tarunen

Mihin lemmikit häiden ajaksi?

242 viestiä aiheessa

Meillä tämä on myös ongelmana. Koiria on 5, joista 1 on nimenomaan vahtikoira, eli jonkun vieraan palkkaaminen ei tule kysymykseen. Vieras ei siis pääse edes portista sisään, saati sitten taloon sisälle...

Kyseistä koiraa tuskin saa mihinkään hoitolaankaan ison kokonsa takia...

Todennäköisesti sulhanen tulee bestmanin kanssa hoitamaan koirat. Varmaankin yhdistetään tämä esim. sulhasen ryöstöön... :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi tämä ongelma on meilläkin edessä.

Meillä tilanne tämä;

Lemmikkeinä kolme kissaa, tällä hetkellä neljä hiirtä (yksi on varmaan/varmasti kuollut häihin mennessä jotka ovat siis ensi vuonna) ja kaksi undulaattia. Ei ihan minne tahansa voi laittaa ja kun ne meille läheiset ihmiset ovat niissä häissä tai niitä järjestämässä.

Mielenkiintoisen koko jutusta tekee se että itse asumme noin 300km päässä vanhemmistamme ja juhla järjeestetään ns. lapsuudenmaisemissa juurikin siellä 300km päässä. Miksi? Koska on fiksumpaa että me kaksi ihmistä siirrymme sinne ja muut vieraat ajavat 2-200km sinne kuin kaikki ajavat yli 300km meidän luokse. :) Kyseessä kuitenkin yksi ilta. Juuri tämän etäisyyden takia on hankalaa miettiä mitä lemmikeille tekee. Ovat kulkeneet mukana tämän matkan ennenkin, mutta silloin siellä ei ollut sitä häsläystä mitä tulee olemaan eivätkä meidän kissat TODELLAKAAN pidä melusta/häslingistä.. Emmekä tunne täältä ketään, jota voisi pyytää käymään vilkaisemassa elukoita.. No vuosi aikaa tutustua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä koira viettiin kasvattajalle hoitoon to-su. Oli hyvä viedä ajoissa, ettei koirankarvoja enää tartu silitettyihin vaatteisiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kaksi kania saavat jäädä meidän makkariin melskaamaan häkin ovi auki kuten normaalistikin kun olemme päivän poissa. Menisivät ruuan antamisella ja muulla valmistelulla kyllä ihan vaikka koko viikonlopunkin.

Meillä on kyllä näppärä ulkohäkki hankittuna että jos juhlissa olisi lapsia enemmän kuin se 2 niin varmasti tykkäisivät pupuista ja aikakin voisi kulua heillä nopeammin :) Kahden lapsivieraan takia emme kuitenkaan ala pitkäkorvia raahaamaan. :girl_sigh:

Häämatka, minne se suuntautuukin ja mikäli on yli 2 yötä pitkä, teemme niin että pikkusiskoni ottaa kanit hoitoon siksi aikaa. Hän voisi kyllä tulla ruokkimaankin niitä tänne meille ja pitämään seuraa mutta asuu todennäköisesti silloin tunnin ajomatkan päässä meistä. Ellei hän sitten haluaisi siksi kesän viikoksi muuttaa talonvahdiksi ja pitämään huushollia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mä olen myös vähän ennakkoluuloinen noita hoitoloita kohtaan, vaikka siis paljon olen positiivista kuullut.

meillä on kaksi kissaa ja saksanpaimenkoira 2,5v joka on niin kiintynyt meihin että kyllä surku tulis jos pitäisi jättää vieraaseen paikkaan vieraalle ihmiselle :girl_cray:

mutta onneksi äitini on lupautunut tulla meille asustelemaan viikoksi ku me olemme häämatkalla, sekä myöskin hääyöksi, jolloin me olemme hotellissa. hääpäivänä taas seremoniamestarimme (on koiralle todella tuttu henkilö) tulee ulkoiluttamaan hänet, joten meillä on hyvin asia hoidossa, kiitos ihanien läheisten :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hauveli menee kasvattajalle hääpäiväksi ja häämatkamme ajaksi todennäköisesti kaasolleni. Se on vielä vähän auki, kun niin moni haluaisi toisen luokseen :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en edes ollut vielä ajatellut, että mitä teen noille. :< Kaksi koiraa siis, joista vanhempi on täysin muhun leimautunut ja panikoi suurinpiirtein ollessaan muualla. Yksi vaihtoehto ois ex, joka omistaa vanhemman puoliksi mutta ei oo niin paljoa kuvioissa mukana (ja ottaisko se sitten mun häiden ajaks koirat hoitoon..) ja toinen vaihtoehto vois olla yks tuttavapariskunta, joilla itellään on koiria kanssa mutta eivät ole niin läheisiä, että häihin olisin kutsumassa. Täytynee alkaa varmaan jossain vaiheessa tätä miettiä tarkemmin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kaks kissaa jotka pärjää mainiosti täällä koko päivän kahdestaan. Aamulla laitan kipot täyteen ruokaa ja vettä, ja yöks sitte tulee kaaso miehensä kanssa nukkumaan tänne. Eiköhän ne tykkääki jopa olla rauhassa välillä noi kissat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin kaks kissaa jotka pärjäävät mainiosti kahdestaan.2vkoa kestävä häämatka onkin sitten asia erikseen:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pyritään joku saamaan kissoille ainakin päiväksi tänne. En jättäisi kissoja koko päiväksi yksin vaikka hyvinkin selviäisivät. Itse muutenkin kritisoin tätä "raksuja kuppi täyteen niin selviävät parikin päivää keskenänsä". Meillä kissat ovat niin seurallisia ja ruokinta tapahtuu kolmesti päivässä (ei raksuja, vaan märkäruokaa ja lihaa), ettei se noin vaan onnistu. Kyllähän tuosta nyt voi pari kymppiä maksaa, että joku käy täällä antamassa aamulla ja ehkä illallakin ruokaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me annetaan lihaa ja raskuja ja meidän kissat voi ainakin täysin hyvin jättää vuorokaudeksi yksin ilman että masentuisivat vaikka seurallisia ovatkin. Uskon, että kaksi kissaa osaa pitää toisilleen hyvin seuraa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä menee ystäväni lupautuu hoitajaksi, kun ei pääse osallistumaan häihin muuten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivän hoito vielä auki, joko käly käy ulkoiluttamassa 3 koiraa tai sitten hoitolaan.

Vanhin menee mun vanhempien luokse häämatkan ajaksi ja kaksi nuorempaa menee koirahoitolaan, mies vähän empii, mutta paikkaa johtaa mun entinen hevosenhoitaja, eli luottoa löytyy. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä käy kaveri hoitamassa koiria iltasella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-

Muokattu: , käyttäjä: Me&I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kaksi pikkuista menee koirahotelliin hääpäiväksi ja vanhemmat hakevat ne sieltä häiden jälkeisenä päivänä hoitoonsa häämatkan ajaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luulisin että meidän kissa menee luottohoitajien eli appivanhempien luokse.. Meillä kuitenkin semmosta häähössötystä ennen häitä ja jos mennään vielä hotelliin,tms. yöks niin parempi että kisuli pääsee hoitoon :) ja appivanhemmat menee kuitenkin sitten yöksi kotiin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vihkiminen vasta kello 16, ja koira tulee mukaan kuvaukseen sekä vihkimiseen kirkkoon. Tämä onnistuu, koska meillä on hieman reilu 1,5 kg koira. :) Ennen vihkimistä ja kuvauksen/vihkimisen jälkeen koira viedä joko mummolaan tai otetaan mukaan juhlapaikalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin hirveästi ottaa koiramme juhliin mukaan, mutta stressaa vieraita ihmisiä sen verran paljon, ja on sen verran tarkka omistajistaan (suojeluskoirarotua), että sille voisi tehdä aika pahaa katsoa esim. sille vieraiden ihmisten halaavan omistajiaan. Saatika miten houkuttavat mun hameenhelmat sille olisi..

Eli kai se hoitoon menee :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen miettinyt samaa, toki joku voisi tulla koiran kanssa meille yöksi, kun me mennään hotelliin mutta siinä on varmasti monenlaista hössötystä ja hälinää että ehkä on parempi viedä koira koirahotelliin pariksi päiväksi :) Mua huvitti tuo ajatus koira juhliin, meillä kun on semmonen 63 cm korkea 28 kg otus, leikkisä vielä, voisi varastaa huomion juhlissa + saada aikaan kaaoksen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haave, mikä taitaa jäädäkin haaveksi, olisi että oma koira ja häävieraiden koirat voisivat osallistua hääjuhlaan. Eli juhlapaikalla olisi ns. koira-aitaus / koiravahti. Mikä mukava yllätys tämä olisi vieraille, kun kutsussa ilmoitettaisiin, että myös lemmikit saavat osallistua juhlaan :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kissat oli kotona, ja naapuri kävi niitä hoivaamassa. Koira oli hääpaikkakunnalla mukana ja asusteli vanhempieni luona (noin 5km juhlapaikalta). Se ulkoilutettiin aamulla kunnolla ja päivänkin sai olla ulkona. Juuri ennen juhlia, klo 16, se käytettiin vielä tarpeillaan. Siskoni lähti juhlista imettämään pienintään noin klo 22 ja kävi matkalla pissattamassa haukun. Ja vanhemmat meni sitten yöksi kotiin, joten no problem. Miulle oli kans helpointa näin, että koira oli tutussa paikassa, koska olisin muuten stressannut koiran hyvinvointia. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

joko hoitolaan tai jää kotiin tarhaan, missä naapuri käy syöttämässä.

kuitenkin lapsille tulee kotiin hoitaja illaksi ja yöksi, niin eiköhän se koiranhoito mene siinä sivussa. Meillä aidattu piha, missä koiraa saa olla vapaana ja sitten tosiaan tarha mihin laitetaan jos ei olla kotona. (ei viihdy yksin sisällä, mutta siis sisäkoira on)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Rakennamme koirille pihalle tarhan ja mietin että ne varmaan pärjäisivät siellä, jos joku käy välillä niitä tsekkaamassa. Nuorempi kun on tosi arka, enkä haluaisi toista viedä ihan vieraaseen paikkaan. Pitää katsoa toki millainen keli on sitten lähempänä ja onko vanhempi koiristamme enää elossa, kun koirat ovat niin paita ja perse.

Kissat pärjäävät päivän mainiosti keskenään kunhan vaan huolehtii että laatikko on puhdas sekä vesi- ja ruokakupissa täytettä. Enempi noista koirista hermoilen. Koitan myöhemmin vielä saada hoitajan Espanjan koirat ry.n kautta, kun ovat molemmat sieltä. Toki joku hoitola olisi hyvä, mutta siellä pitäisi varmasti käydä tutustumassa nuorimmaisen kanssa ettei reppana joudu ihan outoon paikkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään