Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka suuri osa kutsutuista tuli?


Xena

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me kutsuimme 33 vierasta, joista ennen häitä poisjäämisestään ilmoitti 4 henkilöä (2 avecia ja miehen isovanhemmat). Lopulta paikalle saapui 25 henkilöä, eli 4 vierasta päätti skipata juhlat vasta hääpäivänä. Isoisäni oli huonossa kunnossa aamulla, joten hän päätti jäädä kotiin lepäämään. Yksi vieras häipyi hetkeä ennen avioliiton siunauksen alkamista, koska päätti erota tyttöystävästään juuri sillä hetkellä (joka oli siis myös kutsuttu ja osallistui juhliin). Lisäksi kaksi ystävääni eivät vain ilmestyneet paikalle, emmekä vieläkään tiedä, miksi he eivät tulleet juhliin ilmoittautumisestaan huolimatta. Eiköhän sieltä joku selitys vielä tule..  :ph34r:  :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kutsuttiin 128 vierasta, ja 106 ilmoitti tulevansa, mutta viime hetkellä tulemattomuudestaan ilmoitti, ja osa jopa jätti täysin ilmoittamatta, YHDEKSÄN henkeä! Ihan törkeetä! Muutama ymmärrettävä sairastumistapaus oli joukossa, mutta osa oli ihan vaan välinpitämättömyyttä... Maksettiin siis melkein 300 ylimääräistä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

Meiltä jäi 11! 4 kaveria joista yhden pariskunnan ymmärrän. Tai no, toista osapuolta en ymmärrä (päätti häitten aamuna lähteä kavereidensa kanssa hippaamaan) mutta toisen osapuolen ymmärrän että jättäytyi pois kun olivat sitten riidelleet. Toiset selittivät jälkikäteen rahapulalla ettei ollut rahaa lahjaan, mutta miehen puolelta jäi sitten yksi 7 hengen perhe tulematta! Kenelle ilmoittivat? Miehen isoäidille joka ei päässyt paikalle (ja jonka kaikki tiesivät johtuen huonosta kunnosta). Syynä oli joku riita, mutta olisivat nyt voineet edes meille suoraan ilmoittaa. Yksikään näistä ei ilmoittanut meille mitään. Ja tämä miehen serkku perheineen ei ole vieläkään meille suoraan esittänyt pahoitteluja vaikka mies näkikin heidät, muut ovat soitelleet ja käyneet kahvilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä oli kutsuttu 108 vierasta, joista kolme ei tullut. Tiesimme kyllä kahdesta jo etukäteen että eivät tule kuitenkaan, mutta kutsuimme tietenkin hyvien tapojen mukaisesti. Yllätyksenä kuitenkin tuli 2 vierasta, joita ei ollut kutsuttu. Ilmoittautuivat kyllä, ja sinällään ihan ok kun olivat puolisoita. Ja koska myös kuvaajalle tarjosimme ruoat, oli meillä 108 kutsuttua vierasta ja 108 ruokailijaa. Eli en suosittele kenellekään pelaamista sen 10 prosentin kanssa, jotka eivät tule. Meillä tosin häät olivat toukokuussa, joten niin paljoa muita juhlia ja kiireitä ei ole, heinäkuussa eri asia.

Link to comment
Share on other sites

n.20 kutsutuista ei päässyt paikalle, mutta ketkä pääsivät ja olivat juhlimassa kanssamme oli oikein sopiva määrä kaikenpuolinen juhlatilaan ja muutenkin joukossa oli kaikki lähimmät ihmiset kenet toivoimmekin olevan

Muokattu: , käyttäjä: nnipsu
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Me kutsuimme noin 60 vierasta, ja n. 50 ilmoitti tulevansa. Kuitenkin näitä viime hetken peruutuksia tuli.

Eräs pariskunta souti ja huopasi asian kanssa, ensin ilmoittivat että tulevat, sitten he eivät enää tulleetkaan. Vähän ennen häitä ilmoittivat taas että tulevat ja juuri ennen häitä jälleen kerran peruivat. Eikä heitä sitten näkynyt, ei kirkossa eikä juhlissa.

Toinen pariskunta ilmoittautui, mutta viime hetkillä päättivät että tulevatkin vain kirkkoon eivätkä juhliin.

Yksi serkuistani joutui jäämään hätätilanteen takia kotiin ja hänen perheensäkin pääsi tilanteen pakosta ainoastaan juhliin.

Yksi setäni oli ilmoittautunut juhliin mutta tulikin vain kirkkoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

51 kutsuttiin, joista loppujen lopuksi seitsemän jäi pois. Kaksi vanhempaa sukulaista ei päässyt, toinen vihoittelee muuten vaan ja toinen on sen verran huonokuntoinen. Yksi nuori sukulainen ilmoitti vasta vähän ennen häitä, että hän ei tule (ei oltu kyllä odotettukaan tulevan). Hääpäivän aamuna kaksi vanhempaa tuttavapariskuntaa ilmoittivat, etteivät pääse flunssan takia.

Link to comment
Share on other sites

Meillä lähti muistaakseni 91 kutsua, loppujen lopuksi taisi 83 saapua paikalle. Suurin osa ei päässeistä ilmoitti hyvissä ajoin, mutta kuitenkin itse hääpäivänä tuli tietoon kolme sairastapausta (joista yksi oli lapsen sairastuminen, ei henkilön itsensä). Mutta ainahan näitä tulee. Sitten yksi mieheni sukulainen ei ikinä vastannut kutsuun millään tavalla, eikä siis myöskään saapunut, mutta hänelle emme olleet varanneet edes paikkaa. Kuulemma erakkoluonne, eikä yleensä reagoi tällaisiin kutsuihin. Mutta kohteliaisuudesta sitten hänetkin oli pitänyt kutsua....

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli vihkiminen pari kuukautta ennen juhlia. Vihkimisessä oli mukana perhe ja lähimmät ystävät ja juhlissa lisäksi sukulaisia, mutta pieni määrä joka tapauksessa oli molempiin kutsuttu ja muutama ei päässyt tulemaan, mikä tietysti tuntui pienessä joukossa (kutsu kävi lyhyellä varoitusajalla kun itsekin päätettiin mennä naimisiin kuukausi ennen hääpäivää).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...