Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

^^ Meillä on varattuna ammattilaiskuvaaja 15.5.2015 hääpäivänä, koska näitä kuvia halutaan käyttää STD-kortteihin, mutta 2016 hääjuhlapäivänä yritämme saada puoliammattilaisen, joka oli ystäväni häissä kuvaamassa. Tämä kaveri teki niin hyvää jälkeä ja kohtuulliseen hintaan, että uskalletaan häntä käyttää jos vaan hänet saadaan. Nyt kun kukaan muu kuin siskoni ei meidän naima-aikeista vielä tiedä, niin emme pääse ennen kesäkuuta kyselemäänkään :unsure:

 

Juhlapaikka on varattu, mutta siihenpä meidän aktiivisuus 2016 juhlien osalta sitten jääkin.

Link to comment
Share on other sites

Nannukka missä kirkossa teidät vihitään? Me kans oulussa ja ehoton mulle oli puukirkko ja ei valinnan vaikeutta tässä kaupungissa ja ajoissa ku varasin niin sain :)

Näin kävi myös juhlapaikan kanssa niin ollaan tosi tyytyväisiä et saatiin molemmat kirkko ja juhlapaikka mitä haluttiin.

Kävitkö häämessuilla? Olin jotenki hieman pettyny siihen ku aika suppean oloset, ootin enemmän.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen aktivoitunut  :girl_dance:  Laitoin tänään pari tarjouskyselyä mahdollisille kuvaajille. Miten te muut olette ajatelleet kuvauksen hoitaa? Ottaako joku tuttu kaikki kuvat vai turvaudutteko ammattilaiseen? 

Meillä on se hauska puoli kaveripiirissä, että sieltä löytyy ammattikuvaajia vaikka kuinka. Tarkoituksena olisi, että kuvaaja (ehkä sama) tulisi ikuistamaan molemmat juhlamme. Katsotaan kuinka käy.

 

Juhlapaikkojen listan olen onnistunut karsimaan yli puolella. Vielä kun joku aloittaisi soittokierroksen, sillä itse en päivisin ehdi. Pitopalvelua on vasta tullut silmäiltyä,mutta budjetti sentään saatiin kasaan!  ^_^

Link to comment
Share on other sites

Minä sain jo vastauksen yhdeltä kuvaajalta, yhdeltä odottelen ja yhdelle pitäisi vielä laittaa. Aika ajoissa saa olla liikkeellä talvellakin, sillä vastauksen lattanut kuvaaja kertoi että tuo 20.2.16 on ainoa hänellä vapaa lauantai koko helmikuussa. Niin ja juhlapaikallekin laitoin kyselyä, vastausta odotellessa.

 

Ruokapuolta ei olla vielä mietitty yhtään. Toivottavasti saadaan se homma hoidettua talkoovoimin ja sitten vaan jostakin porukka tarjoilemaan. Molemmilta löytyy onneksi suvusta sen alan ammattilaisia useampia, joten eiköhän se saada sujumaan näppärästi kun joku johtaa hommaa ja muut tekevät. Juomat varmaankin haetaan tallinnasta.

 

Jospa sitä seuraavaksi laittaisi seurakuntaan viestiä, että saadaan haluamani pappi paikalle ja kirkko varattua. Sisään-ja ulostulomusiikkejakin ollaan jo mietitty. Varmaan mennään klassisesti Kuulalla sisään, mutta jos vaan saadaan sovittua niin poistumismarssi ei ole sitten se kaikkein perinteisin. Meidän kieroutuneeseen huumorintajuumme kolahti pulmusten teema ja kovaa :girl_haha: Jotkut eivät ehkä tunnista, mutta melkein vetoa voisin lyödä, että osaa vieraista alkaa hymyilyttämään jonkin verran kun kappale alkaa. Kirkkoon ei tule varmaankaan perinteistä lauluesitystä, vaan aion pyytää taitavaa kummityttöäni soittamaan viululla jonkun kauniin kappaleen, jotta saadaan vieraiden silmäkulmat kostumaan. Omat kostuvat ihan taatusti joka tapauksessa. 

Link to comment
Share on other sites

Ärsyttävä vaihe suunnittelussa, kun ei pääse tekemään mitään päätöksiä :) 

 

Olen miettinyt edelleen niitä vihkimisen musiikkeja, sekä kutsukortteja. Alkaispa jo kesän kiireet niin voisi keskittyä johonkin ihan muuhun kuin miettimiseen ilman päätöksentekoa. Mä olen ehkä maailman paras tekemään päätöksiä. Teen niitä tosi mielelläni :D

Link to comment
Share on other sites

Hihii :) 16.7.16
Jännittävää!

 

Meinasin jättää viestin tollaseks, mutta VOI ELÄMÄ! Nythän te mulle vasta ressin saitte! :D Enhän mä oo miettiny vielä mitään! Juhlapaikan etsintä on saanu jo raivon partaalle ja mitään muuta en oo vielä ees miettiny! Ja teillä on melkein jo kahvitkin keitettynä vieraille! Ei oo todellista? Ja kokoajan aattelin et oon ihan liian aikasessa tän juhlapaikankin suhteen kun paikoilta kysellessä saa vastauksia "tulkaa sitten keväällä katsomaan"... Voi voi voi voi voi...

Taidan luetuttaa tän sivun kaasolla ja hoitaa sillekin pientä stressiä :D Kyllähän me yhessä pystytään mihin vaan mutta yksinään ei kyllä tuu mistään mitään!

 

No, meillä tarina on se, että Tampereella pitäisi ryhtyä naimapuuhiin sitten heinäkuussa. Vieraita kutsutaan varmaan reipas 60, joista sitten pykätään sellainen n.50-55 hengen tanssijuhla. Ei liikoja ohjelmia, vaan vapaata olemista ja paljon humppaa ja sellasta rentoo menoo.

 

Onko teille tulossa jotain ohjelmaa? Vai onko ohjelmat jo aikansa eläneet?

Muokattu: , käyttäjä: Morsu2016
Link to comment
Share on other sites

Mä olisin pitänyt juhlat ilman ohjelmaa, mutta kaaso oli sitä mieltä että jos ei mitään ohjelmaa ole, niin se ei toimi. Että ohjelmaa voi järjestää, muta sitä ei tarvitse/kannata kellottaa. Mä luonnollisesti ohjasin ohjelman järjestämisen kaasolle ja bestmaneille. Mulle on nimitääin myös ihan sama. Ohjelmassa rajoituksena on ainoastaan samat kuin plttreissa, että ketään ei nolata ja pakoteta epämiellyttävään tilanteeseenn. Eli jos esim mut ryöstetään, niin miestä ei saa pakottaa vaikka laulamaan, koska se olisi ihan kamalaa. :D

 

Mulla pokka kestää kyllä melkein mitä vaan, eli bring it on. Varsinkin kun tarkoituksena on tarjoilla alkoholia, niin kyllä parin skumpan siivittämän tekee mitä vaan. Pitää vaan osata nauraa itselle. :)

Link to comment
Share on other sites

Vähän sama juttu kun Frannylla, muutaman skumppalasin jälkeen sanomalla "et uskalla" käy just kuten lapsillakin... se on vähän sama kuin käskisi  :ph34r:

Mitään nolaamisjuttuja en minäkään halua ja jotenkin ne lakanan viikkaukset yms tuntuu vähän kuluneilta. Ja häitä, joissa on ohjelmaa KOKO ajan, en myöskään halua. Olen joskus semmoisissakin ollut, ja ihan kauheasti ei naurattanut kun kolmas tanhuryhmä alkoi esiintymään... vaikka siis mitään ei ole kansantansseja vastaan, mutta silti! Suunnittelinkin delegoivani tämän asian toiselle kaasolle ja BM:lle, toinen sitten auttelee koristelujutuissa.

 

Syy miksi olen ajoissa on yksinkertaisesti se, että meillä pitää kaiken olla suunnilleen paketissa ja tiedossa ennen tämän vuoden elokuun loppua. Harrastukset vie molemmilla meistä koko syksyn, ja seuraavan kerran ehtii kunnolla paneutumaan hääjuttuihin joulun jälkeen - siinä vaiheessa pitää olla kutsutkin jo lähetettynä, sillä häät ovat helmikuussa!

Link to comment
Share on other sites

Moi toverit!

 

Kesämorsian ilmoittautuu, päivä 9.7.2016 :curtsey:

 

Kirkko siis nyt varattu, mutta juhlapaikasta ei vielä tietoakaan.... toivottavasti siis ei tule päivämäärämuutoksia vaan löydetään kiva juhlapaikkakin pian. Ja samojen asioiden kanssa paininu, liian ajoissa vaiko jo myöhässä. Onpa siis lohduttavaa lukea tätä :) Suunnitelmat kaikki vielä auki, toki ajatuksen tasolla paljonkin juttuja. Jospa tampereen messujen jälkeen vähän viisaampi...

 

Kertokaahan jotain tulevien häidenne tyyleistä, väriteemaa yms? Millaista ohjelmaa jne... itse en liiemmin perinteisistä leikeistä välitä, mutta ehkä joitakin voi nykyaikaistaa ja tehdä omannäköisiä. Ja myönnän etten ole perilläkään kaikista mahdollisista perinteistä, eikun tutkimaan siis :) Jaetaan nyt ihmeessä kivoja ideoita!! :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa hämyiset kellaribileet. Vähän viikinkihenkeä, ja vähän fantasiaa, riippuen nyt vähän miten tässä koristelusuunnitelmat taipuu. Siviilivihkiminen luonnossa tai juhlapaikalla, pieni porukka, lähinnä sukua ja ystäviä, sekä kunnon bileet "virallisen" osuuden jälkeen. Teemavärit musta, violetti ja vihreä. Morsian pukeutuu mustaan, eli ei mitkään ihan perinteiset häät tulossa. Paljon ruokaa, juomaa ja kunnon biletystä enemmänkin. 

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa kivalta franny, varmasti juuri teidän näköiset häät. Ja niinhän se pitää ollakkin :) itse haluan ehdottomasti valkoisen puvun ja värimaailmaakin olen miettinyt melko hillityllä tavalla. Toki joku sävy pitäisi keksiä yksityiskohtiin ym ja toivonkin että messuilta tarttuisi edes jotain ideoita matkaan koristelun ja ihan kaiken suhteen :) kyllä tuntuu kaikilla olevan jo niin selvät sävelet ja ite oon kyllä aivan hukassa...

Link to comment
Share on other sites

En nyt tiennyt mihin kysymykseni osoittaisin, joten kysyn sitä täältä.

Meillä tämän hetken suosikki-juhlapaikassa ei ole esiintymislavaa. Haluaisin kuitenkin jotenkin saada bändin vähän korkeammalle tanssijoista. Siis vähän. Mistähän tällaisen korokkeen saisi? Kuormalavoista? Millä ihmeen hakusanalla haen Googlesta? Kuormalavoja sieltä kyllä löytyy, mutta niissähän on ne raot :D Ei viitsi bändin pojille laittaa jäynää ;)

Link to comment
Share on other sites

Jutska Me haluttiin myös ehdottomasti puukirkko (oikeastaan aika monesta syystä) ja täällähän ei niiden suhteen ole kovinkaan montaa vaihtoehtoa. Meidät siis vihitään Oulujoenkirkossa. :-X

 

Meillä mies oli alkuun sitä mieltä, että tuommoista summaa ei valokuvaajaan laiteta. Mutta mie lupasin hänelle, että sen erotuksen minkä hän on valmis maksamaan ja se mitä se tulee maksamaan, niin mie säästän jostain muusta. Joten ammattikuvaaja varattu 9 tunniksi. Me katsottiin, että hänen ei tarvitse illan viimeisiä tunteja kuvata, vaan ystävämme tämän todennäköisesti hoitavat. Ystävissämme on muutama todella hyvä harrastekuvaaja, mutta emme halunneet heitä siihen tehtävään täysipäiväisesti nakittaa (haluamme tarjota heille juhlat emme työtä). Jaamme häissämme x-määrän muistitikkuja kirjekuorineen ja pyydämme vieraitamme lähettämään niissä ottamiaan kuviaan meille.

Meillä ei varsinaista teemaa ole, koska emme ole teema-ihmisiä. Mutta me haluamme käyttää kierrätettyä/lainattua tavaraa mahdollisimman paljon. Lisäksi ruoka ja juomat tulee olemaan lähellä tuotettua, paikallista ja luomua. Betonia ja terästä lienee jossain muodossa esillä, koska mies on tehnyt uransa siinä maailmassa.

Ohjelmaa ei vielä juurikaan olla suunniteltu; pitääpä kaasoille alkaa puhumaan. Meille tulee DJ soittamaan levyjä, hattara- ja popparikone herkkupöydän viereen (kaitpa se tämäkin on ohjelmaa), toivottavasti muutama läheinen pitää puheen illan aikana, jotain hääbingoa tms. vastaavaa staattista-ohjelmaa pöytiin ollaan mietitty. Mutta meillä on EHDOTTOMASTI kielletty, niin molempien polttareissa kuin itse hääjuhlassakin meidän ja vieraidemme nolaaminen ja pakottaminen. Ja tämän ainakin molemmat kaasot tietävät ja sanovat ymmärtävänsä.

 

 

 

 

Nannukka missä kirkossa teidät vihitään? Me kans oulussa ja ehoton mulle oli puukirkko ja ei valinnan vaikeutta tässä kaupungissa ja ajoissa ku varasin niin sain :)
Näin kävi myös juhlapaikan kanssa niin ollaan tosi tyytyväisiä et saatiin molemmat kirkko ja juhlapaikka mitä haluttiin.
Kävitkö häämessuilla? Olin jotenki hieman pettyny siihen ku aika suppean oloset, ootin enemmän.

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa vaan iinu2016. Meillä on hääjuhlapäivä toi elokuun 20., joten oon vakaasti sitä mieltä, et silloin aurinko paistaa :D

 

Meillä ei varsinaisesti mitään teemaa tai teemavärejä ole ainakaan vielä, mutta sellainen vähän puutarhajuhla-henkinen, rento, herkkä, paljon kukkia ja jonkin verran pitsiä sisältävä kokonaisuus olis meidän makuun. Katsotaan sit onko toteutus sinne päinkään. Ohjelmaksi toivotaan ainakin yhtä akustista musiikkiesitystä, paria puhetta, tanssia ja mahdollisesti myös stand-up-komiikkaa, joten mitään varsinaisia hääleikkejä ei varmaan ole tulossa tai suuremmin kaivatakaan.

Link to comment
Share on other sites

Moikka!

 

Täällä yksi uusi tuleva morsian! Hääpäiväksi on alustavasti valittu 6.8.2016. Nyt sitten pitäisi vissiin rueta jotenkin järjestelemään häitä, vielä kun vaan tietäisi mistä aloittaa. Ilmeisesti kirkon varailua ja juhlapaikan päättämistä.

 

Hui ahdistaa järjestää häät, kun yhtään en tiiä mitä kaikkea tehdä/ottaa huomioon. Ehkä tää tästä lähtee rullaamaan sitten kun saa järjestelyt aloitettua.

Link to comment
Share on other sites

Onkos teillä sulhot suunnittelussa mukana? Meijän herralla meni jo hermot mun hössötykseen :D Ei se tajua yhtään kuinka paljon on kaikkee mietittävää! Ja tää aihehan on niin valtavan laaja ja mielenkiintonen, että monta yötä menny ihan liikaa valvomisen puolelle kun innostunu lukeen jostain yhdestä aiheesta. Viime yönä luin 04 asti kukkakimpuista ja tänään innoissani Prismassa näytin, että "kato jos ois vähä tän tyylinen mut enemmän sitä ja tätä ja vähä sillai ja tollai", niin ukko lähti kiitään eteenpäin :D Ei kuulemma oo ajankohtasta muka? Onhan se! Suunnittelu ja haaveilu on aina ajankohtasta!

Mut mitä tähän voi muuta sanoo kun MIEHET. Ei ne vaan aina ihan ymmärrä ;)

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mies on suunnittelussa mukana, mutta parempi melkein ois jos se pitäs nenänsä poissa näistä.... :rolleyes: Se kauhistelee miten kallista häiden pitäminen on ja aiheuttaa mulle harmaita hiuksia ollessaan niin yltiöpäisen järkiperäinen kaikissa mietinnöissään. Ja kai sillä on se harhakuva et häiden järjestäminen on lastenleikkiä ja halpaa. Mut no, mieshän nyt alunperinkin on ollut sitä mieltä, että varsinaisia häitä ei välttämättä tarvitsisi edes pitää... Mutta mä en siihen suostu, omien yo-juhlien jälkeen oon vaan jääny ootteleen et saan järjestää omat häät, joten minähän ne nyt sit kans järjestän ja vietän, piste! :D

 

No ei mut hyvä että sanoo mielipiteensä, pitäähän niitten juhlien näyttää kummaltakin, eikä vaan morsiamelta :)

Link to comment
Share on other sites

Niin ja sulho osallistuu kyllä ihan mielellään hääpohdintoihin. Ei ehkä oma-aloitteisesti, mutta silloin, kun suoraan mielipidettä kysyn. Varsinkin sellaisiin vähän isompiin asioihin kuten kirkkoon ja juhlapaikkaan liittyvään suunnitteluun, ihan kaikki häähömpötys sitä ei jaksa kiinnostaa :D Vähän kummeksuu sitä, miksi kaikkea pitää suunnitella näin aikaisin eikä pidä mun "hei millaset hääkutsut me haluttas? täällä ois kaikkia tosi kivoja!" -tyylisiä pohdintoja kovinkaan ajankohtaisina...

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan romanttinen maalaisteema. Juhlapaikka sopii teemaan todella hyvin :) sulho osallistuu ihan kivasti suunnitteluun ja on antanu muutamia koristeluideoitakin :)toistaiseksi ainaki myös jaksanut kuunnella tätä häähömpötystä :D

Teemaväreinä on sininen, juutti ja valkoinen, paljon koivua yms...perinteistä meinikiä. Mulle tärkeetä on että häissä näkyy meidät molemmat, eikä niin että häät ovat morsiammen vaaleanpunainen pumpulimaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...