Illuusia

Kihlajaiset?

734 viestiä aiheessa

Kyllä pidettiin. Häihin kuitenkin aikaa 2½ vuotta, niin oli mukava järjestää juhlat sukulaisille ja ystäville :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlittiin tytön ristiäisiä niin siellä vaan sitten ohi mennen mainittiin että mentiin muuten samalla kihloihinkin. Eli juhlat tavallaan pidettiin vaikka ei kuitenkaan pidetty :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kosittu, sormukset odottaa vielä kaupassa ja kihlajaisetkin on tulossa vasta. Karvanaama muutti miun luokse kuukausi sitten asumaan ja ajateltiin että kunhan saadaan kämppä kuosiin niin pidetään sitten tuparit ja kihlajaiskahvit samalla. Tässä kevättalven mittaan.. kenties helmikuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tullut kihlajaisia. Ehkä tupareissa ilmoitetaan ihmisille, jotka eivät ole facebookista hokanneet. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie haluaisin pitää ystäväpiirille kihlajaisbileet. Meillä on muutenkin ollut tapana kutsua poppoota bileisiin pari-kolme kertaa vuodessa, niin nyt voisi kihlauksen antamalla tekosyyllä kutsua ihmiset bileisiin. En halua mitään sievistelykahvituksia vanhempien seurassa, vaan siis sellaiset perusetkot, joissa juoma virtaa, naposteltavaa riittää ja kaikilla on hauskaa. Heti, kun vaan saamme kihlasormukset sormiin, laitetaan bileet pystyyn. Häätyy vaan vielä oottaa bileitä kuukauden verran, koska mun sormus on vasta tekeillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu pidettiin kavereille omat ja lähiperheelle omat... kutsu kihlajaisiin tuli molempien perheille yllätyksenä, kutsu vain jätettiin pöydälle...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä alettiin naimisiinmenosta lähinnä vitsillä puhua jo viime juhannuksena, ajatus jäi kytemään ja sormukset ostettiinkin sitten elokuussa. Vieläkään ei ole sormuksia sormiin julkisesti laitettu, kotona niitä ihaillaan ja odotellaan sopivaa julkistamispäivää joka näillä näkymin on 1.2. Syynä viivyttelyyn on lähinnä se, että olemme olleet yhdessä verrattain lyhyen ajan ja tänä aikana kun sormukset ovat olleet kaapissa, on ystäväpiirissä ja suvussa ollut muitakin vastaavanlaisia ilmoituksia niin paljon, että halusimme lykätä hieman. Mukavampi ettei kaikki ole samassa kasassa, etenkin kun ei meillä mikään kiire ole, hääpäivä vasta kesällä 2011 mikäli kaikki opiskelu- ym. kuviot menee kuten on suunniteltu. Suvulle tulee ilmoitus todennäköisesti yllätyksenä, vaikkakin on miehen isä pariin otteeseen kysellyt jotain sormusten suuntaista ja molempien kaverit useampaankin otteeseen. Ollaan me aiemminkin jo pari päivämäärää alustavasti päätetty, mutta aina onkin juuri ennen kuulunut iloisia uutisia muilta tahoilta ja ollaan päädytty siirtämään.

Käytännössä juhlinnat menee varmaankin niin, että kihlajaispäivänä olemme minun vanhempieni luona lomailemassa, laitamme sormukset kahden kesken ja käydään varmaankin porukalla syömässä jne - muita sukulaisia tai oikeastaan kavereitakaan ei paikkakunnalla ole. Sen jälkeen pidämme pienimuotoiset juhlat opiskelupaikassani (lähinnä kuoharia, kakkua ja muuta pientä) pääosin minun kouluystävilleni ja sen jälkeen pienellä viiveellä isommat juhlat miehen kotikaupungissa hänen pitkäaikaisille ystävilleen ja teemme jotain (ravintola/kahvittelu) miehen vanhempien ja suvun kanssa. Minun suvulleni, pitempiaikaisille kavereilleni, miehen koulukavereille sekä kaikille tutuille täytyy varmaankin ilmoitella puhelimitse ja puskaradioon luottaen, kun enempää tilaisuuksia ei ehkä voi enää pitää ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on suunnitelmissa bileet ystävien kesken, sillä emme halua järjestää mitään kahvitteluhissutteluita, vaan kunnon railakkaat bileet. Maililla on vähän etukäteen udeltu, että onko ihmisillä tilaa kalenterissa. Sitten, kun vieraat saapuvat heidän mielestään ihan tavallisille etkoille, kerromme, että bileet ovat meidän kihlajaiset. Harvat meidän kavereista edes tietää, että me ollaan menty kihloihin, koska sormuksia meillä ei ole vieläkään, vaikka marraskuun eka päivä tapahtui kosinta. En malta odottaa bileitä, sillä ystävät yllättyvät varmasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-

Muokattu: , käyttäjä: Alessandra

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei juhlistettu. Se vaan jäi, koska oli niin paljon kiireitä. Ajateltiin sitten, että juhlitaan vuosipäiviä paremmin. Päivä oli kuitenki hieno vaikka ei mitenkään erityisemmin juhlittukkaan, joten jäi kyllä mieleen muutenkin. Sukulaisten kanssa ei oltais kumpikaan haluttu edes juhlia, koska meille se on meidän päivä ja meidän juttu. Ystäville olis voitu järjestää bileet, mutta seki jäi ku joulu oli niin lähellä.

Muokattu: , käyttäjä: iines26

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No mein piti järjestää, mut se jäi jotenkin.. Kihloihin mentiin joulupäivänä, jolloin miehen vanhemmat oli meillä ja tavallaan niitä siinä samalla juhlistettiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei järjestetty. Ajateltiin että ne tulevat bileet riittävät :D

Asian kunniaksi piti kuitenkin juoda (onneksi eri kerroilla) useampi pullo viiniä/skumppaa eri ihmisten kanssa. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietysti. Meillä on suvussa tapana pitää kaikki kissan ristijäiset, joten kyllähän kihlajaiset järjestettiin. Minun vanhempani maksoivat, kun sulhaselta tuli vain lähiomaiset ja meidän puolelta sedättäditserkut. Vieraita noin 80. Se kertoo luultavasti jotain tulevien häidenkin koosta..:D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä.

Pidimme kihlajaiset joihin kutsuimme molempien perheet.

Myös kavereille järjestimme juhlat myöhemmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei pidetty varsinaisia kihlajaisia, tosin lähimpiä sukulaisia kävi kylässä ja muutama lahjakin saatiin :) Mutta ei siis mitään virallista..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidimme kihlajaiset lähimmille ystäville. Häitä juhlitaan sitten suuremmalla joukolla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

juu, pidettiin juhlat miun vanhempien luona.. ^_^ vieraita oli noin 30, molempien lähimmät sukulaiset ja muutama ystävä..äiti ihana järjesti hienot juhlat.. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä pidettiin, kun sormukset oli saapuneet niin juotiin kakkukahvit minun äidin ja läheisten tuttavien kanssa. Sitten vielä toiset kakut&kahvit kihlojen kunniaksi, kun sulhon vanhenpien luona oltiin käymässä. Ei mitään isompia juhlia kuiteskaan, muille sit ilmoitettiin facebookissa ja kyllähän se viesti nopeasti kulki...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastaukset, kiitos, koska en osannut päättää. Kihlakahveja suunniteltiin, mutta yhteistä ajankohtaa ei löytynyt. Seuraavana päivänä sen sijaan juhlittiin kavereitten kanssa pienimuotoisesti, siis kahviteltiin parin kaupan jäätelökakun kanssa. Oikein mukava hetki, mutta ihan suunnittelematta, ei siis mikään varsinainen kihlajaisjuhla.

Ajateltiin tosin, että ihan kurillaan pidetään ensi kesänä kihlajaiset yhdistettyinä kissanristiäisiin. Mennään huhtikuussa naimisiin ja kissakin on ollut jo puoli vuotta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin suunniteltu kihlajaispäivä isäni syntymäpäiväksi, niin oltiin jo valmiiksi minun perheeni luona, jossa oli kakkuakin valmiiksi. Ensin syötiin kakkua isän kunniaksi ja kun meidän sormukset huomattiin kaikki onnittelivat, mutta sitten sisarukset puoliskoineen jo lähtivät koteihinsa ja illalla vielä isä ja äiti halusivat juhlistaa uudestaan kihlausta, niin että oli meidän kihlajaiskakkukahvit ja hekin pistivät parempaa ylle ja isä piti jopa puhetta :) Muille ei mitään juhlia pidetty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Periaatteessa kihlajaismatkana voisi pitää ulkomaan matkaa, jolla ostimme sormukset. Päätimme kuitenkin toisena "romanttisempana" tilaisuutena varsinaisesti kihlautua. Vietimme koko päivän kihlajaismielin ja seuraavana päivänä soittelin lähisukulaisilleni ja lähimmille ystävilleni (vanhemmat tiesivät jo). Ystävieni ehdotuksesta päätin sitten järjestää seuraavana viikonloppuna heille kihlajaisjuhlat, vaikka itse olin ajatellut ettei se kuulu asiaan ja on vain harvojen harjoittama tapa. Kihlajaiset ovat mielestäni kuitenkin enemmän kahdenkeskinen juhla ja tapahtuma. Häät ovat sitten suuri perhejuhla, johon kaikki osallistuvat. Ajattelin että kihlajaisjuhlana menisimme porukalla minun ja kihlattuni lempiravintolaan, jossa myös illastimme kihlautumispäivänä. Sitten tarjoilisimme kotona kakkua ja herkkuja ja viettäisimme iltaa. En usko että vanhempani tai tulevat appivanhempani ovat järjestämässä mitään juhlallisuutta kun tulemme käymään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihloja juhlittiin heti samalla viikolla kahdestaan, perheille ja kavereille järjestetään pienimuotoiset kekkerit nyt vkloppuna. Ensin tulevat miehen vanhemmat kahville, illemmalla sitten kavereita kekkeröimään.. Itse leipasen kakun ja jotain pientä siihen lisukkeeksi. Tärkeintä oli juhlia tulevaa avioliittoa kahden rakkaan kanssa :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse emme olisi halunneet kihlajaisia, mutta toinen isosiskoni sai meidät ylipuhuttua. (hän tahtoi tekosyyn tulla katsomaan uutta asuntoamme) :girl_haha:

Ihan jees se toki loppupeleissä oli, varsinkin kun ukon vanhemmat eivät olleet vielä tavannet mun äiteetä. Ainoo mikä siinä ei oikein ois innostanu, oli se, kun en oikein tykkää järjestää mtn tuommoisia juhlia. :rolleyes:

Hankalinta oli keksiä sopivin päivämäärä, sillä mun porukat asuvat parin sadan kilometrin päässä (lukuun ottamatta toista siskoa, jolla on vaivaiset 100 km matkaa tänne), eikä ukonkaan porukat ihan napurissa asu. ><

Hyvin kumminkin meni, mitä nyt veli ei päässytkään tulemaan (liikaa murtuneita kylkiluita).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään