716 viestiä aiheessa

Täällä ei ole check muuta kuin juhlapaikka. Pitopalvelun check on työn alla eli tarjouspyyntöjä lähetetty seitsemään eri firmaan. Niin ja sulhasen pukukin on jo check. Päätettiin lyödä kolme kärpästä yhdellä iskulla ja sulho panosti kunnon pukuun, jolla sitten juhlitaan parin viikon päästä yhden kaverin häitä ja syksyllä toisen kaveripariskunnan. Ja sitten viimeisenä meidän  :girl_in_love:

 

"Hääpäiväkirja" eli muistikirja sen sijaan täyttyy kovaa vauhtia suunnitelmista ja hahmotelmista. Sekä aikataululistasta ja todolistalla. Kaasot ja bestmän on valittu ja nyt neuvotellaan säästökohteista. Tai siis koitan kääntää miehen päätä, että jospa kuitenkin panostettaisiin mieluummin bändiin kuin hääautoon  :hysteric:

 

Oon ihan intopiukeana, että pääsee juhlimaan kahdet häät ennen omia. Varsinkin noita syksyn häitä odotan, koska silloin menevät rakkaat ystävät naimisiin  :girl_in_love:  :-X ja voi veljet niitä juhlia onkin sitten odotettu isommallakin jengillä  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valmiina nyt:

Kirkko

Juhlapaikka

Morsiammen puku ja kengät (vain bolero puuttuu...)

Sulhasen puku

Kutsut ja hääinfo suunniteltu, enää 40 kutsua askartelematta

Koristelu osin suunniteltu

 

On tässä onneksi vielä aikaa...  :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miulla on tässä viime viikkoina ollut suurempi häämatkakuume kuin hääkuume :D Hulluna selaillut kaikkia matkafoorumeita ja matkakuume vaan kasvaa.. Onneks ollaan nyt kesäkuun alussa lähdössä Turkkiin, niin jospa se vähän helpottaisi. Häämatka sitten suuntautuu Balille! Onko muilla jo häämatkasuunnitelmia ollut?

Oon nyt kyllä myös häiden eteen jotakin saanut aikaiseksi - kysäsin puolituttua valokuvaajaa hääkuvaajaksi. Lupasi hinta-arviota tässä lähiaikoina laittaa tulemaan, toivottavasti miellyttää, niin sais senkin asian sovittua ja pois päiväjärjestyksestä.

Pitopalvelu olisi varmaan sellanen mitä seuraavaksi pitäisi miettiä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän piti tehdä häämatka ihan kotimaassa, mutta taitaa jäädä tekemättä erinäisistä syistä.

 

Juhlapaikka on varattu, cateringiä ja kuvaajaa hätyytelty vastamaan. Pitäisi ehkä hermoja kasvattaa pidemmiksi...  :grin: Vierasmäärä kartoitettu n. 88 hlöön. Hääkakunkoriste tuli postissa! Se on ihana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oh! Myös täältä ilmoittautuu kesän 2016 tuleva morsian. Häät 11.6. Pk-seudulla. Oon niiiin innoissani kun tänään sain varata kappelin. Paikkakin on jo plakkarissa. :) valokuvaajalta varmistin, että onhan kalenterissa meidät varmasti merkattu, mun sormuskin ostettiin jo viime vuoden puolella, kun löysin ihan täydellisen ♥ seuraavaksi ois puvun hommaamista ja cateringin tutkailua/kilpailutusta. Ihanaa, että pääsen johonkin purkamaan tätä intoa, kun ystäviltä saattaa pian palaa käpy mun hössöttämisen kanssa. :D miehestä nyt puhumattakaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä häät syksyllä 2016. Paikan etsintä kovassa vauhdissa, jotta saadaan päivä varmaksi ja sitten kirkko varattua. Mekko on jo hankittu ja odottaa käyttöön pääsyä. :) Tuntuu että yli vuosi on pitkä aika, mutta ei se taida ollakkaan. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh, tuntuu, että olen tehnyt kauhean vähän teihin muihin verrattuna! Mutta tarkoitus olisi tässä kesän aikana paneutua järjestelyihin paremmin. Onhan tässä kuitenkin yli vuosi vielä aikaa! :D

 

Kirkon olen jo varannut. Samoin bändin, ehkä vähän epäloogisesti ennen juhlapaikkaa... :huh: Paikastakin on kuitenkin jo alustava varaus, pitäisi vain saada aikaiseksi käydä siellä ja selvittää, mahtuuko sinne haluamamme vierasmäärä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, mä taas pidän kesän lepoa hääsuunnittelusta, ja syksyllä alotetaankin sitten ihan uudella tohinalla ja tutustutetaan mm kaaso ja bestmanit toisiinsa häätapaamisen merkeissä. Miehenkin saan mukaan sitten, kun häihin on enää vuosi aikaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hihi. Pääsen ihastelemaan häähuumaa, kun tänään on miehen ystävän häät  :girl_in_love: Meillä menee koko kesä häähumuissa, kun nyt on nämä häät ja syksyllä toiset. Ja siitä saakin alkaa sitten omia suunnitella täydellä tohinalla  :girl_dance:  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huuh, kasassa olis nyt juhlapaikka ja pitopalvelu varattuna.

 

Kävin perjantaina sovittelemassa mekkoa :D Alkaa vähän vaikuttaa siltä, että tein valintani. En tiedä jaksanko enää missään kierrelläkään. En kyllä vielä pistänyt tilaukseen, mutta aika vahva olo on siitä, että sen yhden mekon otan.

 

Vihkijä varmaan pitäisi seuraavaksi järjestää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös morsian 2016! Hääpäivä 6.8.2016

 

Juhlapaikka meillä on ollut varattuna jo syksystä 2014 asti. Hyvä niin, sillä kyseisessä paikassa meidän hääpäivä oli kesän ainut vapaa lauantai enää heillä. 

Pappi ja kirkko on varattuna myös. Pappi tulee omasta seurakunnasta ja vihkiminen tapahtuu naapurikaupungissa. :)

Pitopalvelu myös buukattuna. Treffit heidän kanssa vuodenvaihteen jälkeen jolloin lyödään lukkoon yksityiskohtia.

 

Budjettia ei varsinaisesti ole lyöty lukkoon, mutta 10 000 € ollaan puhuttu. 

Vieraita tulee n. 90-100 henkeä. Ruuat ja juhlatila vievät suurimman osan budjetista. 

 

Olen kyllä jo vuosia suunnitellut häitäni, mutta nyt kun se päivä on oikeasti tuloillaan niin hirmuinen stressi iski! Heh :)

Muokattu: , käyttäjä: Subatsups

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu eräs, joka on ehkä teidän mielestä ihan kamala mattimyöhäinen :lol:

 

 

Meidän hääpäivä on 20.2.2016 ja eilen varattiin kirkko ja juhlapaikka :) Mutta itseasiassa saatiin kyllä just sille päivälle kaikki kun haluttiin. Eikä itsestä tunnu ees, että olisin mitenkään myöhässä. En haluaisi suunnitella häitä kahta vuotta. Mutta me olemme kaikki niin erilaisia ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nää asiat riippuu niin monesta asiasta että tuskin sellaista onkaan kuin aikaisin tai myöhään aloittaminen. :) Ehkä sitten on myöhässä liikkeellä, jos ei ehdi kaikkia hoitaa ennen hääpäivää?

Esimerkiksi mä en välttämättä olis alkanut suunnitella lähes kahta vuotta ennen, jos raha-asiat olisi eri lailla. Toisaalta jos meidän juhlapaikkaa yrittäisi nyt varata kesälle 2016, niin aika heikkoa olisi. Ensin ajattelin itsekin että olen vähän liian ajoissa, mutta nyt suunnittelu on jo aika pitkällä niin tuntuu ihan hyvältä tietää että onpahan nämä asiat jo hoidettu eikä tarvi niistä stressata. :) Saa omaan tahtiin tehdä ja haaveilla niin paljon kun haluaa. :D

 

Tervetuloa :)

Muokattu: , käyttäjä: treecko240

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä itseäkin vähän rahajutut kauhistuttaa, mutta sitten pihistetään vähän jostain ei niin tarpeellisesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en olisi myöskään halunnut suunnitella häitä liki kahta vuotta. Mutta budjetti ei olisi antanut periksi mennä naimisiin tänä uonna. Meillä tehdään kylpyhuoneremontti nyt, ja kaikki rahat säästetään siihen ja muihin pienempiin remppoihin ja mm. liiterin rakentamiseen. 

Nyt kun häihin on jäljellä aikaa 1v 3kk tuntuu paremmalta, että valittiin ensi vuosi. 3kk tulisi aivan liian pian, sillä olen niin sidottu töihin huhtikuusta syyskuuhun, etten ehtisi järkkäämään millään kaikkea. Meidän häät järjestetään käytännössä siis niin, että kaikki mitä vaan voidaan tehdä etukäteen, on valmista ensi vuoden huhtikuussa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama meilläkin raha määritti kahden vuoden kihlajaisajan. Ja eipä tosiaankaan, jos nyt mentäisiinkin kihloihin ja ensi vuodelle pitäisi alkaa järkätä häitä niin eipä enää saataisi haluamaamme juhlapaikkaa. Ja se oli nimenomaan yksi niistä asioista, joista kumpikaan ei halunnut tinkiä. Nyt tuntuu hyvältä, kun tietää että aikaa on vielä säästää ja saadaan juuri haluamme häät.

 

Tosin nyt alkaa hieman mietityttää, että voi kun olisikin häät jo tänä vuonna, kun kaasoni alkoi haaveilemaan omista häistään ensi vuodelle. Ja kaasoani ei siis ole edes kosittu. Ja hän haluaisi häät pitää jo ennen meitä kesällä. Eipä siinä mitään. Eri vieraathan meillä on ja olisin todella onnellinen kaasoni puolesta, jos näin kävisi. Tosin kaasoa ei edelleenkään ole edes vielä kosittu, vaan mies vasta kuulemma vihjailee  :P  Oli miten oli noita tulevia hääuutisia muualtakin on tullut jo siihen tahtiin, että pelkään että kesä ennen meidän häitä on täynnä muiden häitä. Ja siis ihmisillä, jotka ovat ilmoittaneet hääaikeistaan reippaasti meidän jälkeemme. Eipä siinä. Ihanaahan se on, mutta silti se hieman kismittää  :mad:  :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensi vuonna olisi meidänkin tarkoitus mennä. Alustavasti on päätetty 28.5.2015, mutta jostain syystä minua niin kovasti mietityttää juuri sellaiset asiat mihin ei oikein voi vaikuttaa eli onko tuolloin tarpeeksi lämmintä ja sataako jne. Eipä tuollaisiin asioihin kyllä voi kamalasti vaikuttaa... Mitenkäs teillä muilla on tuon budjetin suhteen? Eli onko teillä siis tässä vaiheessa jo koko budjetti kasassa? Meidän budjetti on 6000e ja tarkoitus on siis säästää tämä vuosi. Juhlapaikkamme on Saarenmaalla Virossa, joten kiire sen varaamisen suhteen ei vielä ole. Käymme kesällä katsomassa muutamaa paikkaa ja valitsemme mieluisimman. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin, täällä yks ens vuoden morsian myös. en muista olenko tänne jo ilmoitellut itsestäni :) Mutta toista kertaa menossa olen mukana ja tällä kertaa aikaa suunnitella on kaaaauaaan.. :D Koskapa kosinta tapahtui reillu 2kk sitten ja kirkko varattiin pian sen jälkeen ensi vuoden alkuun. Sama kait se on sanoa, 16.1.16 (ja ei, ei siksi alunperin tuota päivää että se on helppo muistaa, vaan siksi että sulhasen ehdotus piti perua, vaikka kirkko oli jo varattu ja aikaistettiin 2 viikolla. Mun kummitäti ei ois päässyt ja on yks juhlan ehdottomista must vieraista :D ) Mä hullaannuin heti tuosta kosinnasta tuli semmonen mullekaikkihetinyt fiilis. Nyt on kirkko ja juhlapaikka sekä hääyöpaikka varattuna ja näillä mennään kesän yli. Josko kutsut sais kesän aikana väännettyä niin syksylle ei jäis semmosta askartelua kun on tuota koulua (opiskelen) sekä vuoroviikoin kolmea lasta ;) No mutta niin, tietysti lähdin ihan huvikseen ja todella huvittuneena pian hääpäivän päättämisen jölkeen katseleen pukuja ihan vaan että onko sellaisia, mitä olin ajatellut ja kuvia katsellut. Nii-in. Eka liike, yks ainoa puku joka miellytti ja kun vedin päälle, naureskelin vartin ja pyörin se päällä. Sehän piti OSTAA pois :girl_in_love:  Aikomus oli vuokrata mutta kun se maksoi vaan 299 ja siihen pitsinen bolero 39 niin kaupat tuli heti. Ja on JUURI sellainen mitä hain. Ja kuulemma sopii mulle; aikuisen naisen hääpuku. MUTTA siis miksi tuntuu, että on aikaa valmistella häitä. Ekalla kertaa 11v sitten päätettiin silloisen mieheni kanssa (lasten isä tietty) mennä naimisiin ennen kuin esikoinen syntyy ja ennen kuin maha on yber iso. Niinpä aikaa järjestää häät oli huikeat 56 päivää. Ja siihen oli varattuna jo yks viikon ulkomaanmatkakin välille. Ja ne häät pidettiin. Oli ihan normaalit reilu 80 hengen häät kirkko siunauksineen ja ed. päivänä maistraattivihkiminen. Oli itseväkerretyt kutsut, oli valkoiset puvut ja polttarit ja oli kaikki :) Joten nyt tuntuu että tässä on liikaa aikaa ja haluan ne häät NYT :girl_dance:

Meidän häihin kutsuttaneen n. 115 hlö joista lapsia on vajaa 40. Kaikki "ylimääräiset" on karsittu ja silti on noin paljon..ja se tietää että rahaa menee kun ravintolassa järjkätään ja menut maksaa mitä maksaa. Mutta tokkiinsa emme juota väkeä kahta drinkkilippua enempää vaan vieraat kustantaa itse loput. Me haluttiin tämmöset häät, koska A, ei jakseta eikä haluta että kukaan joutuu ressaan siivouksien ja koristelujen kanssa ja B, ei haluttu mitään pussikaljahäitäkään :girl_cray2:  Joten mennään näillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu heinäkuun morsian, hääpäivä 9.7.2016

Meillä on viimeisen kahden viikon aikana varattuna juhlapaikka, kirkko, valokuvaaja, videokuvaaja ja bändi. Näiden lisäksi tuolihuput juhlapaikan rumien tuolien kaunistamiseksi. Kampauksen tekee kaason kampaajaystävä ja meikin kaaso joka on kosmetologi.

Pitopalveluista odotamme tarjouksia :). Vieraita on n.120, josta lapsia 20

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt pitopalvelu, juhlapaikka, valokuvaaja ja yllätysohjelma vieraille varattuna ja järkättynä. Elokuussa pääsee soittamaan ja varaamaan kirkkoa. Syksyllä alkaakin puvun metsästys ja kaikki muu pikkusälä mitä pitää hoitaa. Meillä on tavoitteena, että ensi kesän alkuun mennessä eli oikeastaan vuoden päästä kaikki, mikä vaan etukäteen valmiina voisi olla, on valmiina. Jää sitten pari kuukautta aikaa olla rennosti ja hioa valmiita juttuja. Jää aikaa myös äkkinäisten muutosten sumplimiselle.

 

Heh. Meillä on perheet yhdessä kesäauringon kanssa heränneet siihen, että meidän häät on vuoden päästä. Tuntuu että meidän perheet hössöttää tällä hetkellä enemmän häistä kuin me kaksi  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan pidetty nyt pientä taukoa suunnittelusta, kunnes nyt tuli muutama muuttuja matkaan. Sulhanen lähteekin syyskuussa kolmeksi kuukaudeksi Petroskoihin! :D Halutaan saada kaikki loput asiat valmiiksi ennen sitä, eli kutsut, valokuvaaja, palaveri pitopalvelun kanssa, sulhasen vaatetus, jne.. Alkuperäinen suunnitelma oli (koska sulho ei kuulu kirkkoon), että avioliiton siunaus + hääjuhla 2.1. ja käymme paria päivää ennen maistraatissa suorittamassa vihkimisen. Avioliiton siunaus ja itse hääjuhla on edelleen 2.1.2016, mutta eilen sähköisesti allekirjoitimme avioliiton esteiden tutkintapyynnön ja tässä lähiaikoina käydään salaa maistraatissa. :gpari:

Idea lähti siitä, että juteltiin ohimennen ruokapöydässä hääjärjestelyistä ja harmittelin, kuinka mun passi on vanhentunut ja pitää hommata uusi, jotta pääsen vierailemaan sinne Petroskoihin. Ja sitten puolen vuoden päästä saan taas uusia sen, kun nimi vaihtuu. Lisäksi viisumiasiat, ne on aina niin nihkeitä hoitaa. Myös vuosiviisumin joutuisin hankkimaan uudestaan nimenmuutoksen jälkeen. Heitin lopuksi vitsillä, että pitäiskö vaan käyä nyt jo sielä maistraatissa hoitamassa tämä virallinen puoli alta pois, helpottais kummasti. :D Yllätyksekseni sulho vastasikin, että käydään vaan, kun joka tapauksessa vihkiminen hoidetaan siellä, niin onko sen nyt niin väliä tapahtuuko se muutamaa päivää vaiko puolta vuotta ennen juhlia. Päätettiin kuitenkin, että sukulaisille ja ystäville ei kerrota vielä, sitten 2.1. vasta juhlitaan. Sukunimeni muuttuu, mutta siitä ei siis toistaiseksi saa tietää kuin viralliset tahot, työ- ja opiskelupaikka sekä pari kaveria naapurista, jotka lupasivat tulla todistamaan. ;) Musta tää on ihanan jännittävää.

Muokattu: , käyttäjä: superlightbeer

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

23.7.2016 on alustava päivä. Varmistuu kunhan saadaan kirkko varattua. Paikka löytyy jo, Helsingissä kun ne täytyy varata hyvissä ajoin ennen kirkkoa. 

 

Ollaan ihan innoissamme jo suunniteltu mm. ohjelmaa häihin. Tänään oli pohdinnassa haluaako puoliso tulla luovutetuksi vaiko ei. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi moni on noin paljon saanut aikaseksi.. Ei ihmekkään, kun ei saa nukutuksi ja häät on vasta 11.6.2016 . tänään yrittänyt väntää hääbudjettia, kun tulee olemaan tarkan markan rojetti, mutta silti ihan mukavat..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan tehty varaus juhlapaikkaan 30.7.2016. Bändiä olen kartoitellut jonkin verran, mutta muuten kaikki vielä ihan aluillaan. Mutta nuo ovatkin meille ne tärkeimmät: haluamamme juhlapaikka (josta tulee ruuat ja juomat) ja hyvä bändi. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään