Jump to content
Naimisiin.info

Ikäviä kommentteja


Guest flower07

Recommended Posts

Nii sitä oon yrittäny sanoa. Molemmat halutaan kuitenki kihlajaiset ja sormukset nii mies hoitaa sen yylätyksen sitte ku on hänen mielestään oikea aika ( sitä odotellessa :D ) . Ja äitini puhuu jatkuvasti siitä et mun pitäs laihduttaa paljon ennen häitä :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"Ette kai te nyt oikeesti oo menossa naimisiin?" "Miks?" "Mikä järki siinä nyt muka on, ihan hyvin voi olla toisen kanssa ilman että naimisiin menee?"

 

Hyvin pitkälti kaikki joille ollaan vihjattu että naimisiin olisimme menossa on ollut sitä vastaan. Keneltäkään ei oo tullu sitä "Mitä? Ai oikeesti?  :D " -reaktiota niin alkaa jo itestä tuntua tosi pahalta. Varsinkin kun ei ole tulossa isot häät, vaan pelkästään kaikki läheisimmät, eikä kukaan tunnu olevan iloinen meidän puolesta. :(

Sulho yritti lohduttaa heittämällä että "No sitten jos sinne ei kerta kukaan ole tulossa, niin jääpähän meille enemmän rahaa, plus että saadaan olla ihan kahdestaan, ja voidaan mennä pidemmälle häämatkalle!". Jep, tottahan tuo kyllä :) <3

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lisätään nyt oma tähän soppaan, vaikka odotan kyllä muilta ihmisiltä jotenkin vielä hurjempaa menoa, kunhan sana leviää.. Tämä vain tuli ihan puskista.

 

Tässä on sellainen pieni historia, että joku aika sitten sain melkoisen vuodatuksen ystävältäni. Hän ei kuulemma voi olla onnellinen puolestani ja miten pahalta hänestä tuntuu, kun mulle tapahtuu hyviä asioita. Olin siis saanut uuden työpaikan, valmistuin koulusta, muutin opintojen päätyttyä takaisin yhteen avomieheni kanssa, jne... Asuimme siis opintojen ja töiden takia muutaman vuoden eri kaupungeissa. Ennen tätä "hyvien tapahtumien putkea" taustalla on kuitenkin asioita, jotka juuri hän tiesi. Ei ole todellakaan aina mennyt hyvin, ja siksi nuo sanat tuntuivat todelta pahalta. Varsinkin, kun itse pohjamudissa möyriessäni kannustin häntä iloisissa asioissa. Ei ole hänen onnensa minulta pois.

 

Nyt sitten tapasimme pitkästä aikaa. Oli kivaa. Mutta sitten sattumalta puhuimme yhdestä pelistä ja vahingossa sanoin, että pitänee laittaa se häälahjalistalle. Hän naurahti kuivasti, että mistähän antiikkiliikkeestä sitä saa siinä vaiheessa etsiä. Naurahdin vain, että juu... Fiksumpi olisi saattanut arvata, että jotain on käynnissä, mutta ei.. Sen lisäksi kuulin pitkän paatoksen siitä, miten inhottavaa on, kun niin monet ympärillä menevät kihloihin, suunnittelevat häitä, saavat lapsia. Aivan hänen kiusakseen tekevät noin. Ne kommentit olivat niin ikäviä, että mietin todella, miten ihmeessä kaiken tämän jälkeen uskallan kertoa hänelle, että juu,... ne häät ovat muuten tulossa meillekin.

Link to comment
Share on other sites

iiinez: Voi ei, vähän kamalaa! :girl_impossible:  Ihan niin kuin se toisen onnellisuus olis jotenkin häneltä pois! Kyllä on varmasti vaikeaa porista tuollaisen ihmisen kanssa. Tsemppiä! 

Link to comment
Share on other sites

^^Aika uskomatonta kaytosta!  :girl_impossible: Muistan joskus 12-vuotiaana silloisen parhaan sytavani sanoneen suoraan olleensa tyytyvainen ettei joku poika alkuperaisista olettamuksista huolimatta ollutkaan ihastunut minuun, koska muuten han olisi kuulemma ollut todella kateellinen. Tuntui niin ikavalta, ja muistan sen vielakin kirkkaasti. Tuli todellakin olo, etta tuo ei kylla ole oikea ystava, vaan joku joka toivoo ettei minulla koskaan mene paremmin kuin hanella, jotta hanella itsellaan olisi hyva olo...

Link to comment
Share on other sites

Roslin, kuulostaa tutulta tunteelta. Ihan kuin olisi taas 12. :) No katsotaan, miten asiat kehittyy. Toivottavasti tilanne rauhoittuu pian.

Link to comment
Share on other sites

Minulle ikäviltä ovat tuntuneet kommentit mm. isäni suusta. Kun häihimme oli aikaa vähän yli 6 kuukautta, sanoi hän aina "Mitä tuota nyt vielä miettimään, onhan tässä aikaa. Ehtii niitä sittenkin miettiä." Minusta se tuntui pahalta, kun kumminkin olin innoissani tulevista häistämme ja sitten minun onneni tulevasta suuresta päivästä vedetään alas vessanpytystä. :skilletgirl:  Muutama muukin sanonut saman tyylisiä lauseita ja pahaltahan se tuntuu, kun itse niin kovasti odottaa suurta päivää. Nykyään tuntuu ahdistavalta aina jälkeen päin, kun on jollekin puhunut jotain häihin liittyvää, että "taas vaan jauhoin häistäni.."  :girl_mad: Ja paljon ajattelen sitä, että "Parempi varmaan pitää suunsa kiinni elokuun alkuun asti"  :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

^ tuohon isän kommenttiin voi olla syynä sekin, etteivät miehet tiedä yhtään kauanko juhlien järjestämiseen menee! Tietoisuus on varmasti vielä hatarampi vanhemmilla miehillä, jotka ovat esim. 70-luvulla menneet naimisiin kotonaan tyyliin "hyshys ei saa brassailla" eivätkä ole osallistuneet suunnitteluun milläänlailla. Kolmannekseen, jotkut eivät vain nauti suunnittelusta eivätkä osaa kuvitella, miten kivaa se toisesta on.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

^ Olet luultavasti oikeassa. :) Isäni ei juurikaan piittaa juhlista muutenkaan, mutta on kyllä tietoinen, miten kauan menee juhlien järjestämisessä. Kyllä hän nyt häiden tultua lähemmäs on jo alkanut osallistua mukaan suunnitteluun ja kyseleekin jonkin verran suunnitelmista. :)

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa tutulta iiinez :(. Mä oon saanu kuulla saman tyylistä tekstiä yheltä ystävältä monessa asiassa. Meillä oli jonkin aikaa molemmilla yhtäaikaa vaikee tilanne elämässä, mutta mun ois pitänyt olla se, joka kysyy ystävältäni joka päivä, että miten hän voi. Muuten sain vittuilut päälleni. Mainittin asiasta, etteipä se ite oo hirveesti kyselly, että miten mä voin. Hänen ei kuulemma tarttenut, koska hän tiesi, että voin huonosti. Ystävälläni itsellä siis heitteli mielialat laidastasta laitaan. Mulla alko sitten meneen paremmin ja vittuilu ystäväni suunnalta vain lisääntyi. Kerroin, ettei mun tartte kuunnella sellasta, jolloin sain kuulla, että mä vaadin, että mun elämä on täydellistä. Sain myös uhkailuja päälle käymisestä. Nyt on onneksi ollut vähän aikaa siedettävämpi tapaus, ku on vihdoinkin alkanut syömään mielialalääkkeitä...

Link to comment
Share on other sites

^

Sere, ei voi olla totta!! Ihan käsittämätöntä käytöstä! Miten joillekin tuntuu olevan ihan kumma käsitys toisen elämästä. Ei kenelläkään ole aina täydellistä. Ja on niin uskomatonta, ettei voida olla iloisia siitä, että toisella menee paremmin huonojen hetkien jälkeen.

Mä en oo saanut anteeksipyyntöä edes, vaan kommentin, että "ajatteli, että on hyvä olla rehellinen". Öh... ei ole, jos rehellisyyden varjolla loukataan toista, eikä osata edes sanoa, mitä voisi tehdä, että toisella olisi helpompaa mun seurassa..

Mä en siis kuulemma voisi tehdä mitään paremmin, kun vituttaa se, miten mun asiat menee.

Link to comment
Share on other sites

Itselle ei henkilökohtaisesti ole sanottu omista aikeistani (tosin hyvin pieni porukka vasta tietääkään), mutta minusta tuntuu ihan kamalan pahalle kun jotkut kauan naimisissa olleet tai eronneet sanovat jotenkin tosi välinpitämättömästi naimisiin menosta että se olisi "elämän suurin virhe" ja että "voi kun eivät tiedä mitä menevät tekemään"... :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Anoppiin voi aina luottaa. :) Tää ei ehkä ole osastoa ikäviä kommentteja, mutta WTF-osastoa kyllä. Anoppi sai save the date kortin ja AINOA reaktio oli tekstiviesti mulle ja pojalleen, että "kiitos muistilapusta".

Tuntien anoppini kyse on joko oudosta huumorista, jota en oo koskaan tajunnut, tai vittuuntumisesta.

Sama nainen jätti äitienpäivänä kertomatta tyttärelleen, että äitienpäivälounas on peruttu. Oli verisesti loukkaantunut tytölleen ihan typerästä asiasta. Tyttö oli sitten turhaan ajanut toiselta puolelta kaupunkia kukkien ja suklaan kanssa ja käynyt koputtelemassa ovelle ja ihmetellyt, missä kaikki on.

Link to comment
Share on other sites

Mun anoppi on myös todella ihana. Kun ilmoitettiin hänelle, että hääpäivä on sovittu niin hän totesi " Olettekos nyt aivan varmoja, kun se on niin paljon helpompi erota, jos ei ole naimisissa" ja vielä jatkoi perään " Siis en tietenkään tarkoita, että teille tulisi joskus ero, mutta ei sitä voi koskaan tietää."

 

Suhteen alussa loukkaannuin aina jostain sanomisista, kun oltiin anopilla kylässä. Nykyään en enää jaksa välittää, kun hän kuitenkin tykkää minusta todella paljon. Mieheni on siis iltatähti ja hänen ainoa poikansa. 

Link to comment
Share on other sites

^

Mun mies taas on esikoinen. Se poika, jota äitinsä aina toivoi.

Me tullaan pääasiassa toimeen. Useimmiten suodatan kaikki kummat kommentit. Välillä vaan huomaa, miten kovin erilaisia me ollaan. Plus ärsyttää sellainen riippuvuussuhde, mikä anopilla tuntuu olevan poikaansa. kun on perheyritys niin on tosi vaikea saada etäisyyttä ja anopilla ei ole oikein muita, joille puhua kuin mun mies.

Link to comment
Share on other sites

Me mentii viime viikolla virallisesti kihloihin ja haluttas kihlajaiset pitää. Ensin päätettii pitää heinäkuussa ( tietysti sukulaisille ja ystäville eri juhlat ).

No rakas äitini päätti puuttua asiaan että ei heinäkuussa, vaan elokuussa mun synttäreillä. ( Olen toki miljoona kertaa sanonut etten halua sillon mutta paskat, eihän mun mielipiteellä ole näköjään väliä!)  Sitten sovittiin miehen kanssa että pidetään heinäkuussa ystäville ja elokuussa sukulaisille.

Mutta kun sekään ei käy rakkaalle äidilleni. Hänen mielestään ei ole mitään järkeä a. pitää ystäville b. ystäville ennen sukulaisia. Puhumattakaan siitä ettei saada pitää kihlajaisia niillä kun sisko sai ja ÄITI ei enää jaksa -.-. Ja me oltiin suunniteltu että annetaan ne save the date-kortit juhlissa mutta en taida pitää mitään juhlia ku ärsyttää niin paljon -.-

 

Taisin prkl stn hetkeksi aikaa unohtaa ettei tämä olekkaan minun elämä puhumattakaan MEIDÄN häät, äidinhän nämä on!!!!! :skilletgirl:

 

vttprklstn lyön kohta jotakuta takaraivoon.Tuolilla.Useasti! :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Äiti ei edes tiedä, että ollaan ihan tosissamme suunniteltu häitä parin vuoden päähän, mutta jo se on ehtiny laukoa suustaan vaikka mitä ihanuuksia. 

 

Kihloihin menon jälkeen se ehdotti, että häät pidettäisiin heidän luonaan, jotta hänen ei tarvitsisi pukeutua hienosti vaan voisi olla verkkareissa. Ei menisi paljoa rahaa, koska mitä sitä nyt häitä juhlimaan. Kahvit vaan sukulaisille ja se siitä. Nopeesti ohi niin pääsee illalla ajoissa nukkumaan.

 

Toisen kerran se väläytti tässä puolisen vuotta sitten, että "Ette kai te sitten niitä juhlia siellä teidän kaupungissa järjestä? Meiltä kestää niin hirveän kauan ajaa sinne, että ehdittäisiin vaan käydä kahvit juomassa ja pitäis jo lähteä takas kotiin ajamaan, jotta olis ihmisten aikaan perillä ja pääsis ajoissa nukkumaan. En mä jaksa mitään monen tunnin jäykistelyjä ja kaikenmaailman hienostelua. Kyllähän mä tiiän että sitten taas siellä päässä oleville sukulaisille tulee pitkä matka kulkea tänne meille päin, mutta itepähän tiiätte mitä mikäkin hääpaikka tarkottaa. Me ei ainakaan mihinkään hotelleihin jäädä yöksi, kun se maksaa maltaita. Eikä kyllä jää kukaan muukaan sun puolen sukulaisista. Ja tuskinpa sieltäkään suunnasta tulevat ihmiset haluais tänne päin jäädä yöksi jos niikseen tulee."

 

Saatoin vähän loukkaantua. Ja tiedän ihan varmasti, että mikäli täältä päästä ihmisiä lähtisi kotipaikkakunnalleni häitämme juhlimaan, jokainen jäisi yöksi. Mun sukuni on vaan jotenkin kauheen ongelmainen ja ei viihdy muiden kuin omiensa seurassa... Äidin kommentit ärsyttää ja loukkaa senkin takia, että oletin hänellä olevan iloisempi asenne koko asiaan. Ehkä kuvittelin väärin. Tiedän, että isä kanssa heillä ei ole mitään ongelmia, joten nuiva suhtautuminen ei voi siitäkään johtua ja hotellista purnaaminen tuntuu hassulle, koska kyseessä on kuitenki hyvätuloiset ihmiset. Olin kuvitellut, että voin kertoa äidille kaiken ja hän olisi tukena ja iloinen, mutta näiden kommenttien jälkeen en edes halua puhua koko aiheesta. Ehkä hän saa häistä tietää vasta kutsukortin saadessaan. Mikäli ei voi sen vertaa vaivautua, että oman tyttärensä häitä varten nukkuisi yön tai kaksi hotellissa, niin omapa on häpeänsä. Ei ole mun tehtävä huolehtia hänen ylhäisyydestään tuona päivänä...

Link to comment
Share on other sites

^No huh, onpas ikavaa  :girl_sad: Voisitkohan koittaa jutella asiasta aidillesi, etta sinulle tuli paha mieli? Kun muutoin viestistasi sai kuvan, etta teilla on hyvt valit.

Link to comment
Share on other sites

Meille ei suoranaisesti ole sanottu mitään ikävää, mutta minusta on hieman outoa, että mieheni äiti ei ole kertaakaan onnitellut meitä tulevien häiden johdosta. Ei millään tavalla. Kihlautumisestaa kuullessaankin kysyi vain "ai, olette sitten vissiin ihan tosissanne?", vaikka sen luulisi olevan jo selvää, kun yhteisiä vuosia on takana viisi ja lisäksi meillä on yhteinen kaksivuotias tytär.

Link to comment
Share on other sites

Se on kyllä ku isku kasvoisin kun oma äiti reagoi ja puhuu noin. Monesti ittekki jääny suu auki tuijottaa äitiä että mistä tuo nyt tuli?! :o Kuitenkin on ihan innoissaan isosiskon häistä jotka pidetään ensi kuussa. Oon järjestäny siskolle kakun sinne, koristeita ja pari kuvaajaa löytäny.
Kai se äiti sit on semmonen kun en mä halua tehdä asioita hänen tavallaan.

BohoChicBride, mä ainakin aloin jossain vaihees tekee sitä etten puhunu jonkun aikaan äidilleni mitään hääjutuista. Hän ehti vähän aikaa rauhottua. Aina kun sen jutut alkaa menee mulla yli, en puhu äipälle MITÄÄN hääjuttuja. Puhun mielummin muille :D Tuntuu et miehen veljien muksut (3-10 vuotiaita) ovat enemmän innoissaan meidän häistä ku kukaan muu :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulle tuli äidiltä kommentti, että mitä sitä kannattaa mittään hääpäiviä sopimaan, kun eroatte kuitenkin ennen sitä. Ja sulla ei kannata mittään isoja häitä järjestää, kun oot tuommonen ruma ja lihava. :(

Link to comment
Share on other sites

HääTäi...No huh huh...Melko kummallisia kommentteja äidiltäsi :girl_mad: Älä välitä muiden mielipiteistä, pääasia että sinä ja tuleva miehesi rakastatte toisianne ja haluatte olla yhdessä loppuelämän. :-X

Link to comment
Share on other sites

Jos sanoja oliski ollut aivan joku toinen, kuin morsiamen äiti, eli minun äiti niin olisin voinut ohittaa ihan vaan olankohautuksella. Mutta pittää vaan todistaa kuinka vahvaa meän rakkaus on. :girl_pinkglassesf::girl_cray2:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Silloin kun laitettiin siipan kanssa facebookkiin tuosta kihlautumisesta niin yksi kaverini laittoi vain sellaisen typerän kommentin, tyyliin: "Olette typeriä" (ei ihan noilla sanoilla, en viitsi laittaa oikeaa muotoa kun on sen verran loukkaava). Alkuun ajattelin että olisi vitsi, mutta tuon jälkeen pitänyt mulle totaalihiljaisuutta yli kuukauden (vaikka on pitänyt tulla hakemaan meidän luota yksi juttu ja normisti juttelee feissarin täyteen ja hukuttaa viestein), feissarin suoltaa nyt joka päivä täyteen miten se ja se ihminen on maailman paras ja muuta vastaavaa (on aina tehnyt tätä kun on mulle kiukkuinen jne.) Vaikeaa selittää, mutta tiedän että on kiukkuinen. Jepjep. Enhän minä, läski ja ruma saa mennä ennen häntä, hoikkaa ja kaunista, naimisiin!

Huoh. Taisi välit mennä tässä, koska anteeksi pyyntöä en ikinä tule saamaan. "Mä olin vaa rehellinen/mul on oikeus mun mielipiteeseen/mitäs olet noin herkkä". Tosiasiassa toivonkin että välit menevät, olen tätä draamaneitiä nyt kestänyt 10 vuotta ja nyt se kamelin selkä katkes. :(

Link to comment
Share on other sites

Mulle tuli äidiltä kommentti, että mitä sitä kannattaa mittään hääpäiviä sopimaan, kun eroatte kuitenkin ennen sitä. Ja sulla ei kannata mittään isoja häitä järjestää, kun oot tuommonen ruma ja lihava. :(

Eipä taida olla sinun äidilläsi ihan kaikki asiat itsellään tunnepuolella kunnossa?

 

Ja toisaalta, miten hän voi sanoa tyttärelleen mitään rumuus- tai lihavuuskommentteja? :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...