Illuusia

Kihlajaiset?

734 viestiä aiheessa

Pyytäkää vaikka lahjakortti hotelliin/kylpylään tai kahdenkeskeisiä hemmotteluhetkiä =) sellaisia asioita jotka piristävät ja josta voitte nauttia yhdessä ? =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua kosittiin juhlaillallisen jälkeen, sulhasen koko suvun edessä, perinteisen romanttisesti ja tyylikkäästi polvistuen.. <3

Ilmoitin omalle perheelleni puhelimitse silloin yöllä (en siis asu Suomessa toisin kuin perheeni) ja kavereille sitten tekstiviesteillä ja facebookin välityksellä.

Sormukseen tulee t i e t e n k i n päivämäärä 10.3.2012, eikä joku muu (niinkuin joku kirjoitti).

Kihlajaiset kyllä aiotaan pitää, monetkin varmasti. Suvulle omat (kahvia ja pullaa), kavereille omat (ei ainakaan pullaa), ja sitten kesällä mun perheelle ja suvulle ja Suomen kavereille omat. A i n a on syytä juhlia, ja meidän kihlausta juhlin mielelläni vaikka joka päivä häiden aattoon asti! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihlauduimme 6.2 Thaimaassa Koh Sametilla, joten erillistä kihlajaismatkaa emme enää tehneet. Matkalta laitoimme viestiä lähimmille ystävillemme ja omille vanhemmillemme seuraavana päivänä. Palattuamme Suomeen laitoimme kihlajaisilmoituksen lehteen ja ilmoitimme asiasta muillekin ystävillemme.

Kihlajaisia juhlimme vanhempiemme ja ystäviemme kanssa muutamana viikonloppuna. Lähin lapsuudenystäväni halusi järjestää meille vielä kotiinsa kunnon kakkukestit lahjoineen, joka oli ihana yllätys meille molemmille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lomamatkalla kihlauduimme ja lentokentällä Helsingissa vastassa olleet sulhon vanhemmat kuulivat/näkivät uutiset ensimmäisenä.Olivat oikein onnessaan ! Aamuyöllä kävimme vanhempieni luona hakemassa koiramme hoidosta ja hekin pienen silmien siristelyn jälkeen tajusivat mistä on kyse.. Sulhon äiti halusi pitää perinteiset kihlajaisjuhlat,joita en kyllä olisi itse järkännyt (mutta jälkeenpäin: ihanaa että nekin vietettiin ) joissa oli lähisukua n.15hlö. Kaakkukahvit siispä : ) Kylläpä nuo porukat minut yllättivät häsäyksellään ! Olin ihan ällikällä lyöty kun saimme lahjojakin..en ollut ajatellut että tämä juttu on näin suuri..muille siis kuin meille ! Suunnitelmissa on kyllä vielä kaveripiiri-juhlat jahka nyt saisimme kämpän tapetoitua ja kunhan suosikki cafebar aukeaisi kesäkaudelle..hittaita hämäläisiä ! Ei laitettu ilmoitusta mihinkään lehteen,eikä kyllä sitten käyty kihlajaismatkallakaan (kun siellä jo ehdimme yli viikon kihlautuneina olla..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on suunnitelmissa kihlautuminen vuosipäivänä n. kuukauden päästä, ja olemme ajatelleet sinä päivänä lähettää (tekstiviestillä tai soittaen) lähisuvulle eli sisarukset, vanhemmat, mummut, kummit kutsut kihlajaisiin, jotka pidettäisiin parin viikon päästä varsinaisesta kihlautumisesta. Parin viikon varoaika ihan vaan siksi että mahdollisimman moni pääsisi paikalle, kiireisiä ihmisiä kun ovat :rolleyes: pienessä kaksiossa vieraiden tuloa täytyy kyllä hieman porrastaa, mutta onpa meillä koko päivä aikaa juoda skumppaa ja syödä kakkua sitten :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkään ei ole mitään kihlajaisia ollut. Ja vaikka sellaiset varmasti ovat ihanat, niin en silti ala sellaisia järjestämään. Kihlautumisesta ilmoitimme soittamalla molempien vanhemmille, minun sisaruksille ja kaverit huomasivatkin sitten facebookin välitysellä asian. Olemme kahdestaan juhlistaneet kihlautumistamme, mutta mitään sen suurempaa emme kaipaa. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me järjestettiin ihan pienet kihlajaiset, joissa oli tärkeänä pointtina vanhempiemme tutustuttaminen toisiinsa. En tätä ennen oikeastaan edes tiennyt, että kihlajaisia juhlistetaan niinkin isosti kuin jotkut tässä ketjussa (100 vierasta!?) ovat kertoneet. :D

Ekana siis käytiin meidän perheiden kanssa syömässä ravintolassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa kuin meidän (silloin vielä potentiaalinen) juhlapaikka. Kyseisen ravintolan kautta voisi helposti tilata ruuat häihin, joten haluttiin ikään kuin käydä "koemaistamassa" ja vähän vilkuilemassa rakennusta, mutta päästiinkin samalla katsomaan jopa varsinaista juhlatilaa ja varattiin se samantien. Ravintolan jälkeen mentiin kuohuville & kakkukahveille vanhempieni luo. Paikalla olivat myös isovanhempani ja kummini vaimoineen. Eli pienimuotoiset mutta kuitenkin erittäin mukavat kihlajaiset oli meillä. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin siis vaikka meillä ei kihlajaisia ollutkaan niin mummoni halusi välttämättä ostaa lahjan ja ostikin sellaisen kunnon perinteisen valkoisen pöytäliinan, johon

minä olen tosin sössinyt jo kulmaan jotain vaaleanpunaista tahraa mikä ei millään irtoa :D

En tiedä kai se oli ennen tapana antaa just noita "kapioita" ym lahjaksi ja ihan kivahan se on ajatuksena että meilläkin on edes yksi kihlajaislahja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän suvussa ollaan aina oltu aika perhekeskeisiä, tai pitäisikö sanoa sukukeskeisiä. Kaikenlaisia kissanristiäisiä ja kihlajaisia tietenkin. Joten oli melko luonnollista (ja odotettavaa) että mekin pidetään kihlajaiset. Puoliso ei oikein ajatuksesta tykännyt alkuun, kun ei tykkää pukujuhlista. Juhlat pidettiin kuitenkin pieninä ja kutsuun kirjoitettiin, että rennot juhlat. Ei haluttu mitään kravattijuhlia. Pidettiin ne kahvittelut minun vanhempien luona kotipaikkakunnallani. Juhlissa oli läheiset, mutta myöskin muutama naapuri ja muuten meidän "kyläyhteisössä" mukana olleita. Lahjoja ei pyydetty, koska ollaan asuttu useampi vuosi saman katon alla (häälahjojen kanssa tulee pientä ongelmaa myös..).

Puolison vanhempien luona juotiin kakkukahvit, samaten täällä asuvien kavereiden kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: Kiepu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Meillä on ollut vaikeuksia, kun ollaan mietitty kihjajaisia,että millä porukalla pidetään. Mä haluaisin kutsua tätini ja sisarukseni sekä mummut ja tietty vanhemmat. SItten samat miehen puolelta. Mutta kun meillä on niin pieni asunto,että päätettiiin,että pidetään mun äidin luona. No sit rupes anoppi kiukuttelemaan,että hän ei halua mitään juhlia,että haluis vaan tavata mun äidin,että ei halua edes isovanhempia. Nyt en sitten tiedä, mitä tehdä.Meidän suvussa on aina totuttu kutsumaan noi lähimmät sukulaiset ja sitten taas puolison suvussa ei juhlita mtään,niin tää on nyt sit hankalaa,että mitä tehdä.Haluaisin pitää pääni ja kutsua noi lähimmät sukulaiset.Ne on kuitenkin meidän juhlat. On kyllä hankalaa,kun muut rupee määräilemään ja suuttumaan siitä,että miten me pidetään.Mulle on sukulaiset aika tärkeitä ja ollaan niiden paljon kanssa tekemisissä.Niin olis siksi kiva tääkin tapahtuma jakaa niiden kanssa. Mietin vaan,että mitä häistäkin tulee,jos anoppi haluaa jo nyt määräillä kaikkea.Muuten ollaan kyllä hyvin tultu toimeen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kihlauduttiin ihan vain keskenämme kahdestaan ilman mitään juhlallisuuksia ja ilmoitettiin muutamalle lähisimmälle ihmiselle asiasta tekstiviestitse, muut saivat lukea tiedon Facebookista. Mun mielipide on se, että kihlaus on vain välietappi hyvin pian koittaville häille, joten mun mielestä tuntuu vähän turhalle ja huomionhakuiselle järjestää jotain kihlajaisjuhlia, jonne suvun ja ystävien pitää rahdata lahjoja, vaikka sama rumba on edessä pian häissäkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin tänään kihlajaisia miehen vanhempien luona. Sinne oli kutsuttu kummankin vanhemmat ja sisarukset eli ihan pienimuotoiset kahvittelut vain. Tämä siksi että vanhempamme tapaavat niin harvoin ja ajateltiin että olisi kiva juhlia kihloja yhdessä. :) Ja olihan siellä todella mukavaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli jo miehen suku kihlajaiskahvilla ja naapurit (=hyviä ystäviä) rääppiäisillä :) Toiset kihlajaisjuhlat mun suvulle ja kavereille on sitten parin vkon päästä:) Mikäs sen ihanampaa kuin juhlia meidän rakkautta ;) <3 Ja muutenkin tykkään kun on porukka kasassa ja hyvä fiilis!

Niin ja saadaanpa ihan hyvä pohjakassa hääjuhlia varten ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Esbes, ihan mielenkiinnosta kysyn, miten kihlajaiset vaikuttavat hääjuhlanne pohjakassaan? Oletteko kenties pyytäneet rahaa kihlajaislahjaksi tai onko perheissänne ja suvuissanne tapana muistaa kihlaparia rahalahjoituksin? Minusta se kuulostaa niin oudolta, meiltä kihlajaisiin kului omaa rahaa, ei todellakaan tullut sitä. Kihlalahjoja kyllä saimme vanhemmiltamme, mutta ei riihikuivaa käteistä.

KIhlajaisemme olivat pienet perhejuhlat, joissa olivat paikalla minun äitini ja siskoni sekä sulhasen vanhemmat, sisarukset ja sisaruksien puolisot, yhteensä 8 ihmistä + me. Me kutsuimme kaikki meille kotiin, teimme ruokaa omaan laskuumme ja joimme kakkukahvit. Oma äitini antoi rahaa kihlajaiskuvaa varten korvamerkitysti. Kävimme siis ammattilaisella otattamassa miljöökuvat, joista tuli ihania ja aiomme käyttää niitä myös Save the date -korteissa ja/tai hääkutsukorteissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli pienimuotoiset kihlajaiset, meidän perhe oli sulhasen perheen luona syömässä.

Saatiin kihlajaislahjaksi kummankin perheiltä omat lahjat, toiveiden mukaan, "vähän paremmat". Sulhasen perheeltä Habitatin kello ja mun perheeltä Tivoli Audion radio.

Käytössä päivittäin, ja jos meille tulee ero, niin niistä kyllä tapellaan... :girl_prepare_fish:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli pienet kihlajaiskahvit meidän kotona. Vieraita oli yhteensä 9, vanhempamme, kummini puolisoineen, miehen veli vaimonsa kanssa, miehen mummo ja eno.

Sanoimme ettemme halua/tarvitse lahjoja, mutta kummini antoi Pentikin pyyhkeitä, mieheni mummolta ja enolta tuli hieman käteistä ja isäni välttämättä halusi kustantaa tarjoilut. Ihanat kortit tuli kaikilta muistoksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Meillä on ollut vaikeuksia, kun ollaan mietitty kihjajaisia,että millä porukalla pidetään. Mä haluaisin kutsua tätini ja sisarukseni sekä mummut ja tietty vanhemmat. SItten samat miehen puolelta. Mutta kun meillä on niin pieni asunto,että päätettiiin,että pidetään mun äidin luona. No sit rupes anoppi kiukuttelemaan,että hän ei halua mitään juhlia,että haluis vaan tavata mun äidin,että ei halua edes isovanhempia. Nyt en sitten tiedä, mitä tehdä.Meidän suvussa on aina totuttu kutsumaan noi lähimmät sukulaiset ja sitten taas puolison suvussa ei juhlita mtään,niin tää on nyt sit hankalaa,että mitä tehdä.Haluaisin pitää pääni ja kutsua noi lähimmät sukulaiset.Ne on kuitenkin meidän juhlat. On kyllä hankalaa,kun muut rupee määräilemään ja suuttumaan siitä,että miten me pidetään.Mulle on sukulaiset aika tärkeitä ja ollaan niiden paljon kanssa tekemisissä.Niin olis siksi kiva tääkin tapahtuma jakaa niiden kanssa. Mietin vaan,että mitä häistäkin tulee,jos anoppi haluaa jo nyt määräillä kaikkea.Muuten ollaan kyllä hyvin tultu toimeen :D

Anna, pidä vain juuri sellaiset juhlat kuin haluat! Miksi anopin epäsosiaalisuuden takia jättäisit kutsumatta sinulle tärkeitä ihmisiä?!? Jos anoppi ei halua tulla paikalle, niin voi käydä teillä ihan neljälleen (te+anopit) juomassa kahvit. Tai hän voi lähteä pois, kun muut saapuvat, kutsut heidät esim. klo 12 ja loput vieraat klo 14.

Me kihlauduttiin ihan vain keskenämme kahdestaan ilman mitään juhlallisuuksia ja ilmoitettiin muutamalle lähisimmälle ihmiselle asiasta tekstiviestitse, muut saivat lukea tiedon Facebookista. Mun mielipide on se, että kihlaus on vain välietappi hyvin pian koittaville häille, joten mun mielestä tuntuu vähän turhalle ja huomionhakuiselle järjestää jotain kihlajaisjuhlia, jonne suvun ja ystävien pitää rahdata lahjoja, vaikka sama rumba on edessä pian häissäkin.

Olen täysin eri mieltä, että kihlajaisjuhlat olisivat huomiohakuisia! Ei kenenkään pidä "rahdata lahjoja" minnekään :o Vaikka meilläkin kihloihin meneminen tarkoittaa häitä, niin silti minusta se on todellakin syy juhlia! Joku tuolla aiemmin sanoi, että juhlisi vaikka häiden aattoon asti :) Mikä ihana syy juhlaan :wub: Mitä tätä ketjua luin, niin suurin osa ei halua lahjoja ja on sen ilmoittanutkin.

Minusta se olisi ihanaa saada molempien läheisiä paikalle ja tutustumaan toisiinsa sekä meihin. Ja juhlien pointti olisi siis tämä, ei lahjat tai raha. Emme siis asu samalla paikkakunnalla kummankaan sukulaisten kanssa ja ystävämmekin ovat pitkin poikin Suomea. Ja tykkään järjestää juhlia & saada vieraita kylään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Meillä on ollut vaikeuksia, kun ollaan mietitty kihjajaisia,että millä porukalla pidetään. Mä haluaisin kutsua tätini ja sisarukseni sekä mummut ja tietty vanhemmat. SItten samat miehen puolelta. Mutta kun meillä on niin pieni asunto,että päätettiiin,että pidetään mun äidin luona. No sit rupes anoppi kiukuttelemaan,että hän ei halua mitään juhlia,että haluis vaan tavata mun äidin,että ei halua edes isovanhempia. Nyt en sitten tiedä, mitä tehdä.Meidän suvussa on aina totuttu kutsumaan noi lähimmät sukulaiset ja sitten taas puolison suvussa ei juhlita mtään,niin tää on nyt sit hankalaa,että mitä tehdä.Haluaisin pitää pääni ja kutsua noi lähimmät sukulaiset.Ne on kuitenkin meidän juhlat. On kyllä hankalaa,kun muut rupee määräilemään ja suuttumaan siitä,että miten me pidetään.Mulle on sukulaiset aika tärkeitä ja ollaan niiden paljon kanssa tekemisissä.Niin olis siksi kiva tääkin tapahtuma jakaa niiden kanssa. Mietin vaan,että mitä häistäkin tulee,jos anoppi haluaa jo nyt määräillä kaikkea.Muuten ollaan kyllä hyvin tultu toimeen :D

Mietin samaa, etta kurjaa kun jo pienimuotoisista kihlajaiskutsuista taytyy ruveta jonkun hankaamaan vastaan. Sehan on yleista, etta haiden vieraslistasta tulee jonkun kanssa kitinaa, mutta nakojaan se on aina joku, joka heittaytyy vastarannankiiskeksi. Mutta olen samaa mielta kuin Miyu, etta pidatte sellaiset kuin haluatte. Eihan ne ole anopin kestit, vaan teidan :girl_sigh:

Edit. Niin, ja me emme pitaneet mitaan kihlajaisjuhlia. Ystavien kanssa tavattiin porukalla ja ostivat meille shampanjaa ja kilisteltiin. Olimme tyytyvaisia nain. :girl_smile: Emme jotenkin osanneet ajatella, etta olisimme jarjestaneet sen erityisemmin mitaan, vaikka toki se olisi ollut mukavaa.

Muokattu: , käyttäjä: Roslin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipzilla: En toki tarkoittanut, että kaikilla kihlajaisjuhlia viettävillä tarkoitus olisi huomionhakuinen ja pointtina pelkät lahjat! :) Jotenkin se mun mielestä vaan tuntuu oudolta, kun kihlaus on vasta päätös siitä, että aiotaan tulevaisuudessa juhlia häitä. Sitä paitsi minusta kihlausaika saisi olla mahdollisimman lyhyt - niin kuin se perinteisesti on ollut, joten en näkisi järkeä ajattaa molempien sukuja toiselta puolelta Suomea ensin kihlajaisjuhliin ja sitten vuoden päästä saman parin häihin. Mielipiteeseen vaikuttaa tietenkin myös se, mihin on tottunut - meidän suvussa on juhlittu aina vain häitä ja naimisiin menoa, ei kihlausta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipzilla: En toki tarkoittanut, että kaikilla kihlajaisjuhlia viettävillä tarkoitus olisi huomionhakuinen ja pointtina pelkät lahjat! :) Jotenkin se mun mielestä vaan tuntuu oudolta, kun kihlaus on vasta päätös siitä, että aiotaan tulevaisuudessa juhlia häitä. Sitä paitsi minusta kihlausaika saisi olla mahdollisimman lyhyt - niin kuin se perinteisesti on ollut, joten en näkisi järkeä ajattaa molempien sukuja toiselta puolelta Suomea ensin kihlajaisjuhliin ja sitten vuoden päästä saman parin häihin. Mielipiteeseen vaikuttaa tietenkin myös se, mihin on tottunut - meidän suvussa on juhlittu aina vain häitä ja naimisiin menoa, ei kihlausta.

Öö, teillä ei sitten taideta tavata sukulaisia kuin juhlissa?? Aika kamalaa, jos en tapaisi läheisiäni kuin "puolipakolla" parin vuoden välein. Minusta kihlajaiset ovat nimenomaan "mikä ihana tekosyy" saada läheisiä kylään! En tarkoita koko sukua pikkuserkun kumminkaimasta lähtien, vaan vanhemmat, isovanhemmat, sedät, tädit, serkut jne. -kuka nyt kenetkin lähisukuunsa lukee. Meilläkään ei ole juhlittu kihlajaisia suvussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Meillä on ollut vaikeuksia, kun ollaan mietitty kihjajaisia,että millä porukalla pidetään. Mä haluaisin kutsua tätini ja sisarukseni sekä mummut ja tietty vanhemmat. SItten samat miehen puolelta. Mutta kun meillä on niin pieni asunto,että päätettiiin,että pidetään mun äidin luona. No sit rupes anoppi kiukuttelemaan,että hän ei halua mitään juhlia,että haluis vaan tavata mun äidin,että ei halua edes isovanhempia. Nyt en sitten tiedä, mitä tehdä.Meidän suvussa on aina totuttu kutsumaan noi lähimmät sukulaiset ja sitten taas puolison suvussa ei juhlita mtään,niin tää on nyt sit hankalaa,että mitä tehdä.Haluaisin pitää pääni ja kutsua noi lähimmät sukulaiset.Ne on kuitenkin meidän juhlat. On kyllä hankalaa,kun muut rupee määräilemään ja suuttumaan siitä,että miten me pidetään.Mulle on sukulaiset aika tärkeitä ja ollaan niiden paljon kanssa tekemisissä.Niin olis siksi kiva tääkin tapahtuma jakaa niiden kanssa. Mietin vaan,että mitä häistäkin tulee,jos anoppi haluaa jo nyt määräillä kaikkea.Muuten ollaan kyllä hyvin tultu toimeen :D

Anna, pidä vain juuri sellaiset juhlat kuin haluat! Miksi anopin epäsosiaalisuuden takia jättäisit kutsumatta sinulle tärkeitä ihmisiä?!? Jos anoppi ei halua tulla paikalle, niin voi käydä teillä ihan neljälleen (te+anopit) juomassa kahvit. Tai hän voi lähteä pois, kun muut saapuvat, kutsut heidät esim. klo 12 ja loput vieraat klo 14.

.

Ihanaa, että saa tukea omalla mielipiteelleen.Me päätettiin nyt sitten pitää kihlajaiset :) Kutsun itselleni tärkeät ihmiset, koska se on minulle tärkein asia kihlajaisissa,että saan juhlistaa tärkeää tapahtumaa rakkaiden ihmisten kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: AnnaEllen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidettiin kesällä kihlajaiset, vieraita oli vähän päälle 60. Oli aivan ihana juhlapäivä ja voin lämpimästi suositella kaikille juhlien järjestämistä! Meillä kihlajaiset pidettiin kotona ja ruuat ym.tehtiin itse, joten kustannukset olivat todella maltilliset. Oli ihana nähdä sukulaisia, joita ei hirveän usein näe ja tunnelma oli lämmin ja sydämmellinen, oli ihana huomata, miten kaikki olivat onnellisia meidän puolesta. Koska häihin on vielä aikaa(2v), niin oli senkin vuoksi todella mukava juhlia kunnolla :-X

Ja AnnaEllen, järjestäkää juuri sellaiset juhlat, kuin itse haluatte. Älkää antako anopin mielipiteen vaikuttaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipzilla: En toki tarkoittanut, että kaikilla kihlajaisjuhlia viettävillä tarkoitus olisi huomionhakuinen ja pointtina pelkät lahjat! :) Jotenkin se mun mielestä vaan tuntuu oudolta, kun kihlaus on vasta päätös siitä, että aiotaan tulevaisuudessa juhlia häitä. Sitä paitsi minusta kihlausaika saisi olla mahdollisimman lyhyt - niin kuin se perinteisesti on ollut, joten en näkisi järkeä ajattaa molempien sukuja toiselta puolelta Suomea ensin kihlajaisjuhliin ja sitten vuoden päästä saman parin häihin. Mielipiteeseen vaikuttaa tietenkin myös se, mihin on tottunut - meidän suvussa on juhlittu aina vain häitä ja naimisiin menoa, ei kihlausta.

Öö, teillä ei sitten taideta tavata sukulaisia kuin juhlissa?? Aika kamalaa, jos en tapaisi läheisiäni kuin "puolipakolla" parin vuoden välein. Minusta kihlajaiset ovat nimenomaan "mikä ihana tekosyy" saada läheisiä kylään! En tarkoita koko sukua pikkuserkun kumminkaimasta lähtien, vaan vanhemmat, isovanhemmat, sedät, tädit, serkut jne. -kuka nyt kenetkin lähisukuunsa lukee. Meilläkään ei ole juhlittu kihlajaisia suvussa.

Jätä nyt tuo minun sukuni arvostelu hemmettiin, sillä se on minulle tärkeämpää kuin mikään muu maailmassa. Tuo oli asiatonta, eikä kuulu tähän keskusteluun. Se, että minun mielestäni kihlajaiset ovat turha juhla ei tarkoita sitä, ettei meillä nähtäisi sukulaisia. Minä rakastan sukuani ja meillä on hyvin lämpimät välit, tapaamme usein, olemme paljon yhteyksissä ja tuemme toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. Kavereissani ei ole ketään, kellä olisi näin läheiset välit koko sukuun kuin minulla. Miksen saa kertoa mielipidettäni siitä, että minusta on kivempi juhlia vasta häissä ja pidän kihlajaisia turhina ilman, että joku hyökkää arvostelemaan sukuani raiskaten välimerkkejä? Huoh. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, vaikkei se olisi sama kuin sinun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Esbes, ihan mielenkiinnosta kysyn, miten kihlajaiset vaikuttavat hääjuhlanne pohjakassaan? Oletteko kenties pyytäneet rahaa kihlajaislahjaksi tai onko perheissänne ja suvuissanne tapana muistaa kihlaparia rahalahjoituksin? Minusta se kuulostaa niin oudolta, meiltä kihlajaisiin kului omaa rahaa, ei todellakaan tullut sitä. Kihlalahjoja kyllä saimme vanhemmiltamme, mutta ei riihikuivaa käteistä.

Meiltä kyseltiin lahjatoiveita niin pyysimme rahaa häitä varten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään