Jump to content
Naimisiin.info

Tietääkö kumppanisi sinun kirjoittelustasi täällä?


Guest Alla kanelipuun

Recommended Posts

  • Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tietää koska usein näkee kun olen täällä ja joskus kurkkii mitä kirjoitan. Aika usein hänelle myös kerron juttuja, jotka alkavat "siellä hääpalstalla joku sanoi..." tai "luin naimisiin.infosta, että..." :) Eipä se häntä mitenkään ihmetytä, huvittaa korkeintaan.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä tietää ja ite sille välillä vouhotankin, että "naikkareilla oli sitä ja tätä".

 

Ja välillä sulho koittaa kurkkia mun juttuja ja kyselee, että mitäs naikkareilla(=tietää, etten juuri muualle pitkiä pätkiä netissä kirjottele) :D Ja välillä sanoo, että pitäs täältä tulla katteleen vinkkiä johonkin hääjuttuun ja että "mee nyt kertoon sinne naikkareille tästä" , hih :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietää mun mies ja on huomannut, etten hössötä hänelle koko ajan enää häistä, koska voin purkaa sen kaiken innostuksen täällä.

Just eilen puhuttiin tästä foorumista ja siitä, että täältä löytyy kyllä ihan kaikki häihin liittyvät jutut ja vinkit...askarreltiin samalla kutsukortteja. Me ollaan pikkusen aikaisessa, mutta näistä tuleekin aika monimutkaiset. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tietää kyllä, aika usein kerronkin hänelle kun bongailen täältä hyviä juttuja ja vinkkejä :) Häämekkokin on tältä foorumilta ostettu joten silloin varmaan viimeistään selvisi että täällä pyörin :D

Link to comment
Share on other sites

Allekirjoittaneen "arvaa mitä luin naikkareista" ja "kato mitä kirjotin naikkareihin" -vouhkaaminen tuskin jättää mitään arvailujen varaan :'D Sulhanen siis tietää, ja yllättävän kiinnostuneena kaiken kuuntelee. Mussukka.

Link to comment
Share on other sites

Tietää että luen sekä kirjoitan. Häihin on kolmisen vuotta, joten ei ymmärrä mun häähössötystä jo nyt (kihloissa reilu kuukausi), joten parempi tänne purkaa niitä hössötyksiä ja ettiä ideoita. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Juh tietää, hänen mielestään vietän täällä ihan liikaa aikaa.... Mut täältä löytää kaikkea mielenkiintoista ja saa kivasti uusia ideoita

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kyllä tietää. Naureskelee vaan, että "taasko sä suunnittelet häitä? Nehän on vasta ensi vuonna." Menispä 9 kuukautta nopeasti..  :girl_sigh:

Ja sama kuin Janiquella, mun "täällä naikkareissa muuten oli tällainen idea, eikö ois kiva?"-kommentit jättää tuskin mitään arvailujen varaan. Sujuvasti tuo mies kuuntelee ja kommentoikin. Tänään kysyin, joko alkaa ärsyttää tää mun hössötys ja häät perutaan, niin vastaus oli: "Hössötä vaan, en mä ennen polttareita mitään peru." Sulho odottaa polttareitaan kuin kuuta nousevaa - oli viime vuonna sulhon veljen polttarit aikamoinen spektaakkeli niin tietää, että niihin panostetaan hänenkin kohdallaan. Raukkaparka, tovin saa mun hössötystä vielä kuunnella, kun häät vasta ensikesänä  :girl_haha:

 

Muoks. Lisätty tekstiä.

Muokattu: , käyttäjä: Nanna93
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En tiedä voiko tätä nyt kirjoitteluksi edes sanoa, mutta tietää kuitenkin. Eikä taida hirveästi välittää, hymyilee vaan kun sanon, että olen hääfoorumilla. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tietää. Itse kerroin että liityin ja mies oli iloinen tästä. Varmaan ajatteli että nythän sen ei tarvitse kuunnella kaikkia häähömpötyksiä koko ajan. Mutta totesi kyllä mulle että täältä saa varmaan kaikkia hyviä ideoita. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Tietää. Äsken sanoin, että "haluaisin tänne mun hääfoorumille.." Sain vastaukseks "onko sulla oma hääfoorumi!?" Kun piti sanoa, että tänne mun profiiliin hääfoorumille. :D:girl_cray2:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...