Jump to content
Naimisiin.info

Sulhasten suusta


PatHe

Recommended Posts

On nuo sulhot aika hellyyttäviä kommentteinensa :)

Mie kävin eilen pukuni ompelusovituksessa paikallisessa morsiuspukuliikkeessä ja mukana oli oma alushame. Kävin autolla ja kotia tullessa nakkasin hamosen takapenkille.

Mies ku pian kotia tultuani lähti omalle reissullensa, soitti takas että "Jos sulla oli tarkotus pitää multa piilossa tuo hääpuku niin aika huonosti onnistuit!" Meinas, että olin kalliin hääpuvun heittäny vaan sikinsokin auton takapenkille :DD Ja eihän tuo alushame mitenkään hienolta näytä muutenkaan!

Link to comment
Share on other sites

Täällä päässä ollaan ehditty vasta kihloihin, mutta silti odotan mielenkiinnolla, mitä häistä ja niiden valmistelusta tulee kun jo pelkkä kihlauksen hoitaminen aiheutti miehessä mutruilua. Reppana käveli perässäni ympäri kultasepänliikkeitä metsästämässä sitä "täydellistä kihlasormusta" ja valitti, että eikö ihan perusyksinkertainen sormus riitä. Hän kun on jo nyt (puolen tunnin kuluttua!) ihan täynnä tätä sormushommaa. Raasu. Mitä hän vielä joutuukaan kärsimään... :grin:

Link to comment
Share on other sites

Tää on kyllä aviomiehen, ei enää sulhasen, suusta, mutta kerron kumminkin, kun oon niin mielissäni :girl_smile:

Teen kaverin kaverin hääpukuun korjaukset ja sovitin pukua eilen itselleni nähdäkseni laskeutuuko helma oikein. Pyysin miestä apuun hoitamaan nyörityksen. Puku on runsas, helmikirjailtu, kunnon satiininen prinsessa unelma, jollaiseksi morsiuspuku yleensä mielletään.

Peilin edessä töröttäessäni mies totesi, että omasi oli kauniinpi. :-X Itsellänihän oli hääpäivänä valkoinen pellavainen puolihame ja HM:ltä ostettu lyhythihainen kauluspaita. Olen ehkä muutamaan otteeseen ääneen harmitellutkin, kun omalta kohdalta kaikki ne prinsessaunelmat jäi kokeilematta... Ei harmita enää. Ihana mies :-X

Link to comment
Share on other sites

Hih hauskoja juttuja täällä...

Mä yks päivä miehelle, että "sä voisit hoitaa sit sen vieraiden majoitushomman kuosiin."

Mies lukee lehteä sängyn päällä ja sanoo "joo sopii, laitaksä sen ylös mun häämuistikirjaan"

Mä olin äimänä, että onks sillä hitto joku "häämuistikirja"... eihän mullakaan oo sellasta.

Kysyin sit hämmentyneenä et "mihin?... tai siis missä se on?"

Mies "herää" lehden syövereistä ja toteaa.. "siitä tulikin mieleen, että pitää heti huomenna hankkia sellainen!"

Hih.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä sulhanen totesi, kun kysyin, että tahtooko hän heitettävän riisiä sitten kirkon portailla, että mieluummin pikkukiviä! Minä kerkesin jo melkein hermostua, mutta sain kuitenkin aika käypän selitykset, että 'eipä ainakaan liukastuta', kun häitä siis juhlitaan marraskuussa. :-X Minun ritari!

Minusta olisi mahtava idea talvihäissä, että vieraat heittäisivät pikkukiviä maahan morsiusparin eteen! Ettei vaan luikastu... :grin: Mielestäni oikein kiva idea!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

käytiin äsken tällainen keskustelu

mies: mitäs hääjuttuja siellä taas katselet?

minä: kukkia...

mies: mitä niistä, eiks vieraat tuo ihan tarpeeks?

minä: no ei...?

mies: ai miten niin ei?

minä: kyllä häihin pitää kukat olla ihan omasta takaa, morsiuskimppu ja pöytäkoristeet ainakin...

mies: no mitä ne vieraat sitte tuo???

minä: no jos halutaan jotain lahjoja ni voidaan tehdä vaikka lahjalista

mies: laitetaan sille listalle kukkia, sillähän siitä päästään.

:girl_haha::-X

Link to comment
Share on other sites

Oltiin pitopalvelun luona sopimassa menusta ja kun sulhoa ei kakut juuri kiinnosta niin päätimme pitopalvelun naisen kanssa, että hääkakuksi tulee sitten juustokakkua. Sulho näytti hetken vaikealta ja uskaltautui sitten kysymään, että eikö sen hääkakun kuitenkin pitäisi olla makea? Ettei mummot ihan järkyty... Luuli reppana sitä juustokakkua joksikin voileipäkakun tyyliseksi :)

Link to comment
Share on other sites

käytiin äsken tällainen keskustelu

mies: mitäs hääjuttuja siellä taas katselet?

minä: kukkia...

mies: mitä niistä, eiks vieraat tuo ihan tarpeeks?

minä: no ei...?

mies: ai miten niin ei?

minä: kyllä häihin pitää kukat olla ihan omasta takaa, morsiuskimppu ja pöytäkoristeet ainakin...

mies: no mitä ne vieraat sitte tuo???

minä: no jos halutaan jotain lahjoja ni voidaan tehdä vaikka lahjalista

mies: laitetaan sille listalle kukkia, sillähän siitä päästään.

:girl_haha::-X

*Reps* :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Keskusteltiin tässä joku aika sitten miehen kanssa siitä millanen hääpuku mulle pitäis tulla. Mies ei halua etukäteen tarkalleen tietää millanen siitä tulee, mutta jotain mielipidettä kuitenkin näkyy löytyvän. Kuulemma puvun yläosan pitäis olla silleen sopivasti paljastava (meikäläiselle siis siunaantunut tota rintavarustusta ihan hyvin), että on kiva katella, muttei kuitenkaan niin paljastava, että alkaa pappia häiritsemään :D Että minkähänlainen sit pitäis olla...

Lisättäköön vielä eilinen kun puhuttiin mahdollisesta hääpaikasta. Se kun pitää olla tyhjänä ja siivottuna yhteen mennessä yöllä. Niin mies oli kauhean huolissaan siitä, että kuka siitä sit huolehtii, että ne tulee tehtyä. Mä sitten vastasin, että voidaanhan me itse olla siinä, että tuskin se mikään maailmanloppu on. Mies sitten alkoi ihmettelemään, että miten aikasiin meidän pippalot tulee loppumaan. Minä aloin lähinnä näyttämään kysymysmerkiltä ja ihmettelin, että miten se nyt kovin aikasin on jos ne puolen yön jälkeen loppuu. Mies siihen sitten tokasee, että mehän ollaan sillon jo häämatkalla. Oli kyllä naurussa vähän pitelemistä kun yritin selittää, että jos nyt ei ihan niin amerikkalaisiksi ryhdytä, että kesken hääjuhlien lähdetään matkalle ja jos vaikka alotettais eka hääyöllä jossain hotellissa :D

Muokattu: , käyttäjä: Hinia
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Katsoin tässä jokunen viikko sitten Satuhäitä telkkarista ja mies luki kirjaa sohvalla, häntä kun ei nuo hääohjelmat kiinnosta. Noh, miehen pää oli kääntyny koko tunnin ajan telkkariin päin, tais kirja jäädä lukematta :girl_sigh:

Toinen juttu tapahtui autossa. Meillä on tosi vanha ja huono auto, eikä se taaskaan meinannut lähteä käyntiin. Ehdotin sulhaselle siinä, että pitäiskö se suosiolla ajaa nyt autokaupan kautta, että sais vähän varmemman kulkupelin alle. Sulhanen totesi siinä, että ei sitä mitään autoa nyt aleta ostamaan, kun säästetään häihin. :-X

Link to comment
Share on other sites

Mun sulhanen oli kuukausi sitten kaverinsa häissä jonne minä en päässyt mukaan. Kyselin sitten jälkeenpäin uteliaana että millainen puku morsiamella oli ollut, oliko leveä vai kapea helma, oliko pitsiä jne. Sulhanen vastasi että ei mitään käsitystä, kaikki hääpuvut nyt on niin samannäköisiä. Seuraavaksi kysyin puvun väriä, mutta ei mies muistanut sitäkään, ei edes oliko puku ollut valkoinen vai ei. Eikä tietysti muistanut ollenkaan millainen kampaus oli ollut, nuttura vai jotain muuta... Täytyy varmaan mainita että alkoholilla ei ollut osuutta asiaan (mies on käytännössä absolutisti), mutta tuo nyt ei vaan kiinnitä huomiota sellaisiin merkityksettömiin ykistyiskohtiin kuten morsiamen puvun väri tai helman leveys. Myöhemmin näin sitten kyseisistä häistä kuvia Facebookissa ja selvisi että morsiamella oli ollut musta puku ja valkoinen hartiahuivi.

Link to comment
Share on other sites

Kihlasormuskaupoilla (aikaa meni ehkä se 20min)

Mies jo vähän tuskastuneena: "No löytyykö?"

Minä: "Oota nyt hetki, niin katon vielä nää"

Mies: "Ota nyt vaan joku kiva, eihän sillä oo mitään väliä, millainen se on"

Minä: ??

Mies: "Kun sehän heitetään joka tapauksessa pois"

Ei siis ollut häitä perumassa, oli vaan ohittanut sen informaation, että naiset yleensä pitää kahta sormusta, eikä sitä kihlaa vaan heitetä pois hääpäivänä.. Ihan hyvä, että sille joskus mainitsin, että haluan ite olla katsomassa kihlaa, ties mitä se olis hankkinu :D

Häiden suhteen sillä on taas melko optimistisia käsityksiä. On mussukka sitä mieltä, että jos juhlapaikka, ruuat ja kirkko on varattu, niin loput ehtii tehdä suunnitteluja myöten kaks viikkoo ennen juhlapäivää. Ja meille on vielä tulossa suht isot häät.. Ja se esikoinenkin.

Link to comment
Share on other sites

M: "Pitäiskö meidän kävellä yhdessä sinne alttarille...kun on jo lapsia ja kaikkee? Isänihän on jo vähän niinkun..."

S: "...ai luovuttanut sinun suhteen?"

:girl_wink:

:girl_haha: Mä voisin niin kuvitella jotain vastaavaa mun miehen suusta :girl_haha: Tosin tuo tietää, ettei mitään morsiamenluovutuksia taida tulla, kun meille tulee siviilivihkiminen todennäkösesti juhlapaikalla.

Oma mies ei o viel ehtin mitää möläyttelemään (odotan sitä innolla kyllä), hyvin jaksoi sormusta etsiä, vaikka pienoista turhautumista oli välillä ilmassa, kun ei juurikaan mikään miellyttäny. Muutenkin, jos yritän häistä jotain jutella, niin vastaus on tyyliin "Mikä kiire tässä, onhan niihi viel kaks vuotta aikaa..."

Muokattu: , käyttäjä: Taru Ilona
Link to comment
Share on other sites

Tuossa muutama päivä takaperin mieheni makasi sängyllämme läppärinsä kanssa lukien jotain sporttisivuja sieltä ja menin hänen viereensä kertomaan, kuinka olin kuullut, että toiseen paikallislehdistämme saisi laitettua ilmaiseksi kihlailmoituksen (olimme siis puhuneet asiasta jo aiemmin, miettineet kihlailmoituksen laittoa). Olin todella innoissani aiheesta ja kuvittelin miekkosenkin olevan, sillä kovasti yritämme hääjutuissa säästää ja jos jotain ilmaiseksi saamme, niin tartumme siihen. Mies oli kuitenkin edelleen syventynyt nettiuutisiin ja sanoikin vastaukseksi: "Hei ooksä lukenu tästä Wayne Rooneyn pettämiskohusta? Vitsi mikä tyyppi." Joo-o, näin meillä keskitytään olennaiseen. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kans toi miekkonen aivan tietämätön siitä, mitä sadan hengen häät maksaa. Se ajatteli kans, että varmaan joku tuhat euroa riittänee hienosti! :D Ja täällä oli se sama, että "ei kai nyt vuotta etukäteen tarvi mitään vielä tehdä??", kun mä sanoin että tarvii hommata pitopalvelu, paikka ja kirkko. Voi murua..

Miekkosella on kolme tehtävää liittyen häihin. Kysyin tässä taannoin muistaako se hommansa, ja pinnistellen muisti kaksi. Siitä kolmannesta ei muistanut ikinä puhuttaneenkaan.. :D

Link to comment
Share on other sites

Viime viikolla mietin (tuskaillen) kampaustani, surffailin eri kuvia ja valitin sulholle, ettà vaihtoehtoja on liikaa. Kàskin sen tulla auttamaan. Se tuli koneelle ja sanoi "googleta barbi" :girl_haha: Lopulta se kàski mun laitattaa itselleni "Nicole Kidman-hiukset" eikà se ottanut kuuleviin korviinsa kun yritin selittàà, ettei Nicolella ole mitààn yhtà vakiokampausta vaan hànkin voi laittaa hiukset usealla eri tavalla :grin:

Link to comment
Share on other sites

ihana sulho kysyi tuossa että "mitä teet...?" sanoin että lueskelen naikkkareita. "Sä et oo pitkään aikaan puhunut mitään häistä... eikä meillä oo yhtään häälehtiäkään! Yritätkö sä pitää jotain matalaa profiilia vai?" johon vastasin että "Nii.... pitäiskö olla? Täytyy varmaan kattoo kaupasta kun käydään seuraavan kerran... Eikä nyt oo mitään sellaista ajankohtaista tekemistä ennen ku saan nää vyötärömakkarat kukistettua ni sitten voin etsiä puvun". Mies oli hetken hiljaa ja sanoi "Pitäishän meillä olla jotain selailtavaa sellaisiks illoiks ku ei oo mitään tekemistä." tas hetken hiljaisuus, jonka jälkeen "sinne puvun alle tarvii varmaan sitten katsella uusia alusvaatteita?"

Nauratti jo kovasti, mutta vastasin vielä että "varmaan joo, miten niin?" sulhon vastaus oli "eiku mä vaan aattelin, että mä voin kyllä auttaa sinä sitten" :-X:-X:-X

Ihana murunen joka oli jo ihan huolissaan kun häistä ei ole hetkeen puhuttu mitään ja ihana rakas, joka on aina valmis lähtemään kanssani alusvaateostoksille :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...