Illuusia

Kihlajaiset?

734 viestiä aiheessa

Kihlauduimme ja seuraavana viikonloppuna pyydettiin kavereita meille juhlimaan, jossa kerroimme kihlauksestamme. :-X Sit seuraavana viikonloppuna pyydettiin sukulaisia kihlajais kahveille tai lähinnä vanhemmat, kummit ja isovanhemmat, siskot...

Sitten lähdimme etelään viikonreissuun minihoneymoonille :-X :-X :-X

Meistä oli kivaa, mutta ymmärrän myös, ettei kaikki halua kihloja sen enempää juhlistaa, kuin lähinnä kaksistaan, mikä sekin on kyllä aika söpöä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me emme juhlistaneet kihlausta mitenkään ihmeemmin, kahdestaan juhlimme ja joillekin lähitutuille kerroimme, mutta mitään yhteistä kahvitusta emme pitäneet, emmekä myöskään tehneet lehti-ilmoitusta. Minulle tuo kihlaus ei ole niin suuri julistuksen aihe, vaikka tärkeä päivähän se on tietenkin. Ja olihan se ihanaa jakaa rakkaimman ihmisen kanssa!  :-X :-X :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kosinta tuli minulle ihanana yllatyksena, poikaystavani yllatti minut taysin todella romanttisella tavalla. Luulin menevani jouluostoksille kun han yhtakkia ottikin minua kadesta ja juoksutti junaan joka paatyi Cambridgeen (asumme englannissa), siella han vei minut jokiveneeseen, jossa istuimme ihanilla satiinityynyilla ja jota poika tyonteli Venetsian malliin. Lipuessamme joella han kosi minua ja suostumisen kunniaksi joimme shamppanjaa.. Illalla menimme hyvaan ravintolaan syomaan ja soitimme vanhemmille seka kaasolle ja bestmaneille. Kerrassaan ihana romanttinen paiva jota en varmasti unohda..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me halusimme järjestää pienet kihlajaiset lähisuvuillemme pari viikkoa kihlautumisen jälkeen. Oli oikein ihanaa, kun yllättävän monet sukulaiset hieman kauempaakin kokoontuivat sulhon kotiin juhlistamaan tätä tärkeää asiaa. Monet sukulaisemme olivat tavanneet ennenkin, mutta jotkut tapasivat toisensa ensi kertaa. Päivä oli kerrassaan ihastuttava, saimme mukavia pikku lahjoja (emme yhtään olleet ajatelleet, että lahjojakin voisi saada), söimme pikkupurtavaa ja vietimme laatuaikaa sukulaisten kesken. On se niin mahtavaa, kun suku ei tässä tapauksessa ole pahin, vaan molempien suvut sulautuvat niin hienosti yhteen.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidettii kanssa lähisuvulle pienet kihlajaiset n. viikko kihlauksen jälkeen..Kihloihin kun oltiin menty ulkomailla ja matkan jälkeen kerrottiin sitten sukulaisille.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidetään kihlajaisjuhlat vasta lomamatkan jälkeen joka on tammi-helmikuun vaihteessa. Tähän on osasyynä se, että appeni on ollut  monta viikkoa sairaalassa ja haluamme myös hänen pystyvän osallistumaan.  Tuntuisi typerältä juhlistaa ilman häntä...

Tuskin me kutsutaan kuin omat perheemme... mutta sehän riittää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ei juhlittu mitenkään kun 02 kihlauduttiin! Eikä taidettu erityisesti kellekään mainostaakaan tapahtunutta. Yhtään en kyllä muista  :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mentiin kihloihin vappuna 2006...

Lähimmät ystävät kutsuttiin vappua viettämään naamiais merkeissä ja illalla mieheni polvistui

näiden ystävien läsnäollessa.. :-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kihloihin matkalla ja laitettiin ilmoitus Hesariin vanhemmille ja kavereille luettavaksi. Kaverit huomas ennen vanhempia... Sitten mun vanhemmat halus järkkää isot kihlajaiset molempien suvuille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin "salaa", eli ei kerrottu kenellekkään, ihmiset sit huomas ku huomas  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään ihan kahdestaan kihloihin,tässä muutaman viikon päästä :-*:-X...Vanhemmille kerrotaan sen jälkeen ja samoin ystäville.Vanhemmille voidaan kahvit keittää jos haluavat tulla ja kavereille järkätään kesällä sitte jotku bileet :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi niin, että sekä minun vanhempani, että anoppi tiesivät ennen minua. Eli mies kysyi kättäni molemmilta vanhemmiltani puhelimitse etukäteen, ja kertoi myös äidilleen, kun tapasi hänet ennen kosintaa. Kihlajaisia tuskin pidetään, minä varmaan tarjoan töissä jotain kun sormukset on saatu. Koen kihlajaisten olevan ennemmin kahdenkeskinen juttu, eli en kaipaa lahjoja tai juhlia. Vanhempani lupasivat viedä meidät syömään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tarkoituksemme oli kihlautua salaa (minua ei siis kosittu), mutta aavistivathan nuo vanhemmat jotain siitä ku sulkki kävi kysäsemässä mun kättäni muutamaa päivää aiemmin. Kihloista ilmottelimme tekstiviesteillä....   Kihilajaisjuhlat pidimme kummankin luona kavereiden, perheen ja kummien kanssa herkutellen.. :]  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

en muista olenko jo tähän vastannut..no vastataan silti, ei siitä varmaan haittaakaan ole :)

me menimme kihloihin minullekin yllätyksenä ihan tavallisena arkipäivänä kesken makaronilatikon syönnin. Sulhon ostama sormus oli liian pieni, joten lähdettiin kävellen hakemaan uutta. matkalla soitin omat läheiseni läpi ja sulho omansa. Illalla sulho lähti armeijaan takaisin lomiltaan ja minä jäin kotiin itkemään :-?

Mitään kihlajaisia ei järjestetty, kun ajateltiin sen olevan vain meidän kahden yhteinen sopimus siitä, että joskus mennään naimisiin. Toiset silti osti jotain pientä, kuten viherkasvin, samppanjalasit yms. Kavereiden annettiin vaan huomata sormukset, tekemätää siitä sen suurempaa numeroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut kihlajaisia, mutta asiaa kyllä harkittiin. Ongelmaksi muodostui se, että oltais nimenomaan haluttu molempien perheiden olevan paikalla, ja koska sulhon perhe on Yhdysvalloissa, ei sitä ollut mahdollista järjestää. Lopputuloksena tuntui tyhmältä järjestää kaksi erillistä juhlaa tyyliin "sun suku ja ystävät, mun suku ja ystävät", ja päätettiin jättää väliin. Kihlauksesta kerrottiin mun vanhemmille vajaan viikon kuluttua kihlapäivästä kun mentiin heille käymään, ja siellä heidän kanssa sitten kilistettiin shampanjalaseja, ja muutamaa päivää myöhemmin saatiin heiltä sitten kihlalahjakin :)

Koska kihlajaisjuhlinta jäi väliin, halutaankin panostaa häihin (juhlivaisia kun ollaan :) ), jonne toivottavasti saadaan koolle molemmille tärkeimmät ihmiset välimatkoista huolimatta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kihloihin ihan kahdestaan yöllä kun mies kosi hieman yllättäenkin. Vanhemmille ja kavereille kerrottiin seuraavana päivänä tekstiviestillä tai kun tavattiin, kaverit ovat saaneet kuulla kuka milloinkin, osa suoraan meiltä ja osa puskaradion kautta... Nopeesti ne iloiset uutiset kulkee :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me mentiin "salaa", eli ei kerrottu kenellekkään, ihmiset sit huomas ku huomas  ;D

Näin meilläkin. Meillä vielä kihlojen osto oli niinkin romanttista, että oltiin shoppailemassa ja "pakotin" miehen kultasepänliikkeeseen ostamaan sormukset, sillä mies olis kuitenkin vaan venyttänyt ja venyttänyt kihloihin menoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lahjaksi ostimme itsellemme kodin (löytyi sattumalta kosinnan jälkeen).

Pienet häät suunnitelmissa joten molempien vanhemmat pitävät tahoillaan kihlajaiset tarpeelliseksi näkemässään seurassa. Mukavahan se on juhlia varsinkin omaa rakkautta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme kihloihin ihan kahdestaan ja sitä hykerreltiin ihan salassa jonkun aikaa.

Kävimme ravintolassa syömässä, mutta muuten ei juhlittu.

Sormuksia ostetaan, kun ehditään. Jonkun verran on netistä sormusten malleja vertailtu.

Vähitellen on kavereille kerrottu asiasta.

Sukulaisille kertomista arastelen minä jostain syystä, vaikka tiedän, että iloinen uutinen olisi heillekin...  :-/

Näkevät ehkä sitten sormuksista aikanaan, kun kotiseuduilla päästään käymään.

Äitienpäivänä viimeistään, jos salaisuus pysyy niin kauan.

Lisäystä:

:D Noniin.. Tänään jo ehdittiin sormuskauppaankin. Molemmille samanlaiset valkokultaiset kihlarinkulat saadaan hakea keskiviikkona, kun kaiverrukset on valmiit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oltiin suunniteltu lomaa etelän lämpöön ja kytättiin äkkilähtöjä. Sitten viimein mies varasi meille viikon matkan brasiliaan(lähtöön oli 4 päivää)Vähän malttamattomana miehenä se vihjaili kyllä aina välillä jotain kihloihin viittaavaa ja saatoin kyllä epäillä vaikka en uskonut todeksi. Sitten lentoasemalla mies ei enää malttanut mieltänsä vaan kosi(6.2.07), sormukset se oli hankkinut lähtö päivänä.Mies oli alunperinkin suunnitellut lomamatkan kihlajaismatkaksi.  Nautittiin viikko kaksin :-X ja sitten kun tultiin reissusta takaisin, kerrottiin vasta uutinen muille. Jonkinlaiset kihlajaiset ois tarkoitus järjestää lähisuvulle tässä lähiaikoina.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vanhempani järjestivät meille kihlajaiset kuukausi kihlautumisen jälkeen, paikalla oli molempien läheisimmät sukulaiset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlistettiin kihlajaisia kahdestaan käymällä ravintolassa syömässä. Sukulaisille ja ystäville ilmoiteltiin kihlauksesta viesteillä ja soitoilla. Kaipa me kihlajaisetkin vietetään kevereiden kesken, kunhan keretään... ;) Lähinnä ne on vaan tekosyy saada koko porukka kokoon pitkästä aikaa. Vanhempani vaativat, että saavat laittaa Hesatiin kihlajaisilmoituksen, itse emme varmasti olisi sitä laittaneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies kosi mua yllättäen vaikka siitä oltiin jotain puhuttu ja sormuksenkin olin valinnu, mut en tienny ajankohtaa. mieheni oli kysyny jossai vaiheessa isältäni kättä ja sen lisäks etukäteen tiesivät sen yks sisko (hommas sormukset etukätee miehelleni jotta vois kosii sen kaa), miehen isä, mut ei sit muita.  :) mies kosi sinä päivänä ku Lordi soitti torilla eli 26.5.2006 ja mentii sit kuuntelee sitä, olin muutenkin menossa sitä kuuntelee miehen siskon kanssa. siis mieheni ei pitäny olla tuolloin edes Suomessa mun mukaan, oli huijannu mua, että tuli kaikki yllätyksenä..miehen tulo kotii (oli ollu jo 6 viikkoa poissa) ja kihlautuminen. miehen sisko tarjosi keskustassa shamppanjat. mun vanhemmat ilmoitti, että heillä on yllätys meille ku mennää takas kotii (oltii vaa käymäs hesas) no ku päästii seuraavan päivän ni ne tuli hakee ja veivät syömää ja siel oli mun koko perhe. miehen perheen kaa juhlittii sit parin viikon pääst vast ku samal oli sit miehen pikkusiskon rippijuhlat, yhen 30-v syndet, miehen isän 50-v. ja meiän kihlajaiset niitte perheen kesken. kavereille ei meinattukkaa järjestää mitää...saavat sit nauttia häistä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies kosi mua ystävänpäivänä ja mä olin sitä mieltä että katotaan huomaako ihmiset ja millon. Sulho tosin kerto seuraavana viikonloppuna vanhemmilleen. Kaasoni huomasi melkein heti, samoin äitini yllättävän nopeasti. Suurin osa ystäväpiiristä yksissä juhlissa (tai siis riitti, että yksi huomasi ja toitotti kaikille.) Anoppikokelaat on sitten ilmeisesti levittäneet sanaa suvulle. Muutama läheinenkin ystävä on vielä pimennossa, kun ei olla nähty.

Mä oli täysin yllättynyt siitä, että jotkut ihmiset viettää oikeesti isoja kihlajaisia ja käy kuvissa ja vaikka mitä. En ollut koskaan kuullutkaan sellaisesta. No yksi tuttavapariskunta piti tupareiden yhteydessä kihlajaiset. Samoin olin aivan yllättynyt yhdestä saamastamme onnittelukortista ja lahjasta, en ollenkaan tajunnut, että on olemassa kihlajaislahjoja. Pari muutakin kihlajaislahjaa on tullossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään