Jump to content
Naimisiin.info

Meikkauksessa käyneet morsiammet!


Guest kristiina1

Recommended Posts

Minä ostin huulipuna(kynän), mutta en joutunut minäkään korjailemaan meikkiäni hääpäivän aikana mitenkään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meikkini kesti oikein hyvin ja kauniisti koko päivän, illan ja yön. Meikkaaja itse myi minulle huulipunan, jota saatoin lisäillä illan aikana. En tosin laittanut sitä kuin kerran lisää. En muutenkaan käytä huulipunia, joten koko homma vähän unohtui... Mutta eipä tuo haitannut, on nyt vain yksi huulipuna turhan panttina.

Link to comment
Share on other sites

Meikki kesti hyvin koko päivän; välillä tosin lisäsin kevyesti puuteria ja huulikiiltoa. Sain vinkin, että kannattaa käyttää ennen puuterin laittamista kasvopaperia (Shiseido) ja se kyllä kannatti! Ei tullut sottaisen näköistä, vaikka puuteria tuli pari kertaa lisättyäkin.

Link to comment
Share on other sites

minä kyselin aiheesta koemeikissä (mun meikkaajalla oli kaikki tuotteet paletissa josta otettiin siveltimeen) et miten pitäis toimia ja hän kertoi että ota kotoa jo olemassa oleva lempihuulipuna/osta joku nätti niin hän käyttää sitä ja saa sit lisättyä illalla samaa väriä lisää. mitään muta ei mun tarvinnu päivän aikana lisätä.

(kerran lisäsin huulipunaa, heti ruokailun jälkeen, mutta sitten unohdin koko meikin.)

Muokattu: , käyttäjä: murkeli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ostin itse huulipunan, koska meikkaajalla ei ollut niin haalean vaaleeta, kuin halusin. Meikkaaja laittoin valkoista mineraalipuuteria (?) joka piti meikin koko päivän paikoillaan. Ja lämpötila oli siis n.+30! :D Huuliin laitoin väriä aina silloin tällöin! Mulla oli paperipuuteria/kiillonpoistopaperia laukussa, jonka ostin Bodyshopista!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ostin huulipunan ja huulikiillon jo koemeikissä koska niitä olisi joka tapauksessa pitänyt lisäillä.

Koemeikki tehtiin samana päivänä jolloin mulla oli polttarit, niin tuli testattua meikin kestävyys aika hyvin :)

Puuteri löytyi jo omasta takaa, mutta laitoin sitäkin kerran vaan kuvausten jälkeen, ennen kirkkoa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meikaajani oli myös kosmetiikkaneuvoja, niin hän neuvoi suoraan meikkiin sopivat tuotteet stockmannilta, niin ostin huulipunaa ja kiiltoa mahdollista lisäämistä varten, ja puuterilappuja (olivat ehdottomasti paras hankinta! :girl_smile: )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ostin heti koemeikin jälkeen huulipunan ja irtopuuterin, sekä laadukkaan siveltimen puuterille. Olin jo pitkään haaveillut irtopuuterista muutoinkin, joten ostos ei suht. kalliista hinnastaan huolimatta ollut mitenkään turha. Puuteri ja sivellin ovat 1,5kk häistä päivittäisessä käytössä, huulipunakin lähes. Oli sen verran luonnollinen ja täysin nappisävy tälle huulipunaa harvoin käyttävälle ihmiselle. Hääjuhlassa taisin puuteroida kerran, kaksi? Ammattilaisen tekemä meikki oli upea, ja silti niin naturelli. Huulipunaa lisäsin illan mittaan joitain kertoja ihan vain lisäämisen halusta. :) Meikki kesti kokonaisuudessaan hienosti klo 12 -> siihen asti kun pesin sen pois joskus yön pikkutunneilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minulla meikkaaja käytti hääpäivänä omaa puuteriani, jotta olisi ollut mahdollista lisätä samaa sävyä illan aikana, ja itse kävin ostamassa samanlaisen huulikiillon, jota meikkaaja käytti. En lisännyt meikkiä illan aikana, mutta puuteria olisin voinut lisätä, jos vain olisin tajunnut :D

Link to comment
Share on other sites

Ostin meikkaajalta koemeikin yhteydessä huulikiillon. Päivän aikana ei tarvinut kertaakaan korjailla meikkiä, ainoastaan sitä huulikiilota lisäsin ihan muutaman kerran :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Huulikiiltoa lisäsin, muuten meikki pysyi täydellisenä koko päivän. Tosin mulla oli aika onnekas tilanne, että ammattimaskeeraaja sattui olemaan tätini joka oli häissä koko meikki arsenaalinsa kanssa :D Joten jos olisi täytynyt fiksailla, olisi hän ollut valmiia auttamaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mä ostin huulipunan hääpäivää varten ja meikkaaja käytti sitä huulimeikin tekemiseen. Meikkauksen jälkeen kävin ostamassa puuteripaperia meikkaajan suosituksesta sekä huultenrajauskynän, jolla korjailin huulimeikkiä itselleni mieluisammaksi. 

 

Meikki pysyi kauniina koko päivän, huulipunaa muistin lisätä ehkä kaksi kertaa. Puuteripaperia en käyttänyt kertaakaan, koska iho ei hyvän pohjustuksen ansiosta alkanut kiiltämään ollenkaan. Eli olin meikin kestävyyteen tyytyväinen ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Huulikiillon ostin ja sitä lisäilin muutamaan otteeseen. Meikkiä ei muuten tarvinnut korjailla, vaikka oli lämmin päivä. Kasvopaperilla kun paineli kasvoja niin kiiltoa ei tullut. Ammatti meikkaaja osaa tehdä meikin pohjan tosi kestäväksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mina puuteroin kasvoni kaason kivipuuterilla (kaytamme samaa savya) muistaakseni kerran tai ehka kaksi haapaivan aikana. Ostin itse ennen haita uuden huulipunan (itse asiassa kaksi, kun muutin mieleni...40 euroa, hups!), ja meikkaajalta sain omaksi siihen sopivan rajauskynan. Huulipunaa tosiaan lisailin vahan useammin.  :g_24:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Halusin luonnollisen näköisen meikin juuri helppohoitoisuuden takia, ja muutenkaan en ole tottunut isoihin meikkikerroksiin. Minun meikkiäni ei sitten korjattu kertaakaan koko päivän aikana, en edes lisännyt huulikiiltoa kertaakaan. Kai oli muita kiireitä.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Hei!

Olisin tiedustellut meikkauksessa käynneiltä morsiammilta, että ostitteko itsellene huulipunaa tai puuteria meikin korjailuja varten. Tarvitsiko meikkiä korjailla usein hääpäivän aikana? Saiko meikkejä ostaa meikkaajalta vai miten osasitte valita oikeat sävyt (samat, kuin meikkaaja oli käyttänyt)?  ???

Kiitos kaikista tiedoista/vinkeistä!

En. Käytän huulipunaa todella harvoin, joten laitettiin joku hento sävyttävä vain, jonka päälle sitten jossain vaiheessa iltaa vedin omaa sävyllistä huulirasvaa (johon huuleni ovat koukussa). Puuteripaperi ja kajalkynä olivat kyllä varalla laukussa, mutta en muistanut/kerennyt tai edes kokenut tarpeelliseksi niitä. Olin todella yllättynyt meikin kestävyydestä! Se tehtiin aamulla, 4-5  tuntia ennen kuvauksia ja vihkimistä ja vielä hotellihuoneessa aamuneljältä kun katsoin peilistä, se näytti todella hyvältä ottaen huomioon kuluneen ajan ja tanssimisen yms.

Link to comment
Share on other sites

Ostin meikkaaja-kampaajalta saman huulipunan, jota hän käytti häämeikissäni. Minulla olisi ollut valmiiksi omanakin suunnilleen saman sävyinen huulipuna, mutta koemeikissä ihastuin niin paljon tuohon nimenomaiseen huulipunaan ja sävyyn ja koostumukseen, että halusin sen ihan muutenkin itselleni, en vain häitä varten. Laitoin kyllä lisää huulipunaa päivän mittaan, vaikka illemmalla se taisi unohtua. Minulla nyt muutenkin lähtee huulipuna tosi helposti omille teilleen, ja tulihan siinä syötyä ja juotua ja pussailtuakin. :) Ja puuteriakin lisäsin jonkun kerran päivän aikana.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meikki kesti kyllä hyvin koko päivän, aamulla ensin kampaus ja sitten meikki, niin yölllä kotiin mennessä vieläkin hyvältä näytti.

Huulipunaa en ostanut, kun tutkailin omiani ja löytyi yksi vastaavan värinen. Kerran taisin laitella sitä ruokailun jälkeen, muuten bailattiin täysillä  :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

Minullakin meikkaajan tekemä meikki kesti hyvin koko päivän. Ostin puuterin meikin korjailua varten. Sopiva huulipuna löytyi ennestään. Pari kertaa illan aikana tuli meikkiä korjailtua silloin kun muisti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Meikki kesti pääasiassa hyvin, mutta illalla jotkin iho-ongelmat alkoivat pahentua, joten jouduin niitä meikkaamaan piiloon. Illaksi rajasin silmiä vahvemmin sekä mustalla että kultaisella glitterillä. Samoin puuteripaperi ja huulilakka olivat tarpeellisia lisäyksiä.

Link to comment
Share on other sites

Meikki kesti huulia lukuunottamatta koko illan, jopa räpsyripset (eli lisätupsut omien seassa) pysyivät hyvin päässä. Huulien rajaus ehkä pysyi, mutta lisäilin kiiltoa harvakseltaan. Kai sitä olisi useamminkin voinut laittaa, mutta eipähän tuo haitannut, saimme ainakin pussailla vapaasti ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...