PatHe

Sulhasten suusta

682 viestiä aiheessa

Kirjoitinkin juuri tuonne häävieraiden määrä -topikkiin, että miehen mielestä 200 vierasta ei olisi yhtään paljon. :girl_impossible:  Kuulemma ihan helpolla saataisiin niin paljon porukkaa vieraslistalle keksittyä (hänellä on superiso suku). Kysyin sitten kauhuissani että miten meinasit ruokkia 200 ihmistä pienellä budjetilla?

"No aina löytyy joku joka haluaa tehdä soppaa"... Aha. En vielä sanonut että minun häissäni kyllä ruokitaan vieraita muullakin kuin jauhelihakeitolla... :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas hilpeä ketju :D 

Meillä sulholla ei ole mitään käsitystä juhlien järjestämisestä, eikä hän ilmeisesti kehtaa sanoa ettei ymmärrä.. Kerran kyselin rintavieheestä että haluaako sellaisen.. Niin hän vastasi että on nyt niin kurkku kipeä ettei pysty keskustella siitä aiheesta! Meni hetki niin suu vaahdossa selvitti jotain töissä tapahtunutta :D

Seuraavana päivänä kysyin uudelleen, oli vissiin kerennyt googlata mikä se rintaviehe on, kun vastasi samantien että joo!

 

Minä oonkin jättänyt miekkosen vastuulle ainoastaan hääautoasian. Hän on niin paljon muutenkin töissä, ja tosiaan kun ei järjestämisestä paljoakaan ymmärrä, niin olen katsonut parhaimmaksi vaan suunnitella itse ja kysellä sitten mielipidettä valmiisiin suunnitelmiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On täällä kyllä haskoja juttuja, Tylli-lintu ja tilhet  :girl_haha:  Ja tämän ketjun innoittamana päätin selvittää, tietääkö minun sulhaseni mitä viehe, huomenlahja ja tylli ovat. Tyllistä ei ollut mitään tietoa, ei edes arvausta. Vieheestä sain tietenkin sen kalastusvastauksen! Ja kun olin selittänyt mikä se viehe on, sanoi minunkin sulhoni laittavansa vaan sen kalastusvieheen.  :girl_smile:  Huomenlahjasta sanoi, että se annetaan huomenna.  Tarkensin tätäkin vähän, ja sitten tulikin puoli tuntia älyttömiä ehdotuksia siitä mitä hankkii minulle  :lol:

  Olen ruvennut katsomaan netistä ja häälehdistä häämekkojen kuvia, jotta tietäisin mitä haluan ja mitä olen etsimässä. Näytin pari viikkoa sitten sulhaselle kivannäköisiä mekkoja ja kysyin mielipidettä. " Ne on kaikki samanlaisia." Sanoin että eikä ole! Johon sulho vastasi että onpahan, koska ne on kaikki valkosia.  :girl_smile:  Ja sitten se vielä kysyi, että onko sen mekon pakko olla valkoinen. Sanoin että on, koska haluan!!! Tähän sulho vastasi luulleensa, että etsin valkoista vaan tavan vuoksi... Minä en tee koskaan mitään vain siksi että se on tapana, vaan siksi että haluan. Ja jos en haluaisi valkoista mekkoa, toimisin kyllä yleisen tavan vastaisesti. Luulisi hänen jo tietävän tämän. :)

  Toissapäivänä sanoin, että kertoo heti jos tulee jotain ideaa tai ajatusta häihin liittyen. " Mää haluan pelejä!" Olin yhtenä kysymysmerkkinä. " Nii, se huomenlahjajuttu. Jos sääki ostat mulle sellasen, nii haluun pelejä."  Aha selvä, hyvä tietää että huomenlahjatoive on valmiina  :girl_haha:  No, varmaan sulhanen sitten lähempänä kiinnostuu enemmän, ehkä useimmat miehet ei vielä reilu vuosi ennen häitä juurikaan ajattele niitä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyselin, minkälainen olis hyvä juhlatila. "Pitää olla ilmastointi". 

Sylvi likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies jutteli puhelimessa siskonsa kanssa ja kyseli vähän neuvoa tuoreelta rouvalta.. Mietti että kumpi pitää varata eka, kirkko vai paikka.. Kuuntelin vieressä ja sit se sanoo: niin, ois kai ne ihan hyvä varmaan saada samalle päivälle!? 

Repesin ihan täysin, oishan se ihan positiivista juu :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin jouduin muutama päivä sitten selittämään miehelle mikä viehe on. Hän vastasi hieman hämmentyneenä "minkä takia omiin häihin pitää pukea päällensä joku houkutin?". :D

Tänään kyselin sulholta, onko hän vielä ehtinyt miettimään millaisen vieheen haluaa. Tällä kertaa oli minun vuoro hämmentyä, kun hän vastasi "tilaan jotain Rapalasta". Nopealla googlettamisella selvisi, että kyseinen firma valmistaa kalastustarvikkeita. Opinpahan itsekin jotain uutta. :rolleyes:

Sanoin miehelle, että hopeinen pilkkiviehe olisi kaiverrettuna sekä kaunis että monikäyttöinen, mutta en saanut ehdotukselleni vastakaikua. "No, ehkei kuitenkaan" mies vastasi ja keskustelu päättyi. <_<

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin mä oon enemmän suunnittelija ja asioiden toimeenpanija, mutta sulho kyllä antaa (kysyttäessä) mielipiteitä ihan kaikkeen. Hauskin tokaisu koski sitä kun keskusteltiin häiden ruuasta: meillä kotona syödään molemmat käytännössä vaan vegaanista, joskin sulho on "vaan" lacto-ovokasvissyöjä. Kun sitten kysyin mitä mieltä hän olis (ainakin suunnilleen) kokovegaanisista häistä, vastaus oli:

"En mä ilman sua välttämättä olis tullu ajatelleeks vegaanisia häitä. Mut toisaalta, ilman sua en mä välttämättä olis menossa naimisiin."

Ilahduin kovasti. :lol:

Nanshe likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään