Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasten suusta


PatHe

Recommended Posts

Minun rakkaani puhui aluksi siitä, miten juhlassa hänen pöytäänsä tulee hänen perheensä ja ystävät, ja miten minun pöydässä on vastaavasti minun perheeni ja ystävät (hänen perheensä on yleensä koolla vain kerran vuodessa joulunaikaan, joten iloa syntyi siitä, että pääsee juttelemaan pitkästä aikaa siskojensa kanssa). Olin juuri puuttumassa tähän kun hän (onneksi) alkoi nauraa ja totesi, ettei nähtävästi ollut ajatellut asiaa kunnolla. Hyvä, sillä vaikken kaikkein perinteisimpiä häitä järjestäkään, en silti ajatellut istua eri pöydissä sulhaseni kanssa :D

Link to comment
Share on other sites

Ehdotin miehelle, että voitaisiin katsella sormuksia alennusmyynneistä, kun on tuntunut olevan niitäkin nykyään alennuksessa. Mies oli aidosti ihmeissään, etteikö riitä, että meillä on jo sormukset (kihlat).

Muokattu: , käyttäjä: Lyrica
Link to comment
Share on other sites

Täällä tuo ukko yhtenä päivänä koti-ovella kysyi aidon hämmästyneesti että mitäs sitten kun me ollaan naimisissa ja tuossa ovessa lukee vaan mun sukunimi niin miten sun postit sitten löytää perille. En tajua mikä vähäjärkisyyden puuska sille hetkellisesti tuli.. Ja siis tosiaan otan miehen sukunimen häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

hääviikonlopun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä minä en vieläkään tiennyt mitä nimeä minä alkaisin käyttämään. Asiahan tulee ilmoittaa rekisteriin hetimiten.

Kysyin mieheltä:

'- Mitä sinä nyt sanoisit, mitä minä teen tämän nimiasian kanssa?

'- Soita sille Tanjalle, siellä eduskunnassa....

'- Karpela-Vienonen, vai mikä se nykyään on?'

'- Niin just, sillä vois olla hyviä neuvoja'-.

Link to comment
Share on other sites

Minä: Minkäväriset kaitaliinat meille tulis?

Sulho: Vihreät

Minä: Mitä niitten päälle tulis?

Sulho: Tahroja

Minä: No eikai tuu ku mitä siihe laitetaan

Sulho: Ihan varmasti tulee, katotaan sit vaikka aamulla!

*reps*

Link to comment
Share on other sites

Tähän mennessä sulhasen kannalta kohtalokkain lipsautus oli se, joka johti hääajankohdan sopimiseen. Oltiin siis jo kihloissa, kun viime talvena kerran illanvietossa huutelin miehelle että "hei mun tuleva aviomies, tuo mulle juomista". Sitten jatkoin että "millonhan susta muuten tulee mun aviomies?" johon mies vastasi että "no, ei kyllä ennenku täytän 30". "No hei, säähän täytät 30 ens talvena, et miten ois ens kesänä sitte?" :D

Mies ei muistanu olevansa vissiin "niin vanha" ja aatteli että tuo "ei ennen ku oon 30" ois pitemmänkin ajan päässä. Noh, tottakai annoin sille mahdollisuuden perääntyä kun alkoholin vaikutuksen alaisena moista meni lupaamaan, mutta ei se sitten halunnut siirtää, jotenka häät ovat sitten elokuussa 2010 :)

Ostin tossa jo hääpuvunkin ja esittelin sitä yhdelle meidän yhteiselle miespuoliselle kaverille joka totesi mun miehelle että "tiiäkkö, että sää saat ihan älyttömän kauniin vaimon!" mies tyytyväisenä että "tiiän!". Että kai se sit kuitenki vähä on innostunu näistä hääjutuista, vaikka osa hössötyksestä sillä meneeki vähä yli hilseen ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho kysyi vakavasti ja pitkän huokauksen kera noin kuukautta ennen H-hetkeä:

"Mistäs me sitten puhutaan kun häät on ohi?"

Oli vissiin ollu vähän yksipuolista ja -aiheista kommunikointia viime aikoina. :girl_haha: Liki samoihin aikoihin sulho myös tokaisi:

"Höh, kohta ne häät jo on ja minä vasta aloin innostua tästä suunnittelusta!"

Mun myöhäisherännäinen mies... :flirt::-X Itse onneksi sain hääsuunnittelujen myötä elää häähuumaa kokonaiset 1,5 vuotta! :girl_blum::girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Aivan mahtavia ideoita :D

Mun sulkki on aika kiitettävästi perillä näistä asioista, välillä paremmin kuin mä, kun on ollu useammissa häissä ainakin näin aikuise(mma)lla iällä. Et yhdessä yritetään selvittää häävalmisteluja mut pakko myöntää että itselleki tuli yllätyksenä miten paljon suunniteltua tähän kaikkeen liityy.. Pakko kyl myöntää et heti ku täältä oppii jotain uutta niin pitää lesota miehelle et 'etsä muka tiie mikä se on' ;D Kyl pitää olla enemmän perillä ku sulkki kuitenki.

Tässä muuten hyvä nettisivu sulhasillenne, jos niillä on yhtään mieleenkiintoa!

Groom Groove

Link to comment
Share on other sites

Olikohan samanlainen täällä jo....? Mutta munt sai nauramaan vedet silmissä ja pitkään.

Katsottiin sohvalla meidän häiden budjettia ja mietin, että mistä voitais nipistää. Kysyin sit mieheltä, että mitä se haluaa meidän häiltä.

"Et ne olis jo ohi."

Tosiaan repesin nauramaan, vaikka olis tosta voinut kunnon Bridezillatkin vetäistä ;) Mies kun niin inhoaa 'hössöttämistä' 'etukäteen'. Ei vain tajua, että se ei ole hössöttämistä, jos kuvaaja/hääyön hotelli/hääbändi pitäis varata mielellään yli puoli vuotta etukäteen, tai sitä voi jäädä ilman.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Joskus ne sulhaset päästelee ihan ihaniakin juttuja suustaan! Eilen illalla kun mies keskittyi johonkin omiin puuhiinsa ja minä tapani mukaan puhua papatin päivän asioita hänelle ja mies vaan jotain murahteli vastaukseksi niin sanoin sitten että "noh, voin mää olla sitten vaikka hiljaakin ku näköjään vaan häiritten sun puuhia". Mies yllätti ja vastasi että "elä nyt kuitenkaan ihan hiljaiseksi rupea, tulis aika tylsä loppuelämä sitten."

Musta se oli aika kivasti sanottu, tuli hyvä mieli kun tollasessa arkisessa tilanteessakin toinen ohimennen mainitsee vaan että muuten, sun kanssahan mää aion sitten olla lopun ikääni. :-X

Link to comment
Share on other sites

Mä kysyin kanssa tossa yks päivä mieheltäni, että mitä hän odottaa meidän häiltä (lähinnä ajattelin, että millaista tunnelmaa, ohjelmaa jne.) Vastaus tuli samantein: "no sitä, että me mennään naimisiin tietty!".. Luonnollisesti joo, sen takiahan ne häät järjestetään ;) Mutta ihana vastaus mielestäni silti :-X Ja hetken epäröinnin jälkeen hän vielä lisäsi, että "ootan mä sitä karkkibuffaa kanssa.." :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Selittelin sulholle toissa päivänä jotain hääjuttuja, ja mainitsin että ravintolahäiden kohdalla homma toimii usein siten, että tilavuokraa ei peritä mikäli rahaa kulutetaan ravintolassa tietty summa. Esimerkiksi mainitsin 5000 euroa. Sulho lähes kauhistui ja tokaisi että "kuinka suuria bileitä sä oikein oot suunnitellu"? No minä siihen aloin selittämään että maksaa ne pitopalvelutkin, menuhinnat on niin ja niin paljon jne... johon sulho: "ai, mä luulin että tuo 5000 tonnia oli varattu pelkkään viinaan!"

Juu ei, mistäköhän tuollainen aatos tuli mieleen? :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Danielina
Link to comment
Share on other sites

Jonkin aikaa sitten kyselin sulhaselta, että mitä se haluaisi että meidän sormuksiin kaiverretaan. Sanoin, että itse haluaisin vaikkapa jonkun kohdan jostain tärkeästä biisistä. Mies sitten Metallica-fanina totesi, että vois kaivertaa niihin "Sad but true". :) Taidetaan päätyä johonkin muuhun vaihtoehtoon kuitenkin...

Link to comment
Share on other sites

Mun ukko mourus et oon pihi, ku en suoralta kädeltä suostunu kuluttaman alkoholiin (viedään siis omat viinat) 1000€, ku ainaki sen verran ehdottomasti tarvii. Mä sit ilmotin laskeskelujen jälkeen, et:

9 litraa kuoharia (alkumaljaa varten)

20 litraa valkoviiniä (ruoan kanssa)

20 litraa punaviiniä (ruoan kanssa)

5 lavaa (24x33cl) 5,8 volttista kaljaa

5 lavaa (24x33cl) siideriä

ja 5 lavaa (24x33cl) lonkeroa maksaa about 460€, ja siinä olis 2,8 litraa juotavaa per naama.

Ja siel on ainaki 2 ihmistä, joiden tiedän juovan tasan sen onnittelumaljan, jos sitäkään... Kyllä sit kuulemma sittenki riittää ihan hyvin. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Muistin vasta, että joskus kauan, kauan sitten, kun ei häistä ollut vielä tietoakaan, puhuttiin ohimennen aiheesta. Mies oli sitä mieltä, että varmasti halutaan pitää häät hänen vanhempiensa omakotitalossa. Ei ihan haluttu :girl_haha: . Ei sinänsä mitään vikaa, mutta molemmat oltiin sitä mieltä, että mieluummin ei karsita vieraita kovin tiukalla seulalla. 110 ei olisi hirveän hyvin mahtunut anoppilaan, vaikka iso talo onkin. Mieskin naureskeli tätä vanhaa kommenttiaan joskus kihlausaikana.

Link to comment
Share on other sites

Mä pohdin tässä huntua ja millainen sen olisi hyvä olla jne. Sulho ehdotti, että tee vessapaperista, kuten siinä mainoksessa! Juu ei.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Ihan pakko kertoa hauska juttu erään sulhasen suusta (ei tosin omani).

Tuttavapariskuntamme oli menossa naimisiin ja sulhanen oli kotona vakavana seisonut peilin edessä ja toistellut sanaa KYLLÄ eri äänen painoilla.

Tuleva vaimo siihen kysymään, että mitä sinä oikein teet?

"Harjoittelen kirkkoa varten, että miten vastaan papille."

"Kultaseni se on TAHDON, mitä sanotaan."

"Ei hitto, miten mä sen nyt muistan!"

Sulhas raukka oli siis harjoittellut ahkerasti, mutta väärällä sanalla. Onneksi kirkossa homma meni oikein ja rakastavaiset tahtoivat toisensa. Pienellä jännityksellä tietysti odotettiin, että tulisiko sieltä se kyllä... :girl_haha:

Hitto, repesin täysin. Naurettiin appiukon kanssa kummatkin tälle :girl_haha:

Meillä ei oo viel sulho repässy mitenkään, mutta nää on hauskoja kyllä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulhanen totesi, kun kysyin, että tahtooko hän heitettävän riisiä sitten kirkon portailla, että mieluummin pikkukiviä! Minä kerkesin jo melkein hermostua, mutta sain kuitenkin aika käypän selitykset, että 'eipä ainakaan liukastuta', kun häitä siis juhlitaan marraskuussa. :-X Minun ritari!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Vähän vanhempaa mutta niin ihastuttavaa ketjua ylemmäs...

Oman rakkaan sulhaseni suusta on tullut seuraava, varmaan kylläkin aika perinteinen kommentti:

- etkö meinannu laahusta? No minkä päälle mä sitten voin talloa?

Meillä oli aika erilaiset käsitykset toivehäistä, mutta monissa jutuissa ollaan sovussa päästy enemmän tai vähemmän sopuratkaisuun. Joitain juttuja olin itse ehtinyt miettiä ja pähkäillä ja ottaa sulhasen kuvittelemaani mielipidettä huomioon. Hän kuitenkin sitten kertoi omat mielipiteensä ja helpotti mun pähkäilyä mm. seuraavissa asioissa:

- ei mitään ihme häähitaita. Jos jotain tanssitaan niin kunnon valssia sitten. (Selvä, kiitos, olin aatellut sulhon kannalta helpompaa tanssia, mutta käy mulle!)

- isän pyytämistä saattamaan alttarille olin pohtinut, toisaalta halusin kovasti mutta toisaalta tuntui jotenkin hassulta, koska olen kuitenkin asunut pitkään itsekseni sekä sulhaseni kanssa ja vanhempani ovat eronneet kun olin pieni; sukulaisen kysyessä asiaa sanoessani etten oikein ole varma, sulhanen jotenkin siihen malliin totesi asian, että oletti isäni saattavan minut. Hyvä, ei tarvinnut minun päättää itse ja saan sen mitä todella haluan.

- häämarsseja valitsin ja minulla oli yksi ehdoton toive ja muutama muu mieluisa vaihtoehto. Sulhanen siihen, että hänelle on ihan sama mitä siellä soi, ei ole hänelle merkityksellistä. (Itselleni musiikilla on hurjan suuri merkitys, joten saan siis valita haluamani kappaleet)

Näissä jutuissa sulhanen muuten ollut kivasti mukana:

- alkuun oli että ei kai hänen ole pakko lähteä millekään häämekkojen sovitusreissulle? (juu ei, ei todellakaan, ei tullut itselleni edes mieleen pyytää häntä mukaan) Nyt kuitenkin auttaa minua mittailemaan ja tilaamaan mittatilauspukuani nettikaupasta.

- hääkulkuneuvoa olin miettinyt, ei autoa, ja hänellä oli tismalleen sama ajatus kuin minulla!

- hääpaikan koristelusta (jo ennen kuin paikkaa oli edes valittu) olimme miettineet molemmat ihan samaa asiaa ja vielä samalla tavalla itse toteutettuna!

- ja kutsujen teossa sulhasen taidot nousivat arvoon arvaamattomaan! Tietyistä askartelujutuista ymmärsi itse pysyä etäämmällä :D.

Ihanaa tehdä yhdessä!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...