Jump to content
Naimisiin.info

Iiiiihanin häälahja?


kaneli

Recommended Posts

Ihanin lahja oli valurautapata. Olen sitä halunnut jo pitkään, mutta en raaskinut ostaa...

Yhdet ystävämme yllättivät ostamalla trangian, joka oli vielä parempi malli kuin kaupassa kuolaamamme vaihtoehto. Ihania ystäviä! Tosin kyllä tuo valurautapata voittaa kaikki muut lahjat ihanuudessaan, ainakin tällaisen amatöörikokin mielestä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ihanimmat lahjat olivat itse tehtyjä. Yksi kaasoista (kaasoja oli kolme) antoi itse painamansa paidat joissa oli sarjakuvamaisten lintujen kuvat ja alhaalla teksti "rengastettu". Miehelle tavallinen valkoinen t-paita ja minulle hihaton istuva.

Toinen kaaso oli tehnyt maalauksen jossa oli pieni tekstinpätkä. Väärit tismalleen sisustukseen sopivat, lahjaan kuului myös kehystys, kehyksen saimme valita itse.

Pyydetyistä lahjoista paras on yllättäen jäätelökone joka on ollut ahkerassa käytössä

Link to comment
Share on other sites

Hauskoin ainakin oli wc-paperirulla jossa oli hääparikuviointi  

Saatiin aika paljon lahjoja listalta, pääasiallisesti astioita ja muuta hyödyllistä. Listan ulkopuolelta ihanimpia olivat pun.sydämmen muotoinen seinäkello jossa oli meidän nimet kaiverrettuna pieneen laattaan

sekä sydämmen muotoinen jalallinen vati esim.suklaakonvehdeille  

Ihana yllätys odotti myös hotellihuoneessa: Giuletten sydänsuklaarasia ja pullo shampanjaa siskoiltani  

Link to comment
Share on other sites

Saatiin (melkeen) täydellinen astiasto (laseja vaan vähä puuttuu).

hackmanin Tuulia aterimet 10:lle hengelle. Meillä oli äitin vanhoja haarukoita 3 kpl ja veitsiä 3 kpl, 2 lusikkaa aikasemmin.

Serkun vaimon isä on ruotsalainen taiteilija, saimme hänen originelliteoksen joka on ihana.

Kaikki lahjat oli ihania, vaikee valita niistä mikä oli se ihanin!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me saimme pääasiasas lahjoja, joit olimme toivoneet, eli kaikki olivat ihania. Lisäksi yksi lahja toiveiden ulkopuolelta oli ihan: seremoniamestari oli ostanut Sinellistä ihanan punaisen paperilampun (vai mikä se nyt sitten virallisesti onkaan) Lamppu sopii täydellisesti olkkariimme, ja laitoimmekin sen automaattisesti juuri siihen, mihin seremoniamestari oli sen "suunnitellut"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olen nauttinut erityisesti Marimekon lakanoista ja ylellisistä valkoisista pyyhkeistä. Myös Essence-viinilasit ihastuttavat aina vaan. Ja hopeinen kakkulapio on niin kaunis. Ja ja... En osaa kyllä valita iiiiihaninta.

Link to comment
Share on other sites

Valokuvakansio, jonka vanhempamme olivat yhdessä koonneet. Joka sivulla oli kaksi kuvaa: yksi miehestäni, toinen minusta. Kansio alkaa siitä kun molemmat olemme vauvana synnytyslaitoksella, ja jatkuu läpi koko lapsuutemme melkein tähän päivään. Olemme siis joka sivulla about saman ikäisiä ja oheen vanhemmat olivat kirjoittaneet kommenttia millaisia olimme tuon ikäisinä.  Kansiossa on lopussa tilaa hääkuvillemme.

Kansio on tunnearvossa mittaamaton!  

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Saimme niin paljon ihania lahjoja, jotka oli annettu täydestä sydämestä ja lahjoja, jotka olivat juuri sitä, mitä halusimme, että en osaa vastata tähän kysymykseen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kaason ristipistoin kirjailema kellotaulu, jossa meidän nimet ja hääpäivä. Kaikki lahjat olivat ihania, mutta tämä oli Suurella Sydämellä tehty.

Link to comment
Share on other sites

Kaikki saamamme lahjat olivat mielestäni ihania mutta voiton vei kyllä upea, iso renessanssityylinen sohva, jonka pari huonekalujen entisöintiä harrastavaa sukulaista olivat ostaneet jostain huutokaupasta, korjanneet ja kunnostaneet todella kauniisti ja sitten vielä uudelleenverhoiluttaneet jollain ammatti-ihmisellä. Nyt pitäisi vielä vain löytää sellainen asunto johon se sopii ja mahtuu  ;D (haku on jo käynnissä).

Link to comment
Share on other sites

Muut lahjat olivat oikeastaan häälahjalistalta, mutta rakas serkkuni, joka ei päässyt häihin, oli lähettänyt postissa ihanan lahjan:  

Kaksi tyynyliinaa, joihin hän oli käsityöihmisenä painanut hääkutsussa olleen, itse suunnittelemani sydämen isona.  

Oli todellinen yllätys, en edes tiedä miten hän on saanut sapluunan tehtyä. Varmaan jäljentänyt ja sitten suurentanut kopiokoneella.  

Link to comment
Share on other sites

Hirveesti saatiin ihania lahjoja, mutta jotenkin kaikkein ihanin oli mun pikkuveljen taidokkaasti tekemä tuoli. Se on valkoinen, kuultolakattu ja näyttää entisöidyltä, vaikka onkin upouusi. Sopii meidän uuteen asuntoon täydellisesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

KAIKKI! Saatiin niin mielettömän ihania häälahjoja, ettei voi uskoa todeksi. Ei yhtään epäkäytännöllistä tms. (paitsi yksi tuli mieleen: kaksi kangasservettiä ja servettirengasta, vai mikä se nyt on ei varmaan tule kahdestaan pahemmin niin hienosti syötyä, että niitä tarvitsisi)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille ei tullut oikeastaan kuin yksi vähän outo, mutta mukava kylläkin ja sitten kaikki muut olivat aivan ihania.

Meillä ei ollut listaa kun emme tarvitse mitään ja vieraille sanottiin, että mitään emme tarvitse ja pääasia, että tulevat paikalle. No lahjoja toivat ja muutamia niistä kerron nyt: Ihan teenkeitin (olen kova tyttö juomaan teetä), Pentikin pieni poro kynttilänjalka ja siniset kynttilät (olin aikeissa ostaa sellaisen itse jouluksi, mutta eipäs tarvinnutkaan), Aivan ihanat kupit (6kpl erikoset ja hankalat selittää, mutta niissä on jotkin lohikäärmeet ylös asti ja selkä/häntä osa toimii kädensijana), joihin on kaiverruttu meidän nimet ja hääpäivä, hopeaa, kehykset hääkuvalle sekä paljon paljon muuta.

Kun seuraavana päivänä lahjoja avasimme tuli jotenkin vaivaantunut olo kun emme toivoneet mitään ja monet olivat ostaneet mielestämme aivan liian kalliita lahjoja meille ja yksi sukulaiseni oli hakenut lahjamme Intiasta saakka (tosin oli niille matkoille menossa kuitenkin, mutta hän etsi sopivaa taulua kahden reissun ajan).

Link to comment
Share on other sites

Juuri niitä tuossa purin ja sieltä paljastui Moccamaster ja Jamie Oliverin astiastoa ja Alessi Mami astiastoa (ja paljon muuta) mutta noita on paha mennä laittamaan järjestykseen

Link to comment
Share on other sites

Kaikki oli ihania eikä yhtään turhaa seassa, mutta paras oli häämatka Karibian risteily josta kyl ite maksettiin pieni osa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Suurin osa lahjoista oli samanarvoisia ihanuudessaan.

Seremoniamestarin palkkaamat pianisti ja kitaristi soittamaan juhlissamme, oli kuitenkin ihana ajatus. Vaikka siitä ei jäänyt konkreettista muistoa, se loi tunnelmaa kaikille juhlijoille.  

Link to comment
Share on other sites

Ihanin lahja oli ehdottomasti kaveriltani, joka ei valitettavasti päässyt häihin, mutta muisti meitä häämatkalla.

Olimme Thaimaassa ja kun saavuimme hotelliin ja pääsimme huoneeseemme, koputti oveen joku ja huuteli "room service". Me oltiin tietty ihmeissämme, kun emme olleet mitään tilanneet. Huoneeseen tuotiin pullo erittäin hyvää samppista, iso lautasellinen eksoottisia hedelmiä ja reilunkokoinen suklaakakkupala, joka oltiin koristeltu hedelmillä ja kuorrutuksella oltiin kirjoitettu "Happy honeymoon". Mukana oli kortti, jossa luki ystäväni terveiset. Paras lahja ikinä  

Link to comment
Share on other sites

Ihanin lahja oli ehdottomasti taiteilijakummitätini maalaama taulu tyttärestämme :-X Se on todella kaunis ja hän on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, arvostamme sitä todella. Taulu pääsee kunniapaikalle makuuhuoneeseemme.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vanha kukallinen Arabian maitokannu. Olin toivonut posliinikannua, kun huusholleissamme ei semmoista ollut. Häälahjan ei tarvitse olla uusi, antiikkiliikkeestäkin voi häälahjoja hankkia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...