Jump to content
Naimisiin.info

Kihlajaiset?


Illuusia

Recommended Posts

Oikeastaan juhlimme kihlajaisia useampaan kertaan :girl_haha: Ensin järjestettiin kakkukahvit molempien vanhemmille joulukuun alussa. Seuraavana oli vuorossa miehen kolmekymppiset joulun tienoilla, joiden lomassa juhlistettiin kihlautumista miehen sukulaisten kesken. Mun valmistujaisjuhlat puolestaan oli tuossa tammikuun lopussa, ja silloin juhlittiin kihlajaisia mun sukulaisten kesken :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 733
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me mentiin kihloihin kylpyläreissulla. Matkalla oli mukana minä, mies ja mun lapset. Siellä mut rinkuloitiin, käytiin syömässä ja vietettiin ihana viikonloppu perheen kesken.

Pari viikkoa tuon jälkeen järjestettiin pienimuotoiset kihlajaiskahvit meidän vanhemmille ja parhaille ystäville.

Ja vielä toiset missä juhlittiin sitten iloliemien ja ystävien kera :)

Link to comment
Share on other sites

Pienellä porukalla juhlittiin meilläkin. Kihlajaispäivänä miehen vanhemmat kävivät kakkukahveilla ja seuraavana viikonloppuna minun vanhemmat olivat järkänneet kihlajaiset ja kutsuneet sukulaisia juhlimaan. Ollaan tosiaan eri paikkakunnilta kotoisin, niin juhlistettiin sitten kahteen kertaan. Kihlajaispäivän iltana juhlimme miehen kanssa kihlausta vielä kahdestaankin, syötiin hyvin ja juotiin vielä samppanjalasilliset, oltiin pieni pullo käyty vartavasten hakemassa. :)

Kaveriporukalla ei ole sen kummemmin juhlittu, voipi olla että osa ei tiedä kihlauksesta vieläkään...

Link to comment
Share on other sites

Mä ajattelin et olisin pitänyt ihan pienen kahvituksen läheisille, mutta nyt se on sitten paisumassa kolme päiväseksi "juhlinnaksi" :huh: Tietty hyvä sinäänsä ettei tänne meidän kaksioon paljo ihmisiä kerralla mahdu mutta tuntuu se vaan niin hullulta. Onneksi ihmismäärä pysyy alle 20 ettei sentään mitään suurjuhlia tiedossa.

Sunnuntaina tulossa minun ammattikoulu luokkakavereita, tiistaina peruskoulu ystäviä ja torstaina sitten sukulaiset :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_swarovski_*

menimme kihloihin intian valtamerellä ihanalla saarella jouluna 08, 5,5 vuoden seurustelun jälkeen, kyllä oli ihana fiilis! Asuttu on yhdessä kauan ja aina vaan yhtä hempeetä eli nyt oli oikee aika. Kihlajaisia ei olla vielä pidetty, mutta sukulaiset kahvitetaan ja kavereille pidetään kunnon bileet kotonamme helsingissä. Haluamme juhlia tätä meille niin tärkeää tapahtumaa sekä sukupaisten että ystävien kanssa! Häiden tarkkaa aijankohtaa ei olla vielä lyöty lukkoon mutta vuosi on tiedossa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli siis perhekihlajaiset 21.3. reilu kuukausi kihlojen jälkeen. Tarjoilusta jäi yli kokonainen täytekakku, joten päätimme ex tempore pitää myös kaverikihlajaiset. Yritimme heti viime sunnuntaiksi, jotta kakkua ei tarvitsisi pakastaa, mutta silloin ei löytynyt tarpeeksi tulijoita niin pakastimme kakun ilman kermavaahtoa ja pidämme kaverikihlajaiset ensi sunnuntaina. Tulossa on 7 aikuista ja kolme lasta (kaksi ilman omaa paikkaa) eli juuri sen verran kuin mahtuu istumaan. Perheen kesken oli turhan tiivis tunnelma, vaikka yksi jäi sairastumisen vuoksi tulematta. Silloin meitä oli yhteensä 11, joista kaksi 8-vuotiasta lasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei järjestetty. Tosin kiikutettiin molempien vanhemmille kakkua, kun mentiin ilmoittamaan asiasta. Kavereille sanottiin, että juhlitaan sitten häitä kunnolla. Me itse juhlistettiin kihlautuimistamme syömällä sushia (elämämme ensimmäistä kertaa ja hyvää oli). Oli tosi romanttista hakea kauppahallista annokset ja mennä autoon syömään :girl_haha: !

Mitä sitä turhaan hössöttämään, kun ehtii sitä nyt häittenkin alla ihan tarpeeksi...

Link to comment
Share on other sites

Juu, juhlittiin kahteen kertaan..ensin omille sukulaisilleni pienimuotoisesti vanhempieni luona ja sitten sulhon sukulaisten kanssa toisella puolella Suomea hänen vanhempiensa luona. Ei onnistunut yhteiset juhlat, joten näin kävi. Minun sukuni juhlissa oli 20 hlöä ja sulhon puolen juhlissa 100...että pieni ero tässä lähisuvun määrässä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Koska kosinta tuli minulle täytenä yllätyksenä viettäessämme iltaa yhdessä lähimpien ystäviemme kanssa, juhlimme sitten saman tien kaveriporukan kesken.

Äitini halusi välttämättä järjestää kihlajaiset lähisuvulle, joten niitä vietettiin sitten pari viikkoa myöhemmin vanhempien, appivanhempien, sisarusten ja isovanhempien kesken. Olivat kyllä aivan ihanat ja intiimit kihlajaiset! :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...