Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

maakaliina: Me taas katsottiin Häämessuilla Kanervan esimerkkikimppuja ja heidän omia kirjojaan, eikä oikein innostuttu. Siksi oikeastaan onkin tämä ongelma, kun ajattelin aluksi, että Kanerva olisi ollut helppo valinta. Taidan käydä myös Stockalla katselemassa ja kyselemässä hintoja. Minullekin tullee pyöreä kimppu ja pöytiin vain harsokukkaa. Ainakin vielä näillä näkymin..  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

@johannanna Hih, alunperin ajattelin fiftarihenkistä mekkoa, sitten luulin haluavani jotain perinteisempää ja lopulta ostin sifonkimekon. Nyt vaan tuntuu, että sifonkimekko on liian rento eikä järin morsianhenkinen. Oletko ajatellut jotain erikoisempaa kimppua? Pinterestistä löytyy varmasti vähän mielikuvituksaampia kimppuideoita. :)

 

@maakaliina Ajattelin liikkeen ompelijalta kysyä saako siihen lisättyä tylliä helmaan, jotta se olisi vähän valkoisempi ja vähän pöyheämpi. Alushame siinä on tiukka, joten vannetta tai tylliä sen alle ei voi laittaa. Vyö siinä on jo, mutta taidan sen vaihtaa leveämpään. Ehkä se siitä, kun vähän rukkaa omannäköiseksi. Tosin kun puvusta on maksanut tonnin, niin olisi jotenkin toivonut ettei sitä tarvitsisi enää kustomoida. Hermostuttaa, kun tuli sillälailla tuhlattua kun alunperin tarkoitus oli ostaa käytetty puku. No, maito on jo maassa sen osalta, eikä nyt voi kuin toivoa parasta.

 

Mutta onnittelen lämpimästi kaikkia, jotka ovat unelmien mekkonsa löytäneet. :)

Link to comment
Share on other sites

Hui kauhee näin hääpainajaista viime yönä.. Mekko oli kaksi osanen lyhyt, olkaimeton viritys jossa oli vaaleensinistä.. :wacko:  se ei yhtään istunut päällä ja näytti suoraan sanottuna hirveeltä :D (ihmettelin siinä unessa että miks ihmeessä valitsin sen) en muistanut vihkimisestä mitään, äitini pisti viemään vieraille kakkua ja sulhasta ei edes näkynyt paikalla :D Ulkona sato kaatamalla vettä ja pihat lainehti. Yöllä totesin ettei oltu otettu yhtään kuvaa koko päivänä :DD

ONNEKS oli vaan unta :D

Link to comment
Share on other sites

Täällä kans yks hääpainajaisista kärsivä... Nyt kun polttarit tuli juhlittua viikonloppuna, suuntautuu stressi näköjään aika pahasti kohti puolentoista viikon päässä siintävää h-hetkeä. Järkyttävä stressi! En keksi montaakaan asiaa, jotka ei olisi kunnossa, mutta silti tuntuu et päivä menee varmasti pilalle! Ei kai sentään :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Varmaan tämän ketjun takia näin viimeyönä ensimmäiset hääpainajaiset! Heräsin tuntia ennen häitä ja paniikissa kävin suihkussa, meikkasin, laitoin tukan. Sitten loppu uni oli sekavaa kun yritin päästä kirkkoon, mutta oli hirveä ruuhka. Matkalla myös huomasin, että olin unohtanut laittaa kynnet ja niissä oli tosiaan vanhat repaleiset kynsilakan jämät :D

Onneksi oli unta!

Muokattu: , käyttäjä: Jinnai
Link to comment
Share on other sites

Kuinka paljon aiotte käyttää teknologiaa (kuva-slideshowt jne.) ja/tai somea? Tietyn hashtagin käyttö lienee aika yleistä nykyään. Entä miten suhtaudutte ylipäänsä someen: haittaisiko teitä jos joku lisäisi häistä otetun kuvan Facebookiin tai Instagramiin? 

 

Me aiotaan rohkaista vieraita ottamaan ja jakamaan paljon kuvia jo hääpäivän aikana jollakin ennalta määrätyllä hashtagilla. Sen lisäksi lisätään varmaan hashtagilla varustetut kuvat myös meidän hääsivustolle. Siis niin, että päivittyvät sinne automaattisesti. Näin hääsivustolla olisi heti seuraavana päivänä jo paljon (toivottavasti!) kuvia, joiden avulla pääsee jälkifiilistelemään. Täytyy tosin vielä selvittää, että tarvitseeko profiilin olla julkinen vai ei, hmm.. Toisaalta jos profiili ei ole julkinen, voi olla "eettisesti" vähän hyvän maun rajoissa nappaista sieltä postaus hääsivustolle. En edes vielä tiedä, mikä kaikki on teknisesti mahdollista, täytyy selvitellä.  Kaikesta on tietysti tarkoitus kysyä/infota etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille vertaistuesta :D ♡ olin yllättävän rauhallinen ennen vihkimistä ja päivä oli kokonaisuudessaan todella tunteikas ja ihana (: yllättävän vähän tuli nurinaa siitä ettei järjestetty isoja juhlia tai sitten olen yhä niin täynnä vaaleanpunaista hattaraa että olen ignorannut moiset kommentit ;)

Lisäys: Hihitän joka kerta kun mies kutsuu vaimoksi :D

Muokattu: , käyttäjä: Niittipyssy
Link to comment
Share on other sites

Onnea rouvalle! :) Kiva kuulla, että kaikki meni hyvin.

Meillä alle viis viikkoa häihin, huuii ;) Viikonloppuna askarreltiin paikkakortteja (tai siis maalattiin nimet paikkakiviin) ja sydänkylttejä ja laitettiin istumajärjestys taas vähän uusiksi.

Käytiin myös hääravintolassa brunssilla fiilistelemässä. Siellä oli ollut lauantaina häät, ja oli laitettu valkoisia pompomeja kattoon. Näytti niin kivalta, että pakko ehkä saada meillekin! :) Kuinka iso homma niissä on laittaa?

Link to comment
Share on other sites

Taidankin hypätä tänne tuolta 2017-ketjusta, sillä viikonloppuna alettiin puhua häiden ajankohdasta uudelleen ja pohdittiin, mikäköhän syy meillä olikaan mennä naimisiin vasta seuraavana vuonna. Eipä mitään järkevää keksitty, joten tänä aamuna varattiin kirkko ja aloitettiin hurja juhlapaikan metsästys. Minusta tuleekin siis näillä näkymin vaimo 23.7.2016  ^_^ (Toivottavasti ainakin, sillä miehen oli pakko saada kertoa äidilleen tästä muutoksesta heti, ja kuulemma innostus siellä ei ollut suuri, mikä kuulemma kivasti vei fiilikset. "Kun kaikille on mainittu jo ensi vuodesta" ....kenelle kaikille? Eipä taida olla mun vika, jos sulhon äiti alkaa päivämääriä ilman lupaa jakaa. No mutta, yritän olla itse antamatta tän häiritä ja pitää tän ihanan päivämäärän itselläni.)

Link to comment
Share on other sites

Taidankin hypätä tänne tuolta 2017-ketjusta, sillä viikonloppuna alettiin puhua häiden ajankohdasta uudelleen ja pohdittiin, mikäköhän syy meillä olikaan mennä naimisiin vasta seuraavana vuonna. Eipä mitään järkevää keksitty, joten tänä aamuna varattiin kirkko ja aloitettiin hurja juhlapaikan metsästys. Minusta tuleekin siis näillä näkymin vaimo 23.7.2016 ^_^ (Toivottavasti ainakin, sillä miehen oli pakko saada kertoa äidilleen tästä muutoksesta heti, ja kuulemma innostus siellä ei ollut suuri, mikä kuulemma kivasti vei fiilikset. "Kun kaikille on mainittu jo ensi vuodesta" ....kenelle kaikille? Eipä taida olla mun vika, jos sulhon äiti alkaa päivämääriä ilman lupaa jakaa. No mutta, yritän olla itse antamatta tän häiritä ja pitää tän ihanan päivämäärän itselläni.)

Sama meillä, lykättiin häitä jotta ehditään säästää rahaa juhliin joita ei haluta pitää ;D sitten pohdittiin asioiden priorisointia ja saatiin toisemme n. 4kk kuluttua tuosta keskustelusta (:

Anopin oma moka, nyt vaan tärkeimmille infoa (tai save the date -kortit työn alle) muuttuneesta ajankohdasta ja innolla järjestelyjen kimppuun (: kyllä vajaassa puolessa vuodessakin ehtii järjestää mahtavat juhlat! Tsemppiä ♡

Muokattu: , käyttäjä: Niittipyssy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...