Iiiiihanin häälahja?


kaneli

Recommended Posts

  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Suurimman osan lahjoista saimme lahjalistalta, joten sikäli ne olivat kaikki toivottuja ja ihania, mutta kaikkein iiiiihanin lahja tuli kuitenkin listan ulkopuolelta. Toisaalta se oli sellainen, josta olimme vinkanneet vanhemmilleni. Nämä esittivät toiveen edelleen kummitädilleni, joka lahjan antoi. Kyseessä on halikkolaisen keraamikon Johanna Sarparannan tekemä vati, halkaisijaltaan n. 45 cm. Se on meillä nyt olkkarin seinällä. I luv it!

PICT2887.jpg

Link to comment
Share on other sites

Samoin myös meillä; paras häälahja oli sittenkin häälistan ulkopuolelta!

Olimme toivoneet häälistassa Alessin sitruspuristinta. Siskoni oli sen suunnitellut ostavansa meille, koska hekin olivat samanlaisen saaneet häälahjaksi.

Kauppaan ehtiessään puristin olikin jo ostettu. Siitä kimpaantuneena hän osti meille Alessin tarjoiluvadin (n. 30cm halkaisija, joissa pieniä ukkoja reunoilla), jonka täytti sitruunoilla, jotta teema jatkuisi.

En ehkä olisi itse keksinyt vatia hyllystä valita, mutta avio-elämä on osoittanut sen olevan todella monikäyttöinen ja tarpeellinen. Lisäksi se sopii loistavasti tyyliimme. Luv it too!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

En nyt osaa sanoa mikä niistä olisi ehdottomasti ihanin tai paras. Suurin osa lahjoista on käytössä. Saimme paljon astioita, kuten toivoimme, ja lisäksi leivänpaahtimen ja rikkaimurin, jotka myös olivat toivelistalla (ja käytössä). Koriste-esineitä ei onneksi juuri saatu, paitsi Iittalan petrolin värinen Aalto-maljakko ja kaksi Aalto-tuikkukuppia, jotka olivat todella mieluiset ja aivan nappiin! Ehkä sitten nimeän nämä kaksi, sillä ne olivat serkultani ja hänen vaimoltaan, enkä olisi osannut aavistaa heidän tietävän makuamme tässä asiassa

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Koska meillä oli lahjalista (suosittelen! http://lahjatoiveet.net/ ) saimme hyödyllisiä lahjoja, joille on käyttöä, mutta joista on vaikea nostaa mitään ylitse muiden. Listan ulkopuolelta tuli kirja kotipaikkakuntani historiasta + pöytäliina sekä hääyö sviitissä. Kirja+liina olivat hieno yllätys - eikä sviitissäkään valittamista. :D

Lisäys: Äitini osallistui kustannuksiin, mutta en osaa pitää sitä "häälahjana". Tosin olen avusta erittäin iloinen. :-X:)

Muokattu: , käyttäjä: Ms Query
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Vaikea valita... Parhaimmat naurut kirvoitti geishakuulat :grin: Paketissa oli toki muutakin, mutta tuo oli hauska lisä - paketin paketoimiseen oli nähty myös runsaasti vaivaa. Oli suorastaan sääli avata sitä.

Myös uudet kattilat tulivat tarpeeseen :)

Link to comment
Share on other sites

Me ei saatu yhtään "turhaa" lahjaa,ollaan erittäin tyytyväisiä kaikkeen!! Lahjalista meni tyhjäksi nyt löytyy teemaa astiasto,hagmania ruokailuvälineet,iittalan viinilaseja kaikkia kahdelletoista (jotain vielä enemmänki =). Mutta meidän mielestä ykköslahja tuli listan ulkopuolelta ja se on multipannu! Eli isohko pyöreä kahvallinen teflonpannu mihin kuuluu kupu. Oli kiva kesällä grillailla ku pysy ruuat lämpiminä =)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eniten tunne arvoa oli aidiltani saamamme vanha kakkuvati (lasinen) jonka han ja isani saivat haalahjaksi aitini aidilta. Joka puolestaan oli saanut kakkutarjottimen omilta vanhemmiltaan kun han meni naimisiin vaarini kanssa. Nyt tarjottimessa on kolme kaunista kultalaattaa kaikkien nimilla ja haapaivamaarilla muistuttamassa tasta perintokalleudesta. Jonakin paivana tyttaremme saa haalahjaksi meilta taman kallisarvoisen lasitarjottimen.

Link to comment
Share on other sites

Me saimme paljon ihania lahjoja, suurimman osan lahjalistalta. Lisäksi saimme listan ulkopuolelta tosi hienon Tansaniasta tuodun puisen n. 160 cm korkean kirahvipatsaan. Se on niiin upea, tykkään tosi paljon! Ja aika vaikea olisi sellainen itse matkalaukussa roudata lomamatkalta... (Tuo tuli siis muuttokuorman mukana kontissa.) :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...