bit

Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?

400 viestiä aiheessa

Todennäköisesti jotenkin näin se tulee menemään:

herätään aamulla omasta sängystä, toivottavasti siinä vähän "pyöriskellään" (hm-hm), syödään aamiaista ja mennään siivoamaan juhlapaikkaa. Jos ei saada nakitettua sitä kenellekään muulle, mutta melkein pakko meidän on olla läsnä kuitenkin. Sitten haetaan lapset hoidosta ja mennään kotiin. Seuraavana keskiviikkona mennään Tampereelle kylpylään, valitettavasti lapset vain tulee mukaan. Ei kovin romanttista siis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietettiin miehen kanssa hääyö sukulaisten mökillä ja seuraavana päivänä rauhassa syötiin aamupalaa, saunottiin ja nukuttiin vielä pienet päiväunet. Iltapäivällä mentiin auttamaan juhlapaikan siivouksessa, pakattiin lahjat autoon ja huristeltiin illalla kotiin.

Kotona huomattiin että pakastin ja jääkaappi oli sulanu ja sitä sotkua siivotessa menikin loppuilta. Minä vielä yöllä laitoin lahjaksi saadut astiat paikalleen ettei meidän pikkuneiti mene niitä aamulla rikkomaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bestman vaimonsa kanssa haki meidän hotellista n. klo 12 kotiin. Lähdin saman tien mieheni kanssa hääjuhlapaikallle hakemaan sinne vielä jääneitä joitakin tarvikkeita pois. Sitten kävimme bestmanin ja hänen vaimonsa kanssa syömässä ennen kuin he lähtivät kotipaikkakunnalleen. Minä ja mieheni mentiin vielä vanhempieni luokse kahville ja samalla vietiin heille häissä ollut pöytäkukka-asetelma kiitokseksi kaikesta avusta. Siskolleni vietiin toinen asetelma samalla reissulla. Oli tosi mukava kuulla läheisten kommentteja häistä tuoreeltana. Sitten päästiinkin lopulta kotiin huilaamaan ja pakkaamaan häämatkaa varten.... Syötiin hääkakkua ja yritettiin palata edes jotenkuten maan pinnalle ihanien häiden jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yritimme nukkua pitkään...väsytti ihan hurjasti! Aika varhain kuitenkin jo kapusimme alakertaan lahjoja katselemaan ja pikkuista poikaamme lastenhoitajalta takaisin lunastamaan.

Iltapäivällä kahlasimme sellofaanikasan läpi autolle ja matkasimme mökille saunomaan isän valmiiksi lämmittämään saunaan. Ukkosen paiskatessa vettä kallioille katseltiiin sitten kuistilla salamointia ja kerrattiin kaikkea tapahtunutta...

Mieleenpainuva onnellisen kellumisen tunne oli läsnä koko päivän!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääyö vietettiin mökillä. Aamulla nautittiin upea aamiainen jonka äitini oli mökille etukäteen varannut. Käytiin aamusaunassa ja otettiin vielä torkut. Puolenpäivän jälkeen lähdettiin ajelemaan Haikon kartanoon, jossa nautiskeltiin kylpylästä, upeasta illallisesta, kuohuviinistä ja mansikoista... Oli kyllä tosi hyvä ratkaisu viettää unelmien hääyö "vuorokausi myöhässä".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heräsimme kuuden pintaan, söimme hotellissa huoneeseen tuodun aamiaisen ja lähdimme lentokentälle. Sieltä lähti kone kohti Santorinia. Eli eipä mikään kummallinen päivä sinänsä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siivottiin juhlapaikka kuntoon. Noin puoli yksi tultiin kotiin ja oleiltiin vain kahdestaan, tutkittiin lahjojamme. Sitten käytiin kantapaikassamme parilla oluella (jotka muuten talo tarjosi) ja mentiin junalla Helsinkiin. Kello 21 lähti laiva, jolla risteilimme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Seuraavana aaumuna lähdimme kotia kohti hämeenlinnasta ja pakkasimme tavaroita, kävimme moikkaamassa uunituoretta anoppia ja appiukkoa ja kotiin ja nukkumaan ja sitten maanantaina lähdimme ajamaan n. 450 km pohjoiseenpäin. Mäkkeilemään kahdeksi viikoksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme varanneet kylpylästä huoneen (ei hääsviittiä vaan tavallisen huoneen) sekä hääyöksi että sitä seuraavaksi yöksi, joten ensimmäinen päivä avioparina sujui todella ihanasti kylpylän altaissa lekotellen.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih, onpas kivaa muistella taas! Eli me kun vietettiin hääyö keskustan hotellissa, ni heräiltiin rauhassa klo 09.30 (tai mä heräsin, aviomies oli mua tuijotellu ties kuinka kauan,heh...mahdoin olla tosi rouvan näkönen siinä kuorsatessani), makoiltiin sängyssä vielä hetken ja mentiin aamupalalle. Sitte ku oli kuvut ravittu ni hypättiin autoon ja kurvattiin meidän äidin luo muistelemaan edellistä, erittäin onnistunutta hääpäivää. Avustettiin bestmania autonsa hakemisessa, ku sillä tais olla aikas paha krapula (heh...) ja iltapäivällä pakattiin kamat ja kissat ja hurautettiin sulhon sukumökille nauttimaan toisistamme  

Päivä oli kyllä tunnelmaltaan ihan omaa luokkaansa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mentiin hotellista kotiin appiukon kyydillä ja lähdettiin pikkuveljen kanssa hakemaan juhlarompetta anoppilasta. Romppeet oli vaan kuskattu edellisenä iltana sinne juhlien jälkeen. Sitten lähdettiin hakemaan koiria niitten hoitopaikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ajateltiin jäädä juhlapaikalle (maatilamatkailu) yöksi ja viettää siellä vielä toinenkin yö, niin ei tarvitse lähteä mihinkään säätämään. Säiden mukaan (joulukuussa) sitten katsotaan mitä puuhataan, ehkä mennään suomenhepparatsastukselle miehen kotinurkkien metsäpoluille ja nautitaan olosta. Illaksi voisi varata vaikka savusaunan perheporukalla, sinne voisivat tulla "uudet sukulaiset" omat ja miehen vanhemmat ja sisarukset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me herättiin aamulla varmaan siinä yhdeksän aikoihin. Käytiin aamusaunassa ja sitten syötiin iso aamupala. Meitä tultiin hakemaan hääautolla ja siitä sitten mentiin vaihtamaan auto ja lähdettiin ajelemaan hääpaikalle. Sieltä otimme loput tavarat ja kiitimme vielä emäntää ja isäntää.

Seuraavaksi kurvasimme mökille, missä oli muutamia hääeraitamme, jotka olivat siellä yöpyneet. Siellä vietimme useita tunteja heidän kanssaan haastellen.

Illalla palattuamme yöpaikkaamme, tutkailimme häälahjojamme ja katsoimme vähän häävideotakin. Tunne oli jotenkin aivan uskomaton, että tässä sitä nyt ollaan avioparina.

Ei mitenkään kummallinen päivä, aika kiireinen...olisi ollut ihan kiva vaan loikoilla koko päivä jossakin kahdestaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me heräsimme hotellilta kymmenen aikoihin, kävimme vielä aamusaunassa ja lilluimme omassa poreammeessamme ennen aamupalaa. Aamiaisen jälkeen lähdimme kävelylle kaupungille ja kävimme myöhemmin syömässä. Vanhempamme toivat hääpaikalle unohtuneita tavaroita (ihanat vanhempamme hoitivat siivouksen seuraavana päivänä) ja sitten lähdimme ajelemaan kotia kohti. Ilta menikin tavaroita purkaessa ja kävimme vielä myöhemmin illalla ihastelemassa appivanhempieni luona häälahjojamme

Aika nopea lasku arkeen oli, koska minulla oli jo maanantaina töitä ja keskiviikkona muutimme Lappeenrantaan. Onneksi heti muuton jälkeen perjantaina lähdimme häämatkallemme  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä heräilin n. klo.9.30 tuoreen aviomieheni tullessa takaisin hotellille haettuaan minulle ihanan kukkakimpun ja kömpiessään sen kanssa takaisin sänkyyn  ;). Siinä sitten löhöilimme, muistelimme edellistä päivää ja nautimme toistemme seurasta. Edellisenä iltana olimme sopineet hotellin vastaanotossa saavamme aamiaisen huoneeseen klo.11 ja siinä sitten nautiskelimme pitkään aamiaisesta sängyssä. Vatsat aamupalasta pullottaen vääntäydyimme lounaalle vanhempieni, mieheni vanhimman siskon ja hänen miehensä (mieheni vanhemmat ovat kuoleet vuosia sitten) sekä bestmanin, kaason ja kummityttömme kanssa, valitettavasti toisen kaasoni, siskoni, oli lähdettävä lapsineen jo aamulla kotia kohti. Oli mukava kerrata tärkeiden ihmisten kanssa edellistä päivää heti yhdessä. Lounaalta muut lähtivät kotiin, me vanhempieni luo vielä muutamaksi päiväksi, koska honeymoonille lähdimme vasta torstai-iltana kohti Thaimaata. Illalla ihailimme lahjojamme, jotka vanhempani olivat aamulla hakeneet juhlapaikalta jota ei tarvinnut siivota, ja katselimme myös häävideota, sen minkä pystyimme. Mieheni kykeni katsomaan koko videon vasta viiden kuukauden kuluttua, siihen asti hän oli aina kadonnut jonnekin niin ihanan puheensa aikana kuin häävalssin tahtien kuuluessa. Illalla olimme väsyneitä mutta onnellisia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aamupäivällä lähdettiin hotellista ja haettiin juhlapaikalta lahjat ja tavarat. Sitten kotiin ja "arkeen"! Eli päivä sujui väsyneenä lasten kanssa. Lahjat avattiin, muisteltiin ihanaa edellistä päivää ja tilattiin pizzaa kun ei huvittanut tehdä ruokaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä siirrän tämän tänne mihin se kuuluu, olin aloittanut uuden ketjun - olen aika uusi tässä...  

Hotellista lähdön jälkeen me oltiin rannalla picnikillä ja uimassa koiramme, bestmanin ja hänen tyttöystävänsä kanssa - ja paranneltiin krapulaa roskaruualla.  

Illalla mieheni kaveri kutsui meidät luokseen illalliselle (kun oli itse ollut sairaana ja joutui siksi lähtemään häistä aikaisemmin) ja mä nukahdin sohvalle  

Sitten mentiin nukkumaan ehkä 24h putkeen!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Riipuen siitä, moneltako lähdemme matkalle seur.pvänä. Jos myöhään, olin ajatellut ravintolassa syömistä perheiden kanssa (tosin yhteensä 10 hlöä!).

Mutta jos matkalle lähtö tapahtuu iltapäivällä, ei siinä ehdi muuta kuin suunnata lentokentälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me nukuttiin hääyö hotellissa, söimme ihanan aamupalan, nautimme olostamme ja yritimme ymmärtää että olemme naimisissa. Vähitellen meihin iski kuitenkin kauhea halu mennä vanhemmilleni viettämään aikaa ja juttelemaan juhlista. Samoin halusimme lahjojen kimppuun! Ensin ne piti kuitenkin kuljettaa juhlapaikalta kotiin. Me olimme ainakin kaikki niin väsyneitä, ettemme olisi jaksaneet mennä mihinkään ulos syömään esim. Meille sopi hyvin tuo aika lailla arkinen, mutta oi niin ihana juhlistapuhumispäivä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näissä merkeissä meilläkin lähes koko päivä meni:

yritimme ymmärtää että olemme naimisissa

Nautimme myös aittahuoneeseen tuodun runsaan aamupalan, tipautimme häälahjamme kotiin samalla kun haimme sieltä matkalaukkumme ja suuntasimme kohti lentoasemaa. Illalla tunnelmoimme jo takkatulen loimussa Lemmenjoella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syötiin aamupalaa hotellilla ja ajettiin juhlapaikalle siivoamaan. Siellä menikin useampi tunti. Iltapäivällä tultiin kotiin ja tehtiin lahjainventaario eli kirjoitettiin ylös, että mikä lahja oli keneltäkin ja availtiin loputkin lahjat. Kuskattiin myös jämäruokia kavereille. Illalla käytiin hampurilaisella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin kun huoneeseen tuotiin taivaallinen aamupala. Syötiin pitkään ja hartaasti, nautittiin ihanasta aamusta. Sain mieheltäni huomenlahjan, jotta pitikin sitten itkeä tirauttaa... Sitten purettiin mun kampaus ja käytiin suihkussa/kylvyssä yhdessä.  :-X

Siinä sitten pikku hiljaa kerättiin kimpsut ja kampsut ja soitettiin mun vanhemmat meitä hakemaan.

ENsin mentiin meille, jonne tuli sitten myös anoppi, appi ja miehen nuorempi pikkuveli. Avattiin lahjat ja sitten lähdettiin käymään Papa Joessa (jokilaiva Auran rannalla) syömässä. Syötiin siellä rauhassa ja juteltiin hääpäivästä, joka oli kaikkien mielestä todella onnistunut. Sitten tultiin vielä takaisin meille ja juotiin kahvit ja syötiin jäljelle jäänyttä ihanaa hääkakkua. Siinä se päivä sitten hurahtikin. Pää pilvissä rakkaudesta soikeana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menimme aamusta Kämpiin aamiaiselle, se oli sulhasen yllätyksenä varaama. Sanoi tosin illalla kotiin tullessa, että sinne mennään, jotta osasi "varautua".

Sieltä tultaessa tehtiin pari tuntia lumitöitä, koska lunta oli tullut tosiaan noin puolimetriä meidänkin pihalle. Sitten käytiin juhlapaikalla keräämässä omat tavaramme pois ja jaettiin ruokia sinne sun tänne. Illalla tehtiin lahjainventaario sekä ahmittiin kakkua. Ja vähän pakkailtiin häämatkaa varten. Siinäpä se menikin päivä. Veljeltä saatiin digikuvia, joita katseltiin ja ihmeltiin, että oltiinko mekin tuolla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me siivottiin juhlapaikka päivällä molempien vanhempien ja bestaminin ja hänen vaimonsa + mieheni kummin kanssa. Tätä ennen koko porukka istuskeli meillä jutustelemssa ja katsomassa tuoreita digikuvia. Tutustuttiin siinä myös lahjoihin, joita tuli runsaasti

Siivouksen jälkeen käytiin bestmanin ja hänen vaimonsa kanssa ulkona (Rossossa) syömässä ja mentiin heille saunomaan ja pelailemaan erinäisiä lautapelejä.

Myöhään yöllä nuoripari löysi oman kodin makuuhuoneen ja väsyneenä käytiin kirjaimellisesti nukkumaan.

Toooooooooooosi paljon oli Romantiikkaa ensimmäisessä rouva-päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tarkoituksena varata sviitti kahdeksi yöksi niin, että olemme siellä hääyön ja vielä seuraavan yön. Häitä seuraavana päivänä varmaan vain köllötellään, syöpötellään ja rauhoitutaan juhlahumun jälkeen  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään