Hymyilitkö matkalla alttarille?


Alya

Recommended Posts

  • Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllä! :D Olin muutenkin kovin tunteellinen koko päivän (mikä ei kyllä mut tuntevia yhtään yllättänyt). Alttarilla itkin koko ajan niin paljon, että tarvitsin 8 nenäliinaa. Suntio oli varannut mulle niitä viisi alttarikaiteelle ja heitti vitsinä, että "Jos tarttet lisää, niin vilkuta". No, mä naureskelin, että "selvä juttu", mutta päädyin sit vinkkaamaan niiden viiden jälkeen, että tartten kuitenki lisää. :girl_haha: Mä kyllä itkin jo harjoituksissa ja olin kuulemma ensimmäinen, jonka pappi on koskaan niissä nähnyt itkevän...

Link to comment
Share on other sites

Olimme tehneet tästä vitsin sulhon kanssa. Muistuttelimme jo harjoituksissa taukoamatta toisiamme, että hymyile, hymyile. Sama päti valssaamiseen, senkin aikana kannattaa hymyillä. Suosittelen lämpimästi, että matkalla alttarille katselette sivullenne. Tuttujen hymyilevien kasvojen näkeminen lämmittää ja lievittää jännitystä. Ja silloin muistaa hymynkin helpommin, kun näkee rakkaita hymyjä penkkirivi toisensa jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

En pystynyt keskittymään hymyilemään. Kaikissa valokuvissakin katson maahan, koska pelkäsin kompastuvani.. Ja osittain siksikään ei hymyilyttänyt kun isäni piti saattaa minut mutta juuri ennen vihkimistä kävi ilmi ettei hän tule koska nukkui pommiin joten meidän piti vaihtaa suunnitelmaa ja sulhasen kanssa kävellä yhdessä alttarille. Olin hivenen järkyttynyt..

Link to comment
Share on other sites

Mä yritin hymyillä, mutta meinasin lahota siihen paikkaan, kun marssi pärähti ja ovet aukes. Aloin katselemaan itkeviä ystäviä ja sukulaisia ja meinasin alkaa parkumaan. Sitten etsin katseellani sulhasen ja se auttoi. Pidin katseen sulhasessa koko loppumatkan ja sain hänestä tukea. Alttarilla oli jo helppo olla kun edessä oli tuttava pastori ja hänen rauhottava puheensa.

Pelotti katsoa kuvia kun luulin, että sisäinen myllerrys näkyisi kasvoiltani. Onneksi näytän kuvissa kuitenkin tyynen rauhalliselta ja hymyilevältä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Olin sekä mennessä että tullessa hyvin, hyvin liikuttunut. Liikuttuneiden ystävien ja sukulaisten näkeminen vaikutti siihen aika paljon. Lähtiessä vielä nyyhkäisin kovaäänisesti :).

Se, että vieraat näkivät sen, ei sinänsä mua haittaa, koska mun suvussa ollaan muutenkin poikkeuksellisen kovia itkemään :). Isoisälläni oli liikanimi liittyen tähän ominaisuuteen. En osaa sellaista hävetä. Kaikki kuitenkin ymmärtävät, että kyse on onnesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...