Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

Täällä hääpuku hankittu! :) Ja luulenpa että on sen vika nyt kun olen tässä alkanut miettiä häiden aikaistamista :girl_haha: Alunperin meillä päiväksi valittu 3.9.2016 mutta siihen on niin törkeen pitkä aika!! Kun kirkko,juhlapaikka,hääpuku, hankittu ja bändi,pitolapalvelu ja valokuuvajakin on vain vahvistusta vailla, niin tuntuu että miks tässä nyt pitää vuosi ootella kun kaikkia on jo "valmiina" Vaikka paljon jo tehty,niin en silti nyt osaa vaan olla, vaan tästä ois kätevä jatkaa ja( periaatteessa aloittaa alusta vaihtamalla päivämäärät..) luulenpa että siltikin jää ns. joutoaikaa vaikka häät ois vaikka tammikuussa :D Mutta siis aattelin että jos toukokuun loppuun siirtäs..Mutta onko sillon illat jo ihan valoisia? Mä kun haluisin että ois kuitenkin hämärää illalla..en muista nyt :D Kesällä en halua,enkä talvella. Mutta kun meillä on seurustelun aloituksen vuosi päiviä 30.5. niin onko se tyhmää että hääpvä ois pari pvää ennen tuota..? (Ja miehen synttärit toukokuun alussa...) Mä vaan EN MALTA! :girl_cray2::girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

^^ On tämä odottaminen kyllä välillä aika tuskallista :D Vaikka yhtä aikaa oon kyllä myös tyytyväinen, että häihin on vielä aikaa. Ehtii vielä hioa yksityiskohtia ja suunnitelmia.

 

Ja Tipetsu, mä en välttämättä lähtisi muuttamaan päivää, kun teillä on suunnitelmat noin hyvällä mallilla. Syyskuu tulee ennemmin kuin huomaatkaan! :)

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivä on meidän 8-vuotispäivä eli 17.6. Mitään ei ole kylläkään vielä varattuna :D Mutta tarkoitus olisi mennä naimisiin maistraatissa lähipiirin läsnä ollessa ja sen jälkeen samalla porukalla ravintolaan syömään ja juhlistamaan. Myöhemmin sitten rennot bileet kavereille, ja tällä hetkellä arvotaankin, olisiko bileet samana päivänä vai seuraavana (tuo kyseinen päivä on perjantai).

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivä on meidän 8-vuotispäivä eli 17.6. Mitään ei ole kylläkään vielä varattuna :D Mutta tarkoitus olisi mennä naimisiin maistraatissa lähipiirin läsnä ollessa ja sen jälkeen samalla porukalla ravintolaan syömään ja juhlistamaan. Myöhemmin sitten rennot bileet kavereille, ja tällä hetkellä arvotaankin, olisiko bileet samana päivänä vai seuraavana (tuo kyseinen päivä on perjantai).

 

Mitä te itse toivotte päivältä? Haluaisitteko viettää aikaa kahdestaan vai juhlia rakkaiden ystävien kanssa? 

Link to comment
Share on other sites

^ Hyvä kysymys :) Toisaalta kyllä haluaisimme juhlia heti tuoreeltaan ystävien kanssa, toisaalta olisi ihanaa juhlia myös rauhassa kahdestaan ja vetäytyä aikaisin hääyön viettoon ;) Tällä hetkellä ollaan kallistumassa siihen että kaveribileet olisivat seuraavana päivänä. Ei tulisi niin aikataulupaineita ja ehtisi viettää aikaa perheen kanssa ilman että tarvitsee vilkuilla kelloa ja lähteä seuraavaan osoitteeseen juhlimaan. Tietysti mieli ehtii muuttua vielä moneen kertaan, mutta stressaamiseen taipuvaisena ehkä juhlien jakaminen kahdelle päivälle toimisi paremmin.

Link to comment
Share on other sites

Just jokunen viikko sitten tänne kirjotin, että ei ny vielä mitään pukua....mutta lauantaina kävin sitten liikkeissä ja taisipa käydä niin että se mun puku löytyi heti kättelyssä :D

 

Ja viime viikolla buukattiin myös bändi :) Isoista asioista puuttuu enää kuvaaja...voi miltä upottavalta suolta se sen etsintä tuntuukaan... :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Täällä ollut häät vähän taka-alalla ajatuksissa koska oli muutto hässäkkä tässä pari viikkoa. Meillä siis 16.1. eli eihän sinne kauan enää ole. Meille ei tule bändiä vaan hommasin dj:n TUlee kl 20-02 soittamaan musiikkia. Hintahaarukka osui siihen, mitä ajateltiin koska eihän miellä ollut mitään käsitystä mitä sellainen maksais.

Meillä on kutsut ollu elokuun lopusta asti kaapissa oottamassa, tilasin Vistaprintiltä. Marraskuun alussa postitan ne, jahka saan ostettua tulostimen vihdoin että voin tulostaa sinne väliin sellaisest lisälehtiset. Kuvaamo on varattu, samoin hääyöpaikka. Sormuksia olen katsellut hulluna ja tässä joku viikko sitten olin toista tuntia yhdessä liikkeessä ja alkoi vihdoin hahmottua, mikä se vois olla. En siis ole tiennyt millaista haen. Kihlana kun on tuo vaikea, joka tossa mun kuvassakin näkyy. Eli kaiketi melko leveällä rivarityyppisellä mennään ja hinta sen mukainen...

 

Puvun ostin jo huhtikuussa. Loppuvuodesta pitäs katsella mun lapsille vaatteet häihihn. Niin ja tietysti kampaamo asiat on kunnossa. Kävin pitkästä aikaa siistimässä kuontaloani tässä joku aika sitten (yritän kasvattaa tukkaa) ja varasin hääpäivälle ajan kampaukseen ja meikkiin. Sitä ennen pitää käydä marraskuun lopulla siistimässä ja vähän miettimässä kampausta ja sitten häitä edeltävälle ajalle se värjäysaika vielä.

 

Paljon on tehty mutta viime hetkeen jää tietysti paljonkin. Ainoat askartelut tulee menukortteina ja pöytäkarttana ja olis aikomus joululomalla aikomus tehdä. Vaikka otin just töitä joululoman ajaksi.. Yks pienen pieni muuttuja tuli matkaan yllättäin...mutta onneksi mulla on nyörikiinnitteinen puku joka mahtuu varmasti myös hääpäivänä... :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Onnea muuttujasta :) 

 

Itseä on alkanut jo stressaamaan niin paljon hääasiat etten välillä saa unta. Ja häihin on aikaa vielä 9 kuukautta! En kuvitellut että stressaisin mutta.. mitä tehdä?

Link to comment
Share on other sites

Heippa! Meillä häät on 30.7.2016 Lapissa, josta mieheni on kotoisin. Tällä hetkellä varattuna meillä on jo kappeli ja valokuvaaja. Hääkuume alkaa hiljalleen nostaa päätään, vaikka aika kuulisti me tähän asti ollaan tähän suhtauduttukin :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 21.5.2016. Päivä valikoitui, koska sattui osua lauantaille sama kuin kihlajaispäivä. Kirkko, hääpaikka, ruoka, kuvaaja, bändi ja häämatka varattu. Suht hyvällä mallilla  :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Täällä tänään -4kk. 

 

Mihin tää aika on hävinnyt? Tuntui, että aikaa oli vaikka muille jakaa, mutta johonkin se vaan on kadonnut. Tässä tulee vielä kiire ja paniikki.  :girl_witch:

Link to comment
Share on other sites

Heipsan, teen comebackin tänne kun tuo avioitumispäivä varmistui (: Priorisoitiin säästökohteeksi mielummin omakotitalo kuin hääjuhla, joten sanomme tahdon 13.2.2016 ihan vain lähipiirin kesken ♡

Kirkko on varattu mutta siinäpä se :D Nyt ihmettelen onko hihalliset hääpuvut ihan out kun netti on pullollaan käytettyjä hääpukuja ja niistä 98% ovat olkaimettomia ja loput 2% ohutolkaimisia tai halterneckejä :D Tällaisena semisti puunhalaajahippinä kynnys uuden puvun ostamiseen on melko korkea...

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivälista

2.1.2016 superlightbeer

16.1.2016 nannamanna

23.1.2016 Pikkurouva Pullava

6.2.2016 Kkaaren

13.2.2016 Pionin nuppu, Niittipyssy

20.2.2016 Elflady, Ethel, häini, NniiNa, akkuporakone, Mänty

2/2016 annaar, jon_

26.3.2016 Rissa

27.3.2016 Tuiskumorsian, NniiNa

21.5.2016 Littis

5/2016 kenkäfriikki

(kesä) Novia16, Ninahi, Camomillanen

4.6.2016 Mepemepe

11.6.2016 Rilmariel

18.6.2016 Nanna88, pauhanne

26.6.2016 Matomorsian

2.7.2016 treecko240, SoontobeMrs, sofiala

9.7.2016 hirviömorsian16, Raleigh, bluebe, Pauliina1985

16.7.2016 Morsmaikku2016, Roosa_H, NAR1, jasminnatalia, montsaa, Riiu

23.7.2016 M & J

30.7.2016 Whouston, anni91, NeitiHattara, jenni-k, Eleonore

6.8.2016 Sansuu_

13.8.2016 Etanatar

20.8.2016 Sannalol, Olivié

27.8.2016 Saurus, Nannukka

8/2016 jennito

(syksy) Birrazi

10.9.2016 Esmeralda13, memba, franny

24.9.2016 caphir

Link to comment
Share on other sites

Lista ei ole ajantasalla, päivitetty listaus löytyy ketjun aloitusviestistä ja siellä pitäisi olla päivitettynä suunnilleen kaikki tähän mennessä ilmoitetut päivämäärät.

 

Päivittelen listaa silloin tällöin, lisään sinne enää vain tarkat päivämäärät sitä mukaa kun niitä täältä viesteistä poimin.

Link to comment
Share on other sites

Hei kertokaas mielipiteenne, ravintolahäät vai ei? Meillä siis on tarkoituksena avioitua nyt lähipiirin kesken ja pitää isommat (~70hlö) juhlat joskus myöhemmin, nyt vain pitäisi päättää että juhlistetaanko avioitumista myös esim. Ravintolassa vai ainoastaan esim. Kakkukahvit kirkon jälkeen. Tavallaan olisi kiva pitää edes pienet juhlallisuudet kun kaikki kuitenkin pukeutuvat parhaimpiinsa meidän vihkimistä varten mutta ravintolaillasta tulee helposti tonnin paukku ja syy juhlien siirtämiselle on nimenomaan raha koska tosiaan säästämme sitä omakotitaloa varten (:

Saikohan kukaan selvää tästä mun selityksestä... :D mutta siis, tärkeintä on se, että saamme toisemme eikä ole sinänsä kiinnostusta säätää juhlatilan ja pitopalvelum yms kanssa joten siksi ravintolailta (tarjoamme holilliset ruokajuomat) houkuttaa helppoudellaan.

Muokattu: , käyttäjä: Niittipyssy
Link to comment
Share on other sites

^ Pitäkää hääjuhla ravintolassa! Selvästikin mielenne tekee juhlat pitää, joten jää varmasti harmittamaan, jos ette pidä. Onhan tonnikin paljon rahaa, mutta omakotitalon hinnassa kuitenkin kovin pieni osa. Pidätte sitten vaikka yhdistetyt tuparit/hääjuhlat isommalle porukalle myöhemmin! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...