716 viestiä aiheessa

Liityn myös joukkoon iloiseen! Meillä häät 23.7. Kouvolassa. 

 

Viimeksi olen kesällä kirjoitellut tuonne kosinnan odottelu -ketjuun, sen jälkeen ei oo tullu paljon käytyä tällä palstalla. Nyt siis teen ryhtiliikkeen. ;) Kihlauduttiin viime elokuussa ja olin ajatellut häitä kesälle 2017, mutta mies halusi häät jo ensi vuonna. Onneksi suunnitelmat ovat edenneet hyvin ja saatiin mieluinen hääpaikkakin: kaunis pitokartano maaseudulla. Heti kihlauksen jälkeen sain tehtyä jo paljon, loppusyksy ja talvi onkin ollut kiireisempää ja hääjutut ovat jääneet taka-alalle. Muttamutta, vuosi vaihtuu niin eiköhän saada taas uutta potkua tähänkin projektiin. Ja pitää käydä enemmän lukemassa teidän juttuja, niin uskon kyllä, että se into ja tarmo tarttuu minuunkin! 

 

Meillä on varattuina siis hääpaikka (ruuat ja juomat tulevat suoraan heiltä), valokuvaaja ja dj. Puvunkin metsästin itselleni syyskuun lopulla. Kaasot valittu ja valjastettu suunnittelutehtäviin, samoin bestman ja seremoniamestari. Budjetti ja vieraslista tehtiin heti ensimmäisenä. Meille olisi tarkoitus tulla siviilivihkiminen juhlapaikalla, joten pitäisi vielä metsästää joku meidät vihkimään.. Kouvolan maistraatista sanoivat, että ei heillä kukaan tee vihkimisiä ensi kesänä virka-ajan ulkopuolella ja käskivät ottaa yhteyttä käräjäoikeuteen. Sieltä taas käskettiin ottaa yhteyttä uudestaan tammikuussa, joten se asia on vielä vähän vaiheessa.. 

 

Työkaverini käski nauttia tästä suunnitteluvaiheesta täysillä, vaikkei malttaisi odottaa. Täytyy siis kaiken stressin keskellä muistaa ottaa ilo irti ja ajatella, että se paras juttu on vasta tulossa! :)

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oikein hyvää alkanutta häävuotta meille kaikille! :girl_in_love:

 

Meitä on ihan mukavasti täällä :)


 

Hääpäivälista

 

2.1.2016 superlightbeer

16.1.2016 nannamanna, Pirtsu, LoveIsAVerb

23.1.2016 Pikkurouva Pullava

6.2.2016 Kkaaren, inaday2016

13.2.2016 Pionin nuppu, Sanika, Niittipyssy

20.2.2016 Elflady, Ethel, häini, akkuporakone, Mänty, jennimus

27.2.2016 NniiNa

2/2016 annaar, jon_

19.3.2016 maakaliina

26.3.2016 Rissa

27.3.2016 Tuiskumorsian

14.5.2016 hääkukka

21.5.2016 Littis, Pippuripähkinä, Ellitsa, NevalanMorsian

5/2016 kenkäfriikki

(kesä) Novia16, Ninahi, Camomillanen, kris-

4.6.2016 Mepemepe

6.6.2016 Ninnibeth

10.6.2016 GarnetCat

11.6.2016 Rilmariel, Vimm, Sindiana

17.6.2016 mansike

18.6.2016 Nanna88, pauhanne

26.6.2016 Matomorsian

6/2016 zaana

1.7.2016 Minitikru

2.7.2016 treecko240, SoontobeMrs, sofiala, tepanenn, TaijaY

9.7.2016 hirviömorsian16, Raleigh, bluebe, Pauliina1985, MsSuomela, jennii-

16.7.2016 Morsmaikku2016, Roosa_H, NAR1, jasminnatalia, montsaa, Riiu, MissMe, giraffe

23.7.2016 M & J, togepi, Princess_Aurora, Jessukka, Daenerys

30.7.2016 Whouston, anni91, NeitiHattara, jenni-k, Eleonore, elvipilvi, Adea, srajam

5.8.2016 colored

6.8.2016 Sansuu_, Subatsups, Syysmelissa1509, mminkki

13.8.2016 Etanatar, Shih, Jasmin, SofiaAnniina, Chimelina

20.8.2016 Sannalol, Olivié, laura/elokuu2016, jennito, Juniperground, RonsuT

27.8.2016 Saurus, Nannukka, Tideli, Nooooora

8/2016 jennito

3.9.2016 Meeni, Aerius, Tipetsu

10.9.2016 Esmeralda13, memba, franny, Loirle

17.9.2016 Birrazi

24.9.2016 caphir

11/2016 radamsa

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ilmottaudutaan remmiin!

Sikäli mikäli saadaan kaikki varaukset kuntoon niin 8.10. on meidän päivä  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin ilmoittaudun mukaan! Häät 30.09 :)

Me ollaan vasta aloitettu suunnittelu ja alan jo olee ihan hermoraunio näitten järjestelyiden kaa.. tänään olin jo perumas koko hääjuhlaa, että mentäis vaan naimisiin salaa. Mut toisaalta, mä aion mennä vaan kerran naimisiin ni haluun mä ne juhlatkin vaikkei mitenkään perinteiset häät muuten olekaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miekin ilmoittaudun! Meidän häitä juhlitaan syksyisissä tunnelmissa Tampereella 17.9.  ^_^ Järjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa!  :lol:

Muokattu: , käyttäjä: ihaapa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin eka viesti tänne! Meidän päivä olis 1.10. :) Kirkko ja juhlapaikka on varattu, oma pukuni ostettu. Tässä vuoden vaihtumisen jälkeen aloin pohdiskella juuri tätä että hei, TÄNÄ VUONNA NAIMISIIN! Pitäisköhän jotain alkaa taas järkkäilemään vähän eteenpäin.. Vieraslistaa mietittiin jouluna ja se alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan, kutsuja lähtee noin 60 henkilölle. Onko joku ottanut selvää/kuullut kokemuksia kuinka suuri osa kutsutuista lopulta tulee paikalle? Ollaan siis kutsuttu vaan muutama kaveri puolisoineen + molempien lähisukua, joiden nyt olettaisi tulevan jos ei erityisiä esteitä tule. Lähinnä suurin kysymysmerkki on tätien ja setien eri ikäiset lapset (tosin kaikki teini-ikäisiä tai vanhempia).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin häät Tampereella ;)

Me ollaan suunniteltu kotivihkimistä, mutta on vähän kysymysmerkki et mihin istutetaan max.24vierasta, joista tosin 4 on alle 2-vuotiaita et varmaan menevät hyvin sylissäkin. Ollaan myös päätetty aikataulusta sen verran, että

- hääkuvat ennen vihkimistä

- kaksiosainen tilaisuus: vihkiminen+kahvittelut ja illemmasta kavereille juomapitoisemmat juhlat

Mekko mulla jo on ja kaikki muu onkin sit osittain vähän auki. Onko muilla kotivihkimistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ticor; me kysellään jo etukäteen, että kuinka kenenkin olis mahdollista päästä perjantaipäivänä klo 14 paikalle. Kutsut lähetetään pari kk ennen häitä silti, että on kutsuvierailla aikaa järjestää työvuoroja/menojaan mahdollisuuksien mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin ilmoittautuu tulevan kesän morsian  :girl_in_love:  Meidän hääpäivä on myös 30.7.2016 ja juhlat pohjois-suomessa.

 

Meidän oli tarkoitus mennä naimisiin vasta kesällä 2017, mutta olemme aloittelemassa adoptioprosessia ja siinä oli ehtona olla naimisissa jo aloitusvaiheessa, emmekä jo valmiiksi pitkää prosessia halunneet venyttää häiden takia vielä vuodella. Emme siis ole edes kihloihin ehtineet, emmekä taida mennäkään enää ennen häitä.

 

Huh, alusta asti luin koko viestiketjunne, kun en halunnut jäädä mistään paitsi ja tuli pitkin matkaa monia kommentoitavia asioita, mutta enhän niitä nyt enää muista. Budjettia meillä ei ole laskettu oikeastaan ollenkaan, mutta karkeasti olemme arvioineet, että ehkä ~7000e on realistinen. Hääpaikkana on valloittava vanha kartano ja teemana rustiikkiset romantihtavat häät. Ei kuitenkaan mitään liian höpsöä.

 

Olen aivan intopiukeena, enkä malttais oottaa enää yhtään, mutta toisaalta olen nauttinut aivan suunnattomasti tästä suunnittelusta. Olenkin jo miettinyt, minkähänlainen kriisi ja shokki sitä iskee, kun häät on ohitse, eikä saa enää touhuta näiden parissa.

 

Meillä on tällä hetkellä hoidettuna: 

- Juhlapaikka (jossa myös vihkiminen)

- Kaasot ja bestmanit

- Pappi

- Alustava vieraslista

- Minun mekko

- Minun vihkisormus

- Pitopalvelu tulee juhlapaikalta, menu osittain suunniteltuna

- Kampaus ja kynsihuolto varattu

- Bändeistä tehty tarjouspyyntöjä, yksi tosi kiva ehdokas tällä hetkellä suosikkina

- Kutsut tietokoneella sommiteltuna, mutta ei vielä koetulostettuna yhtään

 

Jotain saattoi listalta unohtua. Olen alkanut miestä säästääkseni pitää blogia häiden ympärillä. Halukkaat voi käydä lukaisemassa http://mimmitahtoo.blogspot.fi/:)

 

Ticor: Meillä juhlapaikan omistaja sanoi, että keskimäärin 10% kutsutuista ei pääse/tule paikalle. Sen mukaan olemme itsekin vähän laskeneet todellista vierasmäärää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin oon kuullu että toi 10% on melko yleispätevä osuus vieraista jotka eivät pääse paikalle (:

Kappas, mun kohalla oli näköjään vanha päivä listalla, eli me tahdotaan 12.2. eikä 13. Kirkkovihkimisen vaihduttua maistraattiin myös päivä vaihtui kun pihiys iski :D nyt vihkiminen siis perjantaina viimeisenä virka-aikana eli 15:30 ♡

P.s. Ens kuussa!! Sulhollekin oli tullut tuossa yks aamu paniikki siitä että mitä vielä täytyy tehdä vaikka meillä todella pienimuotoisesti juhlitaankin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kivaa kun on näin paljon juttua tässä ketjussa :)

 

Meillä on häiden valmistelu edennyt, lähetimme save the date - kortit joulukorttien mukana vieraille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mää oon tänään hoidellut vaikka mitä hääjuttuja, kun oon ite vielä lomalla ja mies lähti jo töihin. Oon ihan täpinöissäni, huiii :D Toisaalta ei malttais oottaa häitä ja toisaalta ei haluais, että ne menis ikinä ohi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kivaa, kun tämä ketju on näin aktiivinen :) Olen täällä sivustolla aiemminkin käynyt lueskelemassa, mutta eilen vasta hoksasin tämän.

 

Minullakin aamusta asti on pyörinyt taas kaikki hääjärjestelyt päässä. Tuntuu, ettei niiltä saa enää hetken rauhaa, hih. Olemme ajatelleet tehdä itse kakkubuffetin erilaisista minikakuista ja tulisi vain yksi vähän normaalia pienempi "pääkakku". Sattumalta olikin Lidliin tullut myyntiin juuri sopivia muotteja, joihin voi tehdä kakun/muun ruoan suoraan tai painaa valmiista kakusta osioita. Tarttui näitä sitten matkaan. Sitten olenkin miettinyt, mitä muuta tarjoaisimme kahvin kanssa ja laitetaanko karkkibuffet vai ei. Jotenkin pullat ja keksit ei oikein itseeni iske, mutta niitä kai ihmiset, vanhemmat etenkin, odottavat olevan? 

 

Mekkokaupoilla sain ison nivaskan yhteistyökumppaneiden käyntikortteja mukaan ja ties mitä alennuskuponkeja ja kotiin tullessa mies tutkaili niitä. Kysyi haluanko säästää kaikki ja ihmettelin miksi säästäisin niitä, mitä en ainakaan tarvitse. Ajatteli vain, jos haluan tehdä myöhemmin jonkun vihkon tai kirjasen muistoksi hääjärjestelyistä  :blink:  Eipä kyllä ole käynyt itsellä mielessäkään, mutta pakko kait sellainen on nyt tehdä, kun tuo pöhkö on sellaisen saanut päähänsä  :girl_haha:

 

Pitäisi vielä tänään laittaa tarjouspyyntöä hääyön majoituksesta, kun samaisena viikonloppuna on täällä suositut festarit. Voi olla kohta jo huoneet mennyt, jos ei ota asiaa hoitaakseen.. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minustakin on kiva että juttua riittää tässä ketjussa! :) Itse kävin tänään tilaamassa sormuksen ja ostamassa asusteita (hiuskoru, korvikset, kaulakorut,..). Tuntuu ettei muu pyöri päässä kuin häät, vaikka niihin on reilu 8 kk aikaa..  :grin:

Tänään maksoimme myös juhlatilan varausmaksun ja otin yhteyttä vihkijään. Jääköhän sitä mitään järjesteltävää enää kesälle ja syksylle.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tänään listattiin, että mitä pitää tehdä ja hankkia.. onhan tota hommaa vielä! Toivottavasti tää vajaa 9kk riittää :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotellihuone kannattaa kyllä varata ajoissa. Varasin oman sviitin viime kesänä, ja niitä oli jo tiedusteltu mutta varaus oli tekemättä. Ja lisäksi ennakkovarasimme 5 huonetta pitkän matkan vieraille - hyvästä hotellista siis. Vieraiden pitää vahvistaa varauksensa huhtikuuhun mennessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katsoin eilen parin hotellin tilannetta ja sviittejä oli vielä vapaana. Täytyy toivoa, ettei kukaan just nyt ehdi kiilata meidän eteen. Tuota vierasvarausta en olekaan tullut ajatelleeksi. Meillä tosin tulee hyvin vähän vieraita kauempaa, joten voi olla, että majoittuvat joka tapauksessa sukulaisilla. Voisi olla kuitenkin noiden festareiden takia järkevää varata vaikka pari huonetta, kun vielä ehtii.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään äitini ja kaasoni kanssa tsekkailtiin mekkoja netistä ja kuukauden päästä lähdetään ekalle sovitusreissulle, jänskää! :)

ekat koristeet ja muuta hömppää tilattu! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie askartelin tänään Save the Date -kortit.  :ph34r:  :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mein ei tarvinnu (eikä ehkä oltaskaan) lähettää niitä Save the date kortteja kun äiti on soitellu pitkin kyliä ja kertonu kaikille :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haha! Meilläkin vanhemmat tietää, mutta pitävät suunsa supussa. Saa nähdä jahka isovanhemmat saa esitietoja. Ei oo kauaa "salaista"..  :lol: Mietittiin myös, että miten miehen kanssa kestetään syksyyn asti kun mieskin (insinööri) tekee kovaa vauhtia hääexeleitä.. :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan tilannut hääkenkiä(tai ylipäätään kenkiä) light in the boxista? Kokemuksia kaipailisin! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään