Lucille

Millaiset häät 30+?

187 viestiä aiheessa

Tässä myös eräs +30-morsian. Minulle on aina ollut selvää, että haluan pienet häät. Mies halusi vielä pienemmät, joten teimme molempia tyydyttävän kompromissin. Menemme salaa maistraatissa vihille ja pidämme joulun jälkeen mökillä juhlan noin 30 vieraalle. Pukuni on valkoinen, vaikkakaan ei ihan perinteinen.

Itse vihkiminen on vain meille kahdelle, samoin illallinen ja hääsviitti. Juhlat ovat sitten enemmän vieraiden ehdoilla. Mahdollisimman vähän stressiä ja mahdollisimman hauskaa, niitä pidämme johtolankana näissä juhlissa.

Mutta jos olisin alunperin halunnut isot häät, en näkisi mitään estettä niiden järjestämiselle. Minusta ikä tuo vaan itsevarmuutta ja näkemystä siitä mitä oikeasti haluaa. Olen ollut todella viehättävissä +40-häissä, joissa morsian oli kaunis kuin prinsessa valkoisessa puvussaan, sata vierasta ja kaikki viihtyivät. Pitää olla vain uskollinen itselleen, niin saa sellaiset häät kuin haluaa, eikä mikään jää harmittamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miulle ainakin prinsessahäät kaikilla mausteilla, kiitos! Arvostelijat älkööt vaivautuko paikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki, olen kirjoitellut enemman tuolla haat 08 ja kesakuu 08 otsikoiden alla, mutta ajattelin nyt laittaa mietteitani myos tannekin.

Olen haissani 31v ja 7kk. (tarkasti ottaen, hih) ja taytyy myontaa etta tana kevaana kun aloin haitani suunnittelemaan ajatuksissani oli prinsessa unelma haat. Ne haat joita olen suunnitellut siita asti kun olin 3 v. Ja mita onkaan muuttunut. Fiksuna tyttona en sentaan paattanyt miesta silloin, tai no melkein..ja ette usko mut se on toteutumassa. Paatin menna naimisiin oman prinssini kanssa ja kylla tuo mies miun prinssi on. Aikoinani paatin kirkon, papin, pitopalvelun, kakuntekijan, urkurin, kirkko musiikin ja haavalssin. Uskomatonta 3 vuotiaalle, mutta parempi aloittaa aikaisin. Tanan kevaana kutenkin yllatyskosinnan jalkeen aloin uudelleen miettimaan noita aikaisemmin tekemiani suunnitelmia, kirkko meni vaihtoon saman tien, silla asumme ulkomailla, samoin pappi ja pitopalvelu osoittain. Silta osin etta 3 v paattamani "pitopalvelu" tekee kakkuni. Kakun tekija vaihtui siis, mutta voisin kayttaa myos hanta. Urkuri vaihtui tietenkin, ja kirkko musiikki osoittain. Niin ja haavalssi, emme tanssi valssia. Ei sovi haidemme tyyliin.

28 v sitten tein paatoksen myos unelma haapuvustani, prinsessa unelmaa pitaa olla. Ja kun nyt kesan lopulla kavin katsomassa & sovittamassa pukuja, kaikki puvut joita valitsin olivat juurin niita prinsessa tylli unelmia, ja kuinka kavikaan, en edes tykannyt niista enaan. Ammattitaitoinen myyja ehdotti minulle aivan toisenlaista ja jopa toisen varista pukua ja se oli taydellinen.

Haissamme on silti nakyvilla meidan molempien unelmia. Niista tulee iloiset ja rakkaudella suunnitellut juhlat joissa toivomme kaikkien nauttivan. Musiikki on aikuiseen makuun, big band teeman alla suunniteltua. Ruokalistalta loytyy perinne ruokia mutta meidan makuun sopivia erikoisuuksia myos.

Koska pistamme yhteen kaksi kulttuuria on haissamme, ei haamme todellakaan ole tyypilliset brittihaat tai perisuomalaiset haat. Haluamme elegantit aikuisten juhlat jossa myos pienempi vaki viihtyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

no mä en oo ihan vielä 30v., 28 kuiteskin ja mies 31v. me tehtiin niin, että mentiin ulkomailla naimisiin, hiekkarannalla, meillä molemmilla oli häävaatteet. pappi vihki meidät, otettiin virallisia kuvia, nautittiin hetkestä kahdestaan.

suomeen tultuamme pidimme juhlat perheelle+kavereille kotona miehen siskon uudessa omakotitalossa. meillä oli muutama perinne, puheet, kakunleikkuu, häävalssi, muuta ohjelmaa ei oltu suunniteltu. yllätykseksemme meille oli järjestetty live-esiintyjä ja kaverit olivat suunnitelleet muuta ohjelmaa. olimme todella otettuja, että joku varta vasten järjesti juuri meitä varten näitä juttuja. tunnelma juhlissa oli ihana, minulla oli sama morsiuspuku kun vihkitilaisuudessa ja miehellä musta puku. kaikki kehuivat juhlien välitöntä ja rentoa tunnelmaa, jossa kuitenkin oli juhlan tuntua. loppuillasta lähdettiin sitten baariin ja bailattiin tappiin asti.

tämä kombinaatio on täydellinen meille, vaikka olin ajatellut etten halua olla keskipisteenä. se ei haitannut yhtään, tunnelma oli niin rento, että kaikki jännitys unohtui.

suosittelen!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yks +30 ilmoittautuu! Takana seurustelua yli 10 vuotta, emmekä halua mitään isoja sukuhäitä, vaan pienet, jossa lähin perhe + lähimmät ystävät eli n. 30 henkilöä. Hyvää ruokaa, musiikkia ja tunnelmaa, siinä meidän resepti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä kanssa yksi kolmekymppinen "muusa" ja sulhanen on 32v. Meillä on jo pitkä yhteinen taival takana yli 13v. ja noin vuosi sitten alkoi tulla ajatus avioliitosta kun kosintakin tapahtui jo reilu 12 vuotta sitten.. :blink:

Alettiin vaan puhumaan yleensä häistä ja mies sanoikin että ens kesänä on sitten meidän aika astella alttarille...Sulhanen teki uusintakosinnan jouluaattona-07 ja sain uuden kihlasormuksen. Meille on ollut tärkeää että joskus vihitään kirkossa ja lähimmät ihmiset ovat sitä todistamassa ja päätettiin sitten pitkän pohdinnan jälkeen että pidetään sitten kunnon juhlat vielä päälle.

Varattiin tämän vuoden elokuulle kirkko, juhlapaikka ja työväentalo jossa sitten on jatkobileet. Vieraita 100-150. Puku tulee olemaan valkoinen tai ivory, sellainen että siinä on kiva olla mutta huntua ei varmaankaan tule koska mulla on mustat pitkät hiukset niin ne riittää. Mutta muuten kaikki kaasot, bestmanit, morsiusneidot, jotain ohjelmaa mutta ei viel' tarkempaa kuvaa..

Olemme oikeastaan vasta nyt vähän :rolleyes: aikuistuneet ja rauhoittuneet että meillä on aikaa ja malttia järjestää sellaiset juhlat mitkä itsestä tuntuu oikeilta ja hauskoilta.

On tämä kyllä hauska ketju ollut lukea että miten paljon ihmiset haluaa erilaisia asioita ja kunnioitan kyllä kaikkien omia mieltymyksiä täysin. Ja olisihan se aika tylsää jos kaikki häät menisivät aina saman kaavan mukaan. :grin:

Muokattu: , käyttäjä: Ms Ponte

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen myös ... hetkinen... 33 vuotias morsian. Pitää välillä miettiä että kuinkas vanha mä olinkaan kun en ole sitä muistanut enää vähään aikaan (ei ollut pahemmin 30 kriisejä! B) ) Meille tulee isohkot kirkkohäät, kuten tossa joku sanoikin niin täällä pääkaupunkiseudulla tuo ikä ei oo mikään kovin korkea mennä naimisiin. Mun kavereista kaikki maalla asuvat on menneet jo parikymppisinä mutta pääkaupunkiseutulaiset seukkailee tai jotkut uskaliaimmat on menneet jopa kihloihin. :blink:

No, meille siis tulee kirkkohäät (isä saattaa), puku on vaalea muttei ihan puhtaan valkoinen (taitaa olla ivory...), tiara tulee muttei huntua. Heittokimpun olen tilannut joten se taidetaan sitten heittää, kaverini ovat niin rentoja tyyppejä että tuskin tuollaisesta nolostuvat. Mutta muuten juhlat ovat musiikkipainotteiset, ei mitään leikkejä, hääkarkkeja tms. En ole erityisemmin miettinyt servettien värityksiä tms. mutta koristuksena käytän paljon kynttilöitä. Kukkia en ole tilannut muita kuin oman kimppuni sekä yhden kimpun pitopöytään. Ohjelmana on koomikko, taikuri ja muusikoiden musiikkiesityksiä. Esim. häävalssia ei tule (en edes osaa tanssia valssia) eikä yhtäkään valssia soi muutenkaan. Sukulaistätien ja setien takia soitetaan aluksi jotain iskelmätyyppistä muutama biisi ja sen jälkeen loppuilta on vähän rankempaa biletysmusaa.

Häät voi siis olla mix, jotain vanhaa ja jotain teitä itseänne! Esim. toi puku voi olla sun näköinen kapealinjainen (mun puvun ompelija sanoi että yli 30 naisten puvut on yleensä kapealinjaisia, ei prinsessamaisia) ja eri värinen. Mä en kyllä itsekään tekis mitään sellaista mitä ei tuntisi omakseen noin tärkänä päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse täytän helmikuussa 30 ja häät ovat juhannuksena ja samanlaiset häät haluan kun vaikka 5v. sitten :D Eli kirkkohäät, morsiuspuku (en ole koskaan halunnut koko valkoista, värillinen yläosa siis), hääjuhlat juuri sellaiset kuin olen aina toivonut ja halunnut ja hääpari päivän prinsessa ja prinssi ;) Mielestäni tärkeintä on että häät ovat "omanlaiset", viis iästä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä morsian 37 ja sulhanen 35 hääpäivänä. Häitä suunnitellaan siinä missä nuoremmatkin, bändeineen, karaokeineen ja boolimaljan ryöstöineen. Kai sitä ollaan mieleltämme sitten vain niin teinejä :).

Molemmilla on entisestä elämästä lapset valmiina, mutta kummallekin tämä on ensimmäinen ja viimeinen avioliitto, joten miksi sitä ei juhlisi oikein kunnolla. No, tuskin meille hääkarkkeja tulee, eikä tarvita kolmea kaasoa ja bestmania. Morsian ei haluaisi valkoista pukua mutta sulho uhkas käännyttää alttarilta takaisin vaatteiden vaihtoon, jos ei ole "perinteinen" kolttu päällä :) Enpä taida uskaltaa uhmata <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi herrasiunaa jos kolmekymppinen on vanha kurppa. Mikä nykyajan naisia vaivaa, kun pitäisi aina olla kaksikymppinen, nuori ja hehkeä.

Ei naisen arvoa enää nykyään määritellä sen perusteella meneekö hän naimisiin ja jos menee niin missä iässä.

Mielestäni on erittäin typerää ajatella, ettei voi tehdä jotain "kun olen jo tämän ja tämän ikäinen". Aina voi ottaa sen oman järjen käteen ja miettiä millon perinteitä voi ja kannattaakin rikkoa. Ei aina tarvitse miellyttää sitä serkunkumminkaimaa joka ehkä saattaa paheksua milloin mitäkin asiaa.

Olen itse 33 mennessäni naimisiin 6- vuotta nuoremman mieheni kanssa kesällä 2009. Ei missään vaiheessa ole tullut tunnetta että voi kun olen jo näin vanha ja vasta ekaa kertaa naimisiin menossa. En laita valkoista hääpukua koska nuoresta asti unelmani on ollut punainen. Huntu, kimpunheitto, kirkkohäät, valssit, tanssiorkesteri ja isot maalaishäät tulee. Paheksukoon kuka haluaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin 30+ morsian ilmoittautuu :)

Itsellä ei juurikaan ole koskaan ollut mitään häähaaveita, ainoa jonka lapsuudestani muistan on että oon sanonut et "hameessa en naimisiin mene - mä en haluu prinsessaks!".

Särmät ovat hieman hioutuneet ajansaatossa ja nykyään käytän hameita mielelläni mutta silloinen prinsessa ajatus on edelleen relevantti :D

Eli häämme ovat yksinkertaiset illalliset ravintolassa, pienellä porukalla (perheet ja lähimmät ystävät) 24 henk. Vihkiminen hoidetaan maistraatissa edellisenä päivänä. Ja pukeudun siniseen lyhyehköön hameeseen.

Kumpikin meistä on tyytyväinen että meille sopivat häät on helposti järjestetty, eikä suunnitteluun/toteutukseen tarvitse juurikaan tuhlata (jo ennestään) kortilla olevaa vapaa-aikaa. Se, olisiko häät voinut järjestää edullisemmin on tietysti toinen asia mutta vierasmäärämme on niin maltillinen että ravintola häät pk-seudulla on sopiva&helppo vaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen 33v. ja menossa naimisiin ensi kuun alussa. Minun hääni tulevat ilman hössötystä, ilman talvi-iltojen askartelua, ilman hääkarkkeja ja ehdottomasti ilman leikkejä. Muuten hääni ovatkin melko perinteiset häät. Vieraita reilut 100, kirkkovihkiminen, isäni saattaa minut ja päälläni on valkoinen puku ja hiuksissa kukkasia. Häämusiikiksi halusin jotakin muuta kuin prinsessa ruususta ja akselia ja elinaa, mutta musiikkia on, samoin kuin tanssit illalla. Leikkien sijasta paikalla on improvisaatioteatteri hauskuuttamassa hääväkeä.

Minulla häissäni on tärkeää se, että juhlapaikka järjestää kaiken tilaan ja ruokailuun liittyvän. En ole siis pistänyt tikkua ristiin koristelun, istumapaikkakorttien jne. eteen ja ruoka tulee juhlatilan pitopalvelulta. Hyväksyin jopa heidän ehdottaman menun paria pientä muutosta lukuunottamatta. Bändin ja ohjelman hankimme itse.

Uskoisin, että hääni on sellaiset, jotka sopivat minulle. Kauniit, mukavat ja keväiset, mutta ilman tylliä ja vaaleanpunaisia rusetteja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No minä oon kanssa aina pohtinut, että ehdoton takaraja avioitumiselleni on se 30v, mutta kuinkas ollakaan..vaikka oomme seurustelleet pienen iäisyyden niin olen liki 32v, kun vihdoin avioidumme ;) ja mies 34v, joten "reilusti" yli kolmekymppisiä olemme ja meillä on jo 3 lastakin :-X !

Kuitenkin haluan ehdottomasti kirkkohäät, joista oon aina "haaveillut", vitivalkoista "kermakakkuhääpukua" en halua, en isoa laahusta enkä huntua missään nimessä vaan jonkun nätin tiaran(sen taas ehdottomasti :lol: ) , mutta nuokin johtuvat siitä, ettei ne ole tyyliäni muutenkaan vaan tykkään simppelistä ja yksinkertaisesta, mutta kauniista :D !

Hääjuhlakin tulee olemaan varmasti näköisemme, mutta samanmoinen se ois ollut esim.5 vuotta sitten eli se mitä haluan sanoa on se, etten usko, että niitä hääsuunnitelmia hirmusti tarvitsee iän puolesta muuttaa vaan juhlia juuri niinkuin ois juhlinut vuosia aiemminkin :rolleyes: !

Muokattu: , käyttäjä: neiti-immeinen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jaa-a, vähän hassu kysymys tämä. en tunne että me oltais kovin vanhoja, vaikka ens vuonna häiden aikaan oon 32 ja mies 41. valkoista hääpukua ajattelin, tai no mistä sitä tietää mihin pukuun sitä sitten ihastuu.

kirkko on varattu, ja pienet häät ravintolassa on tiedossa. sukulaisia kutsutaan ihan minimimäärä kun emme ole erityisen sukurakkaita. jotain mahdollisimman vaivatonta haluaisin, kun olen kova stressaamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole edes ajatellut asiaa sillä tavalla, että 30+ ei voisi enää pukeutua valkoiseen, huntuun tai muutenkaan järjestää perinteisiä "prinsessahäitä"....Itse naimisiin mennessäni olen jo 35 ja mies 31. Avioliitto molemmille eka (sekä avoliitto), koska ollaan erittäin nuoresta asti oltu jo yhdessä (emmekä keidenkään muiden kanssa vakavammin seurusteltukaan), mutta vasta kesällä 2009 sanotaan papin edessä tahdon :) ja ilman muuta pidetään kunnon häät perinteisine tapoineen, valkoisine morsiuspukuineen ym. :-D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin aina pelkäsin jos menee "myöhäseen ikään" häät ja näytän rupsahtaneelta :D ja miltä sitä näyttää sillon perinteisessä hääkoltussa, mutta eipä hätää... Vaikka mulla ikää 32 ja sulholla 34 niin ollaan molemmat vielä tosi nuoren näkösiä (mua aina luullaan korkeintaan 25 vuotiaaksi) ettei pelkoa rupusesta naamasta :lol: ja hääpukukin on perinteisen sijaan hieman modernimpi malli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on jo häät takana, oltiin molemmat 35-v. naimisiin mentäessä ja ite asiassa kyseessä oli kirkon siunaus: oltiin menty jo täällä puolella rauhantuomarin vihkimänä naimisiin.

Kuitenkin, periaatteessa kirkkohäät, isä saattoi mut alttarille, mulla huntu ja "linnanneito"-mekko, sulholla frakki. Hääjuhlissa syötiin ja juotiin, heitettiin sukkanauha ja kimppukin jaettiin... eli ihan normaalit pippalot.

Sama minkä ikäinen sitä on, tekee sellaset häät kun haluaa :) Ei kukaan tullut kommentoimaan, että miten te nyt tollasta noin vanhoina, vaan kaikilla oli hauskaa ja sanovat että ihanat oli häät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ollut haaveena juhlia ennen kuin täytän 25 mutta vuodet vieri ja miehet vaihtui :D , kunnes tapasin tämän Oikean :-X Ikää on nyt hieman enemmän mulla 35 ja miehellä 36 mutta ihan hyvin on vuoden kohdelleet meitä eikä tunneta itseämme ollenkaan vanhoiksi, ikähän on vain numeroita.

Naimisiin mennään maistraatissa 8.8 koska päivä monin tavoin merkittävä meille(muutenkin kuin maagisen 080808 takia), vain kahden todistajan ja lasten läsnäollessa ja juhlistetaan avioliittoa ravintolassa ja hotelliyöllä.Varsinaiset juhlat ja avioliiton siunaus kirkossa loppukuusta, n 70 vierasta ja juhlat mukavasti ravintolassa aika peristeisten kaavojen mukaan, siellä myös majoitus eli olosuhteiltaan huoletonta ja helppoa.

Alttarille mennään yhdessä(koska jo silloin naimisissa ollaan), mulla olkaimeton vähän prinsessa tyylinen puku muttei mikään kermakakku vaan aikuisempaan makuun, miehellä ilmeisesti tumma puku ja vääntöä käydään vielä että minkälainen :D

En halua huntua, tiaran kyllä vaikka näyttäisin kuinka hupsulta se päässä sillä päivä on minun päiväni prinsessana ja siihen kuuluu haaveitteni mukaan ehdottomasti tiara :-X

Kaikin puolin teemme päivästä juuri sellaisen kuin aina haaveilleet eikä anneta iän olla esteenä sille millään tavoin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kuitenkin haluan ehdottomasti kirkkohäät, joista oon aina "haaveillut", valkoista hääpukua en halua, en isoa laahusta enkä huntua missään nimessä, mutta nuokin johtuvat siitä, ettei ne ole tyyliäni muutenkaan vaan tykkään simppelistä ja yksinkertaisesta, mutta kauniista :D !

Hääjuhlakin tulee olemaan varmasti näköisemme, mutta samanmoinen se ois ollut esim.5 vuotta sitten eli se mitä haluan sanoa on se, etten usko, että niitä hääsuunnitelmia hirmusti tarvitsee iän puolesta muuttaa vaan juhlia juuri niinkuin ois juhlinut vuosia aiemminkin :rolleyes: !

Tää on just kuin mun suusta. :D Naimisiin mä oon aina halunut, mutta nyt vasta se tuntuu oikealta. Mitään prinsessa Diana -mekkoa en olisi 2-kymppisenäkään ylleni laittanut saati laahusta. Tiaran ehkä laitan, mutten huntua. Puku on kaksivärinen. Täytyy vaan yli vuosi odotella vielä. Mutta eipä meillä kiirettä. Itse asiassa mä yllätyin positiivisesti, kun isäntä kysyi, etteikö voitais siirtää häitä jo tälle kesälle. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä 34v morsian. Sulhanen 3 vuotta vanhempi. Nuorempana olin sitä mieltä että ikinä en mee naimisiin. Mieli on muuttunut vasta tulevan mieheni tavattuani. Kihloihin mentiin vuosi sitten ja pikkuhiljaa alettiin miettiä että pitäisi ne häätkin järjestää. Mies ei kuulu kirkkoon eikä haluttu mitään kirkollista siunaamista. Tuntui vähän turhalta kun ei toinen kerran kirkkoon kuulu. Itse en todellakaan ole mistään prinsessahäistä ikinä haaveillu että sikälikään ei haittaa. Päädyttiin siivilivihkimiseen juhlapaikassa. Toivottavasti säät sallii niin järven rannalla:) Vieraita kutsuttu n. 60 eli lähin suku ja muutamia ystäviä. Juhlissa on tanssia DJ:n tahtiin, halukkaille karaokea, ja yöllä saunomista, uintia sekä makkaranpaistoa. Häävalssi vedetään kyllä ihan perinteisesti ja kakkua leikataan. Mitään noloja hääleikkejä ei ole aikomus järjestää. Kutsukortit askartelin itse mutta siihen saa kyllä jäädä pipertämiset! Hääkarkkeja tai muuta krääsää en aio hankkia. Puku on vieläkin hankkimatta....Mitään rinsessamekkoa en kyllä pysty päälleni kuvittelemaan, toivottavasti vielä löytyy joku omantyylinen juhlamekko! Että sellaiset suunnitelmat. Tuskin olisi olleet kovin erilaiset 10v. sittenkään että sikäli ei ikä mielestäni vaikuta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häidemme aikaan olen 32 ja sulho 30. En koskaan haaveillut prinsessahäistä enkä naimisiinmenosta ylipäätänsäkään, kunnes tapasin sulhasen ja alkuviikoista asti oli sellainen tunne, että tämä on ihan eri asia kuin aiemmat avoliitot ja seurustelusuhteet. Niinpä heti kosinnan jälkeen päätimme hääpäivän.

Yhdessä pohdimme, mikä on meille tärkeää: riittävästi ruokaa ja juomaa, paljon hyvää & laadukasta musiikkia ja hyvien ystävien & lähisuvun läsnäolo suurena päivänämme. Muu on sitten toisarvoista, joten esim. koristeluihin emme valtavia summia satsaa (etenkin kun juhlapaikasta löytyy kivaa rekvisiittaa talvihäihin jo talon puolesta). Hääkarkkeja ei tule missään nimessä eikä mitään tyllirusetti-prinsessajuhliin viittaavaa, enhän senkaltaisen tyylin ystävä ole ollut 10 vuotta aiemminkaan. Kimppua en heitä, koska lähipiirin häissä viime aikoina se on ollut lähinnä vieraita nolostuttava (turha itsekorostus-) -ohjelmanumero, kun erotellaan muista naimattomat, joita ei niin valtavasti enää ole. Ohjelmaan tulee varmaan jokunen puhe ja paljon, paljon musiikkia kavereiden ja bändin toimesta, itse poltamme meitä ja tietysti myös vieraita silmällä pitäen juhla-cd:t taustamusiikiksi. Jos kaasot haluavat, niin voivat jonkin ohjelmanumeron järjestää, mutta morsiamenryöstöt yms ovat kyllä pois suljettu ;) . Heiltä kaipaan läsnäoloa ja ilonpitoa kanssamme, en niinkään leikittäjän ja viihdyttäjän roolin ottamista.

Vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla maistraatin toimesta ja se on meille hyvä ratkaisu kun emme (tapa-)uskovaisiakaan ole - voin olla jotenkin tosikko, mutta en todellakaan voi ymmärtää kirkkohäitä pelkän vihkipaikan valinnan vuoksi, yleensä siten, että kaikki uskonnollinen on karsittu minimiin...kaksinaamaista. Vihkimisen yhteydessä tulee olemaan akustinen kitara & mies - lauluesitys ja varmaan vihkijä tai isäni puhuu. Olin ajatellut että kuljemme sulhasen kanssa vihille yhdessä, mutta kun yllätyksekseni isäni erityisesti haluaa luovuttaa minut, niin sen kyllä hänelle ilomielin suon, olen sitten "luovutettavissa" tai en :lol: . Puvuksi olin kaavaillut valkoista ja kapeaa hunnun kera, perusteena ainoastaan oma maku..no, kävi niin, että löysin ihanan hopeaisen pitsipuvun piitkällä laahuksella, siihen siis sonnustaudun, ilman huntua tosin kun puku on itsessään niin näyttävä. Minusta on ihanaa viettää (kerran elämässään..) näin suurta juhlaa, joten puvun ja kampauksen osalta aion kyllä hienostella estoitta :rolleyes: , kiva nähdä sulhanenkin sitten niin komeana häävaatteissaan.

Varmaankaan suunnitelmat eivät 10 vuotta sitten olisi paljoakaan erilaiset olleet. Olen onnellinen siitä, että sulhasen kanssa meillä on samanlaiset toiveet päivän kulusta ja tyylistä ja ennen kaikkea siitä, että mennään naimisiin - mikä joidenkin tuttujen juhlissa on ehkä tahtonut jäädä vähän kaiken muun (morsiamen...) stressaamisen, tiukkojen aikataulujen ja näperryksen varjoon. Koitan välttää itse sellaiset karikot, toivottavasti onnistuu, kun tässä on vielä monta kuukautta aikaa kelailla yksityiskohtia pienessä päässä...

Mutta kukin tavallaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on myöskin morsian 30+, tarkemmin 32v ja sulhanen 30v. Minäkin luulin meneväni nuorempana naimisiin ja halusin isot häät, prinsessapuvut yms. Mutta nyt olen ehtinyt hiukan aikuistua ja löysin maailman parhaimman ja ihanimman miehen! Asiat menevät omalla painollaan, kun ei takerru ensimmäiseen ihastukseen (tai toiseen ja kolmanteen... ;) ) Nyt meillä on reilun viikon päästä pienet häät, joissa vieraanamme vain ja ainoastaan tärkeimmät ja läheisimmät ihmiset. Hääpukuni on luonnonvalkoinen, mutta halusin yhdistää siihen sinistä ja ja hiukan lilaa sekä ripauksen kultaa. Olen sitä mieltä, että vasta nyt olen valmis avioliittoon ja olen tähän mennessä ehtinyt nauttia elämästä ja vapaudesta ja elämän arkiasiat ovat kunnossa. Eli tämä on paras ikä mennä naimisiin! :) Hyviä häitä kaikille! Nautitaan

Muokattu: , käyttäjä: Zipsukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika yleisesti voi varmaan uskoa, että +30 häissä (mikä on muuten minun henk.koht mielestä hieman turha rajanveto) ei ns. juhlita prinsessaunelmia toteen. Ehkä halutaan karsia jotain hääperinteitä pois, ainakin krääsää. Ehkä satsataan enemmän ruokaan, laadukkaaseen juomaan ja tyyliin. Silti en kyllä todellakaan ole sitä mieltä, että tuolla + tai - 30 olisi juurikaan nimellistä osaa näissä asioissa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näin kuukausi ennen häitä voisin sanoa, että ainoa minkä vielä muuttaisin (mut ei enää kerkee :P ) on että häät olis ravintolassa ja kaikki turha hääjärjestely jäis mahdollisimman vähäiseksi itselle.

Muuten kans allekirjoitan muiden 30+ mietteet, että ruokaan ja juomaan panostetaan. Samoin juhlapaikkaan ollaan panostettu niin, että itse juhlapaikka on kaunis ja siten ei tartte mitään tilpehöörejä sinne askarrella (musta sana askartelu häiden yhteydessä on aika kauhee :rolleyes: ). Meille ei myöskään tule mitään hääkarkkeja tai häälehtiä tms.

Samoin puku ei ole mikään prinsessa ja mulle ei myöskään tule huntua tai tiaraa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En nyt muista joko oon vastaillu, mutta me ollaan 30+ ja ekaa kertaa naimisiin menossa. Meille tulee kaikki normaalit haajutut (paitsi leikit kun niista en tykkaa). Luulen etta ika ei oo muuhun vaikuttanu ku siihen etta saadaan oman nakoiset haat kun kaikki maksetaan, jarjestetaan ja paatetaan itse. Ehka nuorempana vanhempien yms sukulaisten mielipide voi vaikuttaa enemman. Nyt sita mennaan asenteella et tykataanko me eika 'sopiikohan toi vanhemmille' :D Ian myota on myos muutenki loytany sen 'oman tyylinsa;

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään