Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka suuri osa kutsutuista tuli?


Xena

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on häät nyt tammikuussa (Iiiks ku jännittää!!!) ja vieraita kutsuttiin noin 120, olikohan 118... Vierasmääräksi tuli nyt 103. Ei kuitenkaan kannata luottaa siihen että väkimäärä laskee, oon kuullu kolmelta tutulta että niillä tuli häihin näitä ylimääräisiä vieraita. Yhdellä nousi väkimäärä melkeen 30:llä vieraalla! Noin sata olivat kutsuneet. Mutta oon kyllä kuullu kans että aika monella on se väkimäärä tippunu. Meille tulee muutama sellanen "ylimääränen". Mies ei tienny yhden että yksi serkku oli tehny lapsia ja sillä oli avopuoliso, nii sieltä tuli sitten ne lisää. Nii yritän tässä sanoa että kannattaa varautua molempiin, siis että veraita tulee vähäemmän tai enemmän kun on kutsuttu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kutsun varmistaneita oli 47, sairastumisen takia (flunssakausi parhaimmillaan) ei päässyt 4 henkilöä ja 2 ei päässyt pakkasen ja matkan takia. Yhteensä meidän kahden lisäksi oli siis 41 henkilöä. Osa oli jättänyt lapset kotiin ja sitten oli niin vanhoja henkilöitä, että eivät jaksaneet terveydentilan vuoksi osallistua juhlaan. Maksimissaan laskettiin että voisi tulla 58 henkilöä. Vain yhdestä perheestä ei tullut vastausta, muut tulivat ainakin osittain tai sitten sairastuivat juhlan alla, mutta olisivat olleet tulossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli kutsuttuja (itsemme mukaan lukien) 136 aikuista ja 19 lasta. Paikalle saapui 115 aikuista ja 15 lasta, eli pois jääneitä ei ollut mielestäni kovin paljon. Nekin, jotka eivät tulleet, olivat sellaisia, että etukäteen vähän arvelimmekin heidän jättävän tulematta, ja periaatteessa heidät olisi voinut jättää kokonaan kutsumattakin... Mutta olimme toki varautuneet siihen että kaikki tulevat, eli jos kutsuu ihmisiä, niin kaikkien tuloon on varauduttava ja järjestelyt suunniteltava sen mukaan. On paljon helpompi muokata suunnitelmia sitten sen mukaan, jos tulijoita onkin ennakoitua vähemmän, kuin silloin, jos vieraita tuleekin enemmän kuin mihin on varautunut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä kutsuttuja oli 61 henkilöä. Kaksi ilmoitti ettei tule ennen ilmottautumisajan päättymistä.

Yksi kutsuista ilmoitti edellisenä iltana ettei pääsekään paikalle.

Ärsyttävintä oli kuitenkin se, että 4 henkilöä eivät vaan ilmestyneetkään paikalle. Mitään ei viitsitty ilmoittaa asiasta. :mad:

Meillä vieraslista oli jo valmiiksi karsittu minimiin ja olisi näiden ihmisten paikalle saatu kyllä muitakin..

Link to comment
Share on other sites

74 kutsutusta 62 tuli paikalle. Saapumatta jäivät lähinnä ulkomailla asuvat ja lomailevat. Näin odotimmekin tapahtuvan, sillä ilmoitimme häistämme vain reilu kaksi kuukautta ennen juhlaa.

Lapsettomat häät pitäneet, moniko "lapsellisista" pariskunnista jäi tulematta loppujen lopuksi häihin?

Yksikään ei jäänyt tämän vuoksi kotiin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

115 kutsutusta kolme ilmoitti kutsuDL:ään mennessä ettei tule. Hääpäivänä viisi henkeä ilmoitti ettei tule kun oli sairas tai "sairas".

Saimme joltain jossain vaiheessa vinkin että 80-90% häävieraista vastaa myöntävästi kutsuun. Ei kyllä ihan pitänyt paikkaansa, joten todellakin kannattaa varautua siihen että kaikki kutsutut tulee.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsuttujen määrästä noin 15 ihmistä jätti tulematta,

joista n. 5 oli jo ilmoittautunut mutta eivät ilmestyneet hääpäivänä kuitenkaan paikalle..

Yksi oli sairaana eikä halunnut häiritä meitä ilmoituksellaan, yksi ei mahtunut juhlavaatteisiinsa eikä ollutkaan rahaa ostaa uusia niin ei kehdannut tulla, ja muutama työkaverin puoliso vain jätti tulematta; ei selityksiä... Hieman ihmeellisiä nämä muutamat viimeiset (sairasta lukuunottamatta) jotka jätti tulematta mutta ehkä parempi sitten niin.... ;)

Link to comment
Share on other sites

apua... meille piti tulla pienet ja tiiviit häät 60 henk. mutta nyt yli puolet ovat vielä ilmottautumatta ja viimeinen päivä ilmottautua on jo 10 päivän päästä:o miten myöhään ihmiset jättävät ilmoittautumisen...

eli meille tulee siis todella pienet ja tiiviit häät... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Guest onnellinen

Me kutsuttiin vain noin 40 vierasta. Näistä tulematta jätti yksi pariskunta, joka oli jo aiemmin ehtinyt varata ulkomaanmatkan häidemme ajankohtaan, ja yksi ystävä, jonka veljellä sattui olemaan samana päivänä häät. Osa ilmoitti tulemisestaan varsin myöhään, mutta syynä oli se, etteivät he olleet tienneet työvuorojaan aiemmin.

Uskoisin, että jos rajoittaa kutsuttujen joukon niihin ihmisiin, joiden voi kuvitella todella haluavan tulla häihin, osallistumisprosentti jää aika korkealle :) Pienissä ja tiiviissä häissä ei ole mitään pahaa!

Link to comment
Share on other sites

Guest onnellinen
Mies ei tienny yhden että yksi serkku oli tehny lapsia ja sillä oli avopuoliso, nii sieltä tuli sitten ne lisää.

Pakko vielä lisätä, että itse olisi todellakin jättänyt kutsumatta serkun, jonka elämäntilanteesta en tiedä edes sen vertaa, onko hänellä perhettä... kukin tavallaan tietysti, ei siis millään pahalla :)

Link to comment
Share on other sites

Kutsuttuja oli 68, joista 4 ilmoitti deadlineen mennessä, että ei pääse (2 vanhusta, 2 matkoilla olevaa). Lisäksi yhdelle annettiin lisäaikaa ilmoittautumiseen työmatkauhan takia. Lopulta tuo työmatkauhkalainen ei päässyt ja yksi aiemmin ilmoittautunut perui viikkoa ennen häitä, eli toteutunut vierasmäärä oli 62/68.

Link to comment
Share on other sites

Yhdeksän kutsutuista ei ilmoittautunut, yksi ilmoittautunut vieras jätti tulematta (oikeastaan kaksi mutta tämän toisen tilalle tulikin yllättäen hänen veljensä, mikä aiheutti pientä säätöä - hänelle ei luonnollisesti ollut paikkakorttia, paikka kuitenkin) ja yksi avec saatiin tietoon vasta edeltävänä iltana. Tämä kyseinen kutsuttu ei ollut kertonut ilmoittautuessaan miehelle, että tuo seuralaisen - saimme ohimennen sen tietoomme häiden aattona, joten ylimääräistä paikkakorttia väsäämään ja istumajärjestystä rukkaamaan sitten jouduimme. Paikkakortista sitten tuli erilainen kuin muut mutta mitä voi odottaakaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kutsuttuja oli yhteensä 96, joista 86 ilmoitti tulevansa. Muut eivät päässeet, ja 2 jätti ilmoittamatta mitään. 86 vieraasta yksi pariskunta ilmoitti edellisenä päivänä eronneensa ja jättävänsä juhlan väliin, hääpäivänä toinen pariskunta oli vatsataudissa. Eräs sukulaismies jätti avovaimonsa kotiin muttei vaivautunut ilmoittamaan asiasta, muutamia tyhjiä paikkoja siis löytyi salista. Kuitenkin siis sellainen 80 vierasta saapui!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Meillä kävi hääjuhlassa melkoinen kato - sattui miehen lapsuudenkaverin häät samalle päivälle toiselle puolelle suome, joten tietysti miehen kavereista moni jäi sen takia tulematta (tulivat myöhemmin juhlistamaan meitä tämän toisen parin kanssa :) ) - eli kutsutusta 64 paikalle tuli 44. Näistä poisjääneistä 5 (4 aikuista ja 1 lapsi) huomattiin vain puuttuvan hääpäivänä: yksi aikuinen joutui jäämään pois lapsen sairastumisen takia, yksi joutui työmatkalle lyhyellä varoitusajalla ja kahdesta emme vieläkään tiedä mitään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...