Mitä saitte huomenlahjaksi?


mutter

Recommended Posts

  • Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sain huomenlahjaksi :

Esprit'in hopeisen kellon, pinkillä kellotaululla

ja sormuksen, kultaisen jossa sinisafiiri keskellä ja ympärillä pieniä kirkkaita timantteja. AIVAN MIELETTÖMÄN IHANIA MOLEMMAT LAHJAT!  

Miehelleni ostin huomenlahjaksi Saurum Action'in solmioneulan, hopeisen.

Link to comment
Share on other sites

Sanoin etten todellakaan tarvitse mitään ihmeellistä ja kallista, kun meillä ei hirveästi tota rahaa ole...No, sulhoni osti sitten aivan mielettömän ihanat (ja varmana järkyttävän kalliit) valkokultaiset sydämenmuotoiset korvakorut, joissa on pienet timantit keskellä. Ne on kauneimmat korut mitä oon nähny  

Ja sain ne sanoin: "Tässä on sun sydän ja tässä on mun, ja kun sulla on ne korvissa, niin ne supsuttaa sulle molempien äänellä ja sitte on helppoa tehdä yhteisiä päätöksiä"

Sulho on hulluna Modesty Blaise-sarjakuviin, joten kirjotin sille ite lyhyen sarjakuvan ja otin itestäni itselaukasijalla mustavalkoisia kuvia (hieman vähemmässä vaatetuksessa  ;)), joilla kuvitin sarjiksen. Annoin myös oikean Modesty-sarjakuvakirjan synttärilahjaksi (koska sulholla oli synttärit häiden jälkeisenä päivänä) ja sen väliin tein yhestä kuvasta kirjanmerkin. Tykkäsi ja paljon  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jospa minäkin nyt näin suht uutena rouvana kanna korteni tähänkin kekoon. ;D

Itse sain huomenlahjaksi (vaikka en mitään odottanutkaan) Zen creativen 40GB:n kiintolevysoittimen, oli toivottu, mutta täysin odottamaton. Mies it ja muutenkin tietää näistä asiaoista enemmän kuin minä alalla, joten olin vain tuossa jonkin aikaa sitten kysellyt noista soittimista ja mies vain sanoi silloin, että ei veilä kannata ostaa kun on tulossa jokin uusi malli myyntiin. no minä tietysti uskoin ja yllätyin täysin häiden jälkeisenä aamuna kun pakettia avasin (oli muru ihan itse paketoinut eikä tuo paketoiminen ole herran paraati puolia, liikutuin tosin paketin ulkonäötä oli tehnyt sitä tunnin verran kun ei ensin oikein onnistunut).

Itse annoin sukupuun, jonka olin itse suunnitellut ja toteuttanut. Sukupuu ei ole varsinaisesti puu, mutta idea on sama.

Link to comment
Share on other sites

Mulle piti tulla Kalevalan Vanamon korvikset ja sormus, mutta esitin toiveen, josko sulho ostaisi sittenkin mun kaulaketjuun riipuksen. Mä olen saanut tämän ketjun kun ollaan seurusteltu yksi viikko ja se on aina mun kaulassani. Ja sain siihen siis riipuksen.  :-X Sulholle ostin kellon, joka laitetaan vyölenkkiin kiinni. Se oli sen toive ja se oli monta päivää ihan innoissaan siitä. Kovasti tykkäsi.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...

Sain etukäteen toivomani Kalevala Korun hopeisen pienen Hattulan lintu-riipuksen. Sen pitäisi luvata hedelmällisyyttä. Miehelleni ostin KK:n Hirvenpää-sarjan kalvosinnapit ja solmioneulan (kun ei omistanut vielä yksiäkään). Yllätys olisi ollut toki juhlavampi ja romanttisempi, mutta noudatimme suosiolla sitä hyväksi havaittua linjaa, että saan toivoa omia lahjojani, että tulee varmasti mieleinen. Olen pitänyt lahjaani nyt muutaman päivän ja hypistellyt koko ajan riipusta onnellinen hymy suupielissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...