PatHe

Sulhasten suusta

682 viestiä aiheessa

:o HUI! En kyllä ajatellutkaan, että aloittamani aihe voisi loukata sulhoja. Olen omalleni joitain juttuja kertoillut ja hän kyllä on naureskellut mukana... Me kyllä suunnitellaan yhdessä häitä, mutta toteutus jää minun harteilleni käytännön syistä. Mieheni on paljon töissä, joten...

Tänään saatiin sormus vihdoin kotiin. Jouduin sen yksin hakemaan, koska sulho pääsi töistä myöhään. Se tehtiin tilaustyönä, joten emme sitä "livenä" ennen ole nähneet. Kun näytin sormuksen, syntyi hiljaisuus. Sitten hän sanoi: "Tuo on juuri sellainen joka sopii minun vaimolleni."  :-X Rakastan häntä niin :-X No, tämä kyllä meni vähän asian vierestä, koska tässä ei ollut mitään "koomista". Mutta laitetaan tämä tähän, tasapuolisuuden nimissä... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on valittu teemaväreiksi vihreä, oranssi ja valkoinen. Väreistä tuli tässä puhetta sulhon kanssa ja hän sitten tokaisi että pitäisi varmaan vaihtaa vihreä siniseen. Minä että täh, ja sulho siihen että no kun sitten meille tulisi Tapparan värit.  ::) Tampereelta nääs kun ollaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

;D

Avokkini on niin ulalla kaikesta kun vain olla voi, sanomisia on kasapäin. Jotakin kertoo hänen luuloistaan kuten: Polttarit ovat vain naisille ja miehelläkin pitää olla timanttisormus (tai jotain sinnepäin)...

Rakkaastani ei kyllä mitään apua tule olemaan missään vaiheessa, kihlasormuksetkin minä etsin ja ostin.  8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille!Kylläpäs oli mukava lukia näitä juttuja, niistä sai hyvät naurut ;D Mukava huomata etten ole ainoa jonka sulho on yhtä kiinnostunut häiden järjestelemisistä ja ajattelee että niiden järjestäminen ei ole kovinkaan vaikeaa ja aikaa vievää. :o Olenkin sopinut hänen kanssa että hoidan järjestelyt ja niin kauhealta kuin se kuulostaa hän huolehtii rahat(otamme häitä varten pienen lainan)...............................Mietin itsekseni hänen häävaatetusta ja päädyin ehdottamaan sakettia.Ajattelin että hän ei innostu saketista, koska hänen veljensäkin on vihitty tummassa puvussa.Mutta kuinkas kävikään: hän innostui saketista niin että tahtoo saada myös siihen "silinterihatun"(itse en mitään hattua hänelle halua :-[). Menemme tällä viikolla katsomaan niitä saketteja, toivon että hän silloin unohtaa koko hattu-jutun.......

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuo "aika"käsite on varmaan aivan erillainen miehillä ja naisilla.Mä tässä ajattelin,että keskusteltaissin tänään häistä ja sanoin ,et pitäiskös niitä häitä suunnitella johon ukkoni sano,että johan se päivä sovittiin jo? noh,muuta meillä ei vielä ole päätettykkään....ilmeisesti tämä sitten riittääkin selventämään tilanteemme ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan huippu hyviä juttuja!  ;D (nauraa vatsa kipeänä) Omakin sulho laukoi muutaman hyvän jutun, mutta juuri tuli täydellinen muistinmenetys. Kun en muista edes, että mihin ne liitty...  Ai nyt muistan ainakin yhden!

Keskusteltiin hääautosta ja siitä kuka sitä ajaa yms. No bestman tietysti saa sen kunnian. Sulho sitten heitti kommentin, että kai bestmanin avokki voi tulla sitten siihen toiselle etupenkille? Minä hieman järkyttyneenä yritin sitten selitellä, että mihinkäs se minun kaaso sitten laitetaan ja mitä se avokki siinä autossa tekisi... :o Ahaa... totesi sulho, en mie tiennyt että kaasokin tulee...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystäväni kertoi sulhon hänelle sanoneen, ettei hän häiden järjestämisestä perusta, kunhan vain pääsisi jo naimisiin?!? Mä olin siinä sitten että oliko tuo nyt hyvä vain huono kommentti  :(:P:) ja vaadin sulhoa selittämään asian parhain päin  :-X ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt vasta luin koko ketjun, ja kyllä tässä kevyt olo tuli, niinkuin jotain ihme troppia olisi ottanut.   ;D Ihanan lutusia sulhoja teillä!

Omalla sulhollani on jalat enemmän maan päällä kuin itselläni, mutta kyllä hänkin osallistuu tasapuolisesti. Hössöttää save the date-korteista ja kutsuista paljon enemmän kuin minä (ammatiltaan graafikko). Rupesi tässä yksi aamu miettimään musiikkiohjelmaa kirkkoon, ja ehdotti hääsambaa tai -cha chaa valssin sijasta (ihana ajatus!)  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mieheni piti vaihtaa bonjour pukuun housut. Soitti pukuliikkeeseen "Hei, mä olen vuokrannut teiltä yhden plastronin." ;D ;D      Puhelun jälkeen kumpikin hihittää hysteerisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mina yritin kysella, etta minkalaisia visioita minun ukkelilla olisi itse haajuhlasta - millaista fiilista han haluaisi, mika olisi juhlapaikassa tarkeaa jne. Vastaus?

"No en mina oikein tieda. Eiko se nyt ole kuitenkin tarkeinta, etta naimisiin paastaan. Ne juhlat on vain juhlat siina jalkeen, eivatka ne niin tarkeat loppujen lopuksi ole."

Erittain suloista kylla, ja tottahan se on, mutta jotenkin han ei vain suostu uskomaan, etta sadan ihmisen kunnialla kestittaminen ei hoidu ihan kaden kaanteessa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei nyt varsinaisesti mitään hassua, mutta mun mies ei ollu kuullutkaan huomenlahjasta. No olen tietysti asian selittänyt juurta jaksaen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kulta luuli, et kihlaukseen tarvitaan kirjallinen sopimus  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Selittäkääpäs nyt tälle sulholle juurta jaksaen (kuviakin saa käyttää):

1. Mikä on (hää-yhteydessä) viehe, ketkä sellaista käyttävät ja miksi?

2. Millainen on bonjour-puku?

3. Miksi miehen pitää vielä kosia, kun on jo naimisiinmeno (ja jopa hääpäivä) sovittu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. viehe on puvun rintapieleen kiinnitettävä kukkakoriste, joko ihan yksittäinen kukka (esim. neilikka) tai useista kukista kyhätty monimutkaisempi koriste, usein samoista kukista tehty kuin morsiuskimppu. Viehe on yleensä ainakin sulhasella ja bestmanilla, mutta myös morsiamen ja sulhasen isät ja äidit sekä kaaso voivat käytää viehettä (naisilla riippuu vähän puvusta, saako siihen mitään kukkaa kiinnitettyä).

2. Bonjour muistuttaa tavallista tummaa pukua mutta siinä on pidempi takki.  Väri voi olla musta tai esimerkiksi vaaleanharmaa. Pukuun kuuluu liivi ja solmio taikka plastron.

3. Ei minun mielestäni pidäkään. Jotkut vain haluavat sen muodollisenkin kosinnan vaikka asia on muutenkin jo ihan selvä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Selittäkääpäs nyt tälle sulholle juurta jaksaen (kuviakin saa käyttää):

1. Mikä on (hää-yhteydessä) viehe?

2. Millainen on bonjour-puku?

3. Miksi miehen pitää vielä kosia, kun on jo naimisiinmeno (ja jopa hääpäivä) sovittu?

puku_bonjour.jpg

1. ja 2. Oikeanpuoleinen puku on bonjourpuku. Molempien pukujen takinliepeeseen on kiinnitetty viehe.

3. No ei todellakaan pidä. Sehän on sama kuin että päästyään opiskelupaikkaan sisään papereilla menisi vielä täysin tarpeettomasti pääsykokeisiin.

Toisaalta ihmiset eivät aina toimi rationaalisesti. Ehkä osalla sitoutuminen on tehnyt tiukkaa, eikä ole siksi saanut aikaiseksi kosia ja hääpäivä on tullut sovittua ilman seremonioita. Jälkisyntyisesti sulho sitten toteaa, että "no, olishan sitä voinnut tietty kosaistakin, kun vapaus menee joka tapauksessa" ::). Tai sitten kyseessä on vain myöhäsyntyinen romanttisuuden puuska. Tai sitten ihan joku muu syy ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kun ihania sulhoja kaikilla ;D :-*

*Mun sulho kans on vähän tuon ajan kanssa silleen että kun mä rupesin jo suunnittelemaan vuotta aikasemmin ja se vaan toteaa että "onhan siihen yli vuosi vielä aikaa".

*Sitten opastekylteistä totes näin "me ei kyllä sellasia laiteta, siinä vaan halutaan mainostaa että kattokaas kaikki me ollaan menty naimisiin" ;D ;D

*Joo ja sit paras, kun puhuin jotain että pitäis ruoat ottaa jostain ruokapalvelusta niin sulho sanoi että tehdään itse. No, kysäsin sitten että kukas sitten kokoajan katsoo että on ruokaa tarpeeksi ja sitten laittaa lisää yms. Se tokas siihen että meidän äidit! ;D ;D ;D Mä sit nauroin räkäset naurut ja sanoin vielä että joo sehän on hyvä idea, kirjotetaan niiden kutsuun sitten että juhlavaatteita ei tarvitse, esiliinan saa meiltä ;D

"Miehistä parhaimman sain..." :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ai niin!

Tää on hyvä!

Oltiin syksyllä anoppilassa ja niitten pihalla lensi pihlajanmarja humalaisia (!) tilhiä. Niitä oli aikaisemminkin lentänyt päin ikkunoita ja silloin anoppi soitti mulle ja kertoi asiasta.

No, tällä kertaa 3 tilheä lensi peräkanaa ihan muutaman sekunnin välein päin olohuoneen ikkunaa.

Hämmästyksen keskellä käytiin seuraava keskustelu:

Sulho: Mikä se oli?!

Anoppi: Ne on niitä pirun tilhiä!

Minä: Herranjumala!!!

Sulho: No kuka niitä heittelee?!

PS: vain 2 tilhistä jäi eloon :-/

TÄÄ OLI HYVÄ! Repesin ihan täysin... kuka niitä heittelee... ;D ;D ;D ;D ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häjärjestelyt jääneet aika pitkälti minun harteilleni, kun mies on vasta nyt suostunut armeijaan. Onneksi sentään pian jo palaa ihmisten ilmoille. Sulho kyllä kuuntelee joka ilta puhelimessa kiltisti päivän hääjärjestelyuutiset ja uusimmat suunnitelmat.

Hauskin juttu joka tuli mieleen:

Soitin innokkaana kertomaan hyvästä häämatkatarjouksesta: "Hei mä sain tosi hyvän tarjouksen siitä risteilystä, lähtöpaikkakin olisi siellä Floridassa kuten toivottiin."

Tähän mies hieman pettyneenä: "mutta... eikö meidän pitänyt lähteä sieltä Miamista kuten mä ainakin toivoin?"

(Selitin kyllä kärsivällisesti että Miami ON Floridassa.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun rakas mieheni kertoi minulle, että aikoo mennä hawaii-sortsit jalassa naimisiin kerrottuani millaisen valkoisen unelmapuvun haluan. Häntä ei myöskään häät kovin hirveästi kiinnosta (ei vielä kovin ajankohtainen aihe) mutta sen hän tietää että naimisiin ei mennä ennen kuin on tarpeeks hieno auto alla ja siis tietysti oma. Heppoja pitää olla vähintään joku 500 ja sit ajellaan kahta sataa hääpaikalle.  Mies tosin sanoi että hääpaikalle saapuminen voi hieman kestää kun hän kruisailee..Auto on siis todennäköisesti kakspaikkanen jne jne sporttikaara et pitää katsella saanko leveähelmaista hääpukua kuten tahtoisin.. :D Pitää "huijata" mies hääpäivään talvella niin noin tehokkaalla autolla ei voi kovin hyvin ajella tai ainakaan keli ei ole niin pitävä!!  ;D Mitäköhän meidän hääyöstä tulee kun mies ei juo joten voidaan sit ajella koko yö ja mä saan pelätä kyydissä. On siis tiedossa rankka hääyö..... :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puhuimme vieraiden ilmoittautumisajankohdasta ja mahdollisista viime hetken perujista. Kiinnitin miehen puheessa huomiota tähän sivulauseeseen: "...eihän se ole mikään ongelma kun paikkakortit ja istumajärjestyshän tehdään kuitenkin häitä edeltävänä iltana." Juu ei taatusti tehdä jos se musta on kiinni!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä uusin on aika hauska:

Luin tuolta amoriinista ääneen (kyllä, taas kiusasin miestä hääjutuilla) outoja ja hassuja hääaiheisia juttuja, ja sieltä tällaisen "Thaimaassa uskottiin että kaksosten tulisi mennä keskenään naimisiin" tms.

Juttuhan on toki outo, mutta mies siihen aivan kuohuksissaan: "Siis mitä? Sehän on ihan kamalaa jos ne ovat vielä identtiset kaksoset!"

(Todennäköisesti eivät kuitenkaan samaa sukupuolta olevia kaksosia naittaneet keskenään ja eri sukupuolta olevat "harvemmin" ovat identtisiä...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sulho on ilmoittanut hyvissä ajoin, että hän ei sitten tykkää mistään "hössötyksestä". Siinä vaiheessa kuulosti suunnilleen siltä, että kaikenlainen ennakkoon suunnitteleminen on hössötystä.

No, ruvettiin sitten kaason kanssa miettimään kutsukortteja ja päätettiin, että suunnitellaan niitä vähän kahdestaan. Ajateltiin, että sulho on vaan tyytyväinen kun suunnitellaan vähän valmiiksi. Ostimme tarvikkeita ja teimme kuusi erilaista kutsukorttimallia, joihin olimme itse tosi tyytyväisiä, tyyliin "voi vitsi me ollaan taiteellisia, noista on kyllä vaikee valita.. minkähän se sulho valitsee.." Näytimme ylpeinä tuotoksemme sulholle - ja hän ei kelpuuttanut niistä yhtäkään! Yhtäkkiä niitä mielipiteitä alkoikin löytyä ja piti lähteä sulhon kanssa askarteluliikkeeseen, jossa hän sitten tarkasti valitsi värit ja materiaalit  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi vähän samalla tavalla kuin Magalilla  :D Ensin sulho ilmoitti, ettei sitä sitten kiinnostaa hössöttää mistään servettien väristä, mutta kun aikaa kului ja mä tein hankintoja, niin johan alkoi mielipiteitä ja ideoita löytyä...  :D ja loppujen lopuksi ne servetitkin - niiden väri ja painatus - päätettiin yhdessä. Mun muruni on myös askarrellut mun kanssani kutsukortit kirjekuorineen  ;) Mikään ei ole söpömpää kuin iso mies isojen sormiensa kanssa yrittää keskittynesti kieli poskessa liimata jotain pientä sydäntä johonkin nurkkaan.  :-X

Sulkki on myös armollisesti ilmoittanut, että salin koristelu (siis paikka, jossa meidät vihitään) on hänen heiniään ja sinne ei saa naisväen tulla hössöttämään  :D No, mä tiedän, mitä sinne tulee ja ollaan ihan samaa mieltä. Murulla on onneksi hyvä maku  :) Ei tarvitse pelätä mitään Koff-lippuja katosta roikkumassa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään