Jump to content
Naimisiin.info

Yllätysnumero häissä


eeahktzugr

Recommended Posts

Heippa, Järjestän siskoni häitä kaason tehtävissä. Meille suku on aina ollut aika tärkeä. Sainkin idean jos kasaisin meidän suvun naisia ja miehen suvun naisia ja laulaisimme yhdessä morsiusparille häissä. Haluaisin tämän olevan yllätys morsiusparille, mutta en ole ihan varma haluaako siskoni tämmöistä ohjelmaa kuitenkaa. Mikä on teidän mielipiteenne, tykkäisittekö omissa häissä tämmöisestä yllätysesiintymisestä? Ajattelin että laulaisimme nousee päivä laskee päivä. Häihin on tulossa bändi joten saisimme säestyksen.

Link to comment
Share on other sites

Jos nyt yllätysnumeroa ajattelen, niin tuo on kuitenkin sellainen, mistä (minun mielestäni) ei suurta haittaakaan voi olla. Etenkin jos on edes kohtuullisia laulajia ja vähän harjoiteltu + ohjelmanumero on vain 1-2 laulun mittainen. 

 

Itselle ei varmaan tulisi mieleen erityisesti haluta tuollaista, mutta olisin varmasti otettu siitä, että ovat yhdessä ilahduttavan ohjelman suunnitelleet ja oikein porukalla toteuttaneet. Meillä toisaalta suvussa (etenkin toisella puolella) on tapana muutenkin paljon lauleskella, joten se tietysti vaikuttaa mielipiteeseeni.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä kaasot olivat järjestäneet huikean yllätysnumeron. Jossain ruokailun loppupuolella serkkuni ryhtyivät yhtäkkiä laulamaan "elämältä kaiken sain" ja vähitellen kaikki muutkin vieraat nousivat seisomaan ja liittyivät mukaan. Yksi kaasoista oli hypännyt pianon ääreen ja ryhtyi jossain vaiheessa säestämään laulua. Meidän ilmeet olivat varmaan näkemisen arvoisia!  ^_^ Kaasot oli organisoineet kaikille sanat ja jotenkin onnistuneet meidän hoksaamatta sopimaan aloitusänet ja aloittajatkin. Aivan mieletön yllätys, oltiin aivan häkeltyneitä! Parasta oli että tuon jälkeen kaikki vaan istui ihan tyynesti alas ja jatkoi syömistä, ihan niinku mitään ei ois tapahtunut :D Tietysti aina juhlista ja niiden tyylistä kiinni, mutta meillä ainakin yllätysnumero toimi paremmin kuin hyvin. Eli jos jaksatte järjestää ja organisoida seremoniamestarin kanssa hyvän hetken sille niin Go for it!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...