Jump to content
Naimisiin.info

Mihin lemmikit häiden ajaksi?


tarunen

Recommended Posts

onko muilla samanlaista ongelmaa? meillä on kissa ja koira ja ollaan mietitty et mihinkä laitettais nämä meidän rakkaat lemmikit häiden ja matkan ajaksi...  :-X

suvussa on aika pahasti allergisia ihmisiä niin ei voi kuitenkaa siihen itse seremoniaan ottaa mukaan....  :'( kertokaa mielipiteitänne! en mikä haluais ainakaan laittaa mihinkään lemmikkihoitolaankaan....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kysy silti kaikki ystävät läpi. Me viedään kissat hääyön ajaksi vanhemmilleni ja häälomaksi myös. Joka ikinen kaveri ja sukulainen ne myös varmasti ottaisi, mutta kun paras on viedä ne minun vanhemmilleni. Kysy naapureiltanne kävisikö joku ruokkimassa ja ulkoiluttamassa.

Link to comment
Share on other sites

niin olen vähän ajatellutkin...

naapureitten kanssa en oo niin hyvissä väleissä että lähtisin niiltä kysyy...  :o mutta on mulla ainakin koiralle nyt paikka kun tarkemmin ajattelee... voisi ehkä sen kasvattaja ottaa sen mutta ottaiskohan kissaa myös? hmm...  ::) täytyykin miettiä....  :P

Link to comment
Share on other sites

Noh, tää ei sinua varmaan paljon auta...Meidän olisi tarkoitus ottaa koiramme bestmaniksi (ulkoilmahäät) ja sitten varmaan otetaan mukaan myös hääyötä viettämään (joku romanttinen mökki tms.) lapset menevät isovanhemmille tai muille sukulaisille.

Link to comment
Share on other sites

hmm... en tiiä oikeen ku ollaan hieman suunniteltu talvihäitä ja sillo jos on kovin pakkasta niin ei viitsi oikee ulkona pitää mutta kiitos kuitenkin kommentista!  :) kyllä kai siihen mennessä joku paikka noille eläimille löytyy...  ::) se eläinhoitola on viiminen vaihtoehto sitte jos muut ei huoli noita...

Link to comment
Share on other sites

koirahoitolat (hyvät) voivat olla hyväkin vaihtoehto, varsinkin jos koira (ja kissat) pitää muista koirista. Monissa koirahoitoloissa on iso aidattu piha jossa koirat saavat leikkiä keskenään, mikä on ihan kivaa vaihtelua lemmikillekin. (tää nykyinen koira ei oo koskaan ollu). Taikka sitten joku innokas nuori dogsitteri voi käydä teillä ruokkimassa ja leikkimässä teidän lemmikit. Monille nuorille tytöille se on unelmaduuni, joten selviätte siitä hyvinkin halvalla. Mutta...Asioilla on taipumus järjestyä...

:)

Link to comment
Share on other sites

meillä on pakko tehdä niin että ystävä menee meille hääyöksi ja sitten sulhanen on koirien kaa kunnes täytyy lähteä,tulee niille pitkä päivä olla yksin mut kun ei niitä voi kelle tahansa uskoa kun ovat sen verran haastavia.tai no toinen on,meidän dobermanni.

Link to comment
Share on other sites

Monissa kaupungeissa on tosiaan noita hoitopalveluja, joista saa varmaan paremmin tietoa lemmikeläinkaupoista. Uskoisin että ovat luotettavia (ainakin ne viralliset hoitolat). Eli eikun kyselemään!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Aali84: Ensimmäistä kertaa eksyin tälle osastolle ja huomasin viestisi vaikka yleensä seuraan Lemmikkieläimet -osaston viestejä.

Tuli mieleen että missäpäin asut? Jos haluat eikä muuta helpompaa keinoa löydy niin voitaisiin avokin (naikkareissa nimimerkillä Yavanna) kanssa tarvittaessa hoitaa niitä teidän karvakavereita häidenne ja matkan ajan. Mutta jos asutte kaukana pk-seudulta (koska me asumme Helsingissä) niin en sitten tiedä tulisiko joku muu konsti helpommaksi. Tuolta lemmikkipuolelta saattaisit ehkä joka tapauksessa saada hieman helpommin apua ongelmaasi.

En välttämättä muista tulla pitkään aikaan katsomaan tämän osaston viestejä joten jos kaipaat lisäapua minulta niin kannattaa ehkä laittaa yksityisviesti ellet pääse katsomaan Lemmikkieläimet osaston viestejä.

Muoks: Voi olla että et ehkä ihan vielä pääse suljetuille osastoille (joihin Lemmikkieläimet -osastokin kuuluu) mutta yksityisviesti tulee kuitenkin aina perille kunhan vain käyttäjätunnus on oikein kirjoitettu. Yksityisviestin saa helpoiten lähetettyä käyttämällä kyseisen käyttäjän viestin alareunassa painiketta jossa lukee YV.

Link to comment
Share on other sites

Öh, en lukenut kaikkia viestejä enkä siis tiedä onko tätä jo ehdotettu mutta mietn olisi ihan kenneliin? Eikös ne Suomessa ole ihan eläimet huomioon ottavia eivätkä ihan törkeän hintaisijakaan... Itse ajattelin viedä koiramme sinne...  :-/

Link to comment
Share on other sites

^Joo, Suomessa suurin osa hoitoloista on todella hyvätasoisia ja lisäksi moneen voi viedä sekä kissan että koiran eli hoitavat molempia eläimiä.

Link to comment
Share on other sites

Hoitola on meille ehkä se paras vaihtoehto, luultavasti sinne menevät kun hääpäivä koittaa. Häämatkan ajaksi sitten varmaankin jonkun kaverin tykö tai hoitaja kotiin, mukavampi viettää pidempi aika "normaalioloissa".

Link to comment
Share on other sites

Koiramme jäävät kotiin, sillä ne ovat omassa isossa aitauksessaan ympäri vuoden ja vuorokauden joten minnekkäs ne sieltä :). Kyseessä on kaksi norjan harmaata hirvikoiraa ja yksi sisähauveli bouvieri joka saa silloin vain tottua ajatukseen aitauksessa olemisesta.

Link to comment
Share on other sites

Koiramme menee hääpäivänämme vanhempieni luokse. Vanhempani siis asuvat aivan kävelymatkan päässä juhlapaikalta ja on jo sovittu, että veljeni käy koiraa sitten päivän aikana viemässä ulos.

Link to comment
Share on other sites

Meillä taitaa koira jäädä pihavahdiksi häiden ajaksi, pitääpähän sitten huolta lampaista ja poneista, siinähän sille on työsarkaa! ;) No, eipä se paljon niistä perusta, mutta hiiret ja rotat se vahtii mahaan saakka... Ja kesäisin ja syksyisin sillä on vapaa kulku sisälle ja ulos, että jos kylmä yllättää, niin omaan sänkyyn sisälle nukkumaan. Koirahoitoloitakin on kyllä lähellä, mutta koiralle kivempi olla tutussa paikassa, ja itse hääparikin saapuu yöksi kotiin...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän kolme koiraa jää hääjuhlien ajaksi kotiin. Hääpaikka on n. 300 metriä meidän kotoa. Juhlat alkavatkin vasta noin 17.30, joten eivät joudu oleen mitenkään normaalia työpäivää pidempää yksin. Pari vaihtoehtoa myös häämatkan ajaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä hiukan sama ongelma hääjuhlien aikana. Koira varmaan otetaan mukaan juhlapaikalle (maalla anoppilassa juhlat kesällä siis), mutta jyrsijät pitäisi saada viikonlopuksi jonnekin... Hankalaa kun ei ole paikkakunnalla hirveästi tuttuja jotka voisi "nakittaa" hoitamaan.

Link to comment
Share on other sites

meillä on kaksi koiraa. Hääaamuna oli aamusta asti ohjelmaa joten ei niitä voinut kotiin jättää ja mentiin hääyöksi vielä hotelliin. Me saatiin niille hoitaja 4H-kerhon kautta. Hoitaja otti koirat omaan kotiinsa vuorokaudeksi ja hyvin oli mennyt.  [smiley=thumbsup.gif]

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli ajatuksissa että koira olisi myös mukana häissä ainakin vähän aikaa, kun se otetaan muutenkin yleensä mukaan melkein minne vaan. Yhtäkkiä ei tule mieleen että kukaan vieraista olis kovasti allerginen. Mietin vaan meneekö liian vaikeaksi kun koiraa pitäisi sitten kuljetella edes takaisin kesken juhlien. En usko että koiran on enää hyvä olla juhlapaikalla kun bändi alkaa soittaa ja tanssiminen alkaa. Onko kokemuksia juhlista joissa mukana on ollut myös koira?

Link to comment
Share on other sites

Meidän kaksi mäykkypoikaa menevät tuttuun koirahoitolaan, vaikka hauskahan se olisi ne häihin mukaankin ottaa, mutta vieraista on osa tosi allergisia, että se siitä sitten.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät vasta vuoden päästä, mutta alustavasti olen ajatellut että kaksi cairni-poikaamme voisi mennä pe-su koirahoitolaan hoitoon. Häämatkan ajan vanhempani varmaan voivat hoitaa heitä. Tuo koirahoitola-vaihtoehto lienee vähiten stressaava, koska kaikilla läheisillä kuitenkin on puuhaa riittävästi ja kaikki potentiaaliset koiranhoitajat osallistuvat häihin. Voi vaan olla tyyristä... Toisaalta, samaan konkurssiinhan nuo menee  ;D.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät kestää viikon, sillä ne vietetään Espanjassa  :)

Koira meneekin lomalle koirahoitolaan, mikä on kyllä Olgalle ihan uusi kokemus. Luulen kuitenkin,että viihtyy hyvin..koirat saavat olla perheen parissa ja sisällä kodissa.  Saa nähdä, haluaako ollankaan enää kotiin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meillä koirat todennäköisesti odottavat omassa autossamme (jota joku muu ajaa) vihkimisen ajan, koska koirat tulevat mukaan hääkuvaan :-X Kotimme on matkalla kirkolta hääpaikalle, joten koirat tuodaan kotiin juhlan ajaksi. Tänne sitten tulee väkeä yöksi (koirille tuttuja) ja hoitavat koiria hääyömme ajan.

Koirahoitola olisi toinen vaihtoehto, meillä on kaikki mahdolliset koirien hoitajat paikalla häissä, myös koirien kasvattaja (taitaa myös olla kaasoni;))

Link to comment
Share on other sites

Koirahoitolasta on paikka varattu noille kahdelle hirmulle. Mua ahdistaa jo etukäteen olla niistä erossa. Mutta tiedän etten häähässäkässä kuitenkaan ehtisi niitä edes pissittää, joten parempi niiden on hoitolassa. Kaikki tutut kun tulevat häihin, niin eipä heistäkään hoitajiksi ole.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...