Jump to content
Naimisiin.info

Mikä on häidenne teemaväri?


Cindylia

Recommended Posts

  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

miten olette valinneet teemavärit / mitkä asiat ovat vaikuttaneet siihen?

Meillä ei oikeastaan ollut "valintaa", vaan vähän automaattisesti valikoitui väriyhdistelmä, joka miellyttää molempia. Meillä on kotona sisustuksessa aika hillityt värit, valkoista, harmaata, lasia.. Haluttiin muutenkin suht simppelit häät, joten häissäkin väreinä valkoinen, hopea ja teksteissä ym. on mustaa. Teemavärit ei näy sen kummemmin muutenkaan, koristeita on vähän jne. Fuksia, joka taas on yksi lempiväreistäni, näkyy kukissa ja minun asusteissani. Juhlapaikkakin on "neutraalin" värinen, joten ei tarvinnut siitäkään huolehtia.

Link to comment
Share on other sites

Me ajateltiin alunperin toisenlaista väriyhdistelmää; nimittäin valkoista yhdistettynä punaiseen. Meillä on kuitenkin keväthäät, ja jostain syystä tuo väriyhdistelmä - niin kaunis kuin onkin - rupesi siihen nähden tuntumaan jotenkin tunkkaiselta. Lisäksi sitä on käytetty tosi monissa häissä, joissa olen itse vieraillut. Tuo vaaleanvihreä-valkoinen-kulta tuntuu sopivan keveältä ja raikkaalta olematta kuitenkaan mitenkään ylipirteä :) Kriteerinä valinnalle on ollut se, että molemmat pitävät näistä väreistä. Haluttiin myös jotain yksinkertaista, tyylikästä ja klassista. Teema tulee näkymään koristeluissa jonkin verran (esim. menu/paikkakortit, ruoka- ja kahviliinat, kukat, jne.) mutta meidän pukeutumisessa teema ei näy. 

Link to comment
Share on other sites

itse olen pohtinut värejä, mutta vielä en ole päätynyt mihinkään tiettyyn. Värejä olen lähinnä pöytäliinoihin.Pitäisikö tilata jonkin väriset kaitaliinat valkoisten pöytäliinojen päälle, ensin ajattelin punaista, mutta sitten se alkoi tuntua liian räikeältä. Tulen varmaan päätymään hopeaan tai kultaan tai johonkin muuhun suht hillittyyn väriiin. Meilläkin hyvin simppelit häät tulossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli aluksi visiona turkoosi-fuksia-valkoinen yhdistelmä. Fuksia on jäänyt vähän taka-alalle, mutta turkoosi on jossain määrin säilynyt. Servetit on turkoosit ja kattoon tulee turkooseja (ja valkoisia) paperilyhtyjä. Pöytiin tulee pieniä pyöreitä liinoja turkoosin eri sävyissä ja myös jokunen fuksian värinen. Häät ovat heinäkuussa ja kukat tulevat olemaan luonnonkukkia, joten sieltä tulee sitten sellaisia värejä kuin tulee. Tarkoitus on, että olisi raikkaita värejä ja luonto myös mukana. Nähtäväksi jää, miten toteutuu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mulla on pari vaihtoehtoa... joko tummanpunainen-limenvihreä-valkoinen tai sitten oranssi-oliivinvihreä-valkoinen. Pitänee kysellä mieheltä että mitä on mieltä. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee graffitin/tummanharmaata, mintunvihreää ja haipakkaa vaaleanpunaista :) Toki myös valkoinen sekä musta esiintyy joissain tilanteissa :D

Muokattu: , käyttäjä: viivimatleena
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meillä on ivory-valkoinen, beige ja kulta. :) Eli hyvin luonnollinen linja. Lisäksi somisteiksi tulee luonnonkukkia ja juuttikangasta, yms. Eli vähän sellaista rustiikkista linjaa on haettu.

Link to comment
Share on other sites

Musta, valkoinen, harmaa/hopea ja keltainen. Talvihäät tulossa, ja vaikkei keltainen ole talvinen väri, niin se ehdottomasti tulee mukaan koska se tulisi väriksi muunakin vuodenaikana. Mukaan tulee myös varmasti kirkasta "kristalli"koristusta ja blingblingiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...