bit

Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?

400 viestiä aiheessa

Seuraavana päivänä heräsimme sviitistä, söimme aamupalan ja muistelimme edellistä upeaa päivää. Vaihdoimme kamat ja soitimme taksin hakemaan meidän hotellilta, menimme anoppilaan josta jatkoimme matkaa minun vanhempieni luo hakemaan heidät ja porukalla juhlapaikalle. Itse kävimme vain hakemassa tavaroita ja suuntasimme kohti minihäälomapaikkaamme Sallaa, matkalle kävimme hakemassa koirat hoitolasta :) Sallassa sitten rentouduimme ihan totisesti, kävimme kortit ja lahjat lävitse sekä nautimme ensimmäisistä päivistä avioparina :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin omassa kodissa hääyö. Heräämisen jälkeen lähdettiin yhteen kahvilaan syömään herkullista aamupalaa, sieltä sitten juhlapaikkaa siivoamaan isommalla porukalla. Siivoamisessa meni muutama tunti, jonka jälkeen tultiin kotiin. Katsottiin leffaa kylki kyljessä, syötiin loppuja hääruokia ja illalla vielä setvittiin lahjoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menimme hääyöksi hotelliin, missä vietimme myös suurimman osan häiden jälkeisestä päivästä (meillä oli huoneenluovutus vasta klo 19). Illalla kotona availimme häälahjoja ja luimme kortteja ja onnitteluviestejä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suunnitelmana on lähteä häämatkalle Luostolle seuraavana päivänä, elukat hoitoon ja itse mökille viikoksi kuhertelemaan. Toivotaan että niin kävisi, ja saisi viettää viikon ihan kaksin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nautittiin toistemme seurasta ( ;) ), saunottiin, katsottiin tv:stä pari leffaa ja syötiin häistä meille mukaan annettuja herkkuja! Oli tosi kivaa. :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nukuttiin pitkään, nautittiin ihana brunssi hotellihuoneessa ja iltapäivällä suunnattiin kotiin fiilistelemään ihan parhaita häitä. Luettiin onnittelukortit ja syötiin vähän lisää herkkuja. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin aamulla klo 9, syötiin hotelliaamiainen ja sen jälkeen suunnattiin kotiin.

Ollaan vaan oltu ja fiilistelty häitä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myö tultiin kotiin hääyöksi. Oli koti kivasti laitettu ja siivottu, ja seuraavan aamun aamiainen oli valmiiksi jo meille laitettu. Oli leikkelelautanen (palvihärkää, savuhärkää ja kylmäsavustettua merilohta), ja eksoottinen hedelmäkori sisältäen seuraavia lajikkeita: kiwano (mies risti ne piikkisioiksi), rambutan, tamarillo, litsi, pitahaya, kumkvatti, ananaskirsikka, ja sitten tavallisempi viinirypäle (mitä olisikaan romanttinen aamiainen ilman viinirypäleitä joita syöttää toiselle). Kumkvatit olivat hirveän kirpeitä, niitä jäi yli. Näiden lisäksi meillä oli paikallisesta kahvi- ja suklaapuodista Irish coffee -maustettuja kahvipapuja joista jauhoimme tuoreen kahvin, sekä valikoima käsin tehtyjä konvehteja. Aivan ihana aamiainen! :girl_sigh:

Häämatkalle lähdemme vasta huhtikuun puolessa välissä kun Italian kevät on kauneimmillaan. :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heräiltiin kaikessa rauhassa makeassa hotellihuoneessamme ja nautittiin huoneeseen tuotu runsas aamiainen. Fiilisteltiin peittojen alla edellistä päivää :-X Huone piti luovuttaa kolmelta ja hotellilta suunnattiin juhlapaikalle hakemaan viimeiset tavarat. Appivanhemmat jäivät vielä kahveille ja niiden lähdön jälkeen availtiin osa lahjoista. Loppuilta meni pakatessa häämatkaa varten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotellista mentiin aamupäivällä takaisin juhlapaikalle siivoilemaan ja keräilemään omia tavaroita autoon. Aika arkisesti siis vietettiin hääpäivän jälkeinen päivä. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ajettiin hääyöksi taksilla vanhempieni mökille, joka on rauhallinen ja rakas paikka kotikonnuilla järven rannalla. Äiti ja isä olivat laittaneet edellisenä päivänä aittaan "hääsviitin" valmiiksi kaikkine rekvisiittoineen, ja saunassa oli puut pesässä ja vedet valmiiksi kannettu. Nämä kaikki siis olivat yllätyksiä! Hääsviitissä oli meille häälakanat, jotka saatiin häälahjaksi, ja äiti oli tehnyt hajuheinästä ja kukista sydämen muotoisen seppeleen. Kaikkea sitä! Saunan lämmitykseen ruvettiin siis heti ensimmäisenä, koska lämmintä vettä ei oltaisi muuten saatu, eikä oltaisi siis muuten päästy pesulle. Hikisen päivän jälkeen oli ihanaa mennä yhdessä mökkisaunaan. Oli aika tunnelmallista syödä järven rannalla huvimajassa iltapalaa, kun hellepäivän jälkeen alkoi kova ukkosmyrsky ja järvellä salamoi ja satoi kaatamalla vettä. Syötiin iltapalaa myrskylyhdyn ja kynttiöiden valossa, välillä meni sähkötkin poikki myrskyn takia!

No mutta itse asiaan eli seuraavaan päivään. Heräiltiin siis sieltä mökiltä ja lämmitettiin aamulla heti uudestaan se sauna. Aamupalaksi oltiin varattu kaikkea luksusta ja aamupala syötiin huvimajassa siinä järven rannalla. Oltiin kutsuttu pitkämatkalaisia kavereita seuraavaksi päiväksi sinne mökille, (häät oli kaukana mun kotiseudulla Pohjois-Suomessa ja päätettiin kutsua eteläsuomalaisia kavereita sinne vielä jatkamaan juhlia, kun kerta niin kauaksi olivat lähteneet) ja joskus aamulla 11 aikaan kaverivieraita alkoikin tulla. Saunottiin, grillattiin, pelattiin mölkkyä, syötiin ja paranneltiin hääkrapulaa porukalla. Oli tosi kiva päivä! Sieltä sitten palattiin seuraavana päivänä ihmisten ilmoille ja ajeltiin kotiin. Häämatkalle lähdettiin vasta syyslomalla, mutta se oli aivan ihana ratkaisu, kun päästiin sitten nauttimaan kahdestaan lämpimään keskellä harmainta lokakuuta.

Muokattu: , käyttäjä: AvioPapu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piti pitkään miettiä mitä tehtiin.

Herättiin kotoa, kaivettiin jääkaapista kaason ja siskoni sinne tuomia eväitä, mutusteltiin aamupala ja vietettiin sunnuntaita niin kuin mitä tahansa muutakin sunnuntaita, haettiin auto keskustasta juhlapaikan pihalta, sitten "luksus" syömingeille kantapizzeriaan. Näin glamöyriä meidän eka päivä herrana ja rouvana :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me heräilimme kaikessa rauhassa ihanassa sviitissämme, söimme huoneeseen tuodun aamiaisen, kävimme saunassa ja lähdimme iltapäivällä (noin kello kahden jälkeen) käymään juhlapaikalla. Siellä olikin sitten jo lähes kaikki siivottu, joten pääsimmekin suoraan rääppiäispöytään. :girl_smile: Keräsimme kamppeet juhlapaikalta ja toimme ne kotiin, jonka jälkeen availimme häälahjoja, joimme jäljelle jääneen kuoharin ja taas söimme niitä jäljelle jääneitä hääruokia... :girl_haha: Niin ja iltamyöhään vielä pakkasimme häämatkaa varten, sillä seuraavana aamuna taisi olla herätys klo 5.00 ja lähtö kohti Thaimaan aurinkoa. :girl_sigh:

Tietenkin myös muistelimme ihanaa hääpäivää ja fiilistelimme sitä, että olimme nyt mies ja vaimo. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rentouduttiin kotona ennen miehen lomaviikkoa ja sukulaisilla käyntiä. Yö siis vietettiin kotoisasti tutussa ja turvallisessa sängyssä samoja tuttuja rutiineja noudattaen eli pojan yösyömisiä valvoen. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli siviilivihkiminen, joten hotelliyön jälkeen ajeltiin kotiin ja haettiin lapset. Samalla alkoi suunnittelu kahvitilaisuutta varten. Meille se oli ns. ihan normipäivä.

Häämatkalle emme menneet koskaan ja kohta vietämme 1. hääpäivää. Sitä vietämme samassa hotellissa ihan kahdestaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä häät edessä vasta ensi kesänä, eli varmaksi en voi tietää... :)

Mutta veikkaan, että herätään Hotelli Fabianista (mikä muuten vaikuttaa varsin upealta, oon niin innoissani siitä, jee!), syödään hyvä aamiainen ja vietetään kiva päivä toistemme seurasta nauttien. Jollemme ole aiemmin ehtineet niin jossain vaiheessa täytynee myös pakata, sillä näillä näkymin lähdemme häämatkalle häiden jälkeisenä maanantaina ja häät ovat siis lauantaina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin hääyö vuokramökissä kallion päällä. Herättiin ilman herätyskelloa jo ysin aikaan, mikä on pienoinen ihme :) Viivyttiin vielä vähän sängyssä, käytiin saunassa ja syötiin aamupalaa ulkona kalliolla istuskellen (tietysti aamupalajuomana oli kuohuviini!). Sitten lähdettiin käymään Naantalissa. Käveltiin ympäri vanhaa kaupunkia ku mitkäki puluset :) Sitte palattiin mökille, syötiin hääruokia, käytiin soutelemassa ja loppuilta pelailtiin terassilla korttipelejä :) Maanantaina sitten varattiin häämatka ja pakattiin laukut ja tiistaina lennettiin Kreikkaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä meidän ensimmäinen päivä oli aika kiireinen. Aamulla käytiin porukalla siivoamassa juhlapaikka, jonka jälkeen alkoi miehen avainten metsästys. Kukaan kun ei muistanut minne sulhasen avaimet oli laitettu. Lopulta ne sitten onneksi löytyi, huh! Samassa nipussa vain sattui olemaan miehen työpaikan avaimet..

Kun oltiin nuo juoksevat asiat saatu hoidettua ja käytyä syömässä (pikaruokaravintolassa :girl_haha: ), niin tultiin kotiin avaamaan häälahjat ja pakkaamaan laukut huomista häämatkaa varten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me heräiltiin ensimmäisenä päivänä juhlapaikalta, oltiin vuokrattu oma mökki sieltä... yhdessä kavereiden ja sukulaisten kanssa sitten siivoiltiin ja fiilisteltiin juhlia ja sit pakattiin autoon lahjat, vieraskirjat ym ja mentiin hotelliin sviittiin yöksi :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menimme juhlapaikalle (metsästysmaja) katsomaan miten veljeni bestman appiukko jne. selviytyvät krapulastaan lyhyen yön jälkeen. :girl_haha: Avattiin lahjat vanhempien, bestmanin kaason ja miehen siskon seurassa. Jakelimme jäänyttä evästä keskenämme (sahti mukaan lukien) Lopulta soitimme mökin varauksesta ja koska oli vapaa varasimme vielä seuraavaksi päiväksi. Siivoilimme mökin pääliosin ja jäimme miehen kanssa mökkiin kahden. Kuuntelimme musiikkia, haimme kolme elokuvaa, söimme herkkuja ja nautimme tunnelmasta kaksistaan kun ulkona oli kova vesisade. Hääpäivä oli kaunis ja lämmin (syyskuu) joten vesisade seuraavana vain korosti tunnelmaa. Seuraavana päivänä siivosimme loppuun, toimitimme tavarat oikeisiin osoitteisiin ja luovutimme mökin avaimet. Oli mukava rauhallinen päivä ihan kaksin. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lähdettiin häämatkalle :girl_haha::-X:gihlat: Se oli kyllä juuri sopiva päätös häähumulle. Pääsimme heti nauttimaan vain toisistamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aamulla tilattiin aamupala huoneeseen, sitten käytiin kylpylässä ja mentiin takaisin hotellille. Huoneen luovutus oli klo 16 ja sen jälkeen lähdettiin juhlapaikalle jossa oli kummankin porukat, meidän poika, bestman ja miehen pari kaveria. Siellä he olivat jo autelleet ja korjailleet tavaroitamme pois. Alettiin sit syömään jäljelle jääneitä ruokia. Illalla vielä avattiin lahjat ja luettiin kortit. Oikein ihana päivä, varsinkin kylpylä rentoutti väsyneitä jalkoja ja oli romanttista kellua toisen kanssa... :-X Juhlapaikan siivous tapahtui vasta maanantaina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä taas ihmettelen sitä, että kenet olette nakittaneet siivoamaan juhlapaikkaa (vai eikö tarvitse ollenkaan siivota), kun vain muutama ilmoittaa puuhailevansa sellaista seuraavana päivänä???

Häihin kun kutsutaan vieraita, sukulaisiaja kummankin perheetniin siinähän on siivoajia heti kerrakseet. Vieraat nyt tokipääsevät heti lähtemään,mutta sukulaiset ja ainakin nyt kummankin perheet jäävät siivoamaan. Eihän se ole mukava itsellä kaiken stressin jälkeen palata sinne moppaamaan. Mieluumin nauttii rakkaansa seurasta vaikka kotona vain.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heräiltiin rauhassa kavereiden kanssa mökillä, syötiin, höpöteltiin, siivoiltiin, pakattiin ja lähdettiin kotia kohti iltapäivällä. Kotona tuupattiin kaikki tavarat tytön huoneeseen ja ovi kiinni. Kutsuttiin naapurit takapihalle syömään hääkakun jämiä ja juomaan skumppaa. Illalla syötiin juustoja, saunottiin ja katsottiin leffa. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään