Jump to content
Naimisiin.info

Mitä saitte huomenlahjaksi?


mutter

Recommended Posts

Miten te, jotka ette ole saaneet mitään, olette onnistuneet kätkemään pettymyksenne? Minusta tuntuu tosi tyhmälle että joku lahja tuntuu yhtään tärkeälle, mutta kyllä se vaan tuntuu. Tiedän, etten tule huomenlahjaa saamaan ja olen yrittänyt hyväksyä asian jo etukäteen, mutta vaikeaa se on. Tuntuu lapselliselle, itsekkäälle ja tyhmälle. Aion kuitenkin miehelle hankkia lahjan häntä muistaakseni ja ilahduttaakseni.

Aikaisemmin yritin hyväksyä sen, että mies unohtaa viimeisen kihlapäivämme ennen häitä, vaikka oli jo mennyt lupailemaan, että järjestäisi silloin jotain tosi ihanaa. Arvasin, että hän unohtaa kuitenkin ja yritin psyykata itseäni jo etukäteen ettei se haittaa, mutta niin vain itkeä vollotin ihan kamalasti sitten sinä kihlapäivänä. Mies ei sittenkään muistanut, ihmetteli vain mikä minun on. Pelkään että sama toistuu huomenlahjan kanssa, enkä todellakaan haluaisi pilata ensimmäistä päiväämme naimisissa jollain noin tyhmällä ja lapsellisella ja itsekkäällä. Ei sen PITÄISI haitata ettei mies viitsi vaivautua

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^ No, sun tarkoitus on hyvä, siis ettet halua aamua "pilata", jos et mitään saa, mutta kyllä mun mielestä paha mieli pitää näyttää tai ainakin kertoa rehellisesti, että sille voidaan sit yhdessä tehdä jotain. Sellanen tilanne se vasta kauhea olisikin, ettei enää osaa sitä näyttää ollenkaan.

Jos ite olisin ihan varma, ettei mies tule asiaa muistamaan (vaikka hänellä olikin tarkoitus muistaa), niin omalla kohdalla ottaisin varmaan yhteyttä bm:iin ja sanoisin, että voisiko hän hieman "huolehtia" siitä ja muistutella, jos tosiaan sulhanen haluaa jotain hankkia. Kyllä se bm sit selville saa, jos EI aio hankkia, mut sun tilanteessa ei varmasti ole siitä kyse, ja toivottavasti muidenkin kohdalla tilanne on useimmiten puhdas unohtaminen.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

Miten te, jotka ette ole saaneet mitään, olette onnistuneet kätkemään pettymyksenne?

Miksi pettymys pitäisi peittää/kätkeä? Miksi sitä ei voi näytää sille aviomiehelle suoraan, että olet pettynyt koska sinua ei huomenlahjalla muistettu? Sinäänsä joo ajatuksesi siitä, että et halua "pilata" ensimmäistä aamuanne avioparina, on kiva, mutta kyllä se sinun paha mieli pilaa aamun ainakin itseltäsi. Ja varmasti jälkikäteen se pettymyksen tunne pysyy muistona siitä ensimmäisestä aamusta, jos et sitä pysty käymään läpi miehesi kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: safira86
Link to comment
Share on other sites

Kiitokset ihanista ja ymmärtävistä viesteistänne, ihan itku pääsi... Mukava, että ymmärsitte, mua pelotti, että mut leimataan turhasta vinkujaksi, tyhmäähän se on jostain lahjasta - aikuisen ihmisen - itseensä ottaa. Ehkä siksi haluaisin myös peittää pettymykseni mieheltä. Ei ole kiva vinkua jonkun lahjojen perään, tuntuu niin lapselliselle ja pinnalliselle. Mut mulle kyllä riittäis vaikka karkkipussi, kunhan jotenkin muistaisi. Onko se sitten enää muistamista, jos sanon, että anna mulle sitten joku lahja tai muuten mä oon tosi pettynyt ja meidän päivä menee pilalle? Minusta se idea on siinä, että lahjan antaja haluaa itse antaa lahjan. Mitä merkitystä sillä sitten enää on jos siihen pitää käskeä.

Yksi mitä olen miettinyt, on että ostaisin itse itselleni aina merkkipäivinä lahjaksi jotain miehen rahoilla (Täydellisten naisten Gaby harrastaa tätä:) ja kun mies valittaisi, että unohdin taas, voisin sanoa että etpä unohtanutkaan. Ja silloin voisi tietty itse valita miten mies muistaa :D

Tätä mä en vaan ymmärrä miehissä: "Niin ja huomenlahjasta vielä: olinhan minä vähän pettynyt, niinkuin tuossa ylempänä mainitsinkin, mutta en kuitenkaan niin pettynyt että olisi ollut vaikeuksia peittää se tms. Eikä kai olisi ollut tarvettakaan, eiköhän miehenikin tiedä että minä olisin jotain toivonut saavani." Jos kerran tietää, että toinen haluaisi jotain saada, miksi sitä ei voi tälle antaa? Mistä tässä on kyse, itsekkyydestä, saamattomuudesta, empatiakyvyttömyydestä vai mistä? Miten se muka voi olla niin vaikeaa olla edes joskus toisen mieliksi?

Safira86: Ihanaa ja onnellista hääpäivää teille huomiselle!

Link to comment
Share on other sites

Olisin tahtonut timangikorvakorut jotka mätsäis vihkisormukseen (aika perusmalli), mutta sainkin korulippaan, joka kyllä on kaunis. Ehkäpä saan myöhemmin lahjaksi timantteja, joita säilyttää korurasiassa. tosin mulla paljon koruja on muutenkin...

Ihan tyytyväinen olen. vielä tarvitsen paikan jossa säilyttää korulipasta. Joku kaunis meikkauspöytä ois kiva :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_laura_*

tatuoinnin..päätettiin ottaa molemmat samanlaiset eli teksti: tilapäisesti sinun...ikuisesti sinun on meille liian klisee ja tossa meidän tekstissä on juuri meidän huumoria..:) Miehelle annoin myös huomenlahjaksi Karita Tuomalan terveiset ja nimmarin..

Link to comment
Share on other sites

Tää sai käsinmaalatun oman suojelupyhimyksensä ikonin ja Uudesta-Seelanista (siltä ainoalta oikealta LOTR-koruja myyvältä verkkokaupalta) tilatun sormuksen. Sen mikä Caladrielilla on sormessaan, muuta minkä nimeä en muista juuri nyt. Ihanat lahjat. Ikoni on kaunis, ja sormus ei mitään huuhaata vaan viiden vuoden takuu, että uskaltaa käyttääkin.

OT. Huomenlahjakuvakansio oli ihan uskomaton suksee...kyynelet silmissä sitä luki ja katseli. Taitaa katsella sitä edelleen melkein päivittäin...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Valkokultainen kaulaketju ja riipus yhdellä pienellä timantilla. Kaulakoru ostettu samasta paikasta kuin kihla- ja vihkisormuksetkin. Sopii todella hyvin tuoreen vihkisormuksen kanssa. Sormuksen tehnyt kultaseppä olisi kuulemma tehnyt vaikka itsekin riipuksen, joka sopii sormukseen, mutta nyt häneltä löytyi jo valmiina Hollannista jostain messuilta mukaan tullut sopiva kaulakoru.

Uniikki ja nätti - olen todella tyytyväinen. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...