716 viestiä aiheessa

Meilläkin on suunnitelmat jo hyvässä vaiheessa mutta ei mitään konkreettista. Sulhasen vanhemmat ja isäni ovat lupautuneet auttamaan häiden kustannuksissa mutta emme ole vielä sopineet summista. Loput säästämme itse. Juhlapaikkasuosikkeja on yksi ja sinne ajattelin laittaa viestiä joskus keväämmällä että saisimme tehtyä alustavan varauksen ja päästä katsomaan paikkaa.

Itseäni hämmentää kun toisaalta aikaa on paljon ja montaakaan asiaa ei voi vielä hoitaa, toisaalta kaikki järjestelyt myös vievät paljon aikaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oikeastaan ainoat varmat asiat on kirkko (tai siis alustava varaus toki tässä vaiheessa) ja mun puku, joka on osamaksussa elokuuhun asti... Sormus pitäisi mun käydä kokeilemassa, havittelen Paletti Jewelryn yhtä Amelie-mallia, mutta en ole varma sopiiko se mun (kahden) kihlan kanssa, joten pitäisi testata. Mutta sillähän nyt ei toki kiire ole vielä. Juhlapaikka on tosiaan sitä vaille, että pitäisi ehdottaa katsastusaikaa ja käydä katsomassa onko se meille sopiva :) Muuta ei vielä olekaan nyt niin suunniteltu, mutta ehtiihän tässä! Meillä on yhteenmuuttokin tässä kevät-kesällä edessä (muutan miehen maatilalle), joten siihenkin menee paukkuja, ei tää häihin panostus vielä ole niin yltiöpäistä, vaikka innolla odotankin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi lisää! Ollaan torstaina menossa paikkaa kattomaan Oulun läheltä. Tarkoituksena ois pitää joko 12.03.2016 tai 26.03.2016. Selvinnee tulevien päivien aikana tuo päivämääräkin koska uskon että tää paikka on se mikä halutaan ja otetaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivälistaa taas päivitelty.. Näyttäisi siltä että 16.7. ja 30.7. ovat hyvin suosittuja päiviä! :)  Mulle ei ole vielä hääpäiväkaveria löytynyt :blush:

 

Onko kukaan 2016 morsiamista aikeissa viettää häitään Tervahovissa? :)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ treecko240, tuolla etusivulla on heinäkuun ja elokuun päivät hieman sekaisin, on varmaan vahingossa mennyt? Ei haittaa siis sinänsä, mutta huomasin joku aika sitten  :D

 

Olitkin jo korjannut asian, eli väärä hälytys  :ph34r:

Muokattu: , käyttäjä: Elflady

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hello!

Tällä morsian 04.06.2016!

Vai ootte sitä mieltä että liian aikasta suunnitella häitä vuodelle 2016? Me alotettiin suunnittelu kesällä 2014 ja meinas jäädä koko häät pitämättä kun kaikki oli varattu jo. Peruutus paikka saatiin Asikkalaan aurinkorantojen Estelleen. Onneksi koska juhlapaikka on unelma! :) kirkkoa Asikkalaan pääsee varaamaan vasta marraskuussa. Asikkalan oma väki saa varata jo lokakuussa, toivottavasti ei mene meidän päivä. :) Pitopalvelukin on jo varattu.

Unelmien häämekkokin on löytynyt. Mori Lee 1965. Tätä mekkoa ei vaan ole Suomessa missään, eikä saa sovitukseen ellei mekkoa osta. :/ mikään muu mekko ei tietenkään enää näytä miltään.

Häämessuilla oltiin marraskuussa ja sieltä sai hyvin apua millainen vihkisormus sopisi kihlasormuksen kanssa. Paljon timanttia niin sopii hyvin. ;)

Vieraita häihin tulee noin 80. Lapsi vapaat häät, saa kaikki keskittyä nauttimaan. Budjetti, vieraslista ja tehtävälista on kirjotettuna.

Ohjelmakin jo vähän saanut suuntaa. Yksi morsiusneidoista laulaa ja serkkupoika säestää. Sulhasen ystävät varmaankin hoitavat dj hommat kun se heidän intohimo.

Kutsukorttien idea on jo mielessä, graafikko suunnittelee loppuun.

Hääyö on sviitissä juhlapaikalla, häämatkaa ei ole vielä muuta kun haaveiltu. Kauas lemmenlomalle <3

Sitten ei muuta kun ne kaikki muut miljoona asiaa ja odotusta! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taidanpa liittyä joukkoon. Näillä näkymillä häät olisi tarkoitus pitää alkuvuodesta 2016. Varmaan se sinne helmikuulle sijoittuu kuten näemmä aika monella muullakin, jos vaan löytää sopivan juhlapaikan. Pitäisi lähettää mailia ja kysyä pääsisikö yhtä paikkaa katsomaan. :D Tän viikonlopun (edit... eihän nyt olekaan viikonloppu, no anyways) ajatukset on olleet lähinnä "mitäs jos karattaisiin sittenkin vaan maistraattiin". Tuskin sentään siihen tarvitsee päätyä :D 

 

Vieraslistaa on onneksi jo hahmoteltu melko pitkälle, mieskin tänään otti puheeksi omat sukulaisensa ja mitä haluaa heidän kutsumisen kanssa tehdä. Tämä on myös ensimmäinen päivä kun olen yrittänyt netistä katsella häämekkoja. Kaikki on ollut ihan plah. Kutsukortteja hahmottelin jo joskus kesällä kun mies kosi :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitoin tänään juhlapaikoille tiedustelua. Olen siis aktivoitunut :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^^  Meillä esiintyy aika paljon tuota "jospa karataan sittenkin vaan maistraattiin" kun pitäisi yrittää edes alustavasti pohtia juhlien järjestelyä. Ehkä mekin saadaan kuitenkin pirskeet järjestettyä.  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se nyt meni?  :D

 

mitenkä kaikilla järjestely-/suunnitteluhommat on edenneet? meille sattui loppuvuodeksi niin paljon ikävyyksiä, että unohdettiin molemmat oikeastaan kokonaan koko häähömpötys. koska nyt jatko näyttää vähän kirkkaammalta, niin lämmitellään taas uudestaan ajatusta siitä, että naimisiin mennään reilun vuoden päästä. iik! ainoastaan budjetti tällä hetkellä tuottaa hieman päänvaivaa..

 

oletteko jo varanneet paikkoja (kirkkoa, juhlapaikkaa yms..), oletteko saaneet haluamanne? mistäs päin 2016 morsiamet muuten ovat kotoisin, jos saan kysyä?  :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös budjetti on auki vielä...molempien vanhemmat osallistuvat mutta summista ei olla vielä sovittu. Asumme tällä hetkellä Turussa mutta häitä juhlitaan vanhassa kotikunnassani Askaisissa. Mitään varauksia ei olla tehty mutta hääpaikkaa on tarkoitus mennä katsomaan lähikuukausina :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä taas ei oikein olla asetettu budjettia, menee mitä menee -asenteella ollaan liikkeellä. :D Vanhemmat avustavat jos haluavat (ei olla asiasta puhuttu), mutta olemme valmiita maksamaan koko lystin myös itse.

Meillä juhlapaikan bookkaaminen on työn alla (tai se on erinäisistä syistä ulkoistettu mun isälle), joten odottelen kuumeisesti asian vahvistumista. Sitten kun se vahvistuu niin voin päästää kunnolla sisäisen häähypetykseni valloilleen. :D Juhlat pidetään joka tapauksessa pääkaupunkiseudulla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli tuplat vahingossa.

Muokattu: , käyttäjä: Littis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varaus juhlapaikkaan tehtiin jo viime syksynä, joten saatiin mikä haluttiin! :) Kuopiosta kirjoitan minä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä menee vähän uusiksi suunnitelmat ja varmaan budjetitkin, kun alunperin haaveilemaamme tilaan ei suositella talvelle enempää, kuin 100 henkeä. Lista hipoo 120 kaikkien karsintojen jälkeen. Pari muuta vaihtoehtoa on ilmaantunut, mutta pitopalveluineen kaikkineen tulee aika paljon enemmän, kuin mitä oltiin pohdittu. Tietysti mitään virallista budjettia ei ole, vaan opiskelijoina turvaudumme melko paljon vanhempien apuun ja siihen, mitä kesällä saa kerrytettyä. Pitää elää kesä säästeliäästi ja karsia kaikki turhat menot.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tehtiin varaus juhlapaikasta muistaakseni heinä-elokuussa 2014. Varauksia otettiin kyllä silloin jo vastaan ja pidettiin ihan hyvänä asiana sitä, että olemme ajoissa, koska se tosiaan on suosittu juhlapaikka ja kesäviikonloput menee nopeasti..

 

Budjetin kanssa ollaan jossain siinä 6000-8000e tienoilla, olen koittanut arvioida vähän yläkanttiin menot. :) Todellinen jää tietysti nähtäväksi, kun ei muuta olekaan valmiina kuin paikka. Saas nähdä, täytyy toden teolla pistää penniä säästöön tänä vuonna koska ollaan varauduttu itse nämä maksamaan..

 

 

Näin ihan kauheeta unta yöllä. :unsure: Tajusin, että häät on huomenna, ja olen unohtanut ostaa kaikki koristeet. Sitten tajusin, että olen unohtanut kutsua kaikki ihmisetkin! Mulla ei ollut mitään muuta, kuin juhlapaikka varattu. Hetken aikaa panikoin, sitten tajusin, että eletään vuotta 2015 ja häät on ensi vuonna.. Ja heräsin :grin:  Hyi kauheeta, pitää varmaan alkaa katteleen sormuksia tai jotain! Onneksi Tampereen häämessut on kohta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä varattiin juhlapaikka elokuussa 2014. Oltiin siis ajoissa liikenteessä  :jere:

 

Tamperelaisena oottelen myös Tampereen häämessuja. Mieskin lupautui lähtemään mukaan! Kesällä meillä olisi tarkoitus käynnistellä hääjärjestelyt kunnolla. Silloin sitten etsitään pitopalvelua ja ratkaistaan ongelmat vihkimisestä... eli onko meillä perinteiset kirkkohäät, vai vain maistaattivihkiminen jossakin paikassa x, vai maistaatti ja kirkon siunaus. En siis kuulu kirkkoon enkä ole käynyt riparia. Mies taas kaipailee perinteisiä kirkkohäitä. Että tässä sitä on pohdittavaa :girl_impossible:  :girl_haha: . Elokuu on asettu deadlineksi, koska silloin saa varata haluamansa kirkon, jos siis siihen päädymme. 

 

Ja kokoajan pyrin metsästämään itselleni niitä THE kenkiä  :girl_haha: Koska sinisiä korkkareita ihan heti kävele vastaan kaupoilla... The puvun metsästys alkaa sitten loppuvuodesta. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivälistaa taas päivitelty.. Näyttäisi siltä että 16.7. ja 30.7. ovat hyvin suosittuja päiviä! :)  Mulle ei ole vielä hääpäiväkaveria löytynyt :blush:

 

Onko kukaan 2016 morsiamista aikeissa viettää häitään Tervahovissa? :)

Me kyseltiin sieltä, mutta heinäkuu oli jo kokonaan varattu. Muutenkin oli ehkä meidän pienelle budjetille vähän liian tyyris. :/ Muita paikkoja ollaan nyt silmäilty, mutta vieläkään ei ole sitä hyvää löytynyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oliko täältä kukaan Helsingin häämessuilla? Minä ja kaasoni lähdettiin aamulla autolla Helsinkiin ja käytiin messuilla. Tykkäsin näytöksistä ja poseerausklinikasta. Sormuksia oli paljon, olisin toivonu enemmän mekkoja ja eri variaatioita miesten puvuista sekä ideoita erilaisista kattausideoista.

Päivä oli kyllä mahtava! Ja nyt on ostettu ekat häätarvikkeet, ostin leimasimen kutsuja ja paikkakortteja varten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kävin toisen kaasoni kanssa myös messuilemassa eilen. Sormusosasto oli hyvä, samoin hääpukunäytökset ja tietoiskut, mutta muuten mun mielestä aika vaisut messut. Olisin itsekin halunnut nähdä enemmän pukuja ja päästä hypistelemään harakkana kaikkea. :D Nyt oli enemmän vain ständejä josta jaettiin yritysten omia esitteitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivä päätetty, 10.9 :) Kihla löysi tiensä takaisin kotiin, torstaina katsomaan juhlatilaa ja sen jälkeen jos se on hyvä niin yhteydenottoa vaan pitopalveluun. (Yksi potentiaalinen on tiedossa)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Keskiviikkona pitäisi käydä katsomassa yhtä potentiaalista juhlapaikkaa. Mitenköhän aikaisin pitäisi metsästää pitopalveluita... Pohdin, että uskallanko mennä Tampereen häämessuille käymään. En kyllä tiedä :D Kuulostaa pelottavalta tavalta viettää päivä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Tamperelaisena oottelen myös Tampereen häämessuja. Mieskin lupautui lähtemään mukaan! Kesällä meillä olisi tarkoitus käynnistellä hääjärjestelyt kunnolla. Silloin sitten etsitään pitopalvelua ja ratkaistaan ongelmat vihkimisestä... eli onko meillä perinteiset kirkkohäät, vai vain maistaattivihkiminen jossakin paikassa x, vai maistaatti ja kirkon siunaus. En siis kuulu kirkkoon enkä ole käynyt riparia. Mies taas kaipailee perinteisiä kirkkohäitä. Että tässä sitä on pohdittavaa :girl_impossible:  :girl_haha: . Elokuu on asettu deadlineksi, koska silloin saa varata haluamansa kirkon, jos siis siihen päädymme. 

Meillä on myös sama "ongelma" paitsi ettei mies oo käynyt riparia, eikä kuulu kirkkoon. Se pohtii vielä haluaako liittyä vai ei ja sen perusteella pääsen sitten paremmin jatkamaan suunnittelua. Ollaan pohdittu myös sitä vaihtoehtoa, että karattaisiin salaa naimisiin meidän 7-vuotispäivänä tänävuonna ja pidettäisiin kirkollinen siunaus ja juhlat sitten 2016. Saa nähdä mihin päädytään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin liityn joukkoon! Me tosin mennään kahdestaan (salaa) naimisiin jo 15.5.2015, mutta juhlat ja siunaus mitä ilmeisimmin 20.8.2016. Huomenna mennään katsomaan juhlapaikkaa, toivottavasti natsaa kerralla. Mä olen myös Tampereelta ja pohdiskelen kummat Tampereen messuista olis käymisen arvoiset. Mille messuille muut Tampereen morsiamet on menossa?

Muokattu: , käyttäjä: Olivié

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin liityn joukkoon! Me tosin mennään kahdestaan (salaa) naimisiin jo 15.5.2015, mutta juhlat ja siunaus mitä ilmeisimmin 20.8.2016. Huomenna mennään katsomaan juhlapaikkaa, toivottavasti natsaa kerralla. Mä olen myös Tampereelta ja pohdiskelen kummat Tampereen messuista olis käymisen arvoiset. Mille messuille muut Tampereen morsiamet on menossa?

Tervetuloa :)

Kyllä kai ne Tampereen häämessut (helmikuussa) on se päätapahtuma, johon aion kaason kanssa mennä.. Ehkä tulee nopeasti pyörähdettyä Suomen häämessuillakin, mutta odotukset ei ole kovin suuret. Täältä olen lukenut, että vähän latteaksi on jäänyt muissa kaupungeissa.

Muokattu: , käyttäjä: treecko240

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään