Jump to content
Naimisiin.info

Iiiiihanin häälahja?


kaneli

Recommended Posts

Kaikki lahjat oli kyllä ihania ja paljon olivat vaivaa nähneet.

Mutta kaikkein innostuneimpia oltiin mun vaarin tekemistä lumikengistä, joita on jo testattu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me saatiin lahjaksi pääosin rahaa, kuten toivoimme. Niillä hankimme yhteiseen kotiimme (olemme asuneet yhdessä 4 v) uusia huonekaluja + mieleisiä puuttuvia osia astiastostamme. Mutta ehdottomasti mieleenpainuvin lahja oli ystäväni lahja, joka oli  teemalautanen, reilun kaupan kahvia, reilun kaupan kaakaota, teetä, luomu mysliä, reilun kaupan hunajaa! tämä oli persoonallisin ja tavallaan ihanin minusta.

Pitää vielä lisätä että Paras lahja oli ehdottomasti liput teatteriin sekä vuorokausi hotellissa! Tämä on erittäin tervetullut pienen lapsen vanhemmilla. Kiitos tästä kuuluu rakkaille ystäville

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Hienot, täysin yllätyksenä tulleet taulut. Niitä tuli yht.3. Kiinassa oli teettetty muotokuva meistä, joka oli tehty yksittäisistä silkkisäikeistä meidän kuvan perusteella! Toinen oli kaverini tekemä kaunis maisemataulu juuri meikäläisen tykkäämän väriskaalan mukaan. Kolmas oli serkkupojan erikoisella tekniikalla tekemä taulu.  Ja tietty rahalahjat joilla päästiin unelmamatkalle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Niin vaikea valita. Ehkä aitomatto. Ehkä kaikki se raha, jolla voimme toteuttaa häämatkamme. Ehkä aivan ihana teekannu, joka on jatkuvassa käytössä.

Olemme niin tyytyväisiä aivan kaikkeen. Jopa listan ulkopuolelta ostetut lahjat ovat ihania. Varsinkin ystäväni maalaama taulu ja anoppilasta saatu lamppu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Janoschnin (miten ikuna taipuukaan!) suuri PANAMA-kirja (olimme häämatkalla Panamassa).

Ja etenkin kyyneleet silmiin nostattava omistuskirjoitus: Onnea hääparille! Avioliitto on Panama -unelmienne maa. Kirjoitus aukenee parhaiten kirjaa tunteville, mutta tuo lahja oli kyllä ihan paras.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Saatiin niin paljon ihania lahjoja. Mieluisimpien joukossa ehkä nämä: viisihaarainen kynttilänjalka vanhemmiltani (toivelistalla mutta emme uskoneet saavamme), talousvaaka (listalta), espressokeitin (listalta) ja veljeni perheen kokoama moottoripyöräilytarvikepaketti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nyt vajaa kolme vuotta  häiden jälkeen.. listalta pyyhkeet, viinilasit ja lautaset ovat käytössä sekä listan ulkopuolelta saatu taulu seinällä ja silitysrauta pelittää

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Lahjat olivat 95 prossasesti lahjakortteja/ rahaa, toivoimme sitä häämatkaamme varten. Mutta tavaroista yksi nousi ylitse muiden, sellanen punanen sydäntyyny millä on kädet. Siihen on ommeltuna meitin nimikirjaimet ja päivämäärä.

Link to comment
Share on other sites

Varmaan hyödyllisimmät olivat tallentava digiboxi ja taikinakone, mutta yksi mikä jäi mieleen ihanimpana, oli kolikkokokoelma. Mies kerännyt jo pitkään kolikoita, niin saimme 2007 vuoden kolikot ja sitten sellaisen kolikon, jossa toisella puolella on hääpäivämme ja sydämet ja toisella puolella kaksi sormusta. Tämä on uniikkikokoelma, joten olemme todella innoissaan tästä (myös minä, vaikka en olekaan kerännyt kolikoita)

Link to comment
Share on other sites

Me toivottiin rahaa matkaa varten, ja saatiinkin! Ens yönä sitten startataan kohti portugalia  

Ilman lahjarahoja matka jäis tekemättä, joten vastaan raha

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Saimme paljon ihania häälahjoja, mutta erityisen ihanan lahjan saimme ystäviltämme. He olivat etukäteen kertoneet hankkivansa meille jotakin erikoista listan ulkopuolelta, joten odotin innolla, mitä he ovat mahtaneet keksiä. Saimme kuumailmapallolennon!

Olemme suunnitelleet lähtevämme lennolle heti miehen kesäloman alettua. Odotamme innolla, luvassa on varmasti upea kokemus!

Link to comment
Share on other sites

Kaikki oli aika ihanaa... rahoilla tehtiin aivan mahtava matka, emmekä saaneet mitään turhaa. Aika ihana ajatus oli se, kun äitini oli ommellut meille mun ja sulhon lapsuuteen liittyvistä kankaista/vanhoista vaatteista tms. suuren tilkkutäkin, ja mukana tuli dvd, jossa äitini kertoi täkin kokoamisesta ja kankaisiin liittyvistä tarinoista. Täkin alla on ihana loikoilla sohvalla, ja siitä tulee aina hääpäivä mieleen.

Yksi lahjakortti on vielä käyttämättä: loppukesästä pääsemme yöksi Vanajanlinnaan ja Linna Golfiin pelaamaan, mitä odotan myös kovasti, se oli hieno lahjaidea!

Link to comment
Share on other sites

Kaikki lahjat olivat hirmu kivoja, mutta muutamia ylitse muiden tietysti oli... mm kaveripariskunnan lahjakortti juhannuksen viettoon saarelleen - tarjosivat siis kaiken... sisarusten kokoama kirja lapsuudesta nykypäivään kuvineen ja tarinoineen... keittokirjateline+veitset+keittokirja... taulu vanhemmiltani (toki oltiin itse valittu, mutta idea juuri siihen tauluun lähti äidiltäni)...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kaikki listallamme olleet lahjat oli tietty tosi mieluisia ja hyödyllisiä (niinkuin myös lahjakortit ja raha), mutta ehkä kaikkein eniten ollaan tähän mennessä iloittu voileipägrillistä ja Scrabble-lautapelistä. Myös kaasojeni antama kori, joka oli täynnä kaikkea pientä kivaa lähinnä keittiötä varten, oli tosi mieluinen.

Link to comment
Share on other sites

Veljentyttöni (8 v.) tekemät lautasliinarenkaat  

Niissä on ruusuke huopaa, rengas kahvipaketin kultapuolta ja ruusuke on kiinnitetty renkaaseen lelupaketin valkoisella tavaran sitomiskiinnikkeellä. Hän oli tehnyt meille viime jouluna kaksi rengasta. Toivoin lisää lautasliinarenkaita täksi jouluksi, jotta voisin vieraillekin sellaiset laittaa. Hän oli tehnyt meille niitä lisää häälahjaksi  

Link to comment
Share on other sites

Pyysimme lahjaksi vain päältä ajettavaa ruohonleikkuria ja saimme sen! Oman (suuren) pihanurmikon hoitoon värkki on yliveto, ja mies rakastaa nyt ruohonleikkuuta ja hymyilee tyytyväisenä ajellessaan pitkin pihaa. Ihanaa!

Ystävä-taiteilijoiden itse tekemät maalaukset olivat myös persoonallisia ja mieluisia lahjoja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Upeista upein kahviastiasto, Villeroyn Ivoire-sarja, joka tulee siirtymään perintönä joku päivä meiltä. Siihen ei olisi ollut tällä pikkuperheellä itsellään varaa. Toinen ihana on tunnelmanluoja, Harri Koskisen IsO Lantern-kynttilälyhty. (Meillä ei lahjalistaa)

Link to comment
Share on other sites

ihanin häälahjan saimme, kun huomattiin, että olen raskaanaa

Me emme pyytäneet mitään lahjaa vaan rahaa, mutta saimme kuitenkin kaikkea hyödyllistä keittiöön esim Jamie Oliverin paistin pannun ja kasaripannu. Tykkään kokata ja saada super hyviä kokkaus välineitä.

Link to comment
Share on other sites

Paljon saatiin ihania lahjoja; pyyhkeitä, lakanoita, keittiövälineitä, Pentikiä ym. Parhaiten kuitenkin mieleen jäivät Helena Tynellin Aurinkopullo sekä Oiva Toikan Hopeaviklo. Lahjaksi saaduilla rahoilla ostetaan sitten lisää keräämiämme Arabian Arcticaa sekä Iittalan Ultima Thulea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...