LaCapitana

Alle 25-v. morsiamet vol. 2

48 viestiä aiheessa

* mode-huom. vol. 1: Alle 25-v. morsiamet

 

 

Täällä yksi nippanappa alle 25v. huutelee morjensta!

Eli 24-vuotiaana ensi talvena pitäisi sanoa tahdon. Sulhanen on silloin sitten reilu 28 ja ½.

Kukaan ei ole sanonut mun kiirehtivän tai että hötkyiltäis. Itse jo toista kertaa kihloissa, eka kerta kosahti kun mieheke ei hyväksyny mut alanvaihtoa hirveen hyvin ja tuleva aviomies löyty sitten uudesta opinahjosta!

Mä vielä opiskelen ja mieskin vasta valmistuu tänä vuonna, joten pienen pienet häät tiedossa. Mutta onneksi saadaan samantien karata häämatkalle.

Ei valitettavasti isä suostunut ainoan lapsensa häitä maksamaan, mutta koltun hän sentään nöyrtyy kuittaamaan :)

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä häiden aikaan 23, mies 25 =) yhdessä olemme olleet häiden aikaan kuusi ja puoli vuotta, kihloissa puolitoista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensi vuonna kun naimiisin menemme minä olen 24v ja mies täyttää samassa kuussa myöskin 24v :D

Yhdessä oltu siinä vaiheessa 7,5 vuotta joista kihloissa 2,5 vuotta.

 

Kukaan ei ihmetellyt liieemmin tätä uutista, enkä koe olevani niiiin nuori. Toki myönnettäköön, ettei lähimmistä ystävistä yksikään ole naimisissa vaan olemme ensimmäiset :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse täytän ensi kuussa 24. :)  Mieheni on 32.  Meillä on kolme lasta ja ihan perus perhe-elämää. :girl_dance:    

 

Kaverereistani osa on naimisissa ja osa ei. Mutta ei kukaan ole kummaksunut meidän, tai no mun ikää. Sukulaiset ja ystävät ovat onnellisia meidän puolesta, ja ei kellään ole tullut sanomista mihinkään asiaan. :gpari:   9 päivää!! IIKS!!

Muokattu: , käyttäjä: T.I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä oon vuoden päästä häiden aikaan 22 ja mies 23. Samana vuonna ollaan kuiteski synnytty. Ollaan tunnettu (häiden aikaan) 7 vuotta ja seurusteltu 3 vuotta :) Kukaan ei ole ainakaan päin naamaa sanonut että oltais liian nuoria menemään naimisiin. Kaikki sukulaiset ja kaverit on ollu enemmän innoissaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen häiden aikaan 23 ja mies 24. Meillä on ikäeroa noin puoli vuotta, eli mies on syntynyt aikaisempana vuonna kuin minä.

Me ei olla vielä kerrottu häistä kuin kaasoille ja bestmanille. Vähän pohditaan että kerrommeko kenellekkään ennen kuin saavat kutsut :D . En usko että kukaan ihmettelee päätöstämme, onhan meillä yhteinen lapsi ja asuntolaina, ehkä ihmiset enemmänkin jo vähän odottavat häitä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensi kuussa mittariin 21, miehelleni tulee hääpäivänä ikää 29 :)

Meilläkin kaikki (2) joille ollaan kerrottu tosi onnessaan :D ..loput saa tietää kun kutsu tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen nyt 25 ja naimisiin kun mennään niin 27. Ihan yhtä valmis olisin mieheni naimaan vaikka heti:) 24 on hyvä ikä mennä naimisiin jos se itsestään hyvältä tuntuu, ei se katso ikää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi nuori morsmaikku! Olen häiden aikaan, vuonna 2016, 23-vuotias ja sulhanen vuotta vanhempi. Sattui sopivasti, sillä myös äitini ja mummoni ovat menneet 23-vuotiaina naimisiin!

Kaikki jotka tietävät ovat olleet onnellisia puolestamme, eikä ole tullut mitään ikäkommentteja keltään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yksi häiden aikaan 24vuotias ja mies 23v. Kihloissa ollaan oltu pari vuotta ja tunnettu paljon kauemmin. :) ehkä jotain pieniä ihmettelyjä on tullut, mutta ei millään pahalla. Tosin ymmärrän kyllä, kun kaikki muut meidän perheestä ja suvusta ovat avioituneet siinä kolmenkympin kieppeillä tai paremmalla puolella. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan häiden aikaan 23-vuotiaita, ja meille hyvä hetki mennä naimisiin. Yhtä ollaan pidetty silloin 4,5 vuotta, ja yhdessä asuttu kaksi vuotta. Ei kai siinä ole mitään tiettyä ikää, koska on hyvä mennä naimisiin. Tietysti meidänkin kohdalla rahatilanne rajoittaa vieraslistan pituutta, mutta halutaan muutenkin pitää juhlat vain lähimpien ihmisten kesken, ettei tupa ole täynnä sukulaisia jotka juttelevat vaan keskenään meidän seuratessa omasta nurkkapöydästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän olisi tarkoitus astella avioon kahden vuoden päästä, jolloin minä olen 25 ja mies 30. Silloin ollaan seurusteltu reilu neljä vuotta, mikä on mielestäni ihan hyvä aika yhdessä olemiseen ennen naimisiinmenoa. Minusta on ihanaa olla nuori (tai nuorehko) morsian - tuntuisi jotenkin vähemmän hohdokkaalta olla yli kolmekymppinen naimisiin mennessä.

 

Onneksi mulla kävi hyvä tuuri, ja heti ensimmäinen poikaystävä tuntuu sellaiselta, jonka kanssa voisi viettää koko loppuelämänsä. :) Totta kai tuntuu myös jännittävältä ja vähän pelottavaltakin, että viettää koko elämänsä saman miehen kanssa eikä pääse kokemaan, olisiko elämä erilaista erilaisen kumppanin kanssa. Mutta miksi pitäisikään. jos löytää heti sellaisen, jonka kanssa on hyvä olla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen häiden aikaan 23 ja mies 25. silloin seurusteltu vajaa 5 vuotta, josta 4 vuotta asuttu yhdessä, 3,5 vuotta kihloissa, oma yhteinen asunto ja lapsi joten häät on hyvä jatke tälle kaikelle:D Haluan myös olla nuori morsian ja nopeasti naimisiin että voi viettää monta hääpäivää;DD 

Myös minä olen seurustellut elämässäni vain ja ainoastaan tulevan mieheni kanssa:) ja olen myös miettinyt samaa asiaa kuin Janeten, olisihan se mukavaa kun olisi joku johon verrata, mutta epäilempä että minulle sopivampaa miestä ei löydy:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät kesäkuussa 2015. Itse olen silloin 21 ja mies on 30 v. Yhdessä ollaan siinä vaiheessa oltu reilu 3 vuotta ja mennään naimisiin tasan vuoden päästä kihloista. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mullakin se tilanne, että oikeestaan vaan seurustellu tulevan mieheni kanssa. Mies seurusteli yläasteella toisen kanssa puoli vuotta, minä n. Yhden kuukauden :D lukion ykkösellä aloimme sitten olemaan yhdessä. Ei mua oikeastaan hauttaa asia, toki se on fakta etten esim. Baarissa ole ollut ikinä sinkkuna :D

Miehen vanhemmat myös oleet nuorista asti yhdessä ja ovat vieläkin.

Muokattu: , käyttäjä: jenny91

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät heinäkuussa 2016. Itse olen silloin 23 ja mies 26 vuotta, ja yhteistä taipaletta on häiden aikaan takana 6 vuotta. Eipä kukaan ole oikeastaan ihmetellyt päätöstämme mennä nuorina naimisiin. Olemme alusta alkean olleet hyvin vakavissamme ja avioliitto tuntuu vain luonnolliselta jatkumolta suhteessamme :) Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa se 1.5 vuotta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen naimisiin mennessäni 22 ja mies 27. Vanhempani ja isovanhempani mainitsivat jotain iästäni silloin, kun häitä ruvettiin suunnittelemaan, mutta kun asiaa tarkemmin selvitettiin, kävi ilmi, että he ovat itse menneet naimisiin ihan yhtä nuorena :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häitä tanssitaan elokuussa 2016, itse olen tuolloin 21-vuotias ja sulhanen 22-vuotias. Tuohon mennessä olisi kuusi vuotta seurustelua ja lähes kaksi vuotta kihlausta takana  ^_^ 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme nyt elokuussa naimisiin ja ikää molemmilla tuolloin 21v, täytämme kuitenkin molemmat vielä tänä vuonna 22. Seurustelua takana 5 vuotta ja kihloissa oltu 2 vuotta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä olisi tällä hetkellä 18-vuotias morsian ja parikymppinen sulhanen.

Kihlaus 12.2.2015

Häät 13.5.2017, eli häiden aikaan ikää on kertynyt 20&22.

 

Häät ovat keskisuuret (60-70 hlö) ja kaikki pulitetaan omasta pussista, budjettina 4000-5000 euroa. Vähän tuo säästäminen kauhistuttaa, mutta eiköhän sitä syö näkkileipää pari vuotta tuon takia :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä morsian on 22  ja sulhanen 25 kun häitä juhlitaan tammikuussa 2017. Yhteistä taivalta tuolloin takana 6,5v joista 2v sitten kihloissa  :)

Kukaan ei kauhistellut ikää kihloihin mentäessä, oma äitini on ollut samanikäinen naimisiin mentäessä.

 

Kaverit ovat olleet innoissaan, kun pääsevät meidän häitä tanssimaan sillä kovin moni muu kavereistas ei vielä naimisiin ole mennyt.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä molemmilla ikää tänä vuonna 23. Naimisiin aiotaan elokuussa 2016, jolloin molemmat 24-vuotiaita. Kihloissa häihin mennessä olemme ehtineet olla vähän yli kaksi vuotta ja yhdessä kuukautta vajaan 8 vuotta  :-X Häihin tulee vieraita 80-90, budjetti lähempänä 10 000 euroa, josta kaiken pyrimme maksamaan omasta pussista, mutta toki otamme avustuksia vastaan, jos joku niitä tarjoaa  ;) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät ensi vuoden kesällä :) Minä olen 21 ja sulhanen 20 silloin. Kihloissa olemme hääpäivänä olleet 1,5 v ja yhdessä noin 6,5 vuotta. Yhdessä asumistakin silloin jo kolmisen vuotta takana.

Meille tulee pienet häät, jotka maksamme itse. Suuria juhlia vierastamme kumpikin, joten oli heti selvää että vain lähimmät ystävät ja sukulaiset kutsutaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Esimmäinen viestini tälle foorumille. :P Siirryn tänne sisarfoorumilta kun siippa näytti vihdoin vihreää valoa häille! Meillä ei ole vielä tarkkaa päivää lyöty lukkoon, mutta tiedossa on että häitä tanssitaan kesällä 2017. Ikää meillä on silloin 23v ja 24v. Meillä on kaksi pientä lasta, tällähetkellä isompi on 2v ja pienempi 7kk.  Budjetti riippuu vielä parista tekijästä, mutta ollaan ajateltu 4000-5000e ja pyritään maksamaan melko pitkälle kaikki omasta pussista. Vieraita arviolta n. 60hlö. Kihloissa olemme olleet häiden koittaessa n. 4vuotta ja yhdessä muutaman vuoden kauemmin, hiljaa hyvä tulee. ;)

Muokattu: , käyttäjä: Phlox

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään