bit

Mitä teette / teitte häitä seuraavana päivänä?

400 viestiä aiheessa

Me vietettiin hotellihuoneessa aikaa iltapäivään saakka. Sen jälkeen haettiin loput tavarat juhlapaikalta, tiekyltit ja kakku, joka unohtui hotellille... Sitten vietettiin kotona aikaa lapsemme ja mun pikkuveljen kanssa, hypisteltiin lahjoja ja lueskeltiin vieraskirjalappusia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotellilla oltiin klo 15 asti, jonka jälkeen haettiin toinen auto juhlapaikalta. Sitten kotiin ihmettelemään tavarapaljoutta + ruokamäärää ja illalla pojan mentyä nukkumaan avattiin häälahjoja ja käytiin rauhassa läpi vierakirjaa sekä polttarikansioita. Ja uni tuli aikaisin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meitä tuli taksi hakemaan seuraavana aamuna klo 6.45  lentokentälle. Siinä vaiheessa oli kyllä aika kuollut (mutta onnellinen tietysti) fiilis - parin tunnin yöunet ei kahdelle unikeolle oikein riitä mihinkään...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häitä seuraava päivä sujui kylpylässä lilluen, juhlapaikkaa siivoten ja konsertissa käyden. Oikein mukava päivä; kahdenkeskistä hemmottelua miehen kanssa, sekä lähimpien ihmisten kanssa puuhastelua juhlapaikan siivouksen merkeissä. Niin, ja tietysti niitä lahjojakin ihasteltiin tarkemmin  ;)

:-X pulle

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häitä seuraavana päivänä palasimme hääyönviettopaikasta vanhempien luokse ja melkein samoin tein lähdimme ajamaan Hesaan, josta seuraavana aamuna lähti lento Miamiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äiti tuli koputtelemaan ovelle yhdeksän jälkeen ja lähdimme alakertaan aamiaiselle. Lähetettiin vieraat taksilla juna-asemalle ja keräiltiin omat kamppeemme ja pakattiin lahjat autoon. Onneksi ei tarvinnut sen kummemmin siivota!

Seremoniamestari ajoi meidät puolilta päivin kotiin, ihmeteltiin lahjapaljoutta ja vihdoin avattiin lahjat. Mentiin päikkäreille ja sitten illalla luistelemaan meidän ulkomaalaisten vieraitten kanssa ja tietysti paikalliseen pubiin. Kotiin väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan ensimmäistä täyttä yötä piiiitkkääään aikaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietettiin laiska aamu sviitissä, saunottiin, syötiin aamiaista useampi tunti tuijotellen toisiamme ja ikkunasta avautuvalle järvelle... Muisteltiin edellistä päivää ja siitä riittikin höpistävää! :-X Löhöiltiin ja laiskoteltiin. Alkuperäinen suunnitelma oli kävellä syömään läheiseen kartanoravintolaan, mutta ei sitten runsaan aamiaisen jälkeen ollut nälkä, joten mentiin vain hotellin ravintolaan jäätelöannoksille.

Iltapäivällä bestman nouti meidät kotiin, minne apujoukot olivat kuljettaneet kukat juhlapaikalta. Yksi kukkalaitteista vietiin heti äidin haudalle. Mies ja bestman menivät nyhtämään opasteet pois tienvarsilta ja minä vietin sen ajan lajittelemassa muuta juhlapaikalla tarvittua tavaraa oikeisiin osoitteisiinsa.

Illalla katoimme pöytään juhlapikarimme ja kuohuviiniä, hääkakun ylimmän kerroksen, laitoimme soimaan häissä soitetun CD:n mielimusiikkiamme ja tunnelmoimme kahdestaan kynttilänvalossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin aikaisin, vaihdettiin huomenlahjat ja rynnättiin mun vanhemmille tutustumaan meidän häälahjoihin ;D Iltapäivästä kaaso, bestman ja appivanhemmat saapuivat myös minun vanhemmilleni ja silloin rääpimme häistä jääneitä ruokia ja annoimme mieheni kanssa kiitoslahjat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin hääsviitissä liian aikaisin (katsoi väärin kelloa)... Odoteltiin sitten aamiaista saapuvaksi. Syötiin vähän ja mentiin aamusaunaan. Sitten jatkettiin syömistä parvekkeella ja ihasteltiin ensimmäistä kesäpäivää katsellen merelle päin. Oli tosi lämmin. Sitten kävästiin serkkutytön luona kylässä, kun asui lähellä hotellia. Sitte mun vanhempien luo katseleen lahjoja, palauteltiin tyhjiä pulloja ja sitten iltasella kotimatkalle täpötäydellä autolla. Ja kotona puhtaissa uusissa lakanoissa eka yö avioparina!!! Mies meni sitten heti töihin maanantaina. Ei siis mitään yltiöromanttista ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin kaupungissa pitsalla ja haettiin hääpäivänä kolaroitu auto kaasolta. Sit ajettiin vieraiden yöpymispaikkaan ja haettiin vierailta jääneet tavarat ja palautettiin vuokra-auto.

Ei mitään romanttista siis. Illalla sit rauhotuttiin ja tutkittiin vielä tarkemmin lahjoja ja etsittiin niille paikkoja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mieluusti olisimme ottaneet rennosti ja nauttineet viimeiseen asti hotellissa, mutta ikävä kyllä emme voineet. Miehen isän tädin hautajaiset olivat häitä seuraavana päivänä yhdeltä. Täti oli meille aika läheinen, joten emme olleet hautajaisissa vain "edustamassa". Mies oli kantamassa arkkuakin.

Oli todella vaikeata vaihtaa elämänsä onnellisimmasta päivästä suruun. Vielä parkkipaikalla sukulaiset jotka eivät olleet häissä onnittelivat meitä, sitten mentiin kappeliin ja itkettiin. Täti oli kuollut kolme viikkoa aikaisemmin eikä hautajaisia saanut muuksi päiväksi.

Onneksi vielä aamulla ehdimme nauttia kylvystä ja aamiaisesta sviitissä. Illalla sitten saimme ihastella mielin määrin lahjoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nukuttiin pitkään (oltiin kotona), haettiin poika hoidosta, käytiin hakemassa koristeet juhlapaikalta ja pizzerian kautta kotiin. Löhöiltiin sohvalla ja ihasteltiin kukoistavia kukkalaitteita. Syötiin hääkakkua. Illalla aikaisin nukkumaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakkailtiin juhlapaikalta lahjat autoon, käytiin haudalla viemässä kimppuni mummoni haudalle ja hurautettiin autolla kotia. Pikaisesti purettiin ja vilkuiltiin lahjoja, ja sitten alkoi armoton pakkaaminen häämatkaa varten.

Lopulta ehdittiin vasta klo 22.30 nukkumaan ja 02.00 herätys ja auto kohti helsinki-vantaata.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luovutimme hotellin sviittimme klo 12 ja klo 13 oli treffit juhlapaikalla kaikkien kynnelle kykenevien vieraiden kanssa. Ilma oli mahtava, lähdettiin juhlapaikalta autoilla uimarannalle, jossa lekoteltiin vieraiden kanssa, tarkoituksena oli pitää ns. brunssi, mutta kovin hienostunut siitä ei tullut. Eväinä tarjosimme kahvia, keksejä ja häistä jäänyt kokonainen kakku, uimarannan grillissä sai paistaa makkaraa ja sellaista. Aika moni nautti myös loiventavia juomia...juteltiin menneestä illasta ja hauskaa oli myös kuulla jatkoista, jotka olivat jatkuneet klo seitsemään  

Rannalta kun tultiin pois, mentiin vanhempien luo pakkaamaan laukut ja illalla suunnattiin hanimuunillemme eli viikoksi mökille  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me löhöiltiiin rennosti sviitissä ja syötiin huoneeseen tuotua aamupalaa. Huoneesta lähdimme vasta noin 14.30 aikoihin,jolloin vanhempani toivat kaikki hääpaikalta mukaan huolehtimansa lahjat meille. Kotona katselimme häälahjoja,pakkasimme matkalukkuja ja kävimme läheisessä ravintolassa syömässä.Seuraavana yönä lähdimme kohti lentokenttää....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotellista lähdettiin 11:00. Käytiin heittämässä kotiin tavarat. Lähdettiin käymään juhlapaikalla ja autettiin hiukan siivouksessa. Yhdet kaverit olivat olleet meillä yötä, sulho sai heidät jäämään vielä yhdeksi yöksi. Päivällä käytiin uimassa, illalla saunottiin ja pidettiin hauskaa kaveriporukalla (tuli muitakin saunomaan).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotellista lähdettiin kklo 12. Vietiin tavarat kotiin ja sitten menimme auttamaan juhlapaikalle loppusiivouksessa. Tämän jälkeen takaisin kotiin jossa avasimme häälahjat, pakkasimme loput tavarat häämatkalle ja lähdimme Helsinkiin miehen äidin luoksie, jossa vietimme iltaa katsomalla jalkapallon MM-finaalia. Aamulla lähdimme lentokentälle ja kohti Santorinia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me heräsimme mökiltämme ja söimme jotakin pientä jääkaapista ja saunoimme. Sen jälkeen lähdimme miehen äidille hakemaan lahjojamme ja syömään kunnon ateria ja muistelemaan hääiltaa. Sitten kotona avasimme lahjamme ja pakkasimme häämatkalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nautiskelimme juhlapaikan tarjoamaa aamiaista, kävimme saunassa (kyllä, aamulla klo 10!), keräsimme kimpsumme ja kampsumme ja menimme Hesen kautta kotiin räpläämään häälahjoja. Illalla vuokrasimme muutaman leffan ja löhösimme nautinnollisesti sohvalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin hotellissa aamupalalla ja sitten  :-X. Mentiin odottelemaan kyytiä puistoon ja nautittiin kuoharia  ;D. Rupateltiin ohikulkijoiden kanssa, jotka ihmettelivät pusseissa oleviamme pukuja  :o. Käytiin keräämässä kamat juhlapaikasta ja siivottiin siellä porukalla. Illalla grillattiin kotona porukalla ja vietettiin rääppiäisiä..

:-XVivy- Rouva

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siivottiin (oltiin laitettu ruuat itse, ja kotona oli sotkuista), tiskattiin (oltiin vuokrattu astiat, ja ne piti palauttaa puhtaina), pakattiin (oli ollut niin kiire ettei muka oltu ehditty ennen häitä) ja lähdettiin krapulaisina ja RÄTTIVÄSYNEINÄ häämatkalle.

Eipä pahemmin seksiä harrastettu häämatkan ekoina päivinä. Nukuttiin, nukuttiin, nukuttiin......... mutta oli ihana loma, eikä kaiken tuon itsetekemisen jäljiltä ole myöskään musertavia laskuja maksettavana hääjuhlasta. Mitään en tekisi toisin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heräsimme kymmenen maissa ja pian tarjoilija toikin aamiaisemme sviitiimme. Sitten lämmitettiin sauna ja rentouduttiin poreammeessa....

Kahden maissa iltapäivällä lähdettiin hotellilta ja käytiin hakemassa auto hääpaikalta.

Illansuussa käytiin ulkona syömässä ja loppuilta löhöiltiin sohvalla ja katsottiin telkkaria..

Ihana, kiireetön lomapäivä oli eilinen!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syötiin aamiainen hotellihuoneessa, jonka jälkeen käytiin vaahtokylvyssä.

Soitettin isä hakemaan meitä kotiinpäin klon 13 aikaan. Heitettiin kotiin pikaisesti tavarat ja suunnattiin vanhempien luo. Siellä oli talo täynnä sukulaisia ja tuttavia. Kohotettiin taas maljat ja syötiin kunnon suomalaista kalakeittoa.

Sitten olikin "velvollisuuksien" vuoro. Amerikan isäntäperheeni oli ensimmäistä kertaa Suomessa käymässä. Lähdettiin illaksi vielä yhdessä Lintsille hurvittelemaan.  

Oikein mukava päivä oli kokonaisuudessaan!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Herättiin hotellissa Wienissä ja kierreltiin kaupungilla. Illaksi mentiin viinikylään syömään ihana illallinen tavernan piharavintolassa. Ikimuistoista :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lähdimme hotellilta klo 12 äitini luokse katsastamaan lahjat rauhassa sekä syömään häistä jääneitä sapuskoita,illalla kohti Tukholmaa sviitissä....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään