3 posts in this topic

Oli meillä kuvaajana, oltiin erittäin tyytyväisiä valokuviin - sen jälkeen kun ne kaikki saatiin vihdoin viimein... ei vastaa viesteihin tai sähköposteihin enään sen jälkeen kun keikka sovittu. Me jännitettiin vielä kirkossa että mahtaakohan kuvaaja tulla paikalle, koska ei vastannut mihinkään viesteihin... ehdoissa oli mainita varausmaksusta ja oltaisiin se hänelle myöskin mielellämme maksettu, mutta häntä ei näköjään kiinnostanut sekään (kysyttiin muutaman kerran maksutietoja). Noh, kuvaaja ilmestyi kirkolle (toki saatiin vihdoin viimein vastausta häneltä PÄIVÄÄ ennen häitä) ja hoiti hommansa ERITTÄIN hyvin! Vieraat kehuivat häntä jne... ja saatiin heti häiden jälkeen 100 kuvan kollaasi loistavia kuvia! Mutta tämän jälkeen hänestä ei enään oikeastaan kuulunut yhtään mitään ja eikä monista kyselyistä huolimatta saatu vastausta milloin kaikki hääkuvamme olisivat valmiita... tämän takia kiitoskorttiemme lähetys viivästyi kahdella kuukaudella (koska halusimme jakaa kuvat myös vierailemme kiitoskortissa ilmoitetun nettisivuston kautta)... Nikon meille myymäänsä hääkuvapakettiin kuului myös taulu itse valitsemastamme hääkuvasta.....  ensimmäinen hääpäivä on jo ihan nurkan takana ja taulu on yhä saamatta... mutta siis yhteenvetona -> aivan loistavat kuvat! Hääpäivänä kaikki sujui erittäin hyvin ja vieraat pitivät hänestä paljon... mutta palvelu ei oikein pelannut ja et saa kaikkea mitä luvataan + kuvia joutuu odottamaan kohtuuttoman kauan epätietoisuudessa... toki tärkeinpänä olivat kuvat ja tämän kuvaajan tapauksessa ne kyllä korvasivat erittäin hyvin ala-arvoisen palvelun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keskustelu on vanha, mutta relevantti, koska hän edelleen toimii ja tekee tarjouksia. Olisimmepa löytäneet tämän ketjun itse ajoissa.

Kokemuksiin siis: Lähestulkoon pilasi hääpäivämme  

Otti käsirahan 100€ ja katosi. Ei vastannut sähköposteihin, puheluihin, kirjepostiin tai some-viesteihin. Vaihdettiin kuvaajaa. Myös muilla vastaavia kokemuksia, kts. Google reviews.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now