Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

Täälläkin ensi kesän morsian ilmoittautuu. Hääpäivä päätetty 10.6 ja juhlapaikka on varattu. Maistraatinkin olisin halunnut jo varata, mutta Helsingissä ei kuulemma onnistu kuin 4kk aiemmin. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä kultasepälle neuvottelemaan sormuksen teettämisestä ja jos vielä jaksetaan, niin mennä katselemaan miehelle sormusta. :D

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi, joka ensi vuodelle häitä suunnittelee. Kihloihin mentiin toukokuussa eikä tuolloin vielä hääpäivää päätetty. Nyt tässä kesän aikana on ajatus kypsynyt ja näillä näkymin häitä vietellään 21.5. Kaikki on vielä melko auki, juhlapaikkoja ruokailuineen on tiedusteltu ja kirkkoherranvirastoon oltu yhteydessä. Pienellä pohjoisen paikkakunnalla asutaan, joten ihan hirveitä ruuhkia tuskin tuohon vuodenaikaan on odotettavissa. Hääpukuja ja koristeluita olen netistä kuumeisesti selannut :)

Saapi nähdä mitä saadaan aikaiseksi.. Vieraslistalla tällä hetkellä noin 80 nimeä, vihkiminen kirkossa tai kappelissa ja ruokailut kakkukahveineen juhlapaikalla. Ei bändiä, mutta dj olisi kiva. Ei missään nimessä mitään leikkejä, vaan vapaamuotoista seurustelua ilman sen kummempaa ohjelmaa. Illemmalla tarjolla myös juotavaa ja vieraille myös saunomismahdollisuus.

Puvut pitäisi ostaa kummallekin, itse haikailen suht yksinkertaista laahuksetonta pitsipukua. Kukkasia ja koristeita maltillisesti. Sormuksien osalta päädyttiin kumpikin jo kihlautumisvaiheessa vain yhteen, eli niistä ei tarvitse enää stressata. Sisko tulee kaasoksi ja hoitaa meikin, kampaajaa täytyy alkaa tiedustelemaan hiukan lähempänä. Sulhasen kanssa suunnitellaan yhdessä painettavat kutsut ym. paperiasiat, askartelu ei näillä taidoilla tule kyseeseen..

Näin meillä, mielenkiinnolla seurailen uutena jäsenenä foorumia :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä myös yksi morsian ilmoittautuu joukkoon juhlavaan! Pakko oli tänne rekisteröityä, nyt kun kaksi viikkoa joka ilta käytännössä asunut täällä foorumilla  :girl_hide: 

Kirkko varattu 27.8.2016 klo 14, juhlapaikka puuttuu vielä (apuaa!) :girl_cray2:  Tänään käytiin katsomassa yhtä paikkaa, oli ihan kiva, mutta haluanko juhlia häitäni "ihan kivassa" paikassa...

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin ensi vuonna häät!

 

Kihloihin mentiin muutama viikko sitten (hääpäivä tosin oli jo sovittu silloin..) ja häät on 7.5 Keski-Suomessa. 

 

Kirkko on varattu (meillä on kirkko jo 11.00, lähinnä koska morsiusmessu ja ruokailuajankohdat) ja seurakuntatalo vierestä. Pitopalvelu on se seuraava kiireellinen, mutta on niin epäselvää että mitä saa sukulaisten puolelta. Ajatus oli tehdä mahdollisimman paljon itse, mutta jos pyydän ihmisiä tekemään kakkuja, niin en tiedä pitäisikö pääruoka tilata jostain..

 

Koristeluja ja muuta pikkuhärpäkettä on kiva miettiä ja suunnitella jo nyt! Ihanaa kun saa kiireettömästi väsäillä kaitaliinoja ja muuta :)

Link to comment
Share on other sites

Huh, nyt on virallinen päivä lyöty lukkoon, eli 20.8.2016! Aluksi kaavailtiin 6.8., mutta se oli jo varattu haluamassamme juhlapaikassa, joten päädyttiin sitten tuohon 20. päivään.
Eli siis juhlapaikka on nyt tiedossa ja varattu, tänään laitoin käräjäoikeuteen kyselyä, että milloin saisi vihkijää varailla. Toiveissa olisi tosiaan siviilivihkiminen juhlapaikalla :)

Pitopalvelua meille ei tule, sillä lähipiirissä on sen verran osaavaa porukkaa, että tarjoilut saadaan tehtyä omin voimin.

 

Mitäs muuta sitä on jo puuhailtu.. Mekon tilasin alkuvuodesta Kiinasta ja on kyllä ihan täydellinen, kunhan vaan saadaan tarvittavat korjaukset tehtyä :tender: Miehellä luultavasti menee vanha puku, kun se on suht uusi ja tosi hyvännäköinen. 

Kutsukortitkin on jo suurinpiirtein suunniteltu, ihan ei valmiiksi viitsi tehä, kun ei aikatauluja olla mietitty vielä tarkemmin.

 

Tuntuu tulevan ihme puuskissa tämä suunnitteluinto.. Pitkä tauko oli välissä, ja nyt on taas monta päivää putkeen tullut selailtua into pinkeenä hääblogeja ja muita hääjuttuja :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...