitä tänne kirjoitan, mutta joskus kun kysyn häneltä mielipiteitä häihin liittyvistä asioista, hän saattaa vastata naureskellen: "Sinunhan se pitäisi tietää kun siellä hääfoorumilla pyörit." :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Kyllä tietää. Kiitteli vielä hääpäivänä, että oli kuulema tosi hyvä, että on tällanen foorumi, jota apunakäyttäen saatiin niin ikimuistoiset juhlat järjestettyä. :D Toki kiitos onnistuneista juhlista kuuluu myös kaasolle, bestmanille ym. Täältä kuitenkin poimin to do-listat, pukuideat, istumajärjestysideat ym. tärkeän. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tottakai tietää, molemmat kirjotellaan tällä samalla nimimerkillä.

Eikös naimisiinmeno ja kaikki siihen liittyvä, mukaanlukien foorumin seuraaminen ja kirjoittelu ole asioita joista molempien pitäs olla yhtä kiinnostuneita? En suoraan sanottuna ymmärrä puolisoita joita ei hääjärjestelyt kiinnosta millään tasolla, pitäskö siinä vaiheessa miettiä sitä naimisiinmenoa uudestaan..

Ja tämän kirjoitti sulhanen. Morsmaikku istuu vieressä ja korjaa kirotusvirheet. :D

Muokattu: , käyttäjä: 07072012
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kyllä tuo komia urhoni tietää että täällä pällistelen toisten juttuja ahkeraan ja lurittelen omiani. Eipä ole hällä tunnuksia mutta on jopa itsekkin piipahtanut lukaisemassa paria ketjua..se oli yllätys minulle! ;) <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietää kyllä ja tietää nimimerkinkin :girl_smile: . On vain tyytyväinen, että olen löytänyt jonkun toisenkin "kohteen" häähössötykselleni, niin saa hänkin aina välillä olla rauhassa :girl_smile: . Olkoonkin, että hänestä on kuulemma vain suloista se, miten paljon olen tästä innostunut. Olemme myös yhdessä lueskelleet foorumia ja näin häiden suunnittelun alkuvaiheessa tunnun hukkuvan kaikkiin niihin toinen toistaan parempiin ideoihin, mitä täältä pursuaa :girl_smile: . Onpa tuo sulhanenkin heittänyt puolivakavissaan, että kai hänenkin tänne joskus pitäisi rekkautua, että pääsisi osaksi tätä "häähumua". Vielä tuo ei ole tosin tohtinut, kun pitää tätä kuitenkin vähän sellaisena "naisten hömpötyksenä", vaikka toki kiinnostunut onkin hääjärjestelyistä :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...