Jump to content
Naimisiin.info

Tietääkö kumppanisi sinun kirjoittelustasi täällä?


Guest Alla kanelipuun

Recommended Posts

  • Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tietää, vaikka aluksi kyllä yritin kovasti salailla uutta suosikkisivustoani ja tyhjennellä yhteisen koneen sivuhistoriaa.. Meillä häiden suunnittelu kun ei ole vielä ihan ajankohtaista ja aiheesta keskustelu aiheuttaa sulhasehdokkaassa(23 vee) vielä lähinnä vaivaantuneisuutta. Tai siis naimisiin menosta ollaan kyllä keskusteltu, mutta mitkään syvemmät pohdiskelut esim. vuodesta, kuukaudesta, kirkosta tai kampauksesta ei vielä oikein kiinnosta. Tää on siis mulle oikein sopiva paikka purkaa tätä rajatonta hääintoa ettei kotona ahdistuta ;D

Link to comment
Share on other sites

Ei vielä, mutta kohta tietää, kun pitää näyttää täältä niin monta kivaa ideaa, joita vois käyttää meijänki häissä. Se varmaan on ihan tyytyväinen kun höyryän täällä, enkä jauha sulhoraukalle kolmatta tuntia "mitä tulee hääkarkeiks?" tai "pakko saaha tuommosia ruusun terälehtiä pöytäkoristeiks" tms..

Link to comment
Share on other sites

Sulho tietää. Välillä ku puhutaan esim puhelimessa ja sulho kysyy: Mitäs muru? vastaan: tietokoneella. Tulee nopeasti vasta kysymys: ai hää juttuja vai? Jotenkin tuntuu et sulho on vähän rinta rottingilla siitä että olen niin innoissani meidän häistä. Hän on ihan tyytyväinen ollu että tykkään suunnitella, ja välillä kyselen hänenkin mielipidettä esim. erilaisiin keskusteluketjuihin.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tuo sulhanen taitaa tietää missä morsian käy haaveilemassa. Taitaa lähinnä hymyillä koko asialle ja pitää tätä lähinnä hassuna harrastuksena. Toisaalta on varmasti helpottunut, että mulla on joku paikka missä purkaa "hääpaineita", mutta ei taida tietää kuinka paljon aikaa täällä saa helposti vierähtämään...  ;D

Sitäpaitsi täältä on saanut ihan mielettömän hyviä ideoita liittyen aivan kaikkeen. Ja ihan mielellään tuo sulhokin käy jotain kuvia/juttuja katsomassa kun pyydän.

Link to comment
Share on other sites

Ei tiedä.Hän olisi halunnut vain vihkiminen maistraatissa ei muuta mutta sain puhuttua siviilivihkimisen ja pienet pippalot. Häät ovat minun järjestettävänä ja jos sanon jotain häihin liittyvää iskee hänelle hirmuinen paniikki eikä mielellään halua kommentoida.

Tuttua tuo paniikkijuttu.Onkohan se heillâ veressä.? Heh heh  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...