Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2016


treecko240

Recommended Posts

@johannanna Kaunis idea tuo hääkimppu. Tuosta tulikin mieleeni että pitäisi itse käydä suunnittelemaan kyseistä asiaa.. jotenkin tuntuu tuo työlista aika pitkältä, on niin paljon juttuja joita pitäisi tehdä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

70 päivää jäljellä tänään, ilmoittautumisia tulee hiljalleen, kukat pitäisi varata, puku viedä muokattavaksi, ja pöytäkoristeita alkaa päättämään ja hankkimaan :)

Link to comment
Share on other sites

Uusi morsian ilmoittautuu :) hääpäivä tulee olemaan 16.7.2016 Häät tulee olemaan pienet niin budjetin, kuin vieraiden lukumääränkin suhteen.

Link to comment
Share on other sites

Jee, kutsut ovat perillä! :) Muutaman viikon päästä hääpaikalle juttelemaan menusta. Seremoniamestari ja dj lähtee mukaan niin näkevät paikan. 

Jokos muut morsiamet ovat päättäneet lomansa? Saatteko lomat hyvin yksiin häiden kanssa? Mun työpaikka on onneksi sellainen, että ollaan melkeinpä kiinni koko heinäkuu, kun asiakkaatkin ovat lomalla. Itse oon kesälomalla juhannuksesta 5 viikkoa eteenpäin. Jää yksi "palautumisviikkokin" vielä häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa hääpäiväkaima aurora71 :girl_wink:

Daenerys, meillä kiertävät lomat ja hyvällä tuurilla itsellä alkaa loma just maanantaina kun lauantaina on häät :P

Link to comment
Share on other sites

Mekko saapui tänään! Sovitettu "morsiusryhmän" kanssa skumppaa siemaillen, AIVAN IHANA:wub::wub: ihan muutama muokkaus täytyy tehä mut muuten aivan passeli <3

Link to comment
Share on other sites

Mä en osaa päättää kumman mekoistani laitan päälle! :D Ihan outoa kun alan tulla katumapäälle molempien kanssa. Päätin nyt että pyydän pari kaveria kylään, katsotaan molempien hyvät puolet ja mitä tarvitsee muuttaa jos tarvitsee, ja sitten teen päätöksen kumpi parannellaan täydelliseksi. Hankalaa! 

Link to comment
Share on other sites

Täällä hääjärjestelyt seisoo lähes paikoillaan. Minulla on ollut aivan jäätävä loppurutistus opiskeluiden ja muiden kanssa tässä viimeiset pari kuukautta, eikä ole häitä juuri ehtinyt miettiä. Huomenna meillä on häätreffit suvun naisten kanssa, kun alamme urakoimaan vieraslahjoja kasaan. Tuleva anoppini on ostanut Viron reissultaan kuoharimaistiaisia, niitäkin siis vertaillaan. Miehelle tuli tällä viikolla sormus. Muuten täydellinen, mutta pähkää vielä, pitääkö kuitenkin vaihtaa kokoa pienempään. Eiköhän nämä kaikki tästä hiljalleen.. 

 

Onnea uusille rouville ja roppakaupalla tsemppejä meille muille vielä järjesteleville! :wub:

Link to comment
Share on other sites

Joko muitakin alkaa jännittää? :) Mä olen ihan fiiliksissä, kun kesä (ja loma!) sekä tietysti The Day lähestyy. Vähän reilut 2kk enää. 

Eilen käytiin hääpaikalla sopimassa menusta, alustavasta aikatauluista ja muista käytännön asioista. Pääruoaksi tulee lammasta, hääkakuksi valittiin suklaamoussekakku päärynätäytteellä. Nam! Mitä teillä tarjotaan? 

Link to comment
Share on other sites

Ai mitä tarjotaan? Ei mitään hajua :D

Ei olla vieläkään saatu kutsukortteja liikenteeseen, ruokia ei ole suunniteltu, dj, pappi ja kanttori on tapaamatta, pitopalvelu on mutta ruoista ei ole tosiaan hajuakaan. Vieraiden lahjat on tekemättä, kouluhommat on rästissä ja ja ja ja.. ihan kohta pitäisi palata töihin vanhempainvapaalta/opintovapaalta joten eipähän tässä kiire ole. Ehei, tuskainen kiire on. 

En kestä... ja peilikuva, se pahenee päivittäin stressistä...

Link to comment
Share on other sites

Mä en tiedä oikein millä mielellä olisin. Siis kun eka päivämäärä mistä oli puhetta lähestyy mutta kun siirrettiin syksyyn juhlat niin on ihan plääh että mitä voisin tehdä jo juhlien eteen kun tarkoitus oli olla stressaamatta mistään järjestelyistä mutta pieni stressi rupeaa iskemään.... :o

Tärkeintä on kuitenkin että meillä on paikka varattuna :D Reissua Haaparantaan pitäis suunnitella pikku hiljaa ja käydä hakemassa juotavia testiin että mitä hakea sitten isompi määrä lähempänä juhlia. 

 

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin eilen tekemässä esteidentutkinta :) sitä ennen hääunta missä pääsin jo sinne asti että olin hääpukua laittamassa päälle ja huomasin etten ollutkaan lakannu varpaankynsiäni :D siinä unessa ei kyllä jännittänyt yhtään :D oikeasti alkaa jännitys kasvaa kun viikot vähenee..:P

Link to comment
Share on other sites

Kutsukortit tehty, nyt tarvii enää hakea postimerkit ja laittaa ne postiin. Hirveä homma oli niitä vääntää: ensin piti tehdä A4 kolmitaitteisena ja taittaa se siististi (eikä mies muuten taittanut sitä siististi, mutta kaikkeen eijjjaksa puuttua...) ja tehdä embossaukset kortin kansiosaan. Sitten piti paperinarusta ja pitsinauhasta tehdä koriste kortin päälle ja siitä paperinauhasta väkertää lehdet narun päihin. 

Joo. Valmiit on. 

Link to comment
Share on other sites

Kutsut lähetettiin viikko sitten, jonkun verran on jo ilmoittautuneita. Tällä hetkellä työlistalla edelleen löytää kengät ja keksiä, mitä kimppuun ja sulhasen vieheeseen laitetaan :rolleyes:

Niin, ja lähetin just kyselyä yhdelle valokuvaajalle pin-up-huomenlahjakuvauksista hihii  :girl_haha::D

Link to comment
Share on other sites

Täällä vielä/enää 55 päivää häihin, ja stressi alkaa vähitellen nostamaan päätään!

Tähän mennessä puuttuu vielä floristin varaus, esteettömyystodistus ja kuljetusten varmistaminen. Tarjoilut pitäisi vielä miettiä loppuun ja tavata pappi ja kanttori. Häätanssiakaan ei olla yhtään ehditty miettiä ja ohjelma vaatii hiomista. Oh my, vieläkö tässä ehtii? :D 

Link to comment
Share on other sites

Niin ja kutsut tosiaan lähetettiin huhtikuussa ja ensi viikko on vielä vierailla ilmoittautumisaikaa. Yllättävän loppumetreille on moni ilmoittautumisen jättänyt. Toivottavasti ensi viikon mittaan vielä viimeisetkin aktivoituu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liityn kerhoon! 14.7.2016 maistraatti, jonka juuri hetki sitten varasin :D Kutsut on lähetetty jo, mutta kaikkia ilmoittautumisia ei ole vielä kuulunut, mutta onhan tässä vielä n.2 viikkoa ilmoittautumisen deadlineen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...