Jump to content
Naimisiin.info

Mitä saitte huomenlahjaksi?


mutter

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sain huomenlahjaksi lahjakortin tatuointiliikkeeseen. Olin havitellut jo pitkään uutta tatuointia. Miehelle ostin kellon ja yhteiseksi lahjaksi nimikyltin oveen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minä sain mieheltäni aivan ihanan huomenlahjan! Meillä molemmilla alkaa nyt naimisiinmenon jälkeen etu-ja sukunimi M-kirjaimella, ja häissämme oli "logona" kruunu. Joten mieheni oli mennyt painattamaan meille samanlaiset paidat, joissa on MM sillai hienosti laitettu ja kruunun kuvat.. Lähdimme lämpimään heti häiden jälkeen ja siellä sitten saimme näitä tiimipaitojamme pitää!  

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Kauniin kultaisen "kierre"-ketjun jossa sydän riipus. Miehelle annoin ovikyltin meidän yhteisellä nimellä ja kuvan itsestäni.. "häähepenet" päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

En saanut mitään, ja rehellisesti sanottuna olin aika pettynyt. Menin hääviikolla lipsauttamaan miehelle, että minua jännitti, mitä hän mahtaisi ajatella lahjasta, jonka olin hänelle hankkinut. Mies siihen, että voi ei mulla ei oo sulle mitään. Häitä edellisenä päivänä mies sitten sanoi menevänsä hankkimaan minulle huomenlahjan, kun kävin hakemassa viime tingan juttuja kauppakeskuksesta. Mutta hetken päästä mies tuli takaisin ja sanoi, ettei ollut ostanutkaan "sitä" kun se oli niin kallis.

Itse panostin ajatustyötä ja rahaakin miehen lahjaan, ja asiasta oli puhuttu etukäteen, mutta sitten ei voi vaivautua... Ihan hävettää ajatella näin ja tuntuu itsekkäältä ja tyhmältä, mutta minkäs niille mietteille mahtaa. Ja miehen lahja on vieläpä koru, jota hän nyt pitää, ja joka kerta kun näen sen, niin muistan sen pettymyksen, kun mieheni ei halunnut ilahduttaa minua huomenlahjalla. No ehkä se siittä Muuten oikein oivallisen miehen sain.

Link to comment
Share on other sites

Sain Kalevalakorun Lähde -sarjan kaulakorun. Olen saanut siihen aiemmin korvikset. Oltiin mielestäni sovittu, että ei ostella mitään, koska lähdetään myöhemmin kalliille häämatkalle... Olin kyllä tosi otettu saadessani tuon korun!  

(Hieman hävettää, että minä en hankkinut mitään, vaikka monta juttua olikin mielessä.)

Ihana mies!  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aivan ihanan timanteilla koristellun kellon ja valkokultaiset timanttikorvakorut, miehelle annoin kellon ja yhteisellä sukunimellä varustetun ovikyltin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla on sellainen ilmeisesti vanhanaikainen käsitys, että mies antaa vaimolle huomenlahjan, mutta miehelle ei niitä lahjoja anneta. Mies oli samoilla linjoilla... paitsi, että hän ei vaikuttanut kovin innokkaalta koko huomenlahja-ajatuksesta.

Sain kuitenkin täydellisen juhlahetken seuraavan päivän iltana häämatkallamme. Joonian meri kuohui rantakallioihin ja tyylikkään musiikkibaarin terassilla, valaistun veden päällä, tuore aviomieheni tilasi pullon parasta shampanjaa ja ilmoitti vielä henkilökunnallekin, että tämä on hänen vastavihitylle vaimolleen. Se hetki, tunnelma, äänet ja maut eivät unohdu koskaan, vaikka konkreettista esinettä en saanutkaan. Tämä oli juuri sellaista, josta minä pidän.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me sovimme, ettei huomenlahjoja hankita, mutta ihana mies oli silti hankkinut mulle valkokultaiset korvikset joissa on pienenpieniä timantteja.  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Voisin kopsata tähän suoraan mvrzm:n vastauksen  ;D Eli mäkin sain lahjakortin tatuointiliikkeeseen, olen myöskin haaveillut toisesta tatuoinnista jo pitkään. Lisäksi mies oli teetättänyt mulle valkokultasen timanttiriipuksen ketjun kera. Riipus on samanhenkinen mun vihkisormuksen kanssa, joka siis myös teetetty.

Link to comment
Share on other sites

Hopeisen kaulakorun, jossa oli helmiä. Ihana. Miehelleni ostin Kalevalan hopeisen Väinö-rannekorun, koska sitä tiesin hänen toivoneen jo pidempään.  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...