716 viestiä aiheessa

Ihanaa, ryhmä kasvaa! Muuten, kohta voidaan jo sanoa, että ensi vuonna mennään naimisiin! ;)

Missä päin Pionin Nuppu teidän on tarkoitus juhlia häitänne? Entä muut morsiamet? Omat juhlamme ovat pääkaupunkiseudulla, joko Espoossa tai Helsingissä riippuen siitä minkä juhlatilaehdokkaan valitsemme. Voi päättämisen vaikeutta jo tässä vaiheessa! Ei tule olemaan helppoa tälle morsiamelle ratkaisujen tekeminen näköjään... :D onneksi miehestä saa apua siihen.

Muokattu: , käyttäjä: Littis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lahden seudulta ois juhlapaikka hakusessa. Mitään varauksia ei oo vielä tehty. Pitäis ensin katsoa, minkä verran vieraita meinataan kutsua ja sitten valita sopiva tila. Todennäköisesti isot häät luvassa, mutta jos nyt saisi vierasmäärän edes järkeviin mittoihin. Jotain juhlatiloja on katseltu netistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi 2016 morsian! Häät on syyskuussa, päivää ei olla sen tarkemmin vielä mietitty. Sovittiin että katsotaan keväämmällä ja varataan sitten joku meille sopiva paikka. Helsingissä häät todennäköisesti pidetään, vaikkakin Porvoo saattaa olla vaihtoehto. Häistä tulee pienehköt, todennäköisesti ihan maksimissaan 40 henkilöä, eikä lapsia mukaan ollenkaan. Sen tarkempaa ei olla miehen kanssa puhuttu vielä. Omia juttuja pystyn kuitenkin edistämään ihan hyvin. Hoidettuna on nyt puku (olemassa), sormus (suunnitteilla), meikki-kampaus (kaaso tekee) ja valokuvaaja (tuttu lupautui ainakin alustavasti). Hyvällä mallilla siis ;) Ja siis aika hyvä kuva on myös niistä meille sovletuvista juhlapaikoista, mutta katsotaan josko jotain vielä löytyisi. 

Muokattu: , käyttäjä: franny

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, ryhmä kasvaa! Muuten, kohta voidaan jo sanoa, että ensi vuonna mennään naimisiin! ;)

Tää on muuten ihan totta, jeeee! :grin:

 

 

Olen antanut itselleni luvan alkaa katsella hääpukua ja sormusta vuoden alusta, pääsee taas vähän hössöttämään :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhaselle meinas jo mennä hermot, ku innoissani olisin halunnut suunnitella heti kaikki kihlauksen jälkeen. Käski malttaa suunniteltujen ja järjestelyjen kanssa, että vuosi vaihtuu. Uuden vuoden jälkeen alkaakin sitten suunnittelu todenteolla.:P sitten voi myös sanoa, että ensi vuonna.<3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pionin nuppu: No vähän sama meillä, nurisi että onko niitä vielä pakko suunnitella, mutta sitten eilen yllätin sen katselemasta hääautoja ja löysipä se meille yhden uuden juhlapaikkavaihtoehdonkin. :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä lähisuku ja ystävät kyselee, että joko on häitä paljon mietitty ja edistetty ja etteikö me nyt voitaisi pitää häitä jo ensi kesänä  :girl_haha:

 

Joo ei pysty. Haluamme juhlapaikka Tampereella on jo täyteen varattu ensi kesää ajatellen, joten vuodessa 2016 pysytään edelleen tiukasti. Mutta kun tuossa puolivuotta vielä malttaa niin sitten varmaan saa luvalla aloitella hääjärjestelyjä  :give_heart:

 

Äiti antoi minulle joululahjaksi kirjan perinteisistä suomalaisista häätavoista. Että taitaa häähulluttaa olla muillakin liikenteessä kuin minulla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kai minä kun muutkin! Meillä hääpäivä on 16.7.2016 ja odotan kyllä jo niin innolla. Vielä pitäis hoitaa ensi kesältä kaason tehtävät, niin voisi suunnata kaiken energiansa vaan omiin häihin. On tää suunnittelu ihanaa :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä sama kun teillä etanatar, osa sukulaisista koko ajan kyselee että miksei me mennä ensi kesänä naimisiin ja mikä järki odottaa niiiiiiin kauan.. Turhauttaa välillä näihin vastailu, meillä on kuitenkin syyt miksei ens kesänä vielä mennä, esim. isolle vierasmäärälle sopivat paikat menneet ja minä opiskelen eli aika paljon pitää säästää jos aikoo sata henkeä ruokkia  <_<   En oo juurikaan hääasiasta huudellut kun lähimmäisille kertonut, kysyttäessä toki kerron. Tänäänkin tapasin sukulaisen kaupungilla, joka kertoi kuulleensa että meidän häät on ensikesänä. Joo ei ole vaan sitten heinäkuussa 2016. Katotaan moniko ensi kesänä tököttää kirkon pihalla tai loukkaantuu kun odottaa kutsua sitä saamatta väärän vuoden häihin.. :girl_haha: Onks muilla tullut arvosteluja häävuoden valinnasta?

Muokattu: , käyttäjä: anni91

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen välttänyt kyselyt. Äidiltä kuitenkin on sukulaiset udellu, että onko häät ensi kesänä. Eivät siis vielä tiedä, että onkin talvella. Eli ei varsinaisesti vuoteen liittyviä arvosteluja. Kauhulla odottelen, että tuleeko vuodenajasta sanomista. Sen näkee sitten.

Lisäksi pohdittiin sulhon kanssa eilen illalla, että lähipiirissä onkin ensi syksystä alkaen tulossa oikein hääbuumi, kun useampi ystäväpariskunta suunnittelee häitään. Jännät ajat siis tiedossa.:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tuleva appiukko oletti heti että kesähäät on tulossa ensi kesänä. Mutta ei, eka tehdään kylppäriremppa ja parkettilattiat, ennen ku voidaan ajatella häitä. Kesää se syyskuukin kai nykyään on ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih mikä palsta, pakko liittyä :) sormesta puuttuu vielä sormus(sulhon mukaan asia pitäisi korjaantua lähiviikoina), kaikesta huolimatta alustavaksi hääpäiväksi on sovittu 30.07.2016. Huomasin että päivä onkin jo suosittu:)

Häiden teema on jo mietitty ja pinterest on läpi koluttu ja ideoita pursuaa, kun vain saisi ne päässä koottua yhteen. Sulho on ihastuksissaan katsellut häähömpötystä ja halunnut olla mukana päätöksissä ja koristeiden ideoinnissa. (Ideat ovat olleet myös oikeasti hyviä:D) minulle on myös ilmoitettu että sulho valitsee bändin, tämä sopii mainiosti, ompahan yksi asia vähemmän mietittävänä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jenni-k, tervetuloa joukkoon! :)

Naiset hei, me mennään ensi vuonna naimisiin! Iiiik! :D Tuntuu hienolla sanoa tuo ääneen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä päätettiin, että kesällä 2016 on häät :-X Hääpäivä tulee olemaan mitä luultavammin 16.7 jos vain hääpaikka löydetään kyseiselle päivälle. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me pidetään häät vuonna 2016 :) päivää ei olla vielä lyöty lukkoon

Tässä on hyvin vielä aikaa suunnitella, joka on hyvä juttu, sillä pidetään häät pienellä budjetilla ja kahden pienen lapsen äitinä aika on rajallista.

Kovasti nuo Tampereen häämessut kiinnostaa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi, meitä alkaa olla paljon! :) Ja voi että tosiaan, ensi vuonna sitten naimisiin jo!  :girl_in_love:  Ensi viikon viikonloppuna sit nokka kohti Mennään naimisiin -messuja. Sieltä taidan koittaa nappailla ideoita ja jos sormuksia kävisi hypistelemässä. Pitää koittaa muistaa se kaason tehtäväkin hoitaa toki ensi kesän morsiamen kanssa :lol:

 

Meillä tosiaan kirkkovaraus on hoidettu ja juuri äsken lähetin kyselyn yhdelle juhlatilavaihtoehdolle, joka olisi ainakin ennakkotietojen perusteella meille niiin täydellinen. Voi kunpa... :girl_sigh: Meillä siis hääpäivä on varmistettu, kun se vielä joku aika sitten oli hieman auki.

 

Me ei oo vielä muille hääsuunnitelmista kerrottukaan, tarkoitus olisi vanhemmille kertoa yhteisen ruokailun yhteydessä (me ja molemmat appikset), mutta vielä ei ole aikaa saatu sovittua... Saatan siskolle kertoa lähiaikoina (ja tarvittaessa ennen vanhemmille kertomista) kun kuitenkin hölisen omista häistäni kaasoilun yhteydessä jatkuvasti, ja muutenkin aion häntä pyytää itselleni kaasoksi... :)

Muokattu: , käyttäjä: Elflady

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisin kai minäkin jättää jälkeni tänne, eli 20.02.2016 on meidän hääpäivä :) toki pienellä varauksella vielä, kun ei olla tehty mitään varauksia, eikä juhlapaikkakaan ole vielä varma. Mutta ensi vuonna kuitenkin juhlitaan ❤

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sulhon vihjailut loppui eilen kun ravintolasta tullessamme hän yhtäkkiä polvistui ja pyysi minua vaimokseen!<3 nyt on päivä lyöty lukkoon. Eli ensivuonna naimisiin!! Wuhuu!<3

Muokattu: , käyttäjä: jenni-k

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

häini, meillä ehkä myös päivä tuo 20.2., pienellä varauksella myös kun ei myökään olla mitään varauksia vielä tehty :)

Pitäiskin alkaa soittelemaan ja käydä mahdollisia juhlapaikkoja kattelemassa.. Yks paikka on semmonen mikä ainakin ajatuksena tuntuis tosi kivalta mutta en oo ees kuvia sisäpuolelta nähny ni voihan olla että se on semmonen että ei kiitos :D Pikkusisko on siellä joskus käynyt mutta eihän se muistanu yhtään että millanen paikka se oli..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laitoin meijä juhlapaikkasuosikkiin kyselyä tiloista. Pitää vielä tässä keväämmällä käydä paikan päällä katsomassa. Vieraslistaa on hahmoteltu ja pahasti näyttää, että nämä tilat saattavat olla liian pienet. Nopeasti tehtyyn listaan tuli 150 henkeä ja siitä varmasti vielä puuttuu osa. Hieman yritimme karsia, että mahtuisimme haaveilemaamme paikkaan, mutta lisää vieraita vaan tulee mieleen. Liikaa läheisiä sukulaisia ja ystäviä.

Toinen, mitä olen nyt katsellut, on mekot. Sulho on varmaan jo korviaan myöten täynnä, kun kyselen hänen mielipiteitään ja surffailen pukusivulta toiselle. Hän on ehdottomasti pitsiä vastaan, mikä minusta on harmi. Ehkä en koko pitsistä näin ollen ota, mutta ihan pieniä pitsiyksityiskohtia saa luvan sietää, jos niitä siihen THE pukuun sattuu. Tietysti toinen rajaava tekijä on hinta, kun näin opiskelijabudjetilla mennään.

Miten teillä? Joko on suunnitelmia tehtynä/toteutettuna?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin odotellaan joo kovasti tulevia häitämme. Meillä siis häät 18.6.2016. :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kai sitä kehtaa jo tällaisen perustaa :ph34r:

 

2016 morsiamia siis, anyone?

 

2.7.2016 täällä :)

 

 

Hääpäivälista

 

16.1.2016 nannamanna

23.1.2016 Pikkurouva Pullava

13.2.2016 Pionin nuppu

20.2.2016 Elflady

20.2.2016 Ethel

2/2016 annaar

27.3.2016 Tuiskumorsian

21.5.2016 Littis

(kesä) Novia16

(kesä) pauhanne

(kesä) Ninahi

11.6.2016 Rilmariel

18.6.2016 Nanna88

26.6.2016 Matomorsian

2.7.2016 treecko240

16.7.2016 Morsmaikku2016

16.7.2016 Roosa_H

13.8.2016 Etanatar

27.8.2016 Saurus

30.7.2016 Whouston

30.7.2016 anni91

30.7.2016 NeitiHattara

20.8.2016 Sannalol

(syksy) Birrazi

9/2016 franny

10.9.2016 Esmeralda13

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei vielä oikeastaan mitään konkreettista ole häiden eteen tehty, mutta suunniteltu kyllä. Googlaillut olen ahkerasti :D juhlatiloja, hääpukuja, sormuksia, kutsukortteja... Myös vieraslista ja budjetti on tehty sekä rahaa säästetty kesästä asti.

Suurin kysymys on tällä hetkellä hääpäivä. Kesäkuu vai heinäkuu? Ennen vai jälkeen juhannuksen? Haluaisin tietysti hyvän hääsään, mutta sitäpä ei kai voi varmaksi tilata :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Meillä vähän sama. Ideoita etsitty ja haettu pukuja, valokuvaajia ja kukkia myöten, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Top 1 juhlatila on jo kiikarissa, mutta eivät ota vielä varauksia vuodelle 2016. Eli hetki pitäisi vielä malttaa. Kirkon kanssa ei ole kiire, sillä vasta keväällä pääsemme jättämään vihkiaikatoiveita. Millon muuten ajattelitte varata ja kilpailuttaa cateringeja?

Muokattu: , käyttäjä: Littis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi kovasti häitään odottava. :) Meillä on siis häät 18.6.2016. :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään