Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

Kiitos! Ehkäpä mäkin suuntaan sitten niille helmikuun messuille, mieskin lupas lähteä mukaan, jei! Tosin sitä tietysti jänskättää, et meidän salaiset suunnitelmat paljastuu.. Tänään käytiin tsekkaa potentiaalisin juhlapaikka ja kyllä me siihen varmaan päädytään. Aika hurjaa kun jotkut jutut alkaa konkretisoitumaan jo nyt, vaikka juhliin on vielä aikaa vaikka kuin.

Muokattu: , käyttäjä: Olivié
Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka aiheuttaa harmaita hiuksia. Olisi kiva löytää joku sopiva tila. Vieraita on tulossa n.120 ja sen kokoiselle porukalle tuntuu todella vaikealta löytää sopivaa tilaa järkevän matkan päästä kirkosta. Tarpeeksi isot tilat menevät sitten melkein valtaviksi halleiksi, jotka ovat jopa liian isoja. Onneksi tässä on vielä aikaa. Pitää käydä paikan päällä tutustumassa, jos joku tuntuisi omalta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös häät 2016. Päivämäärää ei ole vielä päätetty, mutta toukokuuta ollaan alustavasti suunniteltu. Mitään konkreettisia suunnitelmia ei olla vielä päästy tekemään. Vieraslistat, budjetit, yms on vielä ihan auki, mutta onhan tässä vielä aikaa :)

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikka katsastettu ja alustavasti varattu. Odottelen miehen työmatkalta, niin voin näyttää kuvia ja ilmoittaa vahvistuksen <3

Link to comment
Share on other sites

Huomenna olisi vuorossa soittoa pitopalvelulle. Just nyt tuntuu ärsyttävältä, että häät on vasta ensi vuonna, kun voisin ihan hyvin mennä naimisiin jo nyt. Hemmetin remontti :P

 

//muoks. niin ärsyttävältä, etten osaa kirjoittaa ärsyttävältä.

Muokattu: , käyttäjä: franny
Link to comment
Share on other sites

Saako tänne tulla tällainen uusi foorumilainen. Hääpäivä suunnitteilla 16.7.2016. Kirkkoa ja paikkaa ei vielä ole plakkarissa, joten siksi hääpäivä vielä suunnitelman asteella.

 

Missä vaiheessa varasitte hääpaikat? Oliko teillä jo kirkko varattuna, jos kirkossa vihkiminen? Ja kuinka kauan oli aikaa hääpäivään. Tässä vaan mietin, että ollaanko liian myöhässä paikan kanssa näin puolitoista vuotta ennen häitä, vai liian ajoissa?

 

Kaikki on nyt vielä vähän uutta, sillä kihlat vaihdettiin tuossa viime sunnuntaina  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Et todellakaan saa tulla tänne ;) Vitsi, tervetuloa :D

Meillä häihin aika 1v ja reilu 7 kk, ja paikasta tehtiin ainakin alustava varaus torstaina. Kyllä niitä ainakin isommissa paikoissa kannattaa lähteä varailemaan jo nyt, niin ei jää ilman. Ette kyllä varmasti ole liian myöhässäkään :)

Muokattu: , käyttäjä: franny
Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlapaikka varattu, samoin valokuvaaja ja bändi, Save the date -kortit tilattu ja postitusta odottelevat, puku katsastettu mutta ei vielä ostettu! Häiden tyyli ja värit myös päätetty :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä hääpäivä 16.7.2016. Eli vuos ja reilu 6kk . :D ollaan varattu vasta hääpaikka. 

 

En oikeen tiedä että milloin pitopalveluita sun muita kannattaa alkaa varailemaan :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlapaikka edelleen etsinnän, mietinnän ja pohdinnan alla. Yksi vaihtoehto tuli lisää, jolle en nyt ihan hirveästi lämpene, mutta sopisi budjettiin todennäköisesti aiempia paremmin. Pitää käydä katsomassa paikan päällä miltä ne näyttää, niin ehkä sitten osaa päättää, mikä on se meidän paikka. Toisaalta tuntuu, että pitäisi varata ja hoitaa kaikki äkkiä, mutta toisaalta, onhan noihin häihin aikaa vielä yli vuosi. Mieli ehtii koristeiden ja muiden kanssa muuttua vielä muutaman kerran.

Link to comment
Share on other sites

Häät 16.7.2016. Kirkko jo varattu, juhlapaikka vielä hakusessa. Kirkon tiesin minkä halusin ku päästiin sopuun missä pidetään häät nyt vaan pitäis löytää sopiva juhlapaikka... :/

Link to comment
Share on other sites

Olin myös lauantaina häämessuilla Tampereella ja täytyy kyllä sanoa, että oli todella suppeat messut.  :girl_to_take_umbrage2:

 

Tilat tuntuvat olevan hirveissä hinnoissa täällä pääkaupunkiseudulla  :girl_to_take_umbrage2: Ja pitopalvelut vielä kalliimpia. Apua, revin kohta hiukset päästäni.

Link to comment
Share on other sites

Taidan minäkin liittyä tähän ketjuun. Meillä vihkiminen jo tänä vuonna, mutta juhlat pidetään 2016 tasan vuosi vihkimisestä. Kalenteria selatessa huomasin, että sopivasti on haluamamme marraskuun päivä ensi vuonna lauantai.

 

Kun luin tätä ketjua, aloin kauhistella kuinka ajoissa olette kaikkien paikkojen yms. suhteen. En ole mitään tuollaista saanut vielä aikaiseksi ja nyt pelottaa kuinka käy.  :(  Vihkiminen on maistraatissa ja sen saa varata 4kk ennen, joten siihen ei ole vielä mikään kiire. Juhlapaikoista olen ehtinyt tehdä tiedosto koosteen, jossa ilmenee hinnat (jos ilmoitettu), suurin sallittu ihmismäärä ja erityishuomiot. Sen pidemmälle en tosiaan ole päässyt.

 

Puvun ompelee serkkuni piirrokseni pohjalta, mikä on mahtavaa. Tuleepahan uniikki asu, eikä ole perinteisesti valkoinen. Saas nähdä mikä huuto siitä tulee, mutta eipä ole ainoa tulenarka asia näissä juhlissa. Nimittäin meilläkin on tarkoituksena juhlia ilman lapsia. Tiedän, että äitini vetää herneet tästä nenään, mutta onneksi sisarukseni tulevat tueksi kun asia paljastetaan.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ajoissa paikkojen ja muiden kanssa, koska oon työni puolesta superkiireinen koko kesän, enkä ehdi varmasti miettimään omia hääjuttuja juuri ollenkaan. Toinen mikä selittää tän, on alkuinnostus ;)

Link to comment
Share on other sites

Me haluttiin myös tuo juhlapaikka-asia hoitaa mahdollisimman pian alta pois, ettei tarvitsisi pelätä saako haluamansa paikan varmasti haluamallensa päivälle. Nyt kun se on hoidettu, järjestellään varmaan pääasiassa siviilivihkimisjuttuja toukokuuta varten, mutta vuoden 2016 juhlia varten seuraava etappi on varmaan valokuvaajan varaaminen kesäkuun aikana. Että ei tässä mikään suuri hätä varmasti ole muuten kun niiden aivan suosituimpien juhlapaikkojen kanssa :)

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin oli juhlapaikan tilaamisessa puolet alkuinnostusta, kolmas osa huolta siitä, että saako varmasti haluamansa juhlapaikan ja loput vain hätävarjelun liiottelua  :girl_haha:

 

Mutta toisaalta jos varailee joillekin muille kuukausille, kuin niille yleisimmille hääkuukausille, niin vapaita paikkoja luulisi löytyvän. Riippuu toki paikkakunnasta. Mutta eipä se mitään ota, jos nyt jo alkaa kyselemään  ;)

Link to comment
Share on other sites

Onnistuin järjestämään kuun taitteeseen päivän, jolloin toinen kaasoistani, BM, seremoniamerstari & kissavahdit tulevat meille suunnittelemaan, rauhoittelemaan ja takomaan järkeä päähäni. Ihme, että sain koko porukan tulemaan! Silloin ehkä päästään tässäkin asiassa hieman eteenpäin. Äsken tosin otin jo lyijykynän käteen ja vetelin listalta juhlapaikkoja pois hinnan tai muiden kriteereiden takia.

 

Meillä tosiaan juhlat heti marraskuun alussa. Kaiken muun sään kestän, paitsi hurrikaanin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...