Jump to content
Naimisiin.info

Kihlajaiset?


Illuusia

Recommended Posts

Ei pidetty kihlajaisia, ei edes kahdestaan juhlittu. Jouluaattona sormukset vaihdettiin, kun muut ei huomannut.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Anopit järjestivät onnessaan meille kihlajaisjuhlan sulhon mummolaan. Olin ikionnellinen, halusin kihlajaiset mutta en jaksanut/ehtinyt itse järjestää eikä meille olisi mahtunutkaan (asutaan kahdestaan yksiössä)... Joten kihlajaiskahvit pidettiin ja oli mukavaa nähdä kaikkia läheisiä ja joitakin tosi pitkästä aikaa, harvoin nähdään kun ollaan muutettu 500 kilometrin päähän opiskelemaan.

Link to comment
Share on other sites

Juhlittiin pienimuotoisesti eli kutsuttiin vanhemmat kotiimme kuohuviinille ja kahville sacherkakun & voileipäkakun ääreen. Oli hauskaa ja lämminhenkistä, itse asiassa vanhempamme tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa eli jo oli (vuoden yhdessäolon jälkeen) aikakin.. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Tätä juuri pohditaan kovasti, kämppä kun on pieni ja lähimmistä sukulaisista tulee jo yksinään 19 henkeä + me + 3 koiraa.... :S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ukon kanssa vähän niinku sovittiin, että ei kerrota kellekkää mutta ku anoppi näki sormuksen niin se halus sitte omalle sakille järjestää pileet. Suostuttiin sitten sillä ehdolla että ei kuvia, eikä mitää suuria juttuja. Kavereille ei puhuttu mitää, tuumattiin että antaa huomata sitte ku huomaavat. Me ei siis haluttu juhlia ollenkaan. ei laitettu lehtiin ilmotuksia eikä mitää.

Link to comment
Share on other sites

Ei pidetty vaan kahdestaan etelän auringossa juhlittiin. Minä olisin nekin juhlat halunnut, mutta siippa ei juhlista perusta, haluaa vaan tuijotella silmiini kaikessa rauhassa. Häät kuitenkin vaadin, minä pieni bilehile. ;)

Link to comment
Share on other sites

Pidimme kihlajaiset, jopa kahdet.

Vanhemmille halusimme ehdottomasti tarjota kakkukahvit ja kuoharit, kun kaikki eivät olleet vielä nähneet toisiaan (molempien vanhemmat ovat eronneet, joten sekin hieman mutkisti tapaamisen järjestämistä). Halusimme, että vanhempamme näkevät toisensa neutraalilla maaperällä. Niinpä kutsuimme heidät uusine puolisoineen sekä sisaruksemme kihlajaisiin. Oli kyllä aikakin jo vanhempien tavata, kun olimme jo yli 4 vuotta olleet yhdessä ja saman katon allakin oli asuttu jo yli kaksi vuotta. Itse asiassa ilmoitimme kihlauksestamme perheillemme kihlajaiskutsujen muodossa.

Kavereiden kanssa sitten vietimme yhdessä baari-iltaa kihlauksen kunniaksi.

Link to comment
Share on other sites

Yritettiin pitää salassa, mutta anoppi teräväsilmäisenä hoksasi jutun juonen ja pisti kemut pystyyn, vaikka ei oltais haluttu. :D

Link to comment
Share on other sites

Eipä käynyt edes mielessä pitää kihlajaisia. Siis tosissaan ei käynyt, muistin että sellaisiakin järjestetään vasta täältä niistä lukiesani. Olisin ollut tosi vaivaantunut jos esim. anoppi olisi sellaiset järjestänyt, häät riittä meille. :)

Ihan mukava perinne jos sellainen on luontevaa.

Muokattu: , käyttäjä: SorbusHorror
Link to comment
Share on other sites

Eipä loppujen lopuksi pidetty kihlajaisia, vaikka ensin niin mietittiinkin. Mutta olisi pitänyt sitten pitää kahdet kun mun suku asuu täällä ja miehen 150 kilometrin päässä. Eikä haluttu, että kukaan joutuu matkustamaan meidän kihlajaisiin. Juhlitaan sitten häitä kaikki yhdessä. :D

Link to comment
Share on other sites

Sukulaisille emme pitäneet mitään juhlia, juhlitaan heidän kanssa sitten hääpäivänä. Kihloihin menimme Pattayalla ja siellä järjestimme ensimmäiset bileet. Vierailta oli 14, mukana myös oma isä ja kummisetä. Muut vieraat olinkin tavannut vasta Thaimaassa. Kävimme ensin ulkona syömässä. Ravintola oli puitteeltaan mitä upein, ruokailu oli järjestetty ravintolan sisäpihalle keskelle puutarhaa! Ruuan jälkeen hotlalle, josta suunnattiin yöelämään. Kihlajaislahjaksi sain yhdestä baarista tanssitytön kengät suoraan jalasta :D

Elokuussa pidämme bileet kavereille. Ajatuksena oli pitää mahdollisimman rennot grillibileet, mutta mies innostui vääntämään oikein kutsut joihin haluaa vp:n, eli niistä tulee hieman juhlavammat kuin "verkkarit jalkaan ja takapialle" -meinigistä :)

Link to comment
Share on other sites

Ei juhlittu. Aiottiin aluksi mennä naimisiinkin kahden kesken, mutta päädyttiin lopulta, että kyllä me sitä juhlistetaan sitten sukulaisten ja ystävien kanssa.

Ja tosiaan, jos oltaisiin ilmotettu sukulaisille silloin kun kihloihin mentiin, että tervetulloo pullasumpille, niin olisi varmaan suurin osa saanut jonkinasteisen slaagin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlajaiset pidetään vasta nyt elokuussa. Itse ei oltais ruvettu mitään säätämään, mutta minun äiti haluaa välttämättä järjestää pienet juhlat molempien perheille. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Meillä kihlajaiset järjestettiin ihan vain molempien perheiden kesken, eli kahviteltiin vanhempien ja sisarusten kanssa. Jotkut muut sukulaiset eivät välttämättä tiedä vieläkään kihlautumisestamme, vaikka siitä on kohta vuosi - mutta emmepä ole kauheasti heidän kanssaan olleet tekemisissäkään <_<

Link to comment
Share on other sites

Me järjestettiin noin viikon päästä sormusten hankinnasta mökkirymyryyppysyöppöjuhlat kihlautumisen kunniaksi. Tietty ilmoitus tuli monille kavereille aika äkkiä, ja siksi monet minun ystävistä eivät päässet tulemaan :( Miehen kavereita kyllä senkin edestä.. juhlittiin vain ensin perheiden (siskot, veljet, näiden puolisot ja lapset, vanhemmat ja mummot) ja loppuillasta kavereiden kesken, muuta sukua ei kutsuttu. Silti juhlijoita kertyi yhteensä noin neljäkymmentä!!! Lahjoja saatiin niin paljon että hirvitti ja nukkumaan pääsin seitsemältä aamulla. Hyvät juhlat :D

Link to comment
Share on other sites

Mentiin kihlauksen kunniaksi miehen kanssa kahville samalla, kun ostettiin mulle sormus. Sen isompia pirskeitä ei järjestetty vaan ilmoitettiin vain tilanne muille.

Link to comment
Share on other sites

Me pidettiin kihlajaiset.

Ensiksi sinä viikonloppuna biletettiin muutamien hyvien ystävien kanssa ja sitten siitä parin päivän päästä kutsuttiin kavereita kakku kahville :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...